Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυξημενο σχετικα με ποια περιοχη? Με τα Τρικαλα πχ?

Επισης εχεις δικιο οτι εδω στην Θεσσαλονικη σχετικα με τα αθλητικα πχ, υπαρχει ενα αξιωμα που πλαναται πανω απο την πολη και διαδιδεται ευρεως μεσω των εφημεριδων:

Για ολα φταιει η Αθηνα!

Οχι και τοσο αδικως βεβαια διοτι η αδικια σε σχεση Αθηνας-Θεσσαλονικης ειναι τεραστια. Ακομα και να ξεφυγουμε απο τα ποδοσφαιρικα/αθλητικα πλαισια και παμε πχ στον οικονομικο τομεα, παλι το ιδιο ισχυει και η συντριπτικη πλειοψηφεια των χρηματων/εργων πηγαινουν/γινονται στην Αθηνα.

Αυτο βεβαιως δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση το "Για ολα φταιει η Αθηνα!"

Αφου δεν φταιει για ολα η Αθηνα, αφου φταιμε και εμεις. Απλα ειναι ενα ευκολο παραμυθι των εφημεριδων αλλα και οσων το λενε, για να δικαιολογησουν την δικη τους ανυπαρξια. Ριχνουν το φταιξιμο στην κακη Αθηνα και αυτο ειναι ολο. Τελειωσαμε. Εμεις δεν εχουμε ευθυνη.

Φυσικα αυτο απεχει παρα πολυ απο την πραγματικοτητα.

Ναι μεν οι μεγαλες ομαδες των Αθηνων(ΠΟΚ) ειτε μεσω διαιτησιας εντος αγωνιστικου χωρου, ειτε εκτος αγωνιστικου χωρου μεσω ελεγχου των κεντρων αποφασεων, ευνοουνται καταφορα εις βαρος των υπολοιπων τοσα και τοσα χρονια, αλλά δεν φταινε και για ολα τα δεινα που συμβαινουν στις ομαδες της Θεσσαλονικης. Το τελευταιο ειναι απλα η ευκολη δικαιολογια.

Επειδη ζω στην Θεσσαλονικη τα τελευταια 24 χρονια χρονια της ζωης μου, αυτο που λες ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν το εχω παρατηρησει και σαν νοοτροπια εχω να πω οτι ΔΕΝ ισχυει με τιποτα στην συντριπτικη πλειοψηφεια των Θεσσαλονικεων. Μιλαω γα αυτο το συγκκριμενο θεμα ετσι? Για το θεμα των τραγουδιων, των προιοντων της Αθηνας ξερω γω κλπ.

Οχι για το θεμα των εργων πχ οπου η συνεχης μουρμουρα για την καταραμενη την Αθηνα οπου εκει γινονται ολα τα εργα ενω εδω μας εχουν ξεχασει, υπαρχει.

Ειπαμε. Το ευκολο παραμυθι ειναι αυτο για την Αθηνα. Αυτοι φταινε οποτε δεν φταιμε εμεις καθολου.

Οσο για τον νυν δημαρχο της Θεσσαλονικης δεν επρεπε να τον αναφερεις γιατι ισα που κρατιεμαι να μην πω αυτα που θελω, που θα με αποκληρωσει δια βιου απο το Insomnia. Το μονο ελαφρυ για αυτον που εχω να πω ειναι οτι ειναι ο χειροτερος δημαρχος ολων των εποχων παγκοσμιως! Και εχει καταφερει με τον λαικισμο του και το οτι ηταν καποτε αθλητης κλπ, να τον κανει συμπαθητικο στους Θεσσαλονικεις.

Οποτε ο,τι λεει μλκια ειναι.:-(

Παντως εγω δεν ειπα οτι το εκανε επιτηδες.

Εγω ειπα οτι δεν ξερω αν το εκανε επιτηδες ή αν δεν το εκανε επιτηδες.

Και επειδη και ολοι μας δεν ξερουμε το ιδιο πραγμα, δεν μπορουμε και να λεμε οτι δεν το εκανε επιτηδες, δηλαδη οτι το εκανε κατα λαθος(ουτε φυσικα μπορουμε να λεμε οτι το εκανε επιτηδες).

Επειδή τυγχάνει να έχω μεγαλώσει επαρχία (Βόλο συγκεκριμένα) το αίσθημα αδικίας απέναντι στην Αθήνα, θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο σε μικρότερες πόλεις από την Θεσσαλονίκη.

Οι πόλεις αυτές είναι σαφώς πιο παραμελημένες από τη συμπρωτεύουσα και φυσικά δεν εννοώ ότι θα πρέπει να γίνουν έργα υποδομής πρώτα σε Βόλο, Τρίκαλα, Κατερίνη, αλλά ρε krokodila, γιατί ο Θεσσαλονικιός έχει τόσο έντονη την αίσθηση αδικίας, δεν το κατάλαβα ποτέ ρε φίλε.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα οι τυπαδες εδω που συγκρινουν την φαση πχ Καρεμπε(παρομοια με Ζινταν)

με την φαση Γκαρσια ειναι το λιγοτερο καθυστερημενοι χωρις καν την λογικη να ξεχωρισουν πραγματα κ τιγκα εμπολιασμενοι με μισος για οτι ειναι αντιθετο απο την ομαδα τους...

Απλα σας λυπαμαι κ κακως ασχολουμαι κιολας..

Ειλικρινά, εξήγησέ μου για να το καταλάβω.

Εγώ το βλέπω ως εξής:

Και οι τρεις φάσεις που αναφέρεις είναι χτύπημα ενώ το παιχνίδι είναι σταματημένο, δεν είναι καν μαρκάρισμα και είναι ότι χειρότερο για τον αθλητισμό.

Και στις 3 περιπτώσεις πρέπει/έπρεπε οι παίκτες να τιμωρηθούν με το μέγιστο της προβλεπόμενης ποινής, άσχετα με το πόσο παιχταράδες είναι, τι ιστορία έχουν και πόσο μεγάλο είναι το συμβόλαιο τους.

Επείδη είμαι καθυστερημένος, μου εξηγείς γιατί οποιοσδήποτε από τους 3 πρέπει να την γλιτώσει?

Δημοσ.
Επειδή τυγχάνει να έχω μεγαλώσει επαρχία (Βόλο συγκεκριμένα) το αίσθημα αδικίας απέναντι στην Αθήνα, θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερο σε μικρότερες πόλεις από την Θεσσαλονίκη.

Οι πόλεις αυτές είναι σαφώς πιο παραμελημένες από τη συμπρωτεύουσα και φυσικά δεν εννοώ ότι θα πρέπει να γίνουν έργα υποδομής πρώτα σε Βόλο, Τρίκαλα, Κατερίνη, αλλά ρε krokodila, γιατί ο Θεσσαλονικιός έχει τόσο έντονη την αίσθηση αδικίας, δεν το κατάλαβα ποτέ ρε φίλε.

Απλο ειναι.

Σε εναν αγωνα δρομου πχ, ο 2ος ειναι που σκαει απο τα νευρα του γιατι εχασε απο τον 1ο. Γιατι σκεφτεται λιγο ακομη και θα κερδιζα.

Ο 3ος και ο 4ος και οι υπολοιποι χαιρονται πιο πολυ απο τον 2ο ο οποιος ακομη σκεφτεται οτι απειχε μονο λιγο απο την 1η θεση.

Στην περιπτωση μας, των ομαδων της Θεσσαλονικης αυτο γινεται και για εναν αλλο λογο επισης. Διοτι υπαρχει πολυς κοσμος που τις υποστηριζει απο πισω. Ειδικα τον ΠΑΟΚ.

Ετσι βλεπουν οτι αμα δεν υπηρχαν οι ομαδες της Αθηνας, τοτε ποιος θα ηταν πρωτος? Αυτοι!

Οποτε την αδικια της Αθηνας, την αναφερουν πολυ περισσοτερο μεγεθυμενη κιολας.

Αντιθετα στην Καβαλα πχ ξερουν οτι οι δυνατοτητες τους δεν ειναι για τιποτα φοβερο, μικρη ομαδα οπως και να το κανουμε, οποτε δεν καιγονται τοσο. Δεν εχουν και τον κοσμο του ΠΑΟΚ, Αρη οποτε δεν υπαρχει αυτη η φλογα της διακρισης.

Δημοσ.
Επιχειρήματα, οχι μαλακίες... (δεν σημαίνει κάτι αυτο, απλά το αναφέρω)

Τον τίτλο "Το Καλύτερο Παιδί" τον έχει κατωχηρώσει χρόνια τώρα ο Πλούταρχος, βρείτε άλλο για τον Ντιόγο

Η αγκωνιά (χωρίς να έχει σημασία αν του έσπασε δόντια ή όχι) δεν θεωρείται "δικαίωμα"?

Φιλε πεγκυ ειναι επειχηρημα και χρησιμοποιει την επιστημη που λεγεται στατιστικη....Αλλα τι σου λεω τωρα ε?

Μισω θανατηφορα τα σκυλαδικα οποτε δεν εχω γνωμη επι του φτωχαρχου.

Για την αγκωνια τα εγγραψα στα Ελληνικα.

Δημοσ.
Επομενως απεδειξες οτι εισαι αργοσχολος και δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις απο το να ψαχνεις να απαντησεις στα αραβικα σε καποιον που σε εχει παρει στο δουλεμα και σου κανει cp απο ακυρες σελιδες. Ικανο σε ειχα να βρεις και ρεπορταζ κατα του childress στα αραβικα και μεταδοση του al jazira για τον Γιαννακη που περιεγραφε οτι ολα αυτα που λες ειναι σωστα.

Μπραβο αμπντουλαχ....Παιρνεις το χρυσο βραβειο της ανοιχτης παλαμης limited edition.

Δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο να σκεφτεί κάποιος να γράψει μια φράση στο google translation, ούτε τόσο χρονοβόρο. Ευστροφία χρειάζεται, πράγμα που προφανώς δε διαθέτεις.

Είπαμε, ανάλογα μέχρι που φτάνει το μυαλό του καθενός.

Δημοσ.
Δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο να σκεφτεί κάποιος να γράψει μια φράση στο google translation, ούτε τόσο χρονοβόρο. Ευστροφία χρειάζεται, πράγμα που προφανώς δε διαθέτεις.

Είπαμε, ανάλογα μέχρι που φτάνει το μυαλό του καθενός.

τσ τσ πανεπιστημονα μου εσυ...

Δημοσ.
Φιλε πεγκυ ειναι επειχηρημα και χρησιμοποιει την επιστημη που λεγεται στατιστικη....Αλλα τι σου λεω τωρα ε?

Μισω θανατηφορα τα σκυλαδικα οποτε δεν εχω γνωμη επι του φτωχαρχου.

Για την αγκωνια τα εγγραψα στα Ελληνικα.

Καλά, τώρα που με αποκάλεσες Πέγκυ μου έκανες τα μούτρα κρέας. Ντρέπομαι να κυκλοφορήσω.

Επειδή κουράστηκα, ξαναλέω τελευταία φορά την άποψη μου και σταματάω εδώ. Άμα θέλουμε να βελτιωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να επιβάλλονται αυστηρότατες ποινές σε όλους, με την παραμικρή αφορμή και όχι ο καθένας να βρίσκει δικαιολογίες για να χαιδέψει τα δικά του παιδιά.

Από το πρώτο μου ποστ για το συγκεκριμένο θέμα είπα ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο Garcia με τη μέγιστη ποινή που προβλέπεται (δεν είμαι σίγουρος, νομίζω 8 αγωνιστικές) αλλά πρέπει να υπάρξει και μικρότερη ποινή στον Ντιόγο για την αγκωνιά.

Δημοσ.
Καλα οι τυπαδες εδω που συγκρινουν την φαση πχ Καρεμπε(παρομοια με Ζινταν)

με την φαση Γκαρσια ειναι το λιγοτερο καθυστερημενοι χωρις καν την λογικη να ξεχωρισουν πραγματα κ τιγκα εμπολιασμενοι με μισος για οτι ειναι αντιθετο απο την ομαδα τους...

Απλα σας λυπαμαι κ κακως ασχολουμαι κιολας..

Σωστά! τι έκανε ο καημένος ο καρεμπέ? απλά έπιασε στα μπουνίδια τον καφέ, με ένα γήπεδο να τον αποθεώνει, μια διοίκηση να μην του επιβάλει πρόστιμο, και μια επαε/επο να ΜΗΝ τον τιμωρεί!

Τον δε καημένο ζε ελίας, απλά μια κουτουλιά έριξε, ενώ πήγε να κόψει το πόδι του αντιπάλου του...Σιγά μωρέ! Κάνουμε και τις 5 αγωνιστικές μία, για να παίξει εναντιον του ΠΑΟ, και φυσικά....σα διοίκηση,δεν τον τιμωρούμε!!!!!

Οπότε, αυτός που δεν καταλαβαίνει ότι τα παραπάνω ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ με την μπουνιά του γκαρσία, είναι πραγματικά καθυστερημένος, και κακώς προσπαθώ να του απαντήσω με επιχειρήματα!!!

ασε που η απάντησή μου πήγαινε σε πραγματικά αργούς (ως σταματημένους) στη σκέψη, αλλά πετάχτηκες και εσύ, και όχι το τσουκαλοειδές όμνιλας που μάλλον πουστ@φέρνει και αυτός, όπως εύκολα κατηγορεί τους παοκτσήδες, και τώρα ΔΕΝ απαντάει, γιατί περιμένει να ξεχαστεί το θέμα, όπως έχει κάνει πάμπολλες φορές!!!!

τωρα συγκρινουμε εναν παγκοσμιου φημης παικταρα που εκανε φανερα μια φορα στη ζωη του κατι, αφου του σκυλοβριζανε πουστικα τη γυναικα το σοι τη ρατσα κτλ

χχμμμ...παμε από την αρχή?

πως το ξέρουμε οτι του σκυλοεβριζαν τη μανα,τη γυναικα,το σόι,τη ράτσα,το σκύλο του?

το είπε ο ίδιος?

και εσύ τον πιστεύεις?

αρα, γιατί δεν πιστεύουμε τον γκαρσία που μίλησε για σπασμένα δόντια? αφου το δήλωσε ο ίδιος!!!

Επίσης....

Αν στο 2ο γύρο, στο καραισκάκη, ο παγκοσμίου φήμης εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής βραζιλίας, ρίξει κουτουλιά και σπάσει τη μύτη του βούλη ας πούμε, και μετά δηλώσει: "ο βούλης μου εβρισε τη γυναίκα, λέγοντας μου ότι έχει πάει με περισσότερους α΄ντρες από τη δική του", και άλλα αισχρά(sic!), δεν θα πρέπει ούτε να αποβληθεί, ούτε να κατακριθεί, γιατί είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ???

Και μετά λεμε για τους πάνω από τα τέμπη, ότι....εχει αθηναικές πινακίδες!!!!!

Ααααχχχχ.....

Δημοσ.

:lol:

Τσάβιιιι:

Αγνόησα τον "Trolling around the x-mas tree" γιατί βαρέθηκα να βλέπω τις ασυνάρτητες αερολογίες του και σεις μου τον βάζετε σε "quotes" τώρα.

Τελικά δε γλυτώνεις με τπτ από τέτοια "φαινόμενα" :lol:

Andreaslam - Ο φίλος σας ο Κυργιάκος ούτε κίτρινη νομίζω είχε πάρει....οπότε τι μιλάς / μιλάτε ;; :lol:

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα καταστάσεις δηλαδή...

Δημοσ.

Andreaslam - Ο φίλος σας ο Κυργιάκος ούτε κίτρινη νομίζω είχε πάρει....οπότε τι μιλάς / μιλάτε ;; :lol:

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα καταστάσεις δηλαδή...

δε διαφωνώ καθόλου, ότι θα έπρεπε να τιμωρηθεί! δεν είμαι αυτός που θα προσπαθήσει να ωραιοποιήσει καταστάσεις, μόνο κ μόνο επειδή ευνοηθηκε! αλλοι το κανουν συστηματικά, γιατί με πολύ απλά μαθηματικά, έχουν ξεχάσει πως είναι στο τέλος της χρονιάς τα σφυριγματα να σε βγάζουν στο 50-50... ( καλά, κάτω από αυτό, παίζει και το 1/3 από τους εν ζωή κόκκινους οπαδους, να μην το έχουν ζήσει!)

Αν κάποιος έχει τα απίδια να παραδεχθεί ότι:

"φυσικά υπήρξε αλλοίωση πρωταθλήματος στην περίπτωση καρεμπέ"

"φυσικά υπήρξε αλλοίωση πρωταθλήματος στις 2 περιπτώσεις ζε ελίας"

"φυσικά υπήρξε αλλοίωση πρωταθλήματος στην περίπτωση βούλη"

και άλλα 100....τότε δε θα πεταγόμουν εδώ μέσα, να απαντήσω στον κάθε όμνιβλαξ!

Ααα,και κάτι ακόμα: Αυτή η καραμέλα "αφού έχεις πάρει ένα μουσατένιο πέναλτυ και εσύ την τελευταία 5ετία, αρα δε δικαιούσαι να μιλάς γιατί ευνοείσαι", είναι βαρετή, όταν ε΄συ έχεις πάρει 1500% παραπάνω, πως να το κάνουμε?

Δημοσ.

Ειπε κανεις οτι δεν επρεπε να τιμωρηθει ο Καρεμπε η ο Ζινταν?

Το οτι ο ενας ειναι παγκοσμιου φημης και δεν εχει δωσει ποτε δικαιωμα και ο αλλος ειναι σεσημασμενος δε λεει τιποτα ετσι?

Αν πας με μια παρεα να παιξετε μπαλα και φας μια αγκωνια πανω στη φαση και μετα ερθει ενας αλλος και σου βριζει μανα γυναικα ............ το θεωρεις το ιδιο και αντιδρας το ιδιο ?

Δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε τη βουρτσα απο τη Λουτσα νομιζω

Δημοσ.

Ρε αμάν! Γράφετε εδώ και δέκα σελίδες να υπερασπιστείτε τι? Ότι ο Ντιόγκο είναι καλό παιδάκι και του ξέφυγε η αγκωνιά και η μαμά του πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία? Ότι πόνεσαν τα δοντάκια του Γκαρσία και δε πονάει όσο είπε μετά αλλά είναι και σκατόφατσα? Ότι ο Κυργιάκος κακώς έριξε μπουνιά ή ο Ζε Ελίας έκανε το άλλο και εφ'όσον δε τιμωρήθηκε πρέπει να φέρουνε καραμπίνες οι άλλοι? Ότι ο Καρεμπέ προκλήθηκε αλλά είναι λιγότερο κάφρος επειδή δε το έκανε κρυφά? Αν είναι να φυλακίζονται λιγότερο όσοι κάνουν ληστείες χωρίς κουκούλες τότε.

Πρώτη φορά δηλαδή ακούνε για τη μανούλα τους, το χρωματάκι τους, τη γυναικούλα τους (αχ Αντριάννα) ή το λερωμένο το βρακάκι τους τα κακόμοιρα? Οι άλλοι που ακούνε τα πόσα κάθε μέρα απο το αφεντικό για 600 ευρώ θα πρεπε να πάρουνε καραμπίνα δηλαδή?

Έλεος δηλαδή μ'αυτή η μανία υπεράσπισης. Το σωστότερο το είπε ο φίλος Zinas πιο πάνω. Επαγγελματίες δεν είναι? Τι μαλακίες είναι αυτές? Όταν παίρνεις λεφτά που ο άλλος δε βγάζει ούτε σε 150 ζωές και έχεις τέτοι προβολή και μπορείς τόσο εύκολα να φανατίσεις κόσμο δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αγκωνιά ο Ντιόγκο? Επίτηδες ή μη ήταν επικίνδυνη? Ναι. Ποινή από την διοίκηση και ποινή από την ομοσπονδία. Μπουκέτο ο Γκαρσία? Ποινή μεγαλύτερη από τη διοίκηση και μεγαλύτερη απο την ομοσπονδία. Άντε ξεκολλάτε μερικοί γίνεστε χειρότεροι ώρες ώρες....

Δημοσ.
Αυξημενο σχετικα με ποια περιοχη? Με τα Τρικαλα πχ?

Με οποιαδηποτε αλλη περιοχη της Ελλαδος. Ας πουμε στην Κοζανη αν και παρατηρησα φαινομενα αντιολυμπιακων, δεν παρατηρησα αντιαθηναικη λογικη και μαλιστα για καποιο λογο βριζανε τους θεσσαλονικεις και τους λεγανε μεταξυ αλλων κομπλεξικους.

Επισης εχεις δικιο οτι εδω στην Θεσσαλονικη σχετικα με τα αθλητικα πχ, υπαρχει ενα αξιωμα που πλαναται πανω απο την πολη και διαδιδεται ευρεως μεσω των εφημεριδων:

Για ολα φταιει η Αθηνα!

Οχι και τοσο αδικως βεβαια διοτι η αδικια σε σχεση Αθηνας-Θεσσαλονικης ειναι τεραστια. Ακομα και να ξεφυγουμε απο τα ποδοσφαιρικα/αθλητικα πλαισια και παμε πχ στον οικονομικο τομεα, παλι το ιδιο ισχυει και η συντριπτικη πλειοψηφεια των χρηματων/εργων πηγαινουν/γινονται στην Αθηνα.

Αυτο βεβαιως δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση το "Για ολα φταιει η Αθηνα!

Αφου δεν φταιει για ολα η Αθηνα, αφου φταιμε και εμεις. Απλα ειναι ενα ευκολο παραμυθι των εφημεριδων αλλα και οσων το λενε, για να δικαιολογησουν την δικη τους ανυπαρξια. Ριχνουν το φταιξιμο στην κακη Αθηνα και αυτο ειναι ολο. Τελειωσαμε. Εμεις δεν εχουμε ευθυνη.

Φυσικα αυτο απεχει παρα πολυ απο την πραγματικοτητα.

Η Αθηνα σαφεστατα ΕΧΕΙ και σαφεστατα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ περισσοτερα εργα και συντριπτικα μεγαλυτερη χρηματοδοτηση γιατι σε αυτη ζουνε 4.000.000 ανθρωποι (οσοι σχεδον ζουν σε ολη την υπολοιπη Ελλαδα) οταν στη Θεσσαλονικη ζουν 800.000. Δηλαδη ειναι δυνατον να μην εχει πολυ μεγαλυτερη χρηματοδοτηση?Και αντι να χαιρεστε που δεν ειστε σαν την Αθηνα που ειναι χαβουζα και πολυ πιο πυκνοκατοικημενη απ’οτι η Θεσσαλονικη, καθεστε και κλαιγεστε?. Και στην τελικη ρε φιλε ποιος τους δινει την εντολη να το κανουν αυτο που εσεις θεωρειτε αδικο?Εσεις δεν τους ψηφιζετε και σας κυβερνανε? Ε!οι Αθηναιοι τι σας φταινε? Μονοι σας βγαζετε τα ματια σας.

Με αυτα και με αυτα, το αισθημα αδικιας που εχετε περναει σε οτι εχει σχεση να κανει με την Αθηνα. Ακομα και στο γηπεδο λογο προκαταληψης μπορει να δεις το γκολ για καλάθι.

Την τελευταια φορα που περασα για 2 μερες απο θεσσαλονικη ετυχα μπροστα σε κατι everest μια συζητηση μεταξυ 2 τυπων οι οποιοι λεγανε οι αθηναιοι τους θεωρουνε χαζους κτλ....Το αλλο πρωι ακουγα ραδιοφωνο και ο σπικερ λεει "H ωρα ειναι 10:20" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ με ειρωνικο υφακι "ή 20 λεπτα μετα τις 10 όπως λενε και στην Αθήνα"....Μα δεν κανετε αλλη δουλεια?Ολη μερα με μας ασχολειστε? Ξεκολληστε λιγο....Εδω αν ακουσεις να μιλανε για τη Θεσσαλονικη, συνηθως ακους να λενε τα καλυτερα.

Τελος η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα στον κοσμο που εχει συμπρωτευουσα και αυτο για να μην μεινετε παραπονεμενοι. Ε!και τι κερδιζει η Θεσσαλονικη ως συμπρωτευουσα?Απλα καπιοι βγαζουν το κομπλεξ τους.

Ναι μεν οι μεγαλες ομαδες των Αθηνων(ΠΟΚ) ειτε μεσω διαιτησιας εντος αγωνιστικου χωρου, ειτε εκτος αγωνιστικου χωρου μεσω ελεγχου των κεντρων αποφασεων, ευνοουνται καταφορα εις βαρος των υπολοιπων τοσα και τοσα χρονια, αλλά δεν φταινε και για ολα τα δεινα που συμβαινουν στις ομαδες της Θεσσαλονικης. Το τελευταιο ειναι απλα η ευκολη δικαιολογια.

Μα δεν σου ειπε κανεις οτι οι ομαδες τις Αθηνας δεν ειναι πιο ευνοημενες. Το ζητημα ειναι οτι τοσα χρονια μπαινεις στο πρωταθλημα με ανυπαρκτη διοικηση και με κουλαδια παιχτες και θες να παρεις πρωταθλημα. Ειναι χαρακτηριστικο οτι οι ΠΑΟΚτσηδες ακομα και τις πιο ακυρες χρονιες ήταν ιδιαιτερα αισιοδοξοι. Η Αθηνα δεν φταιει σε αυτο. Και το ζητημα ειναι οτι ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ φορα σε αδικουν με τον ολυμπιακο στην τουμπα. Μα αυτο ειναι λογικο?Αν θελανε να το χαρισουν στον ολυμπιακο το πρωταθλημα, θα μπορουσανε για να μην προκαλεσουνε να αφησουνε το ματσ στη μοιρα του και να δωσουν στον ολυμπιακο βαθμους απο παιχνίδια με μικροτερες ομαδες (ας πουμε με τον αστερα) οπου δεν θα γινοτανε νταβαντουρι. Επισης ο ΠΑΟΚ σε ολα αυτα τα παιχνιδια στην τουμπα δεν διεκδηκουσε πρωταθλημα για να πεις οτι του κοβει βαθμους για να χασει το πρωταθλημα. Δεν εχει λοιπον καμμια λογικη η ηθελημενη ευνοια του ολυμπιακου στην Τουμπα. Ισα ισα που επειδη ξερουν το οτι γινεται ειναι μλκια να στηνουν τον διαιτητη σε αυτο το ματς. Τοσους βαθμους χανει ο ολυμπιακος απο αλλα παιχνιδια.

Μαλιστα αυτο σας το κουσουρι το εχουν και οι ΑΕΚτζηδες.....και 5 γκολ να φανε τους φταιει ο διαιτητης.

Επειδη ζω στην Θεσσαλονικη τα τελευταια 24 χρονια χρονια της ζωης μου, αυτο που λες ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν το εχω παρατηρησει και σαν νοοτροπια εχω να πω οτι ΔΕΝ ισχυει με τιποτα στην συντριπτικη πλειοψηφεια των Θεσσαλονικεων. Μιλαω γα αυτο το συγκκριμενο θεμα ετσι? Για το θεμα των τραγουδιων, των προιοντων της Αθηνας ξερω γω κλπ.

Εχεις ακουσει στα μπουζουκια στη Θεσσαλονικη το Περαια μου Περαια μου με το σαρωνικο σου που εχεις για καμαρι σου τον Ολυμπιακο σου?

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί, κλήθηκε σε απολογία για την αγκωνιά το καλύτερο παιδί;

Όχι.

Και για "αντίποινα" (σε ποιον;) ο ΠΑΟΚ σκέφτεται να αποχωρήσει από την κοινή (μείον ήδη Ξάνθη και...Ολυμπιακός) διαχήρηση των τηλεοπτικών.

Τραγέλαφος η Ζούμπερ (Κ)λίγκα και μέσα στο χαμό χαίρεται ο Γκαγκάτσης και ο Ψυχώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...