LL_NEO Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Critter, για ξανακοίτα ακριβώς τι έκανα quote όταν έβαλα τη φωτογραφία. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τουλάχιστον υποκριτικό να κομπάζει κάποιος για επεισόδια βια και παπάριες καμαρωτές όταν στην πραγματικότητα αυτό που τον νοιάζει είναι αν η αντίπαλη ομάδα θα φάει 2 ή 3 αγωνιστικές, ε εντάξει μαγκιά σου. Μόνο κάποιος σχιζοφρενής, ηλίθιος, υποκριτής ή και τα τρία θα πει "κρίμα έγιναν επεισόδια αυτά πρέπει να μένουν έξω απο τα γήπεδα μπλα μπλα μπλα αλλά εμείς στη Ριζούπολη τους πηδήξαμε και ακόμα πονάνε" Μαγκιά σου αν καυτηρίασες τα περσυνά. I'll take your word for it, σιγά μην κάτσω να ψάξω. Αν αυτό ισχύει ναι εσένα δε μπορώ να σου πω τίποτα. Εγώ απο την άλλη, προτιμώ απλώς πλέον να μη στέκομαι στα επεισόδια. Ξέρω απλώς ότι είναι στο πρόγραμμα.
fullon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 LLNEO δεν στεκεσαι στα επεισοδια ε? Μπηκαν και μεσα στο προγραμμα ?? μαλιστα ωραια.. υπαρχουν νομοι? ΝΑΙ ακολουθουνται? ΟΧΙ .. υποκριτικο ειναι να λες οτι ξερεις οτι τα επεισοδια ειναι μεσα στο προγραμμα.. και μετα να κλαιγεσαι κατι χρονια για τη ριζουπολη.. οταν πας εσυ ομως στο ΣΕΦ και σου κανουν τα ιδια και χειροτερα τα ιδια θα λες.. οπως γινεται τοσα χρονια.. ξερεις γιατι? γιατι ζουμε σενα μπουρδελο που οι νομοι απλα ΔΕΝ τηρουνται... Σφυριξε το και σταματα το παιχνιδι εκεινη την στιγμη.. δωσε το παιχνιδι στην αντιπαλη ομαδα... ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ επεισοδια μετα απο κατι τετοιο? καντο 5-6 φορες ακομα.. να δεις πως κοβεται μετα η μαγκια.. αλλα βεβαια εδω χαιρονται που πεταγανε νερα και κροτιδες.. φαντασου με τι IQ πλασματα προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη..
LL_NEO Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 οταν πας εσυ ομως στο ΣΕΦ και σου κανουν τα ιδια και χειροτερα τα ιδια θα λες Όπως δεν τα είπα πέρσυ, δε θα τα πω και φέτος. Δε με νοιάζουν τα επεισόδια και το μόνο προβλημα που έχω μαζί τους είναι όταν βλάπτουν τα συμφέροντα της ομάδας μου. Δε με νοιάζει ο καφές που πήρε για λοφίο ο Παπαλουκάς. Δε με νοιάζει αν θα ξαναμιλήσει για ποιότητα και λοιπές παπαριές όταν οι δικοί σας θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Έχω το θάρρος/θράσος να πω ότι οι όποιες ενστάνσεις μου για τα όποια επεισόδια έχουν καθαρά οπαδικά κίνητρα. Αλλά τουλάχιστον είμαι ειλικρινής με τον ευατό μου. Είναι τουλάχιστον γελοίο να κριτικάρεις επεισόδια και να λες στα καπάκια τους σκίσαμε τη σούφρα στη Ριζούπολη. Σφυριξε το και σταματα το παιχνιδι εκεινη την στιγμη.. δωσε το παιχνιδι στην αντιπαλη ομαδα... ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ επεισοδια μετα απο κατι τετοιο? Τι κρίμα που τα αθλητικά ποστ δεν επιτρέπονταν στο insomnia όταν ο ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με μηδενισμό για κάτι επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Θα ήθελα να δω πόσοι είχαν απο τότε τις ίδιες ευαισθησίες
alexzzz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πάντως καλά πάμε... κρατάμε τις παραδόσεις. Όπως μετά από κάθε ντέρμπι έτσι και τώρα κάνουμε την καθιερωμένη αναδρομή των 1000 χρόνων. Και μην πεταχτεί κάνας εξυπνάκιας ότι μιλάω μόνο για την μία πλευρά... και για τις δυο μεριές το λέω. Μια φορά να μείνουμε στο σήμερα και στο τώρα δεν γίνεται.
fullon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 LLNEO δεν υποστηριζω καποια ομαδα.. εχω σιχαθει το αθλημα με αυτες τις @λ@κιες που βλεπω.. εχω καταλαβει οτι ολα ειναι κατευθυνομενα και εξυπηρετουν συμφεροντα τριτων.. δεν θα βριζω σα βλακας ουτε θα πεταω καφεδες σε αλλους για να βγαζουν εκατομμυρια οι γιανακοπουλοι η ο κοκκαλης!!
adi32 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πάντως καλά πάμε... κρατάμε τις παραδόσεις. Όπως μετά από κάθε ντέρμπι έτσι και τώρα κάνουμε την καθιερωμένη αναδρομή των 1000 χρόνων. Και μην πεταχτεί κάνας εξυπνάκιας ότι μιλάω μόνο για την μία πλευρά... και για τις δυο μεριές το λέω. Μια φορά να μείνουμε στο σήμερα και στο τώρα δεν γίνεται. Μην ανησυχεις σε λιγο θα πουμε για το Μπουμπλη τη χουντα τα πιστολια του ριγκο τον κοσκωτα το καραισκακη το σαλιαρελη την παραγκα ................
KWSN_Men Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Γραφικό σε αποκαλούσαμε για την εμμονή σου να υποστηρίζεις τα καφριλία των ηλιθίων, απέναντι στον Γιαννάκη κ στον Σόφο. (μέσα σε αυτούς τους ηλίθιους, ήταν κι ο Θανασάρας με το μικρόφωνο) Όχι ακριβώς. Για τις μπασκετικές απόψεις μου λέγατε όλοι. Εδώ ο άλλος ο αερισμένος ακόμα και εχτές, μετά από αυτόν τον αγώνα, είχε το θράσσος να μιλήσει για τον Χάλπεριν* και να κάνει τον Κινέζο για όλα τα άλλα που έχω πει. Μου αρέσει πάντως που γύρισε η κουβέντα στα έκτροπα, εκεί φαίνεται πόσο πραγματικά πόνεσε το μπασκετικό του πράγματος. Τέλος, πραγματικά κάποιος πρέπει να σας μάθει τη διαφορά του δικαιολογώ και του αιτιολογώ. *Για την ιστορία είχα πει ότι στο Ισραήλ λένε για αυτόν ότι εξαφανίζεται στους μεγάλους αγώνες ("λένε ότι στους μεγάλους αγώνες ξεχνάει τα @@ του στο σπίτι του") και επίσης είχα πει ότι ο Νίκολας είναι σαφώς μεγαλύτερος παίκτης.
Critter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Τι κρίμα που τα αθλητικά ποστ δεν επιτρέπονταν στο insomnia όταν ο ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με μηδενισμό για κάτι επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Θα ήθελα να δω πόσοι είχαν απο τότε τις ίδιες ευαισθησίες Αν θυμασαι καλα όμως τοτε, ο ολυμπιακος δεν ειχε δωσει επισημα εισιτηρια και επομενως αυτο που λεγαμε ειναι οτι δεν φταιει η ΠΑΕ για να τιμωρηθει. Δηλαδη το οτι καποιοι φορεσανε κοκκινα κασκολ (δεν λεω πως δεν ητανε ολυμπιακοι...) και πηγανε και τα σπασανε σε ενα γηπεδο που η ΠΑΕ δεν ειχε δωσει εισιτηρια προφανως και δεν μας εβρισκε συμφωνους. Αλλα αν ερχοντουσαν και μου λεγανε φαε 10 αγωνιστικες κεκλεισμενων + μηδενισμο, το μονο που θα μπορουσα να πω θα ηταν "γιατι ο ΠΑΟ εφαγε 3 για τα Χ επισοδεια και εγω 10+μηδενισμο?" κατι για το οποιο βεβαια θα ειχα αδικο γιατι απο καπου θα επρεπε να γινει η αρχη. Εννοειται βεβαια οτι στη συνεχεια αυτο το μετρο θα επρεπε να αποτελει κανονα για ολους τους υπολοιπους. Εγω τοτε όντως δεν ειχα ευαισθησιες για το λογο που προειπα. Κατα τα αλλα εχω και παρα εχω....Εσυ παντως αν θυμαμαι καλα απο αυτα που εχεις δηλωσει και απο τα γραφομενα σου συμπεραινω οτι δεν εχεις....σωστα?
afentiko7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Τι κρίμα που τα αθλητικά ποστ δεν επιτρέπονταν στο insomnia όταν ο ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με μηδενισμό για κάτι επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Θα ήθελα να δω πόσοι είχαν απο τότε τις ίδιες ευαισθησίες Επειδή δε θυμάσαι τι είχε συμβεί σου θυμιζω πως είχαν στοιβάξει τον κόσμο σε ένα κλουβί (πραγματικό) και αρχίσαν κάτι γατάκια να τους πετάνε πέτρες κοινώς αυτοάμυνα. Χτες τα δικά σας πιθηκοειδή δε νομίζω να βρίσκονταν σε αυτοάμυνα που πετούσαν καφέδες. Ειστε θρασύδειλοι και δυστυχώς που δεν θα ανεβείτε στο ΣΕΦ για να εισπράξετε το μερίδιο σας. Με όσους ολυμπιακούς μίλησα σήμερα όλοι είναι εξαγριωμένοι με τα καραγκιοζιλίκια σας και με τον χριστοδούλου που είπε πως έτσι είναι εδώ στο Γιαννάκη. Που να δει στο σεφ πως θα είναι ο κύριος Χριστοδούλου, ειδικά αν δεν τιμωρηθείτε θα γλεντήσουμε πειραιώτικα. @absinthe ρώτα την εσύ Και εδώ τελειώνει η κουβέντα περί ενός αθλήματος αγνώστου στον υπόλοιπο κόσμο. Την αρση βαρων περισσότεροι την ξέρουν Χτες παλι σπρώξαν τον ΠΑΟ Β' με γκολ οφσαιντ , ενώ πάλι οι υγιείς φίλαθλοι του (από τον σύνδεσμο των Συκιών λένε οι πληροφορίες ) είπαν να σπάσουν οχηματα της Λαρισινης αποστολής. Σουλάτσο κάναν στο γήπεδο ή τους πονούσαν τα πόδια τους.
Critter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Όχι ακριβώς. Για τις μπασκετικές απόψεις μου λέγατε όλοι. Εδώ ο άλλος ο αερισμένος ακόμα και εχτές, μετά από αυτόν τον αγώνα, είχε το θράσσος να μιλήσει για τον Χάλπεριν* και να κάνει τον Κινέζο για όλα τα άλλα που έχω πει. Κοιτα, οτι δεν καταλαβαινεις Ελληνικα και προτιμας τα Αραβικα το εχουμε ξαναπει. Ισα ισα που εχθες ολα αυτα που εγραψα αφορουσανε και εσενα αλλα δεν ειχα χρονο να τα βαλω στο μεταφραστηρι να τα κανω paste εδω. Αυτα λοιπον που εγραψα περι υπομονης, περι του οτι η ομαδα λενε οτι θα ειναι ετοιμη με το νεο ετος κτλ, το οτι ο Γιαννακης φτιαχνει κατι με διαφορετικη φιλοσοφια η οποια δεν ταιριαζει με το ευρωπαικο μπασκετ ΑΛΛΑ δεν μπορω να ειμαι ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ και να ξερω απο τωρα τι θα γινει στο τελος και ολα αυτα μεταξυ αλλων σε σενα πηγαινανε. Δεν μπορω να αρχιζω παλι τα ιδια....ολα αυτα που ειχες πει τα θυμαμαι πολυ καλα αλλα για μενα δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ εφαρμογη στην τρεχουσα περιοδο που διανυει ο ολυμπιακος. Στο ΤΕΛΟΣ μπορει να βγεις σωστος αλλα οπως επισης ειχα γραψει (και πιο παλια και χθες) και αν δεν το θυμασαι ψαξτο, θα ειμαι ο πρωτος που θα κραξω τον Γιαννακη αν δεν δω αποτελεσμα..Το ΤΩΡΑ για μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ομαδα που ξεκινησε τον οκτωβρη (δηλαδη πριν 1,5 μηνα) τις υποχρεωσεις της, ειναι τελειως ανουσιο για μενα να το συζηταω. Μου αρέσει πάντως που γύρισε η κουβέντα στα έκτροπα, εκεί φαίνεται πόσο πραγματικά πόνεσε το μπασκετικό του πράγματος. Κοιτα εμεις μια που τα ειπαμε και μια που θα τα ξεχασουμε. Εσας η ριζουπολη σας ποναει χροοοοοοοονια τωρα και μας τα εχετε κανει τσουρεκια. Τέλος, πραγματικά κάποιος πρέπει να σας μάθει τη διαφορά του δικαιολογώ και του αιτιολογώ. Διδαξε μας δασκαλε.... *Για την ιστορία είχα πει ότι στο Ισραήλ λένε για αυτόν ότι εξαφανίζεται στους μεγάλους αγώνες ("λένε ότι στους μεγάλους αγώνες ξεχνάει τα @@ του στο σπίτι του") και επίσης είχα πει ότι ο Νίκολας είναι σαφώς μεγαλύτερος παίκτης. Το πρωτο δεν ισχυει λοιπον. Οσον αφορα το δευτερο χωρις να συγκρινω τους 2 παιχτες, εγω στο Νικολας αυτο που βλεπω (κυριως απο τα παλαιοτερα στατιστικα του στο σουτ γιατι φετος δεν το εχει δειξει....ενας αγωνας δεν ειναι δειγμα) ειναι ενας παικτη με εξαιρετικο σουτ. Δεν νομιζω οτι μπορει να παιξει σοβαρη αμυνα. Το να καθεσαι και να περιμενεις την μπαλα στην κορυφη για να σουταρεις σημαινει οτι εχεις διπλα σου μια πολυ καλη ομαδα που σου δημιουργει τις προυποθεσεις να μεινεις ελευθερος και συ απλα ευστοχεις. Αλλωστε σε 2-3 σουτ που είχε χθες υπο μερικη πιεση αστοχησε.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το πρωτο δεν ισχυει λοιπον. Οσον αφορα το δευτερο χωρις να συγκρινω τους 2 παιχτες, εγω στο Νικολας αυτο που βλεπω (κυριως απο τα παλαιοτερα στατιστικα του στο σουτ γιατι φετος δεν το εχει δειξει....ενας αγωνας δεν ειναι δειγμα) ειναι ενας παικτη με εξαιρετικο σουτ. Δεν νομιζω οτι μπορει να παιξει σοβαρη αμυνα. Το να καθεσαι και να περιμενεις την μπαλα στην κορυφη για να σουταρεις σημαινει οτι εχεις διπλα σου μια πολυ καλη ομαδα που σου δημιουργει τις προυποθεσεις να μεινεις ελευθερος και συ απλα ευστοχεις. Αλλωστε σε 2-3 σουτ που είχε χθες υπο μερικη πιεση αστοχησε. Σε αυτο συμπαθα με αλλα και ο Χαλπεριν με 5 τριποντα νομιζω εφτασε τους 20π δεν ηταν οτι τον εβρισκες παντου στο γηπεδο ουτε καμια σοβαρη αμυνα επαιξε. Δεν το κακολογω, και ο Νικολας αυτο εκανε, 3 τριποντα και 3 αιφνιδιασμους αλλα μην μου λες οτι ο ενας ειναι απλο σουτερ και ο αλλος παικταρας
gnsX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αν θυμασαι καλα όμως τοτε, ο ολυμπιακος δεν ειχε δωσει επισημα εισιτηρια και επομενως αυτο που λεγαμε ειναι οτι δεν φταιει η ΠΑΕ για να τιμωρηθει. Δηλαδη το οτι καποιοι φορεσανε κοκκινα κασκολ (δεν λεω πως δεν ητανε ολυμπιακοι...) και πηγανε και τα σπασανε σε ενα γηπεδο που η ΠΑΕ δεν ειχε δωσει εισιτηρια προφανως και δεν μας εβρισκε συμφωνους. Κοίτα,σύμφωνα με αυτό και η ΑΕΚ δεν έπρεπε να τιμωρηθεί για τα επεισόδια της Λιβαδειας ας πούμε.Έγιναν έξω απο το γήπεδο,με αυτή την λογική που ξέρω εγώ αν δεν ήταν άτομα χωρίς εισητήριο και τα σπασαν;
Critter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Σε αυτο συμπαθα με αλλα και ο Χαλπεριν με 5 τριποντα νομιζω εφτασε τους 20π δεν ηταν οτι τον εβρισκες παντου στο γηπεδο ουτε καμια σοβαρη αμυνα επαιξε. Δεν το κακολογω, και ο Νικολας αυτο εκανε, 3 τριποντα και 3 αιφνιδιασμους αλλα μην μου λες οτι ο ενας ειναι απλο σουτερ και ο αλλος παικταρας Οχι δεν λεω αυτο. Ισα ισα που ο Χαλπεριν δεν κανει σε καθε παιχνιδι τετοια εμφανιση. Πρωτοαναφερθηκα με βαση αυτο που ειχε πει το ΚS οτι χανεται στα μεγαλα παιχνιδια και για αυτο που ειχε πει καποιος οτι ειναι τριχα απο τα @@ του νικολας. Ο Χαλπεριν γενικα ειναι καλος αμυντικος και αυτο αν δεν παρακολουθεις ματς του ολυμπιακου μονο απο εφημεριδες μπορεις να το δεις (δεν μιλαω για οπαδικες). Για χθες, σαμπως επαιζε και κανενας άμυνα?Και ο Χαλπεριν να επαιζε μονος του, δουλεια δεν θα εκανε. Η αμυνα πρεπει να ειναι συλλογικη....αν ας πουμε μαρκαρει καποιον σωστα και στο σκρην ο συμπαιχτης του δεν ακολουθησει τον παικτη τοτε πηγε τσαμπα η καλη του αμυνα μεχρι το σημειο του σκριν. Και επισης ειπε οτι δεν μιλαω συγκριτικα...Απλα περιγραψα τον Νικολας συμφωνα με αυτα που νομιζω ασχετα με τον Χαλπεριν. -----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 03 : 53 : 11----- Κοίτα,σύμφωνα με αυτό και η ΑΕΚ δεν έπρεπε να τιμωρηθεί για τα επεισόδια της Λιβαδειας ας πούμε.Έγιναν έξω απο το γήπεδο,με αυτή την λογική που ξέρω εγώ αν δεν ήταν άτομα χωρίς εισητήριο και τα σπασαν; Για τα επισοδεια εξω απο το γηπεδο υπαρχει συγκεκριμενη νομοθεσια. Μην ρωτας εμενα γιαυτο. Απο τη στιγμη παντως που ΑΕΚ ειχε παρει επισημα εισιτηρια και προβλεπεται απο το νομο οτι και εκτος γηπεδου υπαρχουν κυρωσεις, τοτε σωστα και τις επιβληθηκε ποινη. Αν δεν ειχε παρει επισημα εισιτηρια και καποιοι που τα πηραν απο φιλους τους στο συνδεσμο της λειβαδιας τα σπασανε, τι φταιει η ΠΑΕ ΑΕΚ?
KWSN_Men Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Κοιτα, οτι δεν καταλαβαινεις Ελληνικα και προτιμας τα Αραβικα το εχουμε ξαναπει. Ισα ισα που εχθες ολα αυτα που εγραψα αφορουσανε και εσενα αλλα δεν ειχα χρονο να τα βαλω στο μεταφραστηρι να τα κανω paste εδω. Αυτα λοιπον που εγραψα περι υπομονης, περι του οτι η ομαδα λενε οτι θα ειναι ετοιμη με το νεο ετος κτλ, το οτι ο Γιαννακης φτιαχνει κατι με διαφορετικη φιλοσοφια η οποια δεν ταιριαζει με το ευρωπαικο μπασκετ ΑΛΛΑ δεν μπορω να ειμαι ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ και να ξερω απο τωρα τι θα γινει στο τελος και ολα αυτα μεταξυ αλλων σε σενα πηγαινανε.Δεν μπορω να αρχιζω παλι τα ιδια....ολα αυτα που ειχες πει τα θυμαμαι πολυ καλα αλλα για μενα δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ εφαρμογη στην τρεχουσα περιοδο που διανυει ο ολυμπιακος. Στο ΤΕΛΟΣ μπορει να βγεις σωστος αλλα οπως επισης ειχα γραψει (και πιο παλια και χθες) και αν δεν το θυμασαι ψαξτο, θα ειμαι ο πρωτος που θα κραξω τον Γιαννακη αν δεν δω αποτελεσμα..Το ΤΩΡΑ για μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ομαδα που ξεκινησε τον οκτωβρη (δηλαδη πριν 1,5 μηνα) τις υποχρεωσεις της, ειναι τελειως ανουσιο για μενα να το συζηταω. Μπλα μπλα μπλα. Το μόνο που κάνεις είναι να λες ότι δεν ξέρεις και να κατηγορείς για παπατρέχα εμένα που "τολμώ" να πω τη γνώμη μου. Όταν λέω ότι ο Γιαννάκης είναι μέτριος προπονητής και με λες εμπαθή εκτός από τα αποτελέσματα τι άλλο μπορούμε να δούμε για να κρίνουμε; Καινούργια ή παλιά ομάδα, έριχνε ύπνους στον πάγκο εχτές ή όχι; Ρε εδώ δεν πήρε ούτε τάιμουτ να δώσει στο κανάλι της ομάδας των Ολυμπιονικών την ευκαιρία να βάλει διαφημίσεις. Αλλά συγγνώμη, είναι νωρίς να κρίνουμε, πρέπει να τον δούμε να έρθει στο γήπεδο με μαξιλάκι και πιτζάμες για να τον κρίνουμε, αλλιώς είμαστε παπατρέχες. Τον Αφάνα πρέπει να τον δούμε όλη τη χρονιά για να τον κρίνουμε (γιατί δε γνωρίζουμε αρκετό μπάσκετ για να καταλάβουμε αν μπορεί να βοηθήσει). Τον Βούισιτς πρέπει να περιμένουμε όλη τη χρονιά να δούμε αν είναι αργός ή όχι. Τον Παπαλουκά πρέπει να περιμένουμε όλη τη χρονιά για να δούμε αν μπορεί να βγάλει ολόκληρη τη χρονιά παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια σε φουλ ρυθμό ή όχι. Όλα τα παραπάνω έχουν απαντήσεις αρκεί να το κατέχεις έστω και λιγάκι και να ήξερες και τους παίκτες πριν το καλοκαίρι. By the way, o Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με 4/5 παίκτες που δεν έπαιζαν πέρσυ στον αγώνα, από την ομάδα του Triple Crown ουσιαστικό ρόλο αυτή τη στιγμή έχουν μόνο 3 παίκτες ενώ ο Ομπράντοβιτς έχει πει ότι η ομάδα είναι ανέτοιμη και θα είναι έτοιμη το Μάρτιο, ο Φώτσης του 50%+ στα τρίποντα είχε 1/6 και ο Ομπράντοβιτς έκανε και 2-3 λαθάκια. Κοιτα εμεις μια που τα ειπαμε και μια που θα τα ξεχασουμε. Εσας η ριζουπολη σας ποναει χροοοοοοοονια τωρα και μας τα εχετε κανει τσουρεκια. Οκ, ότι πεις. Για το χτεσινό παιχνιδάκι έχεις κάτι να πεις; Φύσαγε εχτές ή όχι; Διδαξε μας δασκαλε.... Run Forest, run! Το πρωτο δεν ισχυει λοιπον. Οσον αφορα το δευτερο χωρις να συγκρινω τους 2 παιχτες, εγω στο Νικολας αυτο που βλεπω (κυριως απο τα παλαιοτερα στατιστικα του στο σουτ γιατι φετος δεν το εχει δειξει....ενας αγωνας δεν ειναι δειγμα) ειναι ενας παικτη με εξαιρετικο σουτ. Δεν νομιζω οτι μπορει να παιξει σοβαρη αμυνα. Το να καθεσαι και να περιμενεις την μπαλα στην κορυφη για να σουταρεις σημαινει οτι εχεις διπλα σου μια πολυ καλη ομαδα που σου δημιουργει τις προυποθεσεις να μεινεις ελευθερος και συ απλα ευστοχεις. Αλλωστε σε 2-3 σουτ που είχε χθες υπο μερικη πιεση αστοχησε. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο παικτών, πολύ απλά. Ο Νίκολας είναι στους 3-4 καλύτερους σουτέρ στην Ευρώπη (με στοιχεία) και ο Χάλπεριν είναι ένας παίκτης που δεν ξέρουμε ακόμα ποιο ακριβώς είναι το ταβάνι του γιατί είναι μικρός. Εγώ είχα μεταφέρει τι έλεγαν διάφοροι Ισραηλινοί (χωρίς να τον συγκρίνουν με τον Νίκολας ή τον Γκριν τον Παπαμακάριο) και ειδικότερα ένας που είναι οπαδός της Μακάμπι (και δημοσιογράφος ταυτόχρονα). Προφανώς για να λένε κάτι τέτοιο, είχε δώσει κάποια δείγματα. Εγώ τον είχα δει σε κάποια παιχνίδια της Μακάμπι αλλά και με την Εθνική Ισραήλ το 2007 όπου είχε ξεκινήσει πολύ καλά και μετά χάθηκε. Αλλά σίγουρα δεν είχα προσωπική άποψη (και δεν εξέφρασα και τέτοια). Ο παίκτης είναι μικρός και δεν είναι εντελώς παράλογο να χάνεται σε μεγάλα παιχνίδια και να είναι ασταθής και μπορεί να στο μέλλον να ρίγει τρελλή παιχτούρα. Το να κρίνεις όμως από ένα παιχνίδι και μόνο ότι δε μασάει κτλ (ειδικά όταν στα προηγούμενα 10+ παιχνίδια της ομάδας του δεν είχε επιδείξει κάτι τόσο ιδιαίτερο), ε είναι παπατζηλίκι. Η δε αναφορά στη αμηντική αδυναμία του Νίκολας όταν συγκρίνεται με τον Χάλπεριν που παίζει αεράμυνα είναι τουλάχιστον αστεία. ΥΓ: Θα νόμιζε κανείς ότι κάποιος που κατηγορεί άλλους ότι δε γνωρίζουν Ελληνικά, έχει ακουστά τον τονισμό.
firewalker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εγώ χθες το παιχνίδι το καταχάρηκα. Τα επεισόδια με βόλεψαν αρκετά γιατί κατά την διάρκεια της ανάπαυλας οδηγούσα και έφτασα σπίτι εγκαίρως χωρίς να χάσω λεπτό από το δεύτερο ημίχρονο :-). Για τον έναν με το πιστόλι που πετά φωτοβολίδες υπάρχουν φωτογραφίες που φαίνεται καθαρά ποιος είναι. Έχουν σταλεί με email στην ομοσπονδία, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, στο υπουργείο αθλητισμού και στον αρμόδιο εισαγγελέα. Αγωνιστικά με "πείραξε" που δεν προσέξαμε στην επίθεση τα τελευταία λεπτά για να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά (θεωρώ ότι μπορούσαμε). Μου αρέσει που γνωστοί των αθλητικών ραδιοφώνων σχολίαζαν την τακτική του ΑΝΤ1 να κόβει το παιχνίδι για διαφημίσεις. Τα χάλια τους δεν τα βλέπουν στα ραδιόφωνα που ανά τέταρτο έχουμε break...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.