Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μεγάλη ΤΑΠΑ.

Μπράβο, μπράβο παιδάκι!

retards-getting-stronger-demotivational-poster.jpg

Σε αυτο εχεις δικιο....το οτι ειναι παικτης του ΠΑΟ ειναι αλλο ενα πολυ σοβαρο επιχειρημα και επισης ειναι και πιο γνωστο ονομα απο το Χαλπεριν...Για παραδειγμα ακους Νικολας και σου ερχεται στο μυαλο μια επιχειρηση βρε αδερφε (τα κομμωτηρια) ενω το Χαλπεριν θυμιζει χορεύτρια.

Βέβαια, εγώ μιλάω για μπάσκετ, εσύ για κομμωτήρια και τρίχες (ακόμα και όταν μιλάς για μπάσκετ).

Ok. Τα ειπες ολα.Αυτοαναιρεθηκες και τελειωσε το παραμυθι..

Αποτελεσματα :

Ολυμπιακος : 1 ήττα στο πρωταθλημα, 1 στην ευρώπη και πρωτος και στις 2 περιπτωσεις.

ΠΑΟ: 1 ήττα στο πρωταθλημα, 1 στην ευρώπη και πρωτος και στις 2 περιπτωσεις.

Αρα τα αποτελεσματα λενε οτι ο Γιαννακης δεν υστερει αποτελεσματων του Ομπραντοβιτς.

Αν δεν συμφωνεις με το παραπανω τοτε σημαινει οτι θεωρεις defacto οτι στο μελλον αυτο θα αλλαξει...Επομενως παπατρεχεις...Και επαναλαμβανω (καπου για 10η φορα) οτι το θεμα που θιγω εγω σε σχεση με σενα ειναι οτι ναι μεν ειναι θεμιτο να λες οτι στο μελλον ΘΕΩΡΕΙΣ οτι ο ολυμπιακος του Γιαννακη θα παει χαλια και αλλο να λες οτι ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Το ενα δηλωνει εκτιμηση και δεν σε κατηγορει κανεις γιαυτο και το άλλο παπατρεχιά.

Πες το ρε άνθρωπε τόση ώρα. Σε λάθος thread ποστάρεις. Εδώ είσαι:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=4090

Εκτός αν δεν είδες το παιχνίδι την Κυριακή βρε αδερφέ να πω εντάξει, δεν είδε ότι ο Γιαννάκης έριξε υπνάκους στον πάγκο και ασχολήθηκε περισσότερο με την εξέδρα παρά με την ομάδα του. Περίεργο πάντως που δε διάβασες καν τι έγραψαν οι άλλοι Ολυμπιακοί εδώ που είδαν το παιχνίδι. Γιατί όλοι λένε αυτό που λέω και εγώ (με κάποια καθυστέρηση βέβαια, αλλά πάλι καλά). Να δω εσύ που θα κρύβεσαι γύρω στο Φλεβάρη πάντως. Ο προηγούμενος που με έβριζε επειδή έλεγα ότι με τον Γκέρσον* δε θα κάνετε τίποτα εξαφανίστηκε. Όπως εξαφανίστηκε και ο Κυριάκος Γκλεζάκος που του είχα θίξει το πουλέν τον Έρτσεγκ (που θαμπώνει).

*Ήρθε ο Γκέρσονας και έκανε τις διακοπούλες του και τώρα βρήκε δουλειά στη Μακάμπι. Του έβαλαν και έναν από τους καλύτερους Ισραηλινούς προπονητές για βοηθό να αναλάβει τις προπονήσεις και θα αφήσουν τον άνθρωπο να τους πάρει παιχνίδια τώρα. Αν πάρουν πίσω και τον Μπαστόν, φουλ για F4 πάνε.

Να υποθεσω οτι ετσι ειχες κρινει και τον Rivers την πρωτη του χρονια ο οποιος μαλιστα ερχότανε και απο ευρωπαικο πρωτάθλημα? ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ τωρα στον αθλητισμο σε οποιοδηποτε αθλημα μιλαμε για προσαρμογη σε ΟΛΑ τα επιπεδα...σε επιπεδο χωρας,πολης, ομαδας, φιλοσοφιας κτλ. Ο Josh ειναι ενας παικτης που πρεπει να προσαρμοστει σε ολα οσα προανεφερα + στο ευρωπαικο στυλ παιχνιδιου + στην ΑΜΥΝΤΙΚΗ φιλοσοφια του Γιαννακη όταν εχει συνηθισει να παιζει μια μπαλα μόνος του (ετσι ειναι το ΝΒΑ) +++. Απο τη στιγμη που σου φαινεται τόοοοοσο λογικο εσενα να τα εχει καταφερει ολα αυτα σε 1,5 μηνα, τοτε ή είσαι απο αλλο πλανήτη ή εχεις προτυπο εμένα.

Έτσι είχα κρίνει και τον Στηβ Γιατζόγλου.

Ναι, οκ.

Το ότι εσύ δε μπορείς να διακρίνεις πώς παίζει ο παίκτης και πώς πρέπει να παίζει για να πιάσει και πρέπει να περιμένεις, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι (όχι και τόσο λίγοι σε πληροφορώ) που μπορούν να το κάνουν.

Ο Αφάνας δεν έχει σουτ*. Έχει πάρα πολύ καλό drive (από δεξιά κυρίως) αλλά απειλεί μόνο με αυτό. Ο αμυντικός, όταν έχει έναν επικύνδυνο παίκτη μπροστά του, πάντα πρέπει να επιλέξει αν θα παίξει πολύ κοντά για να μη φάει το σουτ ή να αφήσει κάποια απόσταση και βρίσκει μια ισορροπία. Κάποιο από τα δύο όμως θα το αφήσει κάπως, δε γίνεται να αμυνθείς και στα δύο. Ε στον Αφάνα του αφήνουν το σουτ εντελώς. Επίσης το παλικάρι ήταν αναπληρωματικός σε ομάδα με 37 νίκες και 45 ήττες ενώ ποτέ του δεν ήταν πρωταγωνιστής (περίπτωση Ντελκ).

Στο ΝΒΑ το παλικάρι είχε πιο μεγάλο γήπεδο στη διάθεσή του, με άμυνα πιο ανοιχτή λόγω διαστάσεων γηπέδου αλλά και απόστασης 3ποντου. Επίσης οι αμυντικοί δε μπορούν να κάνουν double team με τον ίδιο τρόπο (illegal defense, 3 δευτερόλεπτα στην άμυνα) κτλ. Πιο πολλές φορές μπορεί να βγει σε transition παιχνίδι.

Όλα αυτά, λόγω μειωμένης ικανότητας του αντιπάλου, δε θα είναι μάλλον πρόβλημα με μικρότερες ομάδες. Με ομάδες όμως από ένα επίπεδο και πάνω, σε Ελλάδα και Ευρώπη, δε μπορεί να τα κάνει. Και δεν φταίει αυτός, ούτε σημαίνει ότι είναι κακός παίκτης. Απλά δεν ταιριάζει το μπάσκετ που παίζει με αυτό που παίζεται στην Ευρώπη. Και ούτε το σουτ του θα μπορέσει να φτιάξει ούτε να κάνει πράγματα που δεν έκανε ποτέ στη ζωή του (να πάρει ομάδα από το χεράκι πχ). Αυτό που σίγουρα μπορεί και πιστεύω ότι θα φτιάξει είναι η άμυνά του γιατί ατομικά είναι καλός αλλά δεν τα πάει καλά με τις βοήθειες και τις αλλαγές στην άμυνα. Θα στρώσει όμως γιατί φαίνεται φιλότιμος και εργατικός, ενώ έχει και αντίληψη. Σίγουρα όμως υπήρχαν άλλοι παίκτες που με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα που θα βοηθούσαν περισσότερο. Ο Maurice Evans για παράδειγμα θα ήταν πολύ καλύτερη επιλογή αλλά αντιτουριστική (έλα μωρέ με τον τύπο που τον διώξαμε το 2003 κτλ).

* Και ειλικρινά ελπίζω το καραγκιοζιλίκι που έκανε μετά το παιχνίδι με τη Μακάμπι δεν το σκέφτηκε ο ίδιος αλλά του είπαν να το κάνει για να τον πάρουν οι κάμερες. Αν το έκανε μόνος του, παύω να πιστεύω ότι είναι σοβαρός άνθρωπος.

Οταν ηταν στη Μακαμπι κατεβαινε και στα Meetings του στιβου στο 100αρι. Ταχύτατος. Ειχε μαλιστα λενε 79 παγκοσμια ρεκορ κατω απο τα 8 δευτερολεπτα.

Προσωπικα πάντως επειδη θεωρω οτι εκτος απο το ασπρο και το μαυρο υπαρχουν και ενδιαμεσες αποχρωσεις, δεν θα τον κρινω ουτε τωρα ουτε στο τελος της χρονιας. Θα τον κρινω τον φλεβάρη.

Προφανώς πρώτη φορά τον βλέπεις να παίζει μπάσκετ αν δε βλέπεις ότι είναι πιο αργός από ότι ήταν. Και προφανώς δεν παρακολουθείς αγώνες της ομάδας σου αν δε βλέπεις ότι μόνο με τους πάναργους ψηλούς της Μακάμπι έδειξε κάτι.

Ναι. Και επιπλεον δεν παιζει φουλ ρυθμο σε ολα τα παιχνιδια.

Όχι, δε χρειάζεται να τον δούμε όλη τη χρονιά (αυτοί που παρακολουθούμε μπάσκετ δηλαδή) για να ξέρουμε ότι τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον, ο Παπαλουκάς δεν έπαιζε στον ίδιο ρυθμό όλο τον χρόνο. Σίγουρα στη CSKA ανέβαζε ρυθμούς προς το τέλος της σεζόν αλλά το θέμα είναι ότι στην CSKA υπήρχαν και άλλοι παίκτες να τραβήξουν κουπί όταν αυτός δε μπορούσε. Στον Ολυμπιακό Τεοντόσιτς και Μιλόσεβιτς; Δεν κρατούσατε τουλάχιστον τον Μπλάκνεϊ...

Το ξερω, γιάυτο απανταω.

Ναι αλλά από μπασκετ ιδέα δεν έχεις.

Και το παιχνιδι πηγαινε ποντο ποντο. Το προβαδισμα με ποιον το πηρες?Με κανα καινουργιο?Με τον Διαμαντιδη το πηρες.

Με το Διαμαντίδη; Μήπως ο Πέκοβιτς έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στο 3ο δεκάλεπτο; Μήπως σχεδόν σε όλο το 3ο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 3 και 4 νένους παίκτες; Αλλά ξέχασα, δεν το είδες το παιχνίδι προφανώς.

Ποιο 1 παιχνιδι?

Απο τον esake :

Νικολας : 40 ποντοι σε 145 λεπτά συμμετοχης με 52% στα δίποντα και 26%(!!!!!) στα τριποντα με ευστοχες 17 στις 44 προσπαθειες!!!.

Χαλπεριν : 62 πόντοι σε 143 λεπτά με 75% στα διποντα και 55% στα τρίποντα με ευστοχες 22 στις 34 προσπαθειες (περαν των βασικων στατιστικων δηλαδη ο νικολας εχει στοιχισει στην ομαδα σου 27 χαμενες επιθεσεις ενω στο ιδιο ο χρονο ο χαλπεριν μονο 12).

Απο την euroleague:

Νικολας : 19 ποντοι σε 98 λεπτά συμμετοχης με 20%(!!!!) στα δίποντα και 28,6%(!!!!!) στα τριποντα με ευστοχες 6 στις 24 προσπαθειες!!!.

Χαλπεριν : 21 πόντοι σε 65 λεπτά με 53,8% στα διποντα και 33,3% στα τρίποντα με ευστοχες 8 στις 16 προσπαθειες.

Και προχωραω στο ΜΑΤ....Με βαση τα στατιστικα ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα στατιστικα ο Νικολας δειχνει 10 τριχες απο τα @@ του Χαλπεριν.Ο Μ Ω Σ.....αυτη ειναι μια λογικη που υιοθετει ο επισημος αντιπροσωπος της παπατρεχιας στην Ελλαδα Sir KWSN_Men κρινοντας εναν παιχτη μεσα σε 1,5 μηνα.

Εγω λοιπον σεβομενος την ιστορια του Νικολας ως πολυβολο (το εχει αποδειξει) δεν θεωρω οτι αυτο που λεει η στατιστικη ΘΑ ισχυσει και στο μελλον και ειναι πολυ πιθανο με το νεο χρονο να τον δουμε να βαζει παλι 9/9 τριποντα απο το θεο. ΑΡΑ δεν λεω ουτε οτι ειμαι σιγουρος οτι θα βγει παλτο ουτε οτι θα γινει ο καλυτερος παικτης του πρωταθληματος...Λεω πολυ απλα οτι ΘΕΩΡΩ οτι θα παρει μπρος. Μπορει ομως και να κανω λαθος.....ΘΑ δειξει....δεν μπορω να προδικασω απο τωρα.Αντιθετα ο KWSN_Men ξερει απο τωρα και κρινει με σιγουρια το μελλον οτι ο Βουισιτς (που εχει αποδειξει και αυτος σαν το Νικολας στο παρελθον την αξια του) και ο josh, οτι θα ειναι παλτα...Τα συμπερασματα δικα σας.

Μάλλον όντως δεν γράφω Ελληνικά γιατί βλέπω ότι δεν καταλαβαίνεις. Είπα ότι δε μπορούμε να κρίνουμε αν ο Χάλπεριν εξαφανίζεται στα κρίσιμα παιχνίδια ή όχι από ένα και μόνο παιχνίδι. Γιατί αυτό είχα γράψει ότι λέγεται (και δεν είχα πει ότι το ισχυρίζομαι εγώ), δεν είχα πει ότι είναι κακός παίκτης. Πάντως, στο άλλο παιχνίδι που χάσατε με τη Τσιμπόνα είχε 2 πόντους ενώ στα άλλα δύσκολα θεωρητικά παιχνίδια με Μάλαγα και Μακάμπι είχε 6 και 2 πόντους αντίστοιχα.

Στη σύγκριση με το Νίκολας εγώ απλά έχω πει ότι ο Νίκολας είναι πολύ μεγαλύτερος παίκτης. Μπορεί ο Χαλπεριν να γίνει και μεγαλύτερος, είναι μικρός ακόμα για να κρίνουμε, ακόμα και αν αποτύχει στον Ολυμπιακό.

Αλήθεια, γιατί κατάπιες το θέμα της άμυνας του Νίκολας όταν την συγκρίνουμε με αυτή του Εβραίου;

Υ.Γ : Για να σε δυσκολεψω δεν βαζω τόνους. Δηλαδη για τον ιδιο λογο που γραφω και με Ελληνικους χαρακτηρες.

Δεν πείθεις, ούτε καν για αστείος.

Μάλλον θα το έχετε διαβάσει, αλλά το βάζω κι εδώ για όσους το έχασαν.

Άσε ρε, αυτά τα λένε αντι-oλυμπιακοί και παπατρέχες...

Δημοσ.

απο λογια εχουμε χορτασει.. πιασε και δευτερο πιατο!

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Είχαμε πρόοδο, κανείς δεν μας πυροβόλησε». «Εμείς θα βάλουμε τάξη»

Μία ιδιαίτερα ειρωνική ανακοίνωση σχετικά με όσα έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α1 με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» απευθύνεται στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, ρωτώντας ποιος δεν σέβεται ποιον, εκφράζεις ορισμένες απορίες της, ενώ καταλήγοντας επισημαίνει ότι... «πρέπει να μπει μια τάξη στο ελληνικό μπάσκετ και αυτή την τάξη θα τη βάλει ο Ολυμπιακός»!

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθεί μ’ όλες της, τις δυνάμεις να προφυλάξει το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Πιστεύουμε ότι σ αυτό μας το δρόμο θα έχουμε κι άλλους συνοδοιπόρους και επιτέλους θα μπει ένα τέλος σ’ όσα στραβά ταλαιπωρούν το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια.

» Δυστυχώς, την Κυριακή το βράδυ, ήμασταν και πάλι, στο ίδιο έργο θεατές. Στο έργο που παίζεται εδώ και πολλά χρόνια με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή τη φορά είχαμε πρόοδο γιατί κανείς δεν πυροβόλησε τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας μας.

«Να ζωγραφίσουμε στόχους στα κεφάλια μας;»

» Θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγνώμη όμως, γιατί τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έβαζαν επίτηδες το κεφάλι τους στην πορεία των κάθε λογής αντικειμένων που έπεφταν στο γήπεδο και που ήταν απόρροια των δικών μας προκλήσεων. Το ακούσαμε κι αυτό. Μήπως την επόμενη φορά θα πρέπει να ζωγραφίζουμε κι ένα στόχο στα κεφάλια των αθλητών μας για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα οι υπέροχοι οπαδοί σας; Μήπως να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί οι οπαδοί σας δεν επέτρεψαν να γίνει η παρουσίαση της ομάδας μας; Ποιος δε σεβάστηκε ποιον;

«Τους... γλίστρησαν οι καφέδες»

» Εμείς φταίμε που το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση για να καθαριστούν οι καφέδες, τα νερά, τα αναψυκτικά, οι κονσέρβες, οι φωτογραφικές μηχανές, οι βίδες που... γλίστρησαν από τα χέρια των οπαδών του Παναθηναϊκού.

» Αλήθεια όμως τι θα λέγατε σήμερα, αν το αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο που χτύπησε στο πρόσωπο τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδας μας Γιώργο Μαντζάνα, τον χτυπούσε στο μάτι και του προκαλούσε μόνιμη ζημιά. Δεν χρειάζεται να μας απαντήσετε: «Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο του Παναθηναϊκού», θα λέγατε και πάλι, όπως είχατε πει και μετά τις επιθέσεις με τα αεροβόλα πριν από τρία χρόνια. Ή μήπως δεν θυμάστε;

«Το παλιό και το νέο μπουκάλι»

» Τι θα λέγατε αν τα μπουκάλια που χτύπησαν στο κεφάλι τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Θοδωρή Παπαλουκά προκαλούσαν τον τραυματισμό τους; Μάλλον θα έχετε ξεχάσει ότι για ένα μπουκάλι ο Ολυμπιακός έχασε δυο χρόνιες το 2002. Ποιος είχε πετάξει το μπουκάλι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού το θυμάστε; Ποιος καθόταν τότε στον πάγκο της ομάδας σας; Δεν θυμόμαστε να ειπώθηκε κάτι περί πρόκλησης.

» Δεν αποδεχόμαστε τη λογική που ορίζει ότι πρέπει να παίζουμε καλά για να δικαιούμαστε να ομιλούμε, ότι επειδή η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας ήταν κακή στο συγκεκριμένο παιχνίδι νομιμοποιείται ο χουλιγκανισμός.

«Ο Ολυμπιακός θα βάλει τάξη»

» Πώς μπορεί το μπάσκετ να βρει το δρόμο του με τέτοιες συμπεριφορές, οι οποίες ενθαρρύνονται από τις διοικήσεις, επιβραβεύονται από προπονητές και παίκτες, περνάνε απαρατήρητες από τους διαιτητές, κομισάριους, ΔΕΑΒ και μένουν ατιμώρητες από την αθλητική δικαιοσύνη; Πως μπορεί να μπει ένα τέλος; Πως περιμένετε να σταματήσει η βία στα γήπεδα;

Εμείς, παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην ακολουθήσουν τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές. Επιτέλους πρέπει να μπει μια τάξη και θα τη βάλει ο Ολυμπιακός».

Δημοσ.

InsomniaK σε ποια χώρα ζεις? Ποσες φορες ο Ελληνας κραζει την ομαδα του και την αλλη αγωνιστικη τη θεοποιει? Ποσες φορες δημοσιογραφοι που εχουν περιγραψει καταστασεις σαν αυτες που περιγραφουν στο αρθρο που παρεθεσες εχουν κρυφτει επειδη η πορεια τους διαψευδει? Εχεις διαβασει ποτε τα αρθρα στις εφημεριδες που οι ιδιοι δημοσιογραφοι τη μια κυριακη μιλανε για παιδικη χαρα που δεν προκειται να προκοψει και την αλλη τη θεοποιουνε? Βρες το e-αρχειο και δες συγκεκριμενα τη γραφουν για τον ΠΑΟ στο ποδοσφαιρο πριν και μετα τις νικες σας με Πανιωνιο και Βερντερ....

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 02 : 11 : 09-----

Πες το ρε άνθρωπε τόση ώρα. Σε λάθος thread ποστάρεις. Εδώ είσαι:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=4090

Εκτός αν δεν είδες το παιχνίδι την Κυριακή βρε αδερφέ να πω εντάξει, δεν είδε ότι ο Γιαννάκης έριξε υπνάκους στον πάγκο και ασχολήθηκε περισσότερο με την εξέδρα παρά με την ομάδα του. Περίεργο πάντως που δε διάβασες καν τι έγραψαν οι άλλοι Ολυμπιακοί εδώ που είδαν το παιχνίδι. Γιατί όλοι λένε αυτό που λέω και εγώ (με κάποια καθυστέρηση βέβαια, αλλά πάλι καλά). Να δω εσύ που θα κρύβεσαι γύρω στο Φλεβάρη πάντως. Ο προηγούμενος που με έβριζε επειδή έλεγα ότι με τον Γκέρσον* δε θα κάνετε τίποτα εξαφανίστηκε. Όπως εξαφανίστηκε και ο Κυριάκος Γκλεζάκος που του είχα θίξει το πουλέν τον Έρτσεγκ (που θαμπώνει).[/quote[

Ρε γαβ γαβ, δεν ειπες οτι τα αποτελεσματα κρινουν?Τι Γκλεζακους και σαλιγκαρια μου λες? Αποφασισε για τι θες να μιλησουμε...Θες για αποτελεσματα? Θες για το παιχνιδι της κυριακης? Θες για τη χρηματοπιστωτικη κριση?Θες για Χοχλιους με σπανακι στο φουρνο? Αποφασισε τι θες και αποφασισε επιτελους αν σε ενδιαφερουν τα αποτελεσματα (οπερ σημαινει και το τελος της χρονιας), αν σε ενδιαφερει ο sweet november ή αν σε ενδιαφερει ο ωροσκοπος του οικοδόμου. Βαλε μια ταξη σε αυτο που αποκαλεις μυαλο, διαβασε και ενα βιβλιο data mining...how to organize and recover και μετα εδω ειμαι.

Το ότι εσύ δε μπορείς να διακρίνεις πώς παίζει ο παίκτης και πώς πρέπει να παίζει για να πιάσει και πρέπει να περιμένεις, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν .....μπλα μπλα.....παύω να πιστεύω ότι είναι σοβαρός άνθρωπος.

Λοιπον εγω δεν μπορω να επαναλαμβανομαι. Διαβασε τι εχω πει για τον Childress σε προηγουμενα ποστς μου που λεω οτι δεν ταιριαζει, οτι θα προτιμουσα τον Σισκα και οτι στο μονο που πονταρω ειναι στο οτι τον επελεξε ο Γιαννακης και προφανως κατι θα εχει στο μυαλο του που απεχει απο τις αναλυσεις ευρωπαικου μπασκετ που κανεις (χωρις να εχεις αδικο)....Δεν σε ειπα ουτε ασχετο ουτε οτι δεν λες σωστα πραγματα.Απλα μου τη σπανε οι απολυτοι ανθρωποι και αυτοι που σε ολοιδιες περιπτωσεις για την ομαδα τους δεν κρινουν με τον ιδιο τροπο (βλεπε Νικολας-Χαλπεριν). Ο Γιαννακης προσπαθει να κανει κατι που ουτε εγω μπορω να το καταλαβω αλλα ουτε και συ γιατι αυτο που ξερεις και ξερω ειναι αυτο που βλεπουμε τοσα χρονια....Αρα δεν ξερουμε αν θα αποδωσει οταν με αυτο θα δεσει η ομαδα. Οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος του ολυμπιακου βεβαια.

Προφανώς πρώτη φορά τον βλέπεις να παίζει μπάσκετ αν δε βλέπεις ότι είναι πιο αργός από ότι ήταν. Και προφανώς δεν παρακολουθείς αγώνες της ομάδας σου αν δε βλέπεις ότι μόνο με τους πάναργους ψηλούς της Μακάμπι έδειξε κάτι.

Τους αγωνες του εχω δει ολους χωρις να εχω χασει ουτε λεπτο. Το οτι σερνεται το βλεπω αλλα στο εχω πει και στο εχω ματαξαναπει οτι δεν βιαζομαι να κρινω οπως εσυ. Ο ανθρωπος ειναι νεος ακομα για μπασκετμπολιστας, ερχεται απο νεκρη χρονια και ειναι αρκετα πιθανο να ανακαμψει μετα απο καποιο καιρο δεδομενου και του παρελθοντος του.

Όχι, δε χρειάζεται να τον δούμε όλη τη χρονιά (αυτοί που παρακολουθούμε μπάσκετ δηλαδή) για να ξέρουμε ότι τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον, ο Παπαλουκάς δεν έπαιζε στον ίδιο ρυθμό όλο τον χρόνο. Σίγουρα στη CSKA ανέβαζε ρυθμούς προς το τέλος της σεζόν αλλά το θέμα είναι ότι στην CSKA υπήρχαν και άλλοι παίκτες να τραβήξουν κουπί όταν αυτός δε μπορούσε. Στον Ολυμπιακό Τεοντόσιτς και Μιλόσεβιτς; Δεν κρατούσατε τουλάχιστον τον Μπλάκνεϊ...

Αρα το συμπερασμα ειναι αυτο που λεω εγω...Οτι δεν παιζει σε φουλ ρυθμο. Τα αλλα ειναι σαλτσες...

Ναι αλλά από μπασκετ ιδέα δεν έχεις.

Ελπιζω να μην πιασεις ΠΟΤΕ καμμια δουλεια που να εχει σχεση με management. Αν βγαζεις τα συμπερασματα ετσι ευκολα (επειδη απλα καποιος ειναι υπομονετικος) τοτε θα την καψεις την εταιρια. Λες και σου εκανα ποτε εγω καμμια αναλυση για να δεις αν ξερω ή δεν ξερω. Και βεβαια το οτι δεν κανω βασιζεται στη φιλοσοφια μου. Όπως και στο ποδοσφαιρο δεν μιλαω ποτε για συστηματα και σεντερ μπακ, λιμπερο και μλκιες ετσι δεν μιλαω και στο μπασκετ. Εχω παιξει μπασκετ για χρονια στον Πανελληνιο και αν μη τι αλλο και ο χειροτερος ολης την ομαδας να ημουνα, τοσα χρονια δεν μπορει να μην ειχα μαθει τους ρολους των παιχτων μεσα στο γηπεδο και ολα τα σχετικα. Μαλιστα επειδη επαιζα απο το γυμνασιο, ειχα την τυχη σαν ψηλος στο γυμνασιο να παιζω center και μετα επειδη αρχιζα να τρωω σκονη απο τους αλλους που ψηλωνανε, επαιξα μεχρι και 2αρι (κατι που δεν μου ταιριαζε γιατι δεν ειχα καλη τριπλα και ουσιαστικα σαν δευτερος πλευ ημουνα ιδανικος για να μου κλεψεις την μπαλα)....Με λιγα λογια οχι μονο ξερω τι θεωρια αλλα ξερω και την πραξη.

Με το Διαμαντίδη; Μήπως ο Πέκοβιτς έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά στο 3ο δεκάλεπτο; Μήπως σχεδόν σε όλο το 3ο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 3 και 4 νένους παίκτες; Αλλά ξέχασα, δεν το είδες το παιχνίδι προφανώς.

Η Αρχη εγινε με τα 3 διαδοχικα τριποντα του διαμαντιδη. Μετα ανελαβε ο πεκοβιτς.

Αλήθεια, γιατί κατάπιες το θέμα της άμυνας του Νίκολας όταν την συγκρίνουμε με αυτή του Εβραίου;

Κοιτα, τον Νικολας αμυντικα ομολογω οτι δεν τον γνωριζω και τοσο...Ουτε βεβαια ποτε εχω ακουσει κατι θετικο αμυντικα για αυτον. Τον χαλπεριν τον εχω δει φετος και ειναι εξαιρετικος στην αμυνα. Με τη μαλαγα για παραδειγμα που μου ερχεται προχειρη θυμαμαι οτι ο καμπεθας οχι απλα δεν σκοραρε (που φετος δεν εχει φορμαριστει ακομα) αλλα η μπαλα δεν εφτανε καν στα χερια του. Και περα απο αυτο που βλεπω, αν διαβασεις και τα ρεπορταζ στα sites συνηθως αναφερουν την πολυ καλη αμυνα του Χαλπεριν. Αντιθετως για τον Νικολας εχω διαβασει οτι η αμυνα ειναι το αδυνατο του σημειο. Και ο π@παρας ο σπικερ την κυριακη ελεγε για τον Γκρηννν και τον Νικολας οτι ειναι οι 2 αδυναμοι αμυντικοι κρικοι των ομαδων τους. Για τον Χαλπεριν δεν στηριζομαι στους δημοσιογραφους γιατι τον ξερω. Για τον Νικολας στηριζομαι περισσοτερο εκει.

Πάντως και τωρα που μιλαμε εκανα ενα πολυ γρηγορο search στο google και το καλυτερο που βρηκα για τον νικολας ηταν το "Αξιοπιστος αμυντικος" ενω για τον Χαλπεριν "Καλος αμυντικος" σε περισσοτερα αρθρα.

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 02 : 13 : 59-----

Σχετικα με την ανακοινωση που εβγαλε η ομαδα σημερα, εμενα το μονο που μου μενει ειναι το οτι ο Ολυμπιακος θα το σταματησει. Θελω να δω αυτος που εμπνευστηκε αυτη την προταση, πως θα την υλοποιησει και προσωπικα ελπιζω να ξερει τι λέει. Για τα υπολοιπα, αυτο που κανουν ειναι να κανουν διαγωνισμο για το ποιος εκανε τα περισσοτερα καφριλικια, πραγμα αρκετα παιδιαστικο.

Δημοσ.

Σιγά μην κάτσω να διαβάσω τον βάζελο ορκισμένο εχθρό του Γιαννάκη και κομπλεξικό Συρίγο ο οποίος άλλο που δεν ήθελε μετά από τέτοια εμφάνηση. Η αυτοκριτική είναι πιο εποικοδομητική από την κακοπροέραιτη κριτική. Διάβάστε τα εσείς να χαίρεστε. Σημασία έχει πως θα παίζουν οι ομάδες τον Μάιο και όποιος προσπαθεί να με κάνει να πιστέψω ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια βελτίωσης γιατί έχει λάθος παίκτες λέει παπαριές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικά ο Συρίγος μου είναι αντιπαθής. Γνώσεις έχει, αλλά το ύφος του είναι ενοχλητικό. Προσπερνώ το ότι οι Ολυμπιακοί τον θεωρούν αντιολυμπιακό και οι Παναθηναϊκοί αντιπαναθηναϊκό και σημειώνω μόνο ότι έχει το θάρρος (ή όπως αλλιώς θέλετε να το χαρακτηρίσετε) να κάνει μια ξεκάθαρη πρόβλεψη νωρίς: πως με το Γιαννάκη και τη νυν διαχείριση του συγκεκριμένου υλικού ο Ολυμπιακός θα μείνει χωρίς τίτλους:

"Γι αυτό ακριβώς είπα στην εκπομπή αυτή, ότι αν αυτός ο Ολυμπιακός, με το συγκεκριμένο υλικό, κατακτήσει κάποιον τίτλο σε Ελλάδα και Ευρώπη, τότε ο Γιαννάκης είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Ε δεν είναι… Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας."

Πολύ θα ήθελα να δω τι θα λέει αν βγει ψεύτης ή πόσο θα κομπάζει (πάντοτε υπάρχουν περιθώρια για περισσότερο) αν δικαιωθεί.

Δημοσ.

Πολύ θα ήθελα να δω τι θα λέει αν βγει ψεύτης ή πόσο θα κομπάζει (πάντοτε υπάρχουν περιθώρια για περισσότερο) αν δικαιωθεί.

Το καλό με τις προβλέψεις αποτυχίας είναι ότι συνήθως δικαιώνονται. Βγαίνω εγώ στην αρχή της χρονιάς και λέω ότι ο ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ, η ΤΣΣΚΑ, η Ταού και η Σιένα δεν πάνε πουθενά φέτος και Ευρωλίγκα δεν παίρνουν. Ε, ό,τι και να γίνει, θα έχω τουλάχιστον 80% επιτυχία στην πρόβλεψη. Αν πάνε στο F4, λέω ότι είναι φυσικό με τέτοια μπάτζετ να φτάσουν τουλάχιστον εκεί.

Υπερβολικό το παράδειγμα, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να μην πετύχει μια ομάδα. Το δύσκολο είναι να προβλέψεις ποια θα πετύχει, όχι ποια θα αποτύχει.

Δημοσ.

Μα πρόβλεψε και ποια θα πετύχει... :D

Σχετικά με το Συρίγο έχετε δίκιο και συμφωνώ, αλλά ξέρει μπάσκετ και όσο μη συμφωνεί κάποιος με τις απόψεις του, αυτές πάντα στηρίζονται σε επιχειρήματα.

Δημοσ.

Ο Συρίγος ξέρει μπάσκετ;; Που ζούσες εσύ όταν έκανε συνέχεια τις μεταδόσεις τη δεκαετία του 90;;

Πήγε να χάσει την ακοή της όλη η Ελλάδα με αυτά που έλεγε και την όραση της με αυτά που "έβλεπε".

Δε ξέρω αν έχει βελτιωθεί στα γεράματα αλλά δε νομίζω.

Δημοσ.

O Συρίγος δεν ήταν αυτός που γκρεμοτσακίστηκε και έσπασε τα μούτρα του? Εκαναν έργα λέει και έπεσε σε λακούβα.

Τώρα για το ματς σήμερα μια που θα ανοιχτεί η μπενφίκα ίσως δουμε καλή μπαλιτσα. Βέβαια περισσότερο σημαντικό είναι το μάτς με τον Πανιώνιο γιατί κούπα στην Ελλάδα μπορούμε να πάρουμε. Ευρώπη δύσκολα. Παρτε παράδειγμα τη Ρειντζερς πέρσι. Προχώρησε 4 γύρους κερδίζοντας 1-0, έφτασε τελικό αλλά στο τέλος την καθάρισε η Ζενίθ.

Δημοσ.

Ούτε πέρσι θα μπορούσαμε να πάρουμε Ουέφα, μπορούσαμε να κερδίσουμε τις άλλες βάσει περσινής απόδοσης Α' 3 μηνου πάντα, αλλά η Ζενίτ έπαιζε ΜΠΑΛΑΡΑ.

Φέτος το Ουέφα έχει ΟΜΑΔΑΡΕΣ μέσα, καμία σχέση με το περσινό.

1ς φίλος αρειανός μου είπε ότι είδε τρελό όνειρο ότι θα χάσουμε 1-4 :lol:

Μου θύμισε κάτι καραγκιοζιλίκια Newcastle;; :lol:

Που να γίνει το αντίθετο, τον παλιο-γκαντέμη τον φοβάμαι :lol:

Δημοσ.

Παντως, για να κανω και λιγο χαβαλε ρε μαγκες, καταλαβαινω γιατι μισειτε τον Παναθηναικο.

Πατε και κανετε περσι μετα απο 10 χρονια 2 (!) διπλα εκτος εδρας στα παιχνιδια των ομιλων και θριαμβολογειτε, πως καμια ελληνικη ομαδα δεν το εχει καταφερει μεχρι τωρα σε εναν ομιλο τσου λου να κανει 2 εκτος εδρας νικες. Και ερχεται οχι μετα απο 2-3 χρονια, αλλα στα καπακια, του χρονου, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και κανει και αυτος 2 νικες εκτος και μαλιστα η μια ειναι η μεγαλυτερη σε εκταση εκτος εδρας νικη ελληνικης ομαδας σε τσου λου και η αλλη ειναι επι της πρωταθλητριας Ιταλιας και πρωτοπορο της βαθμολογιας στην Ιταλια, την ομαδα του ζλαταν και του μουρινιο και ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΑ ετσι ωραια που τα ειχατε φτιαξει μεσα στο μυαλο σας...

Ειμαστε κακοι ανθρωποι τελικα....

Δημοσ.
Παντως, για να κανω και λιγο χαβαλε ρε μαγκες, καταλαβαινω γιατι μισειτε τον Παναθηναικο.

Πατε και κανετε περσι μετα απο 10 χρονια 2 (!) διπλα εκτος εδρας στα παιχνιδια των ομιλων και θριαμβολογειτε, πως καμια ελληνικη ομαδα δεν το εχει καταφερει μεχρι τωρα σε εναν ομιλο τσου λου να κανει 2 εκτος εδρας νικες. Και ερχεται οχι μετα απο 2-3 χρονια, αλλα στα καπακια, του χρονου, ο Παο και κανει και αυτος 2 νικες εκτος και μαλιστα η μια ειναι η μεγαλυτερη σε εκταση εκτος εδρας νικη ελληνικης ομαδας σε τσου λου και η αλλη ειναι επι της πρωταθλητριας Ιταλιας και πρωτοπορο της βαθμολογιας στην Ιταλια, την ομαδα του ζλαταν και του μουρινιο και ετσι ωραια που τα ειχατε φτιαξει μεσα στο μυαλο σας...

Ειμαστε κακοι ανθρωποι τελικα....

Ρε καμμένε, νίκησες μια άλλη ομάδα και περηφανεύεσαι στους φιλάθλους μιας άλλης? Δλδ η κατάσταση είναι η εξής. εγώ τωρα σου πηδάω τη γκόμενα (είσαι κερατάς δλδ) και έρχεσαι και μου τη λες πως και συ πηδάς μιαν άλλη? Ε τόσες γυναίκες υπαρχουν κάποια θα σου κάτσε και σένα. Σημασία όμως έχει ποιος στην έφαγε (τη γκόμενα).

και το κόμπλεξ σου (κανείς άλλος δεν ποσταρε) δείχνεις που ποτέ εγώ η κανείς άλλος όταν νίκησε ο Ολυμπιακός κάποιαν άλλη ομάδα δεν πόσταρε στο τοπικ σου. Επιπλέον ρε φίλε καταλαβαίνεις ποια είναι η σύγκριση? Αν εσύ νίκησες μια φορά, εγώ 2 , αλλά εσύ πήγες 2 φορές στους τέσσερις που είναι καλύτερο από το 3 φορες στους 8 και 1 φορά στους 16... Βλέπεις ποιο είναι το επίπεδο σας?

Εγώ φίλε μου για να δω ποια είναι καλύτερη ομάδα κοιτάω 2 πράγματα. Τις κούπες και τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Σε κούπες έχω 36 πρωταθλήματα, 19 κύπελλα και 1 βαλκανικό.

Στους μεταξύ μας αγώνες έχω 70 νίκες και εσύ 40. Το ΑΕΚάκι έχει καλύτερο ρεκόρ από εσένα. Αρα πειράζει που εγώ επειδή δεν θέλω να αδικώ κανένα σε λέω δευτερότριτο και την ΑΕΚ τριτοδεύτερη?

Στην Ευρώπη εγώ έχω μια κούπα (ναι τη μάπα το βαλκανικό) αλλά εσύ δεν έχεις ΚΑΜΙΑ. Αρα εγώ έχω καλύτερη ομάδα, πάει και τελείωσε. Και τώρα πάρε τα μπογαλάκια σου και στο τοπικ σου. Ρε μπελά που βρήκαμε με δαύτους, άλλους νίκησε εμάς κάνει καζούρα ή οποία βρίσκει τοίχο και ξαναγυρνάει. Που μωρέ θα κάνεις καζούρα. Εισαι ο 4-0 (περσι), 1-4, 3-0, 2-4, 0-2 (χ2), αυτός που 12 χρόνια βλέπει την πλάτη μου (πάμε για 13) και βγάζεις γλώσσα ρε? Καημένε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...