Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ότι να 'ναι.Οι κάφροι δεν είναι προνόμιο του ΠΑΟΚ,όλες οι ομάδες τα χαίρονται τα βλαστάρια.

Μπορώ να πω σε απόλυτο αριθμό ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ έχουν τα περισσότερα φρούτα

Τι ομάδα είσαι αν επιτρέπεται? Ρε όσοι είστε καινούργιοι να γραφετε και τι ομάδα είσαστε να ξέρουμε αν σας πάρουμε στα σοβαρά ή όχι? Ρε πείτε μου ένα παιχνίδι επί Κόκκαλη που οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν επεισόδια.

Και επειδή θα πείτε με τον Πανιώνιο σας ρωτώ τι θα κάνατε αν σας είχαν κλειδωμένους σε κλουβί και κάποιοι σας πετούσαν πέτρες.

Μπήκε ο άλλος να συγκρίνει τους σουλατσαδόρους της Τούμπας με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται. Και στην τελική αφού εσείς (οι μπάτσοι σας) μας ζητάγατε διαβατήρια στη Σαλονίκη που είναι το πρόβλημα στο να σας λέμε Βούλγαρους. Εσείς ρε δεν βρίζατε νεκρούς πριν τον Κατσούρη? Κάποιοι βέβαια το συνεχίζουν και τώρα.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι ομάδα είσαι αν επιτρέπεται? Ρε όσοι είστε καινούργιοι να γραφετε και τι ομάδα είσαστε να ξέρουμε αν σας πάρουμε στα σοβαρά ή όχι? Ρε πείτε μου ένα παιχνίδι επί Κόκκαλη που οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν επεισόδια.

Με τον Πανιωνιο. Μα, μου, δεν εχει! Με τον Πανιωνιο.

Μπήκε ο άλλος να συγκρίνει τους σουλατσαδόρους της Τούμπας με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

Τι????? Τολμησε να συγκρινει κανεις τους οπαδους του ΠΑΟΚ με αυτου του Ολυμπιακου?

Τους δολοφονους με τα αγγελουδια? Πω, πωωωωω.

Αν ειναι δυνατον δηλαδη.

Τι λες ρε φιλε που θα πεις οτι δεν συγκρινονται οι οπαδοι των 2 ομαδων?

Μιλαμε η καταντια σου δεν εχει ορια. Ο κομπλεξισμος και η προπαγανδα που προσπαθεις να περασεις ειναι αξεπεραστος.

Τι νομιζεις οτι ειναι οι οπαδοι του Ολυμπιακου? Ιδιοι! Οπως και του ΠΑΟ και του Αρη και της ΑΕΚ και, και, και ολων των ομαδων. Εχουν μεσα τους ενα μεγαλο μερος σαπιων ατομων.

Ναι καλα ακουσες! Ακουσε το ακομα πιο καθαρα: και ο Ολυμπιακος εχει στις ταξεις των οπαδων του πολλους που ειναι τελειως καφροι! Οσο καφροι ειναι και καποιοι ΠΑΟΚτσηδες.

Αντε, γιατι σε λιγο θα μας πεις οτι εχετε και διαφορετικο DNA εσεις του Ολυμπιακου.

Δημοσ.

Αντε, γιατι σε λιγο θα μας πεις οτι εχετε και διαφορετικο DNA εσεις του Ολυμπιακου.

Όλοι όχι,αλλά αυτός συγκεκριμένα φαίνεται να έχει.

Τι ομάδα είσαι αν επιτρέπεται? Ρε όσοι είστε καινούργιοι να γραφετε και τι ομάδα είσαστε να ξέρουμε αν σας πάρουμε στα σοβαρά ή όχι?

Για να ξεκαθαρίζουμε αλλά και για να ξεχωρίζουμε;)

Δεν είμαι ομάδα αλλά υποστηρίζω κάποια ομάδα,κοινώς δεν είμαι Παναθηναικός αλλά υποστηρίζω τον Παναθηναικό

Δημοσ.

Τι λες ρε φιλε που θα πεις οτι δεν συγκρινονται οι οπαδοι των 2 ομαδων?

Μιλαμε η καταντια σου δεν εχει ορια. Ο κομπλεξισμος και η προπαγανδα που προσπαθεις να περασεις ειναι αξεπεραστος.

Τι νομιζεις οτι ειναι οι οπαδοι του Ολυμπιακου? Ιδιοι! Οπως και του ΠΑΟ και του Αρη και της ΑΕΚ και, και, και ολων των ομαδων. Εχουν μεσα τους ενα μεγαλο μερος σαπιων ατομων.

Ναι καλα ακουσες! Ακουσε το ακομα πιο καθαρα: και ο Ολυμπιακος εχει στις ταξεις των οπαδων του πολλους που ειναι τελειως καφροι! Οσο καφροι ειναι και καποιοι ΠΑΟΚτσηδες.

Ρε παληκάρια δεν καταλαβαίνετε κάτι. Οι Παοκτζήδες σουλατσάρουν στην Τούμπα, εμείς όχι, πετάνε πέτρες σε γυναικόπαιδα (Σέρρες) εμείς πάλι όχι, μπαίνουν χωρίς εισιτήρια (Ηρακλής), εμείς όχι. Σου λέω τι γίνεται ομαδικά, όχι ατομικά τι ρόλο βαράει ο καθένας που δεν με ενδιαφέρει. Τέτοια πράγματα μέσα στο γήπεδο (έξω ας κάνει ο καθείς ότι θέλει) δεν κάνουμε εμείς οι Ολυμπιακοί. Αντιθέτως οι βάζελοι μια φορά πριν μερικά χρόνια είχαν μπει χωρίς εισιτήρια και τα καναν γης μαδιάμ στην Πάτρα. Και πες μου μια φορά που έχει τιμωρηθεί οπαδός άλλης ομάδας για επεισόδια (πάντα εντός γπέδου). Ομως έχουν συρθεί στα δικαστήρια ανήλικα παιδιά (βλ. Κρήτη, Εργοτέλης) επειδή ανάψαν καπνογόνα. Επιπλέον όταν παίζει ο Ολυμπιακός στην Κρήτη, τα περίπτερα δε δίνουν νερό, φαίνεται είμαστε κατώτερος λαός για τους ... και οι μπάτσοι για να πάρεις νερό από το γήπεδο απαιτούν να βγάλεις τη φανέλα για να πας στην καντίνα. Και όταν το παίρνεις δε σε αφήνουν να το πας να το δώσεις σε κάποιον που διψάει. Αυτά και χειρότερα συμβαίνουν και στα βόρεια (ή νότια για μένα) οπου εκεί με λίγα λόγια παύεις να θεωρείσαι άνθρωπος γιατί φοράς την ερυθρόλευκη.

Οχι λοιπόν, δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Αλλο οι τίμιοι και άλλο οι κλέφτες κ οι ψεύτες.

Δημοσ.

πλακα κανεις ετσι?

πριν 2 χρονια αναγκαστηκαν να βαλουν εξτρα πλεγμα στις εισοδους του Καραισκακη για να μην σκαρφαλωνουν οι τσαμπατζηδες, πληροφοριακα

Δημοσ.
Και βεβαια να τιμωρηθει ο Γκαρσια. Μεγιστη ποινη. και δεν εκανε καλο στον ΠΑΟΚ στο συγκεκριμενο αγωνα. Αλλο σκληρο παιχνιδι (και καμια... κλωτσια για να σπασεις την ψυχολογια του αλλου) και αλλο ψευτονταηλικια.

ΑΛΛΑ να εμφανιζεται θιασωτης του καθαρου παιχνιδιου ο ολυμπιακος ε... οχι και ετσι.

Μην ξεχναμε τα πατηματα του Γεωργατου, τις μπουνιες του Καρεμπε, τις π...ες του Καστιγιο, τα γαντια του αντωνακη στον εποπτη. Και για ολα αυτα δεν τιμωρηθηκε κανεις.

Μην κοροιδευομαστε... ολοι στην ιδια χωρα ζουμε.

συμφωνω απολυτα μαζι σου

ομως κατι εξτρα οι οπαδοι του μπαοκ θεωρουνται στις ταξεις των συνδεσμων οι πιο σκληροπυρινικοι και συνηθως ειναι αυτοι που προκαλουν φασαριες

και για να εξηγουμαστε τα τελευταια χρονια που τα πνευματα ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ εχουν αρχισει να ηρεμουν ειναι οι μοναδικοι που συνεχιζουν οπως στην Τριπολη στις Σερρες στο Καυταντζογλειο κτλ

δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανουν για να θεωρουνται οι κατεξοχην καφροι στην Ελλαδα

Δημοσ.
πλακα κανεις ετσι?

πριν 2 χρονια αναγκαστηκαν να βαλουν εξτρα πλεγμα στις εισοδους του Καραισκακη για να μην σκαρφαλωνουν οι τσαμπατζηδες, πληροφοριακα

Για σένα που τα φυσάς είναι τζαμπατζήδες. Για κάποιους όμως 10-15 ευρώ είναι πολλά. Και συγκρίνεις πετροπόλεμους με κάποιους που θέλουν να δουν την ομάδα τους και δεν έχουν λεφτά? Ωραία λογική να τη χαίρεσαι. Να σου πω μήπως να μην πληρώνουν οι λεφτάδες σαν και του λόγου σου και φόρους για δημόσια σχολεία κλπ γιατί πάνε σε ιδιωτικά? Ετσι μαρτυράτε χωρίς ξύλο.

Αμ το άλλο που μας λέτε λιμενεργάτες, παιδιά των σαλονιών με γαλλίδες νταντάδες. Και νομίζετε ότι εμείς θιγόμαστε με αυτόν τον όρο? Ρε κούνια που σας κούνιαγε

Δημοσ.
Οι Παοκτζήδες (...) μπαίνουν χωρίς εισιτήρια (Ηρακλής), εμείς όχι.

Για σένα που τα φυσάς είναι τζαμπατζήδες. Για κάποιους όμως 10-15 ευρώ είναι πολλά. Και συγκρίνεις πετροπόλεμους με κάποιους που θέλουν να δουν την ομάδα τους και δεν έχουν λεφτά? Ωραία λογική να τη χαίρεσαι.

You've just been omnislashed.

Δημοσ.
Για σένα που τα φυσάς είναι τζαμπατζήδες. Για κάποιους όμως 10-15 ευρώ είναι πολλά. Και συγκρίνεις πετροπόλεμους με κάποιους που θέλουν να δουν την ομάδα τους και δεν έχουν λεφτά? Ωραία λογική να τη χαίρεσαι. Να σου πω μήπως να μην πληρώνουν οι λεφτάδες σαν και του λόγου σου και φόρους για δημόσια σχολεία κλπ γιατί πάνε σε ιδιωτικά? Ετσι μαρτυράτε χωρίς ξύλο.

Αμ το άλλο που μας λέτε λιμενεργάτες, παιδιά των σαλονιών με γαλλίδες νταντάδες. Και νομίζετε ότι εμείς θιγόμαστε με αυτόν τον όρο? Ρε κούνια που σας κούνιαγε

και που το ξερεις ρε ομνι οτι ειμαι εγω λεφτας? ελεος... εγω απλα στο ειπα γιατι μου λες οι γαυροι δεν μπαινουν χωρις εισητηρια... ρε γμτ δεν μπορω να βρω και την φωτο που ειναι σκαρφαλωμενα σαν τα κατσικα καμια 10αρια ατομα στον σαλιγκαρο της θυρας. τεσπα. πολυ ασχοληθηκα, παω να φωναξω τον υπηρετη να μου φτιαξει ενα τσαγακι

Δημοσ.
δηλαδη τι αλλο πρεπει να κανουν για να θεωρουνται οι κατεξοχην καφροι στην Ελλαδα

Μας βλεπω ολους να νιωθουμε τυψεις σε κανα 2 μερες για ηθικη αυτουργια.

Δημοσ.

Ασχολείσαι με μπάλα? Είναι πλήβειο* άθλημα αλλά νο προμπ. Ακου όμως να δεις τι έγινε. Στην 7 παλιά μπαίνανε καμιά 50αριά πιτσιρίκια μετά το β χωρίς εισιτήρια και πάνω απ' όλα ειρηνικά. Δεν ενοχλούσαν κανένα, δεν τους έδινε σημασία κανένας. Τα δίχτυα μπήκαν για να προστατευτούν αυτά τα παιδιά γιατί κάνανε τον Ταρζάν. Στον αγώνα Ηρα-ΠΑΟΚ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε εισιτήρια. Οι οπαδοί του αφού πλακώθηκαν με τα ΜΑΤ (α αδίκημα), έσπασαν κιγκλιδώματα (κρατική περιουσία, β αδίκημα) και μπήκαν θρασύτατα στο γήπεδο. Μετά επιδόθηκαν στον πετροπόλεμο με 15χρονα παιδάκια που είναι κυρίως οι οπαδοί του Ηρακλή. Είναι ίδιες οι 2 περιπτώσεις? Αλλο αγαπημένο άθλημα των Παοκτσήδων είναι να καταστρέφουν συνδέσμους Αρειανών και να τα κάνουν γυαλιά καρφιά σε ΔΕΘ.

*ασχολείται η πλέμπα δλδ, όχι η αφάν γκατέ.

Δημοσ.

Ομνισλας, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα μπήκα στο τριπάκι να υπερασπιστώ ΠΑΟΚτζήδες.

Βάλτο στο βιογραφικό σου αυτό αρχηγέ, είσαι ο πρώτος που το καταφέρνει.

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από afentiko7 Εμφάνιση Μηνύματος

Οι Παοκτζήδες (...) μπαίνουν χωρίς εισιτήρια (Ηρακλής), εμείς όχι.

Αρχικά καταχωρημένο από afentiko7 Εμφάνιση Μηνύματος

Για σένα που τα φυσάς είναι τζαμπατζήδες. Για κάποιους όμως 10-15 ευρώ είναι πολλά. Και συγκρίνεις πετροπόλεμους με κάποιους που θέλουν να δουν την ομάδα τους και δεν έχουν λεφτά? Ωραία λογική να τη χαίρεσαι.

Ο ανθρωπος αυτοαναιρει τα λεγομενα του.:lol::lol::lol::lol:

Η υπερτατη ξεφτιλα!:lol::lol::lol::lol:

Ειναι το αποτελεσμα του με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω. Και τα πλαθω αναλογα με το συμφερον μου χωρις να εχω σταθερη αποψη. Απλα οτι με συμφερει(την ομαδα μου πχ) το λεω ως αποψη.

Και οταν τυχει μια φορα και δεν θυμασαι τι ειχες πει, τοτε σε καταλαβαινουν ολοι τι φελλος εισαι.:lol::lol:

συμφωνω απολυτα μαζι σου

ομως κατι εξτρα οι οπαδοι του μπαοκ θεωρουνται στις ταξεις των συνδεσμων οι πιο σκληροπυρινικοι και συνηθως ειναι αυτοι που προκαλουν φασαριες

Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ και οχι μπαοκ αστοιχειωτε μικρονους, απο ποιους θεωρουνται στις ταξεις των συνδεσμων ως αυτοι που προκαλουν φασαριες?

Γιατι ο καθενας θα μπορουσε να πει αυτη την παπαρια(θεωρουνται) χωρις καμια αποδειξη ή εστω αναφορα προς την πηγη(ποιος δηλαδη το θεωρει αυτο). Αλλά δεν το λεει γιατι ειναι παπαρια. Αμα βεβαια εισαι σαν εσενα τοτε την λεει....

και για να εξηγουμαστε τα τελευταια χρονια που τα πνευματα ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ εχουν αρχισει να ηρεμουν ειναι οι μοναδικοι που συνεχιζουν οπως στην Τριπολη στις Σερρες στο Καυταντζογλειο κτλ

Πραγματι πρεπει να ψαξουμε πολυ βαθια μεσα στο χρονο για να βρουμε παραδειγματα βιας στα γηπεδα που να μην τα εχουν προκαλεσει ΠΑΟΚτσηδες:

Πριν 5 μερες στον αγωνα Λαρισας-ΠΑΟ!

Οπου εγινε ενας μινι πολεμος την ωρα που παιζοταν ο αγωνας. Αλλά και χειροτερα πραγματα εξω απο το γηπεδο αλλα αυτο δεν μετραει αφου εγιναν εξω απο το γηπεδο(συμφωνα με τη λογικη που πας να περασεις).

Εχουν ηρεμησει τα πραγματα πραγματι. Στο μυαλο σου!

ohw.gif

-----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 11 : 35 : 09-----

Στον αγώνα Ηρα-ΠΑΟΚ ο ΠΑΟΚ δεν πήρε εισιτήρια. Οι οπαδοί του αφού πλακώθηκαν με τα ΜΑΤ (α αδίκημα), έσπασαν κιγκλιδώματα (κρατική περιουσία, β αδίκημα) και μπήκαν θρασύτατα στο γήπεδο.

Κοιτα επειδη πηγα στο γηπεδο σε εκεινον τον αγωνα και χωρις να εχω εισιτηριο εξ αρχης, ξερω καλυτερα τι εγινε:

1ον ο ΠΑΟΚ πηρε εισιτηρια: 1500 τον αριθμο. Νομιμα. Για να μην λες παραμυθια.

2ον ο Ρεμος αποφασισε την ιδια ημερα του ματς να βαλει ανθρωπους που να διαθετουν εισιτηρια εξω απο το γηπεδο. Οποτε οι ΠΑΟΚτσηδες που πηγανε εκει πηραν απο εκει εισιτηρια. ΟΜΩΣ:

•3ον εγω οπως και καμια 4-5 χιλιαδες αλλοι, δεν πληρωσα τελικα εισιτηριο ενω ειχα σκοπο να το κανω (αφου ηξερα οτι θα διατεθουν τελικα την τελευταια στιγμη), γιατι υπηρχε ανοικτη θυρα χωρις να ειναι ανοιχτη λογω καμιας μπουκας ή επεισοδιων, οπου ο καθενας ομορφα και ωραια χωρις κανεναν ελεγχο της αστυνομιας ή οποιουδηποτε αλλου εμπαινε μεσα. Πληρης ανοργανωσια.

•4ον πραγματι υπηρξαν 2 στιγμες οπου εγιναν συμπλοκες με τα ΜΑΤ. 1 μια αμελητεα η αλλη πιο σοβαρη. Ο φταιχτης ειναι ομως και τα ΜΑΤ, πιστεψε με. Προκαλεσαν και καποιοι απο τους "δικους μου" φυσικα και μαλιστα πρωτοι. Αλλα τα ΜΑΤ καναν σαφως καταχρηση εξουσιας. Ομως δεν ξερεις οτι το υπολοιπο 95% αυτων που ημασταν εκει κυριολεκτικα ξελαριγκαστηκανε(δεν λεω "με" γιατι εγω ποτέ δεν φωναζω) για να σταματησουν τις βλακειες που κανανε το υπολοιπο 5% των οπαδων μας. Αλλα τα τουβλα παρεμειναν τουβλα και δεν ακουγαν κανενα.

•5ον δεν μπηκαν στο γηπεδο παρα μονο εκτος αγωνιστικου χωρου και εξω απο τον αγωνιστικο χωρο. Και αυτο βεβαια ειναι κακιστο να συμβαινει, παρολο που δεν πειραξαν κανεναν.

Μετά επιδόθηκαν στον πετροπόλεμο με 15χρονα παιδάκια που είναι κυρίως οι οπαδοί του Ηρακλή.

Αυτο παλι ποιος στο ειπε? Ο Αισωπος?

Νομιζω εχει γερασει αρκετα και τα παραμυθια του δεν ειναι τοσο καλα οσο παλια.

Δημοσ.

1.μικρο ειναι το ξερεις τι....

2.τι δεν καταλαβαινεις απο το ποιοι θεωρουν τους Μπαοκτζηδες φανατικους?

το λεω ξεκαθαρα στις ταξεις των οργανωμενων θεωρουνται οι πιο καφροι δηλαδη τι πρεπει να κανω να μαζευω στατιστικα στοιχεια οπως ο ενας γνωστος πρασινος συμφορουμιτης...

3.τα επεισοδια σαφως και εχουν λιγοστεψει κι αυτο κυριως οφειλεται στις σπανιες μετακινησεις οπαδων

4.αν το δικο μου ΙQ βρισκεται στο 0 το δικο σου τεινει στο -απειρο...

5.καταλαβαινω οτι τραβας ζορια

δεν ηταν λιγα τα 2 μπαλακια

αντε τραβα να χειροκροτησεις τον garcia τον μαγκα που δεν μασα μεσα στο ΝΑΟ και ριχνει ξυλο-ποπο σιγα τα αιματα

καταλαβε το εισαι 2ος γιατι οι αλλοι κοιμουνται ακομα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...