afentiko7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Παντως, για να κανω και λιγο χαβαλε ρε μαγκες, καταλαβαινω γιατι μισειτε τον Παναθηναικο. Πατε και κανετε περσι μετα απο 10 χρονια 2 (!) διπλα εκτος εδρας στα παιχνιδια των ομιλων και θριαμβολογειτε, πως καμια ελληνικη ομαδα δεν το εχει καταφερει μεχρι τωρα σε εναν ομιλο τσου λου να κανει 2 εκτος εδρας νικες. Και ερχεται οχι μετα απο 2-3 χρονια, αλλα στα καπακια, του χρονου, ο Παο και κανει και αυτος 2 νικες εκτος και μαλιστα η μια ειναι η μεγαλυτερη σε εκταση εκτος εδρας νικη ελληνικης ομαδας σε τσου λου και η αλλη ειναι επι της πρωταθλητριας Ιταλιας και πρωτοπορο της βαθμολογιας στην Ιταλια, την ομαδα του ζλαταν και του μουρινιο και ετσι ωραια που τα ειχατε φτιαξει μεσα στο μυαλο σας... Ειμαστε κακοι ανθρωποι τελικα.... Ρε καμμένε, νίκησες μια άλλη ομάδα και περηφανεύεσαι στους φιλάθλους μιας άλλης? Δλδ η κατάσταση είναι η εξής. εγώ τωρα σου πηδάω τη γκόμενα (είσαι κερατάς δλδ) και έρχεσαι και μου τη λες πως και συ πηδάς μιαν άλλη? Ε τόσες γυναίκες υπαρχουν κάποια θα σου κάτσε και σένα. Σημασία όμως έχει ποιος στην έφαγε (τη γκόμενα). και το κόμπλεξ σου (κανείς άλλος δεν ποσταρε) δείχνεις που ποτέ εγώ η κανείς άλλος όταν νίκησε ο Ολυμπιακός κάποιαν άλλη ομάδα δεν πόσταρε στο τοπικ σου. Επιπλέον ρε φίλε καταλαβαίνεις ποια είναι η σύγκριση? Αν εσύ νίκησες μια φορά, εγώ 2 , αλλά εσύ πήγες 2 φορές στους τέσσερις που είναι καλύτερο από το 3 φορες στους 8 και 1 φορά στους 16... Βλέπεις ποιο είναι το επίπεδο σας? Εγώ φίλε μου για να δω ποια είναι καλύτερη ομάδα κοιτάω 2 πράγματα. Τις κούπες και τα μεταξύ μας παιχνίδια. Σε κούπες έχω 36 πρωταθλήματα, 19 κύπελλα και 1 βαλκανικό. Στους μεταξύ μας αγώνες έχω 70 νίκες και εσύ 40. Το ΑΕΚάκι έχει καλύτερο ρεκόρ από εσένα. Αρα πειράζει που εγώ επειδή δεν θέλω να αδικώ κανένα σε λέω δευτερότριτο και την ΑΕΚ τριτοδεύτερη? Στην Ευρώπη εγώ έχω μια κούπα (ναι τη μάπα το βαλκανικό) αλλά εσύ δεν έχεις ΚΑΜΙΑ. Αρα εγώ έχω καλύτερη ομάδα, πάει και τελείωσε. Και τώρα πάρε τα μπογαλάκια σου και στο τοπικ σου. Ρε μπελά που βρήκαμε με δαύτους, άλλους νίκησε εμάς κάνει καζούρα ή οποία βρίσκει τοίχο και ξαναγυρνάει. Που μωρέ θα κάνεις καζούρα. Εισαι ο 4-0 (περσι), 1-4, 3-0, 2-4, 0-2 (χ2), αυτός που 12 χρόνια βλέπει την πλάτη μου (πάμε για 13) και βγάζεις γλώσσα ρε? Καημένε διαγράφτε το ένα από τα δυο.
Absinthe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ψιτ, αφεντικε, σε εχω ξαναρωτησει και δε μου απαντησες. Πως ειναι?
johnnyestia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε καμμένε, νίκησες μια άλλη ομάδα και περηφανεύεσαι στους φιλάθλους μιας άλλης? Δλδ η κατάσταση είναι η εξής. εγώ τωρα σου πηδάω τη γκόμενα (είσαι κερατάς δλδ) και έρχεσαι και μου τη λες πως και συ πηδάς μιαν άλλη? Ε τόσες γυναίκες υπαρχουν κάποια θα σου κάτσε και σένα. Σημασία όμως έχει ποιος στην έφαγε (τη γκόμενα). Δεν το λές καλά το παράδειγμα. Να σε βοηθήσω. Είναι σαν να πηδάς τα τελευταία χρόνια τις άπλυτες πατσαβούρες του χωριού και να χαίρεσαι, και να έρχομαι εγω να σου λεω ότι πηδάω την Μόνικα Μπελούτσι. Έ, όσο νά'ναι τσουζει.
Critter Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Παντως, για να κανω και λιγο χαβαλε ρε μαγκες, καταλαβαινω γιατι μισειτε τον Παναθηναικο. Πατε και κανετε περσι μετα απο 10 χρονια 2 (!) διπλα εκτος εδρας στα παιχνιδια των ομιλων και θριαμβολογειτε, πως καμια ελληνικη ομαδα δεν το εχει καταφερει μεχρι τωρα σε εναν ομιλο τσου λου να κανει 2 εκτος εδρας νικες. Και ερχεται οχι μετα απο 2-3 χρονια, αλλα στα καπακια, του χρονου, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και κανει και αυτος 2 νικες εκτος και μαλιστα η μια ειναι η μεγαλυτερη σε εκταση εκτος εδρας νικη ελληνικης ομαδας σε τσου λου και η αλλη ειναι επι της πρωταθλητριας Ιταλιας και πρωτοπορο της βαθμολογιας στην Ιταλια, την ομαδα του ζλαταν και του μουρινιο και ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΑ ετσι ωραια που τα ειχατε φτιαξει μεσα στο μυαλο σας... Ειμαστε κακοι ανθρωποι τελικα.... Μου θυμιζει το μπασκετ αυτο που περιγραφεις. Θριαμβολογουσε λοιπον ο ΠΑΟ οτι πηρε το πρωτο Ευρωπαικο που καμμια Ελληνικη ομαδα δεν το ειχε καταφέρει. Και ερχεται οχι μετα απο 2-3 χρονια, αλλα στα καπακια, του χρονου, ο Ολυμπιακος και παιρνει και αυτος το Ευρωπαικο (ΚΑΘΑΡΑ) και μαλιστα με τη μεγαλυτερη διαφορα μεχρι τοτε σε τελικό και σας τα χαλαει ολα ετσι ωραια οπως τα ειχατε φτιαξει μεσα στο μυαλο σας... Ειμασταν κακοι ανθρωποι τελικα.... Υ.Γ : Θα μου πεις, αυτη ηταν και η τελευταια μας χαρα στο μπασκετ αλλα μην ξεχνας οτι ουσιαστικα μιλαμε για τη συγκεκριμενη στιγμη της επιτυχιας και οχι για το μετα (δηλαδη λες και σου γραφω την επομενη μερα της κατακτησης οπως εσυ τωρα μου γραφεις την επομενη μερα την νικης)...Γιατι και συ δεν ξερεις τι μπορει να γινει στο μελλον στο ποδοσφαιρο... Υ.Γ2 : Και εκει που μετα απο τις περυσινες νικες του ολυμπιακου γραφανε οι Παναθηναικοι για τυχη στο φορουμ μας και κανανε συγκρισεις με τον ΠΑΟ του παρελθοντος και διαφορα αλλα, ξαφνικα και ενω εμεις δεν εχουμε γραψει ουτε ενα σχολιο για να πεις οτι προκαλεσαμε, τσουπ πεταγετε ο βαζελος στο τοπικ μας και μας κανει καζουρα επειδη κερδισε μια ευρωπαικη ομαδα!!!!!!!!!!!!!!!......Και μετα οταν λεμε οτι οι περισσοτεροι εχουν πρωτα το μυαλο τους στον ολυμπιακο και μετα στην ομαδα τους μας λενε και κομπλεξικους. Αμα δει κανεις τα σχολια στο youtube, οι μισοι βαζελοι γραφουν σχολια του στυλ "να δουμε τωρα τι θα λεει ο τσουκαλας" αντι χα χαρουνε τη νικη τους. Και ολα αυτα τα λεω γιατι αυτα βλεπω γυρω μου. Κατα τα αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να πει κανεις οτι αυτη η νικη του ΠΑΟ δεν ηταν μια τεραστια νικη και οτι αυτη η δυαδα εκτος εδρας αποτελεσματων που εφερε ο ΠΑΟ φετος ηταν ανωτερη της περισυνης δικιας μας. Προσωπικά -και αν διαβασει κανεις το ποστ μου μετα τη νικη του ΠΑΟ στη βρεμη θα δει οτι το εννοω- ειχα γραψει οτι επειδη δεν με ενδιαφερει ο ΠΑΟ (χασει-κερδισει σε οποιαδηποτε διογρανωση) και επειδη εγω ασχολουμαι με το τι κανει ο Ολυμπιακος, ελεγα οτι θελω η Ανορθωση να βγει 3η ωστε να την πετυχουμε στο ουεφα. Μαλιστα εγραφα οτι παρολο που λογικα αυτο προυποθετει προκριση του ΠΑΟ στους 16, κατι τετοιο δεν με ενοχλει καθολου σαν ενδεχομενο. Για μενα λοιπον προς το παρον ολα πανε κατ ευχην. Το ζητημα ειναι να κερδισουμε και μεις καμμια Μπενφικα για να κανουμε το πρωτο βημα.
Absinthe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Κριτερ μαλλον σου ξεφυγε η εκφραση "για χαβαλε" που εγραψα. Απλως, εχει πλακα γιατι στην ευρωπη ειχατε βρει μια μανιερα περσι και βγαζατε τα κομπλεξ του παρελθοντος οσον αφορα το τσου λου(και καλα κανατε). Ε πλεον, ουτε αυτη υπαρχει. Οσο για το παραδειγμα με το μπασκετ, δεν πολυστεκει γιατι το θεμα ηταν ποιος θα παρει πρωτος ευρωπαικο. Και οχι, φυσικα το θεμα δεν ηταν ποιος θα κανει πρωτος 2 νικες εκτος σε τσου λου στον ιδιο ομιλο.
Critter Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Κριτερ μαλλον σου ξεφυγε η εκφραση "για χαβαλε" που εγραψα. Απλως, εχει πλακα γιατι στην ευρωπη ειχατε βρει μια μανιερα περσι και βγαζατε τα κομπλεξ του παρελθοντος οσον αφορα το τσου λου(και καλα κανατε). Ε πλεον, ουτε αυτη υπαρχει. Κανεις παρα πολυ μεγαλο λαθος. Εσυ το βλεπεις ετσι γιατι νομιζεις οτι ολοι ειμαστε τσουκαλαδες και βλεπουμε την νικες μας ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Αυτο φυσικα ειναι περα για περα αναληθες. Το οτι ειμασταν η πρωτη ομαδα με 2 εκτος εδρας νικες δεν ηταν οτι το γραφανε μονο οι εφημεριδες του ολυμπιακου αλλα ηταν απλα ενα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ γεγονος που το γραφανε και ολες οι υπολοιπες μη οπαδικες εφημεριδες....Δεν καταλαβαινω το προβλημα. Κατα τα αλλα αυτο που βγαλαμε περισυ (οχι προς τον παναθηναικους αλλα προς τους ιδους μας τους ευατους) ήταν το αχτι που ειχαμε τοσα χρονια να κερδισουμε εκτος εδρας. Ε!εμεις αυτο το αχτι βγαλαμε και σαν ολυμπιακος αν του χρονου παω και κανω 2 διπλα στο Μαντσεστερ και στην Τσελσι, παρολα αυτα σαν οροσημο στις ευρωπαικες πορειες του ολυμπιακου θα θεωρω τα περισυνα διπλα. Δεν εχει να κανει λοιπον παντα με τα ονοματα των ομαδων. Οσο για το παραδειγμα με το μπασκετ, δεν πολυστεκει γιατι το θεμα ηταν ποιος θα παρει πρωτος ευρωπαικο. Και οχι, φυσικα το θεμα δεν ηταν ποιος θα κανει πρωτος 2 νικες εκτος σε τσου λου στον ιδιο ομιλο. Πως οριζεται το θεμα οταν και τα 2 ειναι στατιστικα γεγονοτα?Και εδω που τα λεμε, προσωπικα δεν θεωρω οτι παιζει καποιο ρολο σε αυτες τις περιπτωσεις η στατιστικη. Δηλαδη το οτι πηρες εσυ πρωτος το ευρωπαικο με εκανε να πανηγυρισω λιγοτερο το δικο μου? Φυσικα και οχι. Αυτα ειναι μ@λακιες για να εχουν να ασχολουνται ορισμενοι και επισης και γω για χαβαλε το εγραψα αυτο το κομματι .
Absinthe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Κανεις παρα πολυ μεγαλο λαθος. Εσυ το βλεπεις ετσι γιατι νομιζεις οτι ολοι ειμαστε τσουκαλαδες και βλεπουμε την νικες μας ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Αυτο φυσικα ειναι περα για περα αναληθες. Το οτι ειμασταν η πρωτη ομαδα με 2 εκτος εδρας νικες δεν ηταν οτι το γραφανε μονο οι εφημεριδες του ολυμπιακου αλλα ηταν απλα ενα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ γεγονος που το γραφανε και ολες οι υπολοιπες μη οπαδικες εφημεριδες....Δεν καταλαβαινω το προβλημα.Κατα τα αλλα αυτο που βγαλαμε περισυ (οχι προς τον παναθηναικους αλλα προς τους ιδους μας τους ευατους) ήταν το αχτι που ειχαμε τοσα χρονια να κερδισουμε εκτος εδρας. Ε!εμεις αυτο το αχτι βγαλαμε και σαν ολυμπιακος αν του χρονου παω και κανω 2 διπλα στο Μαντσεστερ και στην Τσελσι, παρολα αυτα σαν οροσημο στις ευρωπαικες πορειες του ολυμπιακου θα θεωρω τα περισυνα διπλα. Δεν εχει να κανει λοιπον παντα με τα ονοματα των ομαδων. Μπαστα. Τι σχεση εχει αυτο περι τσουκαλαδων με αυτο που ειπα εγω? Ειναι αληθεια ναι ή οχι πως περσι, η πλειοψηφια των γαβρων πιπιλιζαν την καραμελα "πρωτη ομαδα με 2 εκτος στον ιδιο ομιλο, εσεις δεν το εχετε κανει νανανανανναναννανα"? Ειναι. Μη με κανεις τωρα να ψαχνω ποστ απο τοτε. Τωρα απο εκει και περα, ειναι ή δεν ειναι εκνευριστικο κατι το οποιο αποτελει την κατακτηση του εβερεστ για την ομαδα σου οσον αφορα την ευρωπη απ του ναου, να στο γ@μαει ο μισητος σου αντιπαλος του χρονου, και μαλιστα ευκολα κιολας? Πως οριζεται το θεμα οταν και τα 2 ειναι στατιστικα γεγονοτα?Και εδω που τα λεμε, προσωπικα δεν θεωρω οτι παιζει καποιο ρολο σε αυτες τις περιπτωσεις η στατιστικη. Δηλαδη το οτι πηρες εσυ πρωτος το ευρωπαικο με εκανε να πανηγυρισω λιγοτερο το δικο μου? Φυσικα και οχι. Αυτα ειναι μ@λακιες για να εχουν να ασχολουνται ορισμενοι και επισης και γω για χαβαλε το εγραψα αυτο το κομματι . Ελα, αυτο δεν το πιστευεις. Δηλαδη το ιδιο θα ειναι, αν παρει ο γαβρος το τσου λου (και παγωσει η κολαση) με το να κανει ξερω εγω χατ τρικ ο βυντρα σε παιχνιδι της σουπερλιγκ? Και τα 2 στατιστικα ειναι με τη λογικη σου.
Critter Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μπαστα. Τι σχεση εχει αυτο περι τσουκαλαδων με αυτο που ειπα εγω? Ειναι αληθεια ναι ή οχι πως περσι, η πλειοψηφια των γαβρων πιπιλιζαν την καραμελα "πρωτη ομαδα με 2 εκτος στον ιδιο ομιλο, εσεις δεν το εχετε κανει νανανανανναναννανα"? Ειναι. Μη με κανεις τωρα να ψαχνω ποστ απο τοτε. Μα το λεγανε και ίσχυε και ακομα ισχυει οτι ειμαστε η πρωτη ομαδα που το εκανε αυτο. Στα πλαισια της καζουρας (η οποια γινοτανε επειδη μας τη λεγατε για τα εκτος του ΠΑΟ) το λεγανε πολλοι. Ακομα και γω μπορει να το ειχα γραψει σε αυτα τα πλαισια αλλα παρολα αυτα προσωπικα το θεωρω ως ενα γενικο στατιστικο γεγονος και πιο ειδικα για τους Ολυμπιακους ένα σπασιμο γκινιας (ειχαν υπαρξει φορες που ειχαμε παιξει πολυ καλη μπαλα και ειχαμε φερει ισοπαλιες ειτε απο ατυχια, ειτε απο σφυριγματα...βλεπε Λα κορουνια, Μονακο) και ανικανοτητας (οταν χαναμε απο κατι καρδουλες και κατι μολντε)... Τωρα απο εκει και περα, ειναι ή δεν ειναι εκνευριστικο κατι το οποιο αποτελει την κατακτηση του εβερεστ για την ομαδα σου οσον αφορα την ευρωπη απ του ναου, να στο γ@μαει ο μισητος σου αντιπαλος του χρονου, και μαλιστα ευκολα κιολας? Εσυ εγραψες πιο πανω οτι ο ολυμπιακος ειναι ο πρωτος που το εκανε κατι που ισχυει. Αρα απο τη στιγμη που βαζεις την αριθμητικη μεταβλητη στη διατυπωση σου θα πορευτουμε μαζι της και επομενως εχουμε ως δεδομενο οτι ο ΠΑΟ το εκανε δευτερος. Αρα τι εσπασες? Πρωτος που το εκανα δεν παραμενω παλι? Απο τη μερια μου πάντως που δεν το βλεπω ετσι, πραγματικα δεν με πειραξε καθόλου μα καθόλου το τι εκανε ο ΠΑΟ. Εγω ολυμπιακος ειμαι και θελω να χανεις απο μενα και καποιες φορες απο αντιπαλους οι οποιοι ομως θα σου προκαλεσουν ζημια που θα με ευνοησει (Ελληνικο πρωταθλημα). Κατα τα αλλα με αφηνει παγερα αδιαφορος ο ΠΑΟ, βλεπω πολυ σπανια παιχνιδια του (εχθες επαιζα 8χ8 την ωρα που επαιζε με την ιντερ) και δεν ξερω καν ποια ειναι η βασικη του εντεκαδα (βεβαια απ’οτι εχω καταλαβει ουτε εσεις ξερετε). Ελα, αυτο δεν το πιστευεις. Δηλαδη το ιδιο θα ειναι, αν παρει ο γαβρος το τσου λου (και παγωσει η κολαση) με το να κανει ξερω εγω χατ τρικ ο βυντρα σε παιχνιδι της σουπερλιγκ? Και τα 2 στατιστικα ειναι με τη λογικη σου. Μα δεν συγκρινα 2 ανομοια γεγονοτα. Αν παρει ο Ολυμπιακος πρωτος το CH.L και ο ΠΑΟ δευτερος (και μιλησουν οι μουγκοι), ειναι το ιδιο και το αυτο. Θα πανηγυριστει και στις 2 περιπτωσεις το ιδιο.
Tuko Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Absinthe, μου θυμίζεις 1 χαρακτηριστική παροιμία που λέει ο σοφός λαός μας: "Θέλει η π****** να κρυφτεί κι η χαρά δε την αφήνει" :lol:
Alxnks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 κι επειδη βλεπω αναφερεται και το παραδειγμα του μπασκετ...να το θεσουμε πιο σωστα..την αμεσως επομενη χρονια ο ολυμπιακος δεν πηρε απλα το ευρωπαικο...αλλα εκανε το triple crown! το οποιο πηρε 10+ χρονια στον παναθηναικο για να το πετυχει!
Absinthe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 κι επειδη βλεπω αναφερεται και το παραδειγμα του μπασκετ...να το θεσουμε πιο σωστα..την αμεσως επομενη χρονια ο ολυμπιακος δεν πηρε απλα το ευρωπαικο...αλλα εκανε το triple crown! το οποιο πηρε 10+ χρονια στον παναθηναικο για να το πετυχει! Στο ενδιαμεσο βεβαια, πηρε αλλα 2 ευρωπαικα και εφτασε συνολικα τα 4, αλλα αυτο ειναι απλως ενα στατιστικο... Τουκο, ο λαος μας ειναι πραγματι σοφος. Θυμησου το και αυριο αυτο.
Tuko Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι τυχαίο ότι μπήκες και καλά για "χαβαλέ". Έφαγες και τη τάπα σου και ακόμα μιλάς. Trolling around the X-mas tree κανονικότατα
Alxnks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Στο ενδιαμεσο βεβαια, πηρε αλλα 2 ευρωπαικα και εφτασε συνολικα τα 4, αλλα αυτο ειναι απλως ενα στατιστικο... Τουκο, ο λαος μας ειναι πραγματι σοφος. Θυμησου το και αυριο αυτο. οχι φιλε μου..δεν ειναι στατιστικο..ειναι πραγματικο, μπορει να σας το αμφισβητησει κανεις; αλλα επισης δε μπορει να αμφισβητησει κανεις το αχτι που βγαλατε οταν πηρατε κι εσεις triple crown..ειδικα που ηρθε 10 χρονια μετα απο εμας.
Absinthe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 οχι φιλε μου..δεν ειναι στατιστικο..ειναι πραγματικο, μπορει να σας το αμφισβητησει κανεις; αλλα επισης δε μπορει να αμφισβητησει κανεις το αχτι που βγαλατε οταν πηρατε κι εσεις triple crown..ειδικα που ηρθε 10 χρονια μετα απο εμας. Φιλε μου, να μιλας για αχτι του Παναθηναικου στο μπασκετ ειναι λιγο αστειο, δε νομιζεις? Τουκο, εχεις δικιο ρε.
Alxnks Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Φιλε μου, να μιλας για αχτι του Παναθηναικου στο μπασκετ ειναι λιγο αστειο, δε νομιζεις? Τουκο, εχεις δικιο ρε. εγω δε μιλησα γενικα για μπασκετ οπως πας να το γενικοποιησεις εσυ τωρα..μιλησα για κατι πολυ συγκεκριμενο που αναφερθηκε πριν, για το οποιο εαν ειχατε αχτι η οχι, φανηκε οταν το κατακτησατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.