Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mε μια διαφορά, ο πρωταθλητής λέει αλήθειες, οι άλλοι λένε ψέμματα.

Ρε ομνι, με οσο το δυνατον περισσοτερη -μη ερωτικα παρεξηγησιμη- ενταση μπορει να υπαρξει, ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

Για ολα αυτα που εισαι.

Για ολα αυτα που δεν εισαι.

Για ολα αυτα που θα γινεις.

Για ο,τι με κανεις να νιωθω οταν διαβαζω ποστ σου.

Πραγματικα.

:PPPP

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πόσα θές να μας τρελάνεις?

Ο σούπερ αεκτζής Πουλόπουλος λέει τις "αλήθειες" που θέλει ο Κόκκαλης να πεί.

Ο Νικολακόπουλος, είναι γνωστό τσιράκι του Σάββα, ο οποίος με τη σειρά του, είναι η ουρά του Κόκκαλη.

Κάποια πράγματα που γράφει ο πρωκταθλητής, είναι μεν αλήθειες, αλλά αλήθειες που αφορούν το καλό του Κόκκαλη σε πρώτη φάση και κατόπιν του Ολυμπιακού.

Ως γνωστόν, ο Κόκκαλης είναι πάνω κι από τον θεό τον ίδιο.

Ωστε ο Πουλόπουλος αεκτζής ε? Ο μόνος αεκτζής είναι ο φαίδωνας στο φως αλλά είναι φωτεινή εξαίρεση αναμεσα στους υπόλοιπους. Ο Νικολακόπουλος είναι τσιράκι του Νικολαιδη (είναι γαλάζιος πως αλλιώς να το πω), ο Κόκκαλης είναι πράσινος αρα υπήρξε κόντρα. Τώρα για να πάει καλά η ομάδα πρέπει να πηγαίνουν καλά οι επιχειρήσεις του προέδρου για να τα ρίχνει (όσα ρίχνει τεσπα) στην ομάδα.

Α και έχω κόψει να παίρνω εφημερίδα γιατί

α) η τύπου sportday έχει κάτι άσχετους που δεν έχουν κλωτσήσει ποτέ μπάλα και παίζουν τους έξυπνους

β)οι δικές μας λένε μαλακίες στη μεταγραφική περίοδο

Δημοσ.

O Πουλόπουλος είναι αεκτζής όσο και αν σου φαίνεται παράξενο.Απλά πληρώνεται για να γράφει κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα.Είναι σαν τους ποδοσφαιριστές που άλλη ομάδα υποστήριζαν μικροί αλλά παίζουν για την ομάδα που τους κάνει πλούσιους.

Δημοσ.
Το χε πει ο ίδιος αυτό?

Πρέπει να το πεί? Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που μεγάλωσαν μαζί του και τον θυμούνται αεκτζή, δεν φτάνει?

Δημοσ.

Εκτός των άλλων ο συγκεκριμένος πρίν από αρκετά χρόνια δούλευε σε οπαδική εφημερίδα της αεκ.Όχι του στύλ Πρωταθλητή,Πράσινη,Σκόρ,αλλά από αυτές τις εβδομαδιαίες που είναι πολύ χειρότερες από άποψη φανατισμού και πόρωσης.

Δημοσ.
Εκτός των άλλων ο συγκεκριμένος πρίν από αρκετά χρόνια δούλευε σε οπαδική εφημερίδα της αεκ.Όχι του στύλ Πρωταθλητή,Πράσινη,Σκόρ,αλλά από αυτές τις εβδομαδιαίες που είναι πολύ χειρότερες από άποψη φανατισμού και πόρωσης.

Δώσε μου κι εμένα τα εκατομμύρια που παίρνει και παραμυθιάζω πολύ ευχαρίστως τα θύματα της Πράσινης.

Τί καλύτερο από το να δουλεύεις κάποιον και να πληρώνεσαι γι' αυτό?

Δημοσ.

Αρα είναι ξεφτιλισμένος. Δεν το ξερα. Εντάξει κάποιοι (Κωστόπουλοι, Αναστασιάδηδες) βγαλαν χρήμα αλλά ήταν ολυμπιακοί. Καλά και όσοι παίρνουν την εφημερίδα δεν το γνωρίζουν?

Δημοσ.
Πρέπει να το πεί? Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που μεγάλωσαν μαζί του και τον θυμούνται αεκτζή, δεν φτάνει?

Ε εντάξει,κι ο Γιαννακόπουλος ήταν ΠΑΟ,δεν νομίζω να είναι ακόμα.Αλλάζουν τα πράγματα.

Που ξες μπορεί να πιάσεις δουλειά στην Derby και να αλλαξοπιστήσεις.:P

Δημοσ.
Λάθος μου που ασχολούμαι με αυτό το site αλλά:

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81817

"Αποχώρησε μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένη, αφού ο τραπεζικός λογαριασμός του γιου της αυξήθηκε κατά ένα εκ. ευρώ! Χρήματα που αυτές τις ημέρες έπρεπε να δοθούν στον νεαρό Βραζιλιάνο, όπως προβλέπεται στο συμβόλαιό του. Και που η μητέρα του, φρόντισε να μην το ξεχάσει κανείς!"

Και κάποιοι τσακώνονται γιαυτά τα άτομα....20 χρονών και μπορεί να πάρει αεροπλάνο.

Αυτο το έλεγα και γω κάποτε αλλα μολις μεγαλωσα και καταλαβα το χωρο των επιχειρησεων, αντιληφθηκα οτι ειναι πολυ λογικο να συμβαινει και μπραβο σε όποιον παιρνει αυτα τα λεφτα κλωτσωντας μια μπαλα χωρις να εχει βγαλει το σχολειο.

Τα πραγματα ειναι απλα : Οταν εγω δουλευω σε μια εταιρια, η εταιρια υποτιθεται οτι εκτιμα οτι η δουλεια μου της αποδιδει 3000€ το μηνα και επομενως μου δινει εμενα 1000 για να εχει και αυτη 2000 κερδος (τα νουμερα τυχαια).

Η δουλεια ενος ποδοσφαιριστη δινει στην εταιρια που δουλευει (ολυμπιακος στη συγκεκριμενη περιπτωση) εσοδα τα οποια ειναι πολυ πιο πανω απο τον μισθο που του δινουν. Φανελες, τηλεοπτικα, εισιτηρια, φημη, κερδος απο πιθανη μεταγραφη (επενδυση και επομενως ρισκο...δηλαδη μπορει στο τελος να χασουνε απο το μισθο που του δινανε αν ο συντελεστης μεταγραφη ηταν το 30% του μισθου του) κτλ. Επομενως πολυ καλα κανουν και τους τα δινουν.

Το παραδοξο λοιπον δεν ειναι αυτο. Το παραδοξο ειναι οταν ερχεται πχ ενας υδραυλικος ή ενας ηλεκτρολογος σπιτι σου και σου παιρνει για μιση ωρα δουλεια 50 και 100€ οταν εσυ με μεταπτυχιακο εχεις 50€ (και πολλα λεω) μεροκαματο στο 10ωρο.

Δημοσ.

καταρχήν, συμφωνώ με τον critter!

ας έχεις 7 μάστερ και 12 Phd...Μπορείς να αποφέρεις στην εταιρεία σου κέρδη πχ 5 εκατ ευρώ μόνος σου? Αν ναι, αξίζεις μισθό 1εκατ!

ο ντιόγκο, ο ζιλμπέρτο,κλπ, ΜΠΟΡΟΥΝ να τα αποφέρουν, και καλά κανουν και τα παίρνουν! (παράδειγμα: ΠΡΙΝ να παίξει ο ζιλμπέρτο, σίγουρα θα πουλήθηκαν καμιά 50αριά χιλιάδες φανέλες του, που κοστίζουν κανά 70αρι η καθε μια.Αρα, η παε έχει έσοδο, ΠΡΙΝ να παίξει καν ο παίχτης, 3,5 εκατ. Εχει βγάλει τον 1ο του χρόνο δηλαδή, εύκολα)!!!

Επίσης, ενισχύω την πληροφορία-αποκάλυψη (!!!μόνο ο όμνι δεν το ήξερε) ότι ο πουλόπουλος ήταν εκδότης του ενωσίτη!

απλά μύρισε χρήμα, έγινε υποτακτικός και καθάρισε!!!

Πάντως, είναι γεγονός, ότι μόνο ο πρωταθλητής γράφει την αλήθεια!

Και επιτέλους, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που βρέθηκε κάποιος να το πει!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κάποιος που δεν κολώνει, που δε φοβάται, να αποκαλύψει την αλήθειΑ!!! ΝΑΙ ΝΑΙ!!!

hip hip....OMNI!

Δημοσ.

Παντως αυτο που γραφει σημερα ο Πρωταθλητης οτι τραυματιστηκε ο Τοροσιδης ειναι αληθεια :P.

Βασικα το προβλημα με τις οπαδικες δεν ειναι τοσο οτι δεν γραφουν την αληθεια αλλα οτι καποια πραγματα που υπαρχουν σαν πεποιθησεις τα εμφανιζουν ως την πραγματικοτητα. Για παραδειγμα αν βγει απλα μια φημη απο το νετ οτι ο ΠΑΟ εκανε προταση στον Ντιογκο, ο Πρωταθλητης θα το γραψει ως δεδομενο γιατι εχουν την πεποιθηση οτι ο ΠΑΟ "χτυπαει" όποιον παιχτη θελει ο ολυμπιακος και η Πρασινη επειδη εχει την πεποιθηση οτι "αποκλειεται να τον θελαμε και να μην τους τον πηραμε" θα γραψει οτι αποκλειεται να του εκανε προταση επικαλουμενη τη μαρτυρια του κουνιαδου του ξαδερφου του Ντιογκο.

Επισης πραγματικες αληθειες θα τις παρουσιασουν με οπαδικο στυλ το οποίο όμως στυλ ειναι προφανες οτι ειναι κατώτατου επιπέδου.

Με λιγα λογια ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

Δημοσ.

Ρε σείς οι οπαδικές εφημερίδες καλά κάνουν και γράφουν μαλακίες.Από τη στιγμή που υπάρχουν στην Ελλάδα 60-65.000 άτομα που ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αγοράζουν αυτά τα πατσαβούρια (και σχεδόν άλλοι τόσοι που αγοράζουν τις και καλά αντικειμενικές) γιατί να μην το κάνουν?

Μακάρι να έβρισκα και εγώ,όχι 60.000,αλλά 1000 κορόιδα να μου δίνουν κάθε μέρα από ένα ευρώ για να τους λέω αυτά που θέλουν να ακούσουν και ας είναι και παρμύθια.Θα το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση.Το ίδιο κάνουν και αυτόι.Ας είχε ο κόσμος νοημοσύνη να μην τους αγοράζει να έβαζαν λουκέτο όλοι οι παπάρες.

Για το μόνο που τους κατηγορώ είναι η υποκρισία σχετικά με τη βία.Ενώ βγαίνουν με προκλητικότατα πρωτοσέλιδα πρίν ή μετά από τους αγώνες και εξαγριώνουν τον κόσμο είναι οι ίδιοι που καταδικάζουν τα χουλιγκάνια που τα σπάνε ενώ έχουν βάλει και οι ίδιοι το χεράκι τους.

Δημοσ.
Ενώ βγαίνουν με προκλητικότατα πρωτοσέλιδα πρίν ή μετά από τους αγώνες και εξαγριώνουν τον κόσμο είναι οι ίδιοι που καταδικάζουν τα χουλιγκάνια που τα σπάνε ενώ έχουν βάλει και οι ίδιοι το χεράκι τους.

Μόνο το χεράκι τους? Το θέμα είναι ότι προκαλούν και φανατίζουν τον κόσμο συστηματικά. Έχεις τον άλλον που είναι ουγκ από την μάνα του και του λες κάθε μέρα για κότες και πελάτες. Και τα πρωτοσέλιδα τα βλέπουν πολύ παραπάνω άνθρωποι από αυτούς που αγοράζουν την εφημερίδα και περνάνε μηνύματα σε πολύ παραπάνω κόσμο. Για μένα έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης οι εφημερίδες για την σημερινή κατάσταση (που έχουμε φτάσει στο σημείο να μην δίνουν οι ΠΑΕ εισιτήρια στον φιλοξενούμενο για να μην θρηνήσουμε θύματα) γιατί καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους οπαδούς. Κάποιες φορές το κανουν γιατί είναι η δουλειά τους να πουλήσουν και κάποιες επειδή είναι και αυτοί οι ίδιοι καμμένοι. Αν δεν ήξερα πόσο καφενείο είμαστε θα μου έκανε έκπληξη που δεν έχει επέμβει ποτέ εισαγγελέας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...