tsavi1991 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 ειναι ισως η πρωτη φορα που συμφωνω σε κατι με τον kswn ο Γιαννακης εχτες κοιμηθηκε στον παγκο-δεν ξερω τι φταιει περυσι μου φαινοταν πιο ενεργος στα playoff με καλυτερες εμπνευσεις παρολο που δεν ειχε επιλεξει αυτος τους παιχτες τεσπα συμφωνω οτι θα κριθουν στο τελος και φυσικα η αναφορα στον παπαλουκα ειναι τελειως γελοια αν σκεφτουμε οτι προκειται για Νοεμβρη...
afentiko7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Στο magic έχει μηχανάκια, βάζελοι παρτε ρε κανένα να κατεβάινετε λιμάνι. ας προσέξουν οι υπάλληλοι Γιαννάκης Παπαλουκάς και τα λοιπά μαλακισμένα που τους πιανουν κοροιδα τα πράσινα φίδια να παρουσιαστούν όπως πρέπει και να αφήσουν τις λυκοφιλίες. Με αυτούς που τους ξεβρακώνουν ο Καλντερόν, ο Γκαρμπαχόθα, τους είδαμε μωρέ στην ολυμπιάδα τα τσαλίμια των Σπανούληδων και των Διαμαντιδηδων δεν πέρναγαν. Επεφτε κατω ο Σπανούλης να πάρει επιθετικό, δεν τους τα διναν οι διαιτητές. Εκανε διεισδυση το άλλο το μαλακισμένο λες και το σφάζανε , αλλά δεν περναγαν αυτα στο Γιουγκεμπραντ. Πια το μάθαμε παραμύθι. Και η εθνική Ισπανίας να ρθει, ναι αυτή που τους πεταλώνει όπου κι αν τους βρει και καλά τους κάνει με Ζαβλανό, Χριστοδούλο δεν πρόκειται να νικήσουνε
LL_NEO Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αν θυμασαι καλα όμως τοτε, ο ολυμπιακος δεν ειχε δωσει επισημα εισιτηρια και επομενως αυτο που λεγαμε ειναι οτι δεν φταιει η ΠΑΕ για να τιμωρηθει. Δηλαδη το οτι καποιοι φορεσανε κοκκινα κασκολ (δεν λεω πως δεν ητανε ολυμπιακοι...) και πηγανε και τα σπασανε σε ενα γηπεδο που η ΠΑΕ δεν ειχε δωσει εισιτηρια προφανως και δεν μας εβρισκε συμφωνους. Επειδή δε θυμάσαι τι είχε συμβεί σου θυμιζω πως είχαν στοιβάξει τον κόσμο σε ένα κλουβί (πραγματικό) και αρχίσαν κάτι γατάκια να τους πετάνε πέτρες κοινώς αυτοάμυνα. Χτες τα δικά σας πιθηκοειδή δε νομίζω να βρίσκονταν σε αυτοάμυνα που πετούσαν καφέδες. Ειστε θρασύδειλοι και δυστυχώς που δεν θα ανεβείτε στο ΣΕΦ για να εισπράξετε το μερίδιο σας. Με όσους ολυμπιακούς μίλησα σήμερα όλοι είναι εξαγριωμένοι με τα καραγκιοζιλίκια σας και με τον χριστοδούλου που είπε πως έτσι είναι εδώ στο Γιαννάκη. Που να δει στο σεφ πως θα είναι ο κύριος Χριστοδούλου, ειδικά αν δεν τιμωρηθείτε θα γλεντήσουμε πειραιώτικα. Μπράβο ρε μάγκες. Έτσι σας θέλω. Καμία δικαιολογία. Το μαχαίρι στο κόκκαλο. Εντάξει το να προσπαθείτε να μας δουλέψετε ψιλό γαζί πάει και έρχεται. Το μόνο που σας εύχομαι είναι να μην κοροιδεύετε και τον ευατό σας. Εσυ παντως αν θυμαμαι καλα απο αυτα που εχεις δηλωσει και απο τα γραφομενα σου συμπεραινω οτι δεν εχεις....σωστα? Αν δω το μάτι του Παπαλουκά βγαλμένο ναι θα στενοχωρηθώ. Αν τον δω με το κεφάλι ανοιγμένο πολύ που χέστηκα
elis88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μπράβο ρε μάγκες. Έτσι σας θέλω. Καμία δικαιολογία. Το μαχαίρι στο κόκκαλο. Εντάξει το να προσπαθείτε να μας δουλέψετε ψιλό γαζί πάει και έρχεται. Το μόνο που σας εύχομαι είναι να μην κοροιδεύετε και τον ευατό σας. Αν δω το μάτι του Παπαλουκά βγαλμένο ναι θα στενοχωρηθώ. Αν τον δω με το κεφάλι ανοιγμένο πολύ που χέστηκα Φίλε μην βίάζεσαι.. δεν κρίνονται όλα σε ένα παιχνίδι.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ειναι ισως η πρωτη φορα που συμφωνω σε κατι με τον kswnο Γιαννακης εχτες κοιμηθηκε στον παγκο-δεν ξερω τι φταιει περυσι μου φαινοταν πιο ενεργος στα playoff με καλυτερες εμπνευσεις παρολο που δεν ειχε επιλεξει αυτος τους παιχτες τεσπα συμφωνω οτι θα κριθουν στο τελος και φυσικα η αναφορα στον παπαλουκα ειναι τελειως γελοια αν σκεφτουμε οτι προκειται για Νοεμβρη... Μάλλον μπέρδευες τις περυσινές διαμαρτυρίες του με κοουτσάρισμα. Ίσα ίσα, εχτές είχε προετοιμάσει την ομάδα του πολύ καλύτερα (αμυντικά) από ότι πέρυσι. Εχτές είχε και σαν στόχο να κουράσει και να θολώσει το Διαμαντίδη, παρουσίασε 2-3 τρικ τελοσπάντων. Πέρυσι έπαιζε ζώνη και τίποτα άλλο, αυτό ήταν το σχέδιο. Ξαναδιάβασε τι είπα για τον Παπαλουκά. Ούτε είπα ότι είναι κακός παίκτης, ούτε ότι δε θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ούτε καν τελειωμένο τον είπα. Αυτό που είπα είναι ότι ο Παπαλουκάς δε μπορεί να βγάλει πλέον 60 παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο και για πολλά λεπτά. Δεν το έκανε τα τελευταία 2 του χρόνια στην CSKA, θα μπορεί τώρα που μεγάλωσε; Το στυλ που παίζει και το σώμα του δεν τον βοηθάνε, μένει από δυνάμεις. Και χωρίς τον Παπαλουκά (και με τον Γκριν ευνουχισμένο από Γιαννάκη και Ομπράντοβιτς), δεν είχατε ελπίδα, απλά.
dismemberer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 τοσα χρονια δε μπορουν να βρουν ενα 3αρι της προκοπης, εχουν σκασει του κοσμου τα λεφτα και για παραδειγμα αυτος ο Μεισον που ειχε φερει ο Καζ, δεν εκανε, ηταν λιγος. Τωρα βεβαια γιατι δεν ειναι λιγος στον ποποβιτς και στους σπερς δε μπορω να καταλαβω. Μακραν ο καλυτερος προπονητης που εχει περασει απτον ολυμπιακο τα τελευταια χρονια
vlachaquito Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Αν δω το μάτι του Παπαλουκά βγαλμένο ναι θα στενοχωρηθώ. Αν τον δω με το κεφάλι ανοιγμένο πολύ που χέστηκα χμμ αχ ποσο θα ηθελα να ρωτησω τι θα συνεβαινε αν εβλεπες π.χ. (π.χ. λεμε τωρα) καποιον δικο σου παικτη με κεφαλι ανοιγμενο, η καλυτερα, καποιο γνωστο σου η καλυτερα καποιο.... κοντινο σου προσωπο...αλλα μαζι με το κρυο τριγυρνανε και μπαν, δεν λεει... α ρε βεργα που θελουν μερικοι...ανεξαρτητου φανελας.... Οσο για τον παπαλουκα, +1 και απο μενα.. το οτι 2 χρονια παιζει αναπληρωματικος, κατι λεει...για μενα ηταν πολυ καλυτερη επιλογη ο αντικαταστατης του στην τσσκα.... Τωρα, επειγοντως λυση εν τω εσω, και κυριος του γκριρ... Υ.Γ. ο πεκοβιτς αν συνεχισει ετςι δεν μενει πανω απο ενα χρονο στην Ευρωπη...
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Υ.Γ. ο πεκοβιτς αν συνεχισει ετςι δεν μενει πανω απο ενα χρονο στην Ευρωπη... Έχει τριετές συμβόλαιο. Και έχω την εντύπωση κλειστό.
vlachaquito Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Έχει τριετές συμβόλαιο. Και έχω την εντύπωση κλειστό. για νουβουα λεω βρε...τα λαθη του παρελθοντος δεν επαναλαμβανονται
KWSN_Men Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 για νουβουα λεω βρε...τα λαθη του παρελθοντος δεν επαναλαμβανονται Το ξέρω ότι λες για ΝΒΑ. Και εγώ το ίδιο.
Critter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μπλα μπλα μπλα. Το μόνο που κάνεις είναι να λες ότι δεν ξέρεις και να κατηγορείς για παπατρέχα εμένα που "τολμώ" να πω τη γνώμη μου. Όταν λέω ότι ο Γιαννάκης είναι μέτριος προπονητής και με λες εμπαθή εκτός από τα αποτελέσματα τι άλλο μπορούμε να δούμε για να κρίνουμε; Ok. Τα ειπες ολα.Αυτοαναιρεθηκες και τελειωσε το παραμυθι.. Αποτελεσματα : Ολυμπιακος : 1 ήττα στο πρωταθλημα, 1 στην ευρώπη και πρωτος και στις 2 περιπτωσεις. ΠΑΟ: 1 ήττα στο πρωταθλημα, 1 στην ευρώπη και πρωτος και στις 2 περιπτωσεις. Αρα τα αποτελεσματα λενε οτι ο Γιαννακης δεν υστερει αποτελεσματων του Ομπραντοβιτς. Αν δεν συμφωνεις με το παραπανω τοτε σημαινει οτι θεωρεις defacto οτι στο μελλον αυτο θα αλλαξει...Επομενως παπατρεχεις...Και επαναλαμβανω (καπου για 10η φορα) οτι το θεμα που θιγω εγω σε σχεση με σενα ειναι οτι ναι μεν ειναι θεμιτο να λες οτι στο μελλον ΘΕΩΡΕΙΣ οτι ο ολυμπιακος του Γιαννακη θα παει χαλια και αλλο να λες οτι ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Το ενα δηλωνει εκτιμηση και δεν σε κατηγορει κανεις γιαυτο και το άλλο παπατρεχιά. Τον Αφάνα πρέπει να τον δούμε όλη τη χρονιά για να τον κρίνουμε (γιατί δε γνωρίζουμε αρκετό μπάσκετ για να καταλάβουμε αν μπορεί να βοηθήσει). Να υποθεσω οτι ετσι ειχες κρινει και τον Rivers την πρωτη του χρονια ο οποιος μαλιστα ερχότανε και απο ευρωπαικο πρωτάθλημα? ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ τωρα στον αθλητισμο σε οποιοδηποτε αθλημα μιλαμε για προσαρμογη σε ΟΛΑ τα επιπεδα...σε επιπεδο χωρας,πολης, ομαδας, φιλοσοφιας κτλ. Ο Josh ειναι ενας παικτης που πρεπει να προσαρμοστει σε ολα οσα προανεφερα + στο ευρωπαικο στυλ παιχνιδιου + στην ΑΜΥΝΤΙΚΗ φιλοσοφια του Γιαννακη όταν εχει συνηθισει να παιζει μια μπαλα μόνος του (ετσι ειναι το ΝΒΑ) +++. Απο τη στιγμη που σου φαινεται τόοοοοσο λογικο εσενα να τα εχει καταφερει ολα αυτα σε 1,5 μηνα, τοτε ή είσαι απο αλλο πλανήτη ή εχεις προτυπο εμένα. Τον Βούισιτς πρέπει να περιμένουμε όλη τη χρονιά να δούμε αν είναι αργός ή όχι. Οταν ηταν στη Μακαμπι κατεβαινε και στα Meetings του στιβου στο 100αρι. Ταχύτατος. Ειχε μαλιστα λενε 79 παγκοσμια ρεκορ κατω απο τα 8 δευτερολεπτα. Προσωπικα πάντως επειδη θεωρω οτι εκτος απο το ασπρο και το μαυρο υπαρχουν και ενδιαμεσες αποχρωσεις, δεν θα τον κρινω ουτε τωρα ουτε στο τελος της χρονιας. Θα τον κρινω τον φλεβάρη. Τον Παπαλουκά πρέπει να περιμένουμε όλη τη χρονιά για να δούμε αν μπορεί να βγάλει ολόκληρη τη χρονιά παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια σε φουλ ρυθμό ή όχι. Ναι. Και επιπλεον δεν παιζει φουλ ρυθμο σε ολα τα παιχνιδια. Όλα τα παραπάνω έχουν απαντήσεις αρκεί να το κατέχεις έστω και λιγάκι και να ήξερες και τους παίκτες πριν το καλοκαίρι. Το ξερω, γιάυτο απανταω. By the way, o Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με 4/5 παίκτες που δεν έπαιζαν πέρσυ Και το παιχνιδι πηγαινε ποντο ποντο. Το προβαδισμα με ποιον το πηρες?Με κανα καινουργιο?Με τον Διαμαντιδη το πηρες. Το να κρίνεις όμως από ένα παιχνίδι και μόνο ότι δε μασάει κτλ (ειδικά όταν στα προηγούμενα 10+ παιχνίδια της ομάδας του δεν είχε επιδείξει κάτι τόσο ιδιαίτερο), ε είναι παπατζηλίκι. Η δε αναφορά στη αμηντική αδυναμία του Νίκολας όταν συγκρίνεται με τον Χάλπεριν που παίζει αεράμυνα είναι τουλάχιστον αστεία. ΥΓ: Θα νόμιζε κανείς ότι κάποιος που κατηγορεί άλλους ότι δε γνωρίζουν Ελληνικά, έχει ακουστά τον τονισμό. Ποιο 1 παιχνιδι? Απο τον esake : Νικολας : 40 ποντοι σε 145 λεπτά συμμετοχης με 52% στα δίποντα και 26%(!!!!!) στα τριποντα με ευστοχες 17 στις 44 προσπαθειες!!!. Χαλπεριν : 62 πόντοι σε 143 λεπτά με 75% στα διποντα και 55% στα τρίποντα με ευστοχες 22 στις 34 προσπαθειες (περαν των βασικων στατιστικων δηλαδη ο νικολας εχει στοιχισει στην ομαδα σου 27 χαμενες επιθεσεις ενω στο ιδιο ο χρονο ο χαλπεριν μονο 12). Απο την euroleague: Νικολας : 19 ποντοι σε 98 λεπτά συμμετοχης με 20%(!!!!) στα δίποντα και 28,6%(!!!!!) στα τριποντα με ευστοχες 6 στις 24 προσπαθειες!!!. Χαλπεριν : 21 πόντοι σε 65 λεπτά με 53,8% στα διποντα και 33,3% στα τρίποντα με ευστοχες 8 στις 16 προσπαθειες. Και προχωραω στο ΜΑΤ....Με βαση τα στατιστικα ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα στατιστικα ο Νικολας δειχνει 10 τριχες απο τα @@ του Χαλπεριν.Ο Μ Ω Σ.....αυτη ειναι μια λογικη που υιοθετει ο επισημος αντιπροσωπος της παπατρεχιας στην Ελλαδα Sir KWSN_Men κρινοντας εναν παιχτη μεσα σε 1,5 μηνα. Εγω λοιπον σεβομενος την ιστορια του Νικολας ως πολυβολο (το εχει αποδειξει) δεν θεωρω οτι αυτο που λεει η στατιστικη ΘΑ ισχυσει και στο μελλον και ειναι πολυ πιθανο με το νεο χρονο να τον δουμε να βαζει παλι 9/9 τριποντα απο το θεο. ΑΡΑ δεν λεω ουτε οτι ειμαι σιγουρος οτι θα βγει παλτο ουτε οτι θα γινει ο καλυτερος παικτης του πρωταθληματος...Λεω πολυ απλα οτι ΘΕΩΡΩ οτι θα παρει μπρος. Μπορει ομως και να κανω λαθος.....ΘΑ δειξει....δεν μπορω να προδικασω απο τωρα. Αντιθετα ο KWSN_Men ξερει απο τωρα και κρινει με σιγουρια το μελλον οτι ο Βουισιτς (που εχει αποδειξει και αυτος σαν το Νικολας στο παρελθον την αξια του) και ο josh, οτι θα ειναι παλτα...Τα συμπερασματα δικα σας. Υ.Γ : Για να σε δυσκολεψω δεν βαζω τόνους. Δηλαδη για τον ιδιο λογο που γραφω και με Ελληνικους χαρακτηρες.
vlachaquito Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ποιο 1 παιχνιδι? Απο τον esake : Νικολας : 40 ποντοι σε 145 λεπτά συμμετοχης με 52% στα δίποντα και 26%(!!!!!) στα τριποντα με ευστοχες 17 στις 44 προσπαθειες!!!. Χαλπεριν : 62 πόντοι σε 143 λεπτά με 75% στα διποντα και 55% στα τρίποντα με ευστοχες 22 στις 34 προσπαθειες (περαν των βασικων στατιστικων δηλαδη ο νικολας εχει στοιχισει στην ομαδα σου 27 χαμενες επιθεσεις ενω στο ιδιο ο χρονο ο χαλπεριν μονο 12). Απο την euroleague: Νικολας : 19 ποντοι σε 98 λεπτά συμμετοχης με 20%(!!!!) στα δίποντα και 28,6%(!!!!!) στα τριποντα με ευστοχες 6 στις 24 προσπαθειες!!!. Χαλπεριν : 21 πόντοι σε 65 λεπτά με 53,8% στα διποντα και 33,3% στα τρίποντα με ευστοχες 8 στις 16 προσπαθειες. Και προχωραω στο ΜΑΤ....Με βαση τα στατιστικα ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα στατιστικα ο Νικολας δειχνει 10 τριχες απο τα @@ του Χαλπεριν.Ο Μ Ω Σ.....αυτη ειναι μια λογικη που υιοθετει ο επισημος αντιπροσωπος της παπατρεχιας στην Ελλαδα Sir KWSN_Men κρινοντας εναν παιχτη μεσα σε 1,5 μηνα. Εγω λοιπον σεβομενος την ιστορια του Νικολας ως πολυβολο (το εχει αποδειξει) δεν θεωρω οτι αυτο που λεει η στατιστικη ΘΑ ισχυσει και στο μελλον και ειναι πολυ πιθανο με το νεο χρονο να τον δουμε να βαζει παλι 9/9 τριποντα απο το θεο. ΑΡΑ δεν λεω ουτε οτι ειμαι σιγουρος οτι θα βγει παλτο ουτε οτι θα γινει ο καλυτερος παικτης του πρωταθληματος...Λεω πολυ απλα οτι ΘΕΩΡΩ οτι θα παρει μπρος. Μπορει ομως και να κανω λαθος.....ΘΑ δειξει....δεν μπορω να προδικασω απο τωρα. Αντιθετα ο KWSN_Men ξερει απο τωρα και κρινει με σιγουρια το μελλον οτι ο Βουισιτς (που εχει αποδειξει και αυτος σαν το Νικολας στο παρελθον την αξια του) και ο josh, οτι θα ειναι παλτα...Τα συμπερασματα δικα σας. Υ.Γ : Για να σε δυσκολεψω δεν βαζω τόνους. Δηλαδη για τον ιδιο λογο που γραφω και με Ελληνικους χαρακτηρες. ναι, ολα αυτα καλα, αλλα τον νικολας τον διαλεξε ο ομπραντοβιτς...ρουα ματ...
Critter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 ναι, ολα αυτα καλα, αλλα τον νικολας τον διαλεξε ο ομπραντοβιτς...ρουα ματ... Σε αυτο εχεις δικιο....το οτι ειναι παικτης του ΠΑΟ ειναι αλλο ενα πολυ σοβαρο επιχειρημα και επισης ειναι και πιο γνωστο ονομα απο το Χαλπεριν...Για παραδειγμα ακους Νικολας και σου ερχεται στο μυαλο μια επιχειρηση βρε αδερφε (τα κομμωτηρια) ενω το Χαλπεριν θυμιζει χορεύτρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.