Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 την πρωτη χρονια ο Ιβκοβιτς με την ομαδα του Ιωαννιδη πηρε το ευρωπαικο, τις επομενες χρονιες που ηταν στον ολυμπιακο δεν πηρε τιποτα.
FilipposMD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Οκ, ο Γιαννάκης δε φημίζεται για τα επιθετικά του συστήματα, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα σήμερα. Για μένα, το πιο ανησυχητικό ήταν η έλλειψη μαχητικότητας. Η ήττα σε τέτοιο ματς είναι πιθανή, ειδικά όταν έχεις πει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη με το νέο έτος κτλ. Επομένως, δεν επιτρέπεται να τα παρατάς έτσι (ειδικά από τη στιγμή που οι ομάδες του Γιαννάκη φημίζονται για την αγωνιστικότητα και το πείσμα τους) και να χάνεις με διαφορά που μπορεί τελικά να σου στοιχίσει το πλεονέκτημα έδρας και τον τίτλο. Έκαναν το λάθος στην επίθεση και δεν κυνηγούσε ούτε ένας τον παίκτη του ΠΑΟ που έβγαινε στον αιφνιδιασμό.
Critter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 littlelouievegos σωστα αυτα που λες τουλαχιστον συμφωνα με αυτο που ειδαμε σημερα. Ενταξει προφανως και δεν θεωρω τον Γιαννακη καλυτερο του Μεσσινα αλλα απο την αλλη εχω μαθει στη ζωη μου να ειμαι υπομονετικος. Μου τη σπαει αφανταστα η Ελληνικη νοοτροπια "τα θελω ολα και τα θελω τωρα"....Αν δωσαμε πιστωση στον Γκερσον, σωστα δοθηκε και στον Γιαννακη. Προσωπικα με μια νεα ομαδα και εναν νεο προπονητη μονο στο τελος θα μπορω να βγαλω συμπερασματα. Και μόνο τοτε θα βγω και θα βρισω τον Γιαννακη αν δεν εχει παρει ειτε πρωταθλημα ειτε Ευρωλιγκα (το κυπελο και να το παρω δεν θα μου πει και παρα πολλα γιατι ειναι ενας αγωνας και στην τελικη αν ο αλλος βρεθει σε πολυ καλη μερα, θα το παρεις).... Τελος, αυτο που εγινε σημερα μπορει να μας βγει και σε καλο.
FilipposMD Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Α, μια που διάβασα και τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς ότι μερικοί οπαδοί είναι ηλίθιοι, να πούμε ότι και ο Γκριρ την έκανε τη βλακεία του και επέστρεψε ένα αντικείμενο στην εξέδρα. Πάντως, είχε ενδιαφέρον στη διακοπή, που στη διακοπή οι Σέρβοι είχαν κάνει ένα πηγαδάκι, οι Αμερικάνοι ένα άλλο, οι Έλληνες άλλα 2-3 και όλοι έκαναν χαβαλέ και γελούσαν.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Α, μια που διάβασα και τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς ότι μερικοί οπαδοί είναι ηλίθιοι, να πούμε ότι και ο Γκριρ την έκανε τη βλακεία του και επέστρεψε ένα αντικείμενο στην εξέδρα. Εγώ μόνο τον Βασιλόπουλο είδα πάντως. Το έκανε και ο Γκριν; Τουλάχιστον τα ζώα που πετούσαν διάφορα, από ένα σημείο και μετά πετούσαν ποτήρια με νερό κυρίως και όχι άλλα χειρότερα.
Critter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Α, μια που διάβασα και τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς ότι μερικοί οπαδοί είναι ηλίθιοι, να πούμε ότι και ο Γκριρ Βλακεια εκανε αλλα δεν ειναι και παραλογο να νευριασει ενας παικτης και να αντιδρασει ετσι σε αυτες τις συνθηκες. Προσωπικα δικαιολογω και τον Γκριρ και όποιον το εχει κανει στο παρελθόν ως ανθρωπινη αντιδραση και οχι ως μια κινηση που θα συμβαλει στο να σταματησει αυτο το πραγμα.
littlelouievegos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 την πρωτη χρονια ο Ιβκοβιτς με την ομαδα του Ιωαννιδη πηρε το ευρωπαικο, τις επομενες χρονιες που ηταν στον ολυμπιακο δεν πηρε τιποτα. Ναι με την ομαδα του Ιωαννιδη αλλα που ομως δεν ειχε παρει τπτ..Προφανως την εδωσε αυτο που της ελειπε. Το κατι παραπανω.. Ενταξει οχι και να λεμε τωρα για τον νονο του Σερβικου μπασκετ οτι δεν ειναι και προπονηταρα. Απλα απο ενα σημειο και επειται αρχισε να ασχολειται πιο πολυ με αλλα θεματα παρα με τα προπονητικα. Critter το προβλημα μου δεν ειναι η αναμονη. Και το χω πει οτι μακαρι 1000 φορες να με διαψευσει με τον πιο κατηγορηματικο τροπο. Αλλα δεν το βλεπω. Ο Πινι μας διεψευσε ολους (τα δειγματα απο την Μακαμπι αλλα λεγανε τοσα χρονια) και αγνοω ολους τους μετα Χριστον προφητες που και καλα τον κραζανε και τον ξερανε οτι δεν ειναι καλος και στηριζοταν σε 2-3 παικταραδες στην Μακαμπι. Παρα ταυτα και αυτος εκανε ενα μεγαλο παραπονο που εν μερει εχει βαση. Εμενα λεει δεν μου δωσανε τετοιο μπατζετ για να φτιαξω ομαδα. Οχι οτι δεν ειχε λεφτα στην διαθεση του και οχι οτι τον εξιλεωνει αυτο, αλλα εν μερει εχει ενα δικιο ο μπιροκοιλιας.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ρε παλικάρια, ο Γιαννάκης έγινε λίγος; Δεν πέρασαν 15 μέρες από τότε που με λέγατε γραφικό όταν έλεγα ακριβώς τα ίδια. Μήπως να περιμένατε τουλάχιστον μέχρι μετά τα Χριστούγεννα; Μπας και χαθούν πολύ πίσω τα μηνύματά μου, όχι τίποτα άλλο... ΥΓ: Το έχω ξαναπεί. Ο καλύτερος προπονητής που είχατε από το 2000 και μετά ήταν ο Καζλάουσκας. Και καλύτερος κόουτς (αλλά άθλιος προπονητής) ο Γκέρσον που ίσως είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη μέσα στο παιχνίδι.
vlachaquito Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Α ναι εδω θα συμφωνησω ο καζλαουσκας με κατι παλτα χτυπησε στα ισα τον παο, παρα πολυ καλος.. ο πινι παλι...οσο καλος και να ειναι μεσα στο παιχνιδι, οταν μοιραζει πιτσες στις προπονησεις και μου εχει τον σοφοκλη με ψυχολογικα, καλα ειναι στο ισραηλ να τρωει γκρειπφρουτ.. Το σημερινο παιχνιδι χαλια.. Ο γνωστος παναθηναικος, με τον παρα πολυ καλο πεκοβιτς να παιρνει τα ηνια απο τον μπατιστ και τον διαμαντιδη να κανει αυτο που ξερει καλυτερα απο ολους..Να παιρνει την ομαδα απο το χερακι οποτε το εχει αναγκη.. Οι υπολοιποι του παο απλα μετριοι, σπανουλης ντεφορμε, γιασκε με εκλαμψεις και ο νικολας καπου χαθηκε μαζι με τον φωτση.. Συνεχιζω να βλεπω μια αδυναμια του παο στις θεσεις 3-4-5, μια και πισω απο τον περπερογλου πρακτικα δεν υπαρχει κανεις, ενω ο κεζμαν δεν εχω ακομα καταλαβει τι θεση παιζει στον παο (και γενικα γιατι παιζει σε αυτη την ομαδα). Ο ολυμπιακος παρα πολυ κακος, οπως δλδ απο την αρχη του χρονου.. Χωρις αρχη και τελος, ο παπαλουκας εκτος τοπου και χρονου, ο βουισιτς αρνητικος.. Χειροτερος ολων ο γιαννακης, για μενα ενα ματς που μπορουσε να το χτυπησει (δεν ξερω αν θα το κερδιζε) το εχασε μεσα απο τα χερια του.. Κρατησε τον παπαλουκα οταν εβλεπε οτι δεν τραβουσε (μπορουσε να δοκιμασει σχημα με γκριρ π.χ.), ξεχασε τον σχορτσιανιτη στον παγκο οταν ηταν μακραν η καλυτερη λυση και ο μοναδικος που εκανε παρτυ στην ρακετα του παο, εβαλε ελαχιστα τον χαλπεριν ενω εβλεπε οτι ηταν φοβερος και κρατησε μεσα τον ανεκδιηγητο σημερα βουισιτς... Τυχερος ο ολυμπιακος απο την ηττα του παο απο τον παννεληνιο, πρεπει να ελπιζουν να μην χασουν για να ερθουν στα ισια στο σεφ και να κανουν οτι μπορουν...
Critter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πάντως να υπενθυμισω οτι ο Ιβκοβιτς δεν ηταν τοσο οτι βρηκε ετοιμη την ομαδα αλλα για την ακριβεια η ομαδα αυτη ηταν ΙΔΙΑ την προηγουμενη χρονια. Δηλαδη οι παιχτες ειχαν αποκτησει ομοιογενεια και γνωριζαν ο ενας τον αλλο. Ο Ολυμπιακος τοσα χρονια αλλαζει ολη την ομαδα καθε καλοκαιρι. Επισης ο Γιαννακης εχει δηλωσει οτι μετα το Γεναρη θα ειμαστε ετοιμοι. Τελος να υπενθυμισω οτι τη χρονια του triple crown ειχαμε χασει μεχρι και απο τον ΒΑΟ.Υπομονη και βλεπουμε...
kosmasgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Σε 2 χρόνια βλέπω Αγγελόπουλο να φέρνει Kobe στο λιμάνι
Erwdios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ρε παλικάρια, ο Γιαννάκης έγινε λίγος; Δεν πέρασαν 15 μέρες από τότε που με λέγατε γραφικό όταν έλεγα ακριβώς τα ίδια. Μήπως να περιμένατε τουλάχιστον μέχρι μετά τα Χριστούγεννα; Μπας και χαθούν πολύ πίσω τα μηνύματά μου, όχι τίποτα άλλο... Γραφικό σε αποκαλούσαμε για την εμμονή σου να υποστηρίζεις τα καφριλία των ηλιθίων, απέναντι στον Γιαννάκη κ στον Σόφο. (μέσα σε αυτούς τους ηλίθιους, ήταν κι ο Θανασάρας με το μικρόφωνο) ΥΓ: Το έχω ξαναπεί. Ο καλύτερος προπονητής που είχατε από το 2000 και μετά ήταν ο Καζλάουσκας. +1 σε αυτό, αλλά αυτός μας τελείωσε, δεν επιστρέφει πλέον. Αλήθεια, κάτι λουσίματα στον Παπαλουκά και κάτι διακοπές του αγώνα, γιατί δεν αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνος? Πρέπει να πάρει φωτιά ένας πάγκος για να γραφτούν, έτσι?
LL_NEO Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αλήθεια, κάτι λουσίματα στον Παπαλουκά και κάτι διακοπές του αγώνα, γιατί δεν αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνος?Πρέπει να πάρει φωτιά ένας πάγκος για να γραφτούν, έτσι?
Critter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Αλήθεια, κάτι λουσίματα στον Παπαλουκά και κάτι διακοπές του αγώνα, γιατί δεν αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνος? Πρέπει να πάρει φωτιά ένας πάγκος για να γραφτούν, έτσι? Τωρα εσυ με ποιον πας να κανεις κουβέντα? Σου εχει δωσει κανενας απο αυτους εκτος απο τον firewalker αυτο το πατημα? Στειλτου ενα pm και ρώτα τον.
Critter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εν τω μεταξυ εμεις για τον τεταρτο τελικο περισυ θυμαμαι οτι λεγαμε πλειοψηφικα οτι θελαμε να διακοπει το παιχνιδι και ας έπαιρνε το πρωταθλημα ο ΠΑΟ. Τουλαχιστον εγω αυτα ελεγα και υπαρχει και το ιστορικο αν θελει κανεις να το ψαξει. Αν δεν γινει καπου η αρχη, τοτε θα γινεται εδω οπως και στην παλαιστινη...απαντηση στην απαντηση. Και αφου κανεις απο τους 2 δεν μπορει να το κανει ας παρει την ευθυνη η οργανωτικη αρχη και ας διακοψει ενα γ@μημενο παιχνιδι. Και επιτελους ας κανουν και καμμια διωξη με τις κολοκαμερες που εχουν. Εμεις αυτα λεμε απο χθες και ο LL μας βαζει κλαματα φωτογραφια. Εισαι η δεν είσαι άκυρος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.