cbr600RR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 «Ο Πάμπλο Γκαρσία χτυπάει με στυλ Ρόκι Μπαλμπόα», είναι ο τίτλος της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδα της Ισπανία και στη συνέχεια υπογραμμίζει: «Και στην Ισπανία έτσι έπαιζε. Συνεχίζει και δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Τέτοιου είδους άγριοι πρέπει να εξαφανίζονται από τον αθλητισμό. Είναι ντροπή αυτό που έκανε και θα πρέπει να τιμωρηθεί διά βίου. Σίγουρα επέλεξε λάθος άθλημα. Επρεπε να γίνει μποξέρ».
zinas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Τι από αυτά που είπα δεν ισχύει? Δεν πετάγατε μπουκάλια στον Νέρι? Δεν κάνατε επεισόδια στις Σέρρες, με τον Ηρακλή πως μπήκατε, ή δεν ήσασταν κόσμιοι με τον ΠΑΟ? Εγώ κοιτάω τα χάλια των δικών μας κάφρων και τους κράζω. Εσύ φυσικά που είσαι ικανοποιημένος από τους δικούς σου οπάδούς γιατί είναι παναγίες, ασχολήσε μόνο με τους δικούς μας. Αλλά για να μην έχεις παράπονο, σου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε σκληρά να βελτιωθούμε και να γίνουμε υπόδειγμα οπαδών, όπως είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
antreaslam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ρε πλάκα με κάνεις? Τον παίχτη τον παίρνεις για να σου βάλει γκολ. Οχι για να παίζει πούστικα. Αυτός έπαιξε πούστικα, χτύπησε πούστικα, αρα και αυτοί που τον υποστηρίζανε έχουνε πούστικη νοοτροπία. αρα και εσύ έχεις πούστικη νοοτροπία που υποστήριζες καρεμπέ και ζε ελίας????????
Erwdios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 αρα και εσύ έχεις πούστικη νοοτροπία που υποστήριζες καρεμπέ και ζε ελίας???????? Δεν βαρεθήκατε ακόμα? Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, την φάση με τον Ζε Ελίας δεν την θυμάμαι και δεν έχω και όρεξη να την ψάξω, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ το ανέκδοτο που κυκλοφόρησε μετά τη μπουνιά του Καρεμπέ στον Καφέ. Και για όσους δεν θυμούνται, το ανέκδοτο ήταν: Γιατί τον Καρεμπέ τον φωνάζουν και σέικερ? Γιατί χτύπησε τον Καφέ Μόνο για ανέκδοτα είναι να τις θυμάσαι κάτι τέτοιες φάσεις...
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 τωρα συγκρινουμε εναν παγκοσμιου φημης παικταρα που εκανε φανερα μια φορα στη ζωη του κατι, αφου του σκυλοβριζανε πουστικα τη γυναικα το σοι τη ρατσα κτλ με εναν παγκοσμιου φημης αληταρα που τραβαει υπουλα μπουνιες στο στομαχι επειδη τον πετυχε καποιος πανω στη φαση και του χαλασε τη θηκουλα απο το δοντι οποιοσδηποτε αξιοπρεπης ανθρωπος στη θεση του Καρεμπε ετσι θα εκανε αφου δεν προστατευτηκε απο το διαιτητη
Krokodilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δεν βαρεθήκατε ακόμα? Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, την φάση με τον Ζε Ελίας δεν την θυμάμαι και δεν έχω και όρεξη να την ψάξω, Να σου θυμισω 2 εγω: Ο Οκκας εχει το κοντολ της μπαλας περιπου 1-1.5 μετρα μπροστα του στο χωρο του κεντρου. Ο Ζε Ελιας ειναι πισω του και παει σαν ψαλιδι με τα δυο του ποδια πανω στον Οκκα. Αν το επιανε καλα μπορουσε να του κανει ανεπανορθωτη ζημια, αλλα τον επιασε σχετικα λιγο. Καθαρη κοκκινη η οποια φυσικα δεν βγηκε ποτέ και την γλιτωσε με κιτρινη. Ο Ζε Ελιας δινει εν ψυχρω και καθαρα(το δειχνει η καμερα καθαρα δηλαδη) κουτουλια στον Ζωγραφακη. Τιμωρειται με κοκκινη καρτα αλλα ο διαιτητης δεν γραφει το περιστατικο οπως εγινε στο φυλλο αγωνα αλλα γραφει οτι απλα απωθησε τον Ζωγραφακη. Ετσι ο Ζε Ελιας αντι να τιμωρηθει με 5 αγωνιστικες, τιμωρειται με 1 για να προλαβει να παιξει με τον ντερμπι με τον ΠΑΟ και οχο μονο.
MiltoZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Κι εγώ δεν θυμάμαι την φάση με τον Ζε Ελίας. Αυτό που θυμάμαι από αυτόν τον παίχτη είναι που μου είχε σπάσει τα νεύρα με τον σταρχιδισμό του. Αλλά δεν αντιλέγω ότι θα έκανε μαλακία γιατί δεν ήταν και κανά καλό παιδάκι. Αν δεν είχε τιμωρηθεί τελικά κακώς δεν τιμωρήθηκε. btw ο Κυριάκος είχε τιμωρηθεί για την μπουνιά στον Τζιοβάνι? Δεν είναι ίδια όμως η περίπτωση του καρεμπέ με αυτές που συζητάμε, γιατί ο Καρεμπέ είχε αποδείξει πολλά χρόνια σε μεγάλες ομάδες ότι είχε ήθος και είναι βέβαιος ότι προκλήθηκε. Για την γυναίκα του του είπαν, για το χρώμα του δέρματός του, δεν ξέρω, αλλά αυτό το έκανε εν βρασμώ ψυχής μπροστά σε όλους και όχι πούστικα και κρυφά από τον διαιτητή. Δεν είναι ίδια περίπτωση με κάποιον σεσημασμένο στα Ευρωπαικά γήπεδα που περιμένει πότε δεν τον βλέπουν για να χώσει άπερκατ, ή κάνω λάθος?
Krokodilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 τωρα συγκρινουμε εναν παγκοσμιου φημης παικταρα που εκανε φανερα μια φορα στη ζωη του κατι, αφου του σκυλοβριζανε πουστικα τη γυναικα το σοι τη ρατσα κτλ με εναν παγκοσμιου φημης αληταρα που τραβαει υπουλα μπουνιες στο στομαχι επειδη τον πετυχε καποιος πανω στη φαση και του χαλασε τη θηκουλα απο το δοντι οποιοσδηποτε αξιοπρεπης ανθρωπος στη θεση του Καρεμπε ετσι θα εκανε αφου δεν προστατευτηκε απο το διαιτητη Η προσπαθεια σου να δικαιολογησεις τον Καρεμπε ειναι συγκινητικη. Και γλοιωδης ταυτοχρονα! Και επειδη ειναι παικταρας(που δεν ειναι!ακου παγκοσμιου φημης παικταρας!:lol:) τι παει να πει αυτο? Οτι πρεπει να κανει ο,τι θελει μεσα στο γηπεδο? Και επειδη του βριζανε τη γυναικα τι παει να πει αυτο? Οτι μπορει να κανει ο,τι θελει μεσα στο γηπεδο? Εδω του αλλου του εδωσε αγκωνια στα δοντια και δεν του δινεις καμια δικαιολογια και τον αλλο με απλα λογια που δεχτηκε και οχι αγκωνια, τον δικαιολογεις? Επισης: θηκουλα απο το δοντι?????????????? Επαναλαμβανω εισαι συγκινητικος. Προσπαθεις να δικαιολογησεις τα παντα για τον Ολυμπιακο. Συνεχισε ετσι. οποιοσδηποτε αξιοπρεπης ανθρωπος στη θεση του Καρεμπε ετσι θα εκανε αφου δεν προστατευτηκε απο το διαιτητη Ε και οποιοσδηποτε αξιοπρεπης ανθρωπος στη θεση του Γκαρσια ετσι θα εκανε αφου δεν προστατευτηκε απο το διαιτητη.;) Τελικα η βλακεια στον κοσμο ειναι ακομα μεγαλυτερη απο αυτη που πιστευα οτι ειναι.
zinas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι ίδια περίπτωση με κάποιον σεσημασμένο στα Ευρωπαικά γήπεδα που περιμένει πότε δεν τον βλέπουν για να χώσει άπερκατ, ή κάνω λάθος? Κάνεις λάθος. Αντιαθλητικές ενέργειες πρέπει να τιμωρούνται υποδειγματικά από την πρώτη φορά, ώστε ποτέ να μην υπάρξει δεύτερη.
Critter Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ε?Γιατι εσας εκει δεν σας ταιζουν κουτοχορτο? Ολες οι οπαδικες σας εφημεριδες ειναι τελειως για τα μπαζα και μιλαμε για το καλυτερης ποιοτητας κουτοχορτο. Μα καλα ρε?Τοσο χαζοι είστε? Λοιπον: •Στην Θεσσαλονικη και η Metrosport και τα Σπορ του Βορρα ειναι προπαγανδιστικες εφημεριδες σε βαθμο αηδιας και ταιζουν κουτοχορτο τον κοσμο. Στην Αθηνα και οπουδηποτε αλλου βγαινουν ολες οι οπαδικες εφημεριδες ειναι προπαγανδιστικες εφημεριδες σε βαθμο αηδιας και ταιζουν κουτοχορτο τον κοσμο. Το θεμα ειναι ποιοι τρωνε αυτο το κουτοχορτο. Προφανως και δεν ισχυει αυτο που εμμεσως ειπες, οτι το τρωμε εμεις μονο ενω εσεις ειστε πανεξυπνοι και δεν το τρωτε. Μετα λυπης μου μαλλον θα πω οτι οι περισσοτεροι και εδω και εκει το τρωνε. ►Αλλα εγω ποιον θα πιστεψω για το αν εχει κατι ο Γκαρσια? Εναν επωνυμο οδοντιατρο που βγαινει και κανει διαγνωση ή εσενα ή οποιονδηποτε αλλο ανωνυμο φιλαθλο του ΟΣΦΠ που λεει οτι ειναι στημενη υποθεση και οτι ο Γκαρσια δεν εχει τιποτα? Λοιπον, πρωτα απ’ολα ζηταω συγνωμη για το ‘χαζοι‘ καθως ητανε λαθος. Δευτερον οταν εγω λεω για κουτοχορτο δεν αναφερομαι στις εφημεριδες (αν και στη Θεσσαλονικη μεχρι και οι πολιτες εφημεριδες σας κανουν προπαγανδα για την Αθηνα)....οι εφημεριδες τη δουλεια τους κανουν και οποιος ειναι στοκος τις αγοραζει (ιδιαιτερα τις οπαδικες)....Νομιζω όμως οτι ξερεις πολυ καλα οτι το αισθημα αδικιας σε σχεση με οτι εχει να κανει με την Αθηνα ειναι αρκετα αυξημενο εκει. Εδω τα μαγαζια παιζουν το Θεσσαλονικη μου γλυκια και στο μαγαζι γινεται πανικος απο το γλεντι....εκει αν κανεις παραγγελια τα παιδια του πειραια δεν θα το παιξουν (στην 3ημερη το 97 τουλαχιστον μας το ειχαν αρνηθει) και γενικα επειδη εχετε εκαν κολλημα με την Αθηνα, σας τη βαραει διπλα οτι εχει σχεση με αυτη. Επισης ακουσα πολλες φορες τη λεξη ‘Αθηνα‘ απο δημοσιογραφους και οπαδου του ΠΑΟΚ μιλωντας για το παιχνιδι με τον ολυμπιακο. Αντιθετα δεν ακουσα σχεδον καμμια φορα τη λεξη Αθηνα απο τους του Αστερα, του ΟΦΗ, της Ξανθης, των Σερρων κτλ. Εδω ο ιδιος ο δημαρχος σας βγαινει και μιλαει για κατεστημενο των Αθηνων φανατιζοντας σας. Οταν λοιπον μιλαω για κουτοχορτο μιλαω για τη γενικοτερη αισθηση αδικιας που σας εχουν πλασαρει οταν εχετε να κανετε με Αθηναιους και ακομα περισσοτερο με πειραιωτες λογω και προιστοριας (κουδας κτλ). Αυτη η αισθηση μεταφραζεται σε ολες τις συνιστωσες αλληλεπιδρασης των 2 πολεων. Σχετικα με τα δοντια μπορω εγω να πω στον ταδε γιατρο να βγαλει γνωματευση οτι εχω 10 @αρχιδια. Και?Το θεμα ειναι εσυ τι θες να πιστεψεις. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για μενα. Εγω λοιπον δηλωνω οτι δεν ειδα τα δοντια του Γκαρσια και επομενως δεν μπορω να κρινω απο το τι ειπε ενας γιατρος ο οποιος μιας και εκ θεσσαλονικης και ισως και παοκτζης μπορει να ειναι και κολλημενος με την Αθηνα. Απο την αλλη δεν αποκλειεται να εχει και δικιο. Τι παιρνω σαν γνωμονα και βγαζω τα συμπερασματα μου? Το παρελθον φυσικα. Ο Γκαρσια ειναι σεσυμμασμενος σε οποια χωρα εχει δουλεψει και φαινεται και σκατοφατσα ενω ο Ντιογκο οχι μονο δεν εχει δωσει δικαιωματα αλλα ακομα και σε συνεντευξεις να τον δεις σου φαινεται το καλυτερο παιδι του κοσμου (χωρις το τελευταιο ειδικα να λεει κατι...απλα το αναφερω)....Απο εκει και περα μπορει να το εκανε και επειτηδες...τι να σου πω....Παντως επειδη ειμαι ανθρωπος που σκεφτομαι με μαθηματικη λογικη, αυτα εχω να πω. Εγω δεν μιλησα ουτε για κατα λαθος ουτε για επιτηδες. Εγω εδωσα αφορμη στον Γκαρσια για να το κανει αυτο που εκανε. Προσεξε, οχι δικαιολογια, αλλά αφορμη. Ως απαντηση σε αυτον που ελεγε οτι το εκανε χωρις κανεναν λογο. Ειχε λογο! Δεν επρεπε να το κανει αλλά ειχε λογο και αφορμη! Αυτο ειπα. Δεκτον. -----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 12 : 49 : 20----- Εσύ απλά απέδειξες ότι το μυαλό σου φτάνει μόνο στο να βρεις μια τυχαία σελίδα με αραβικά (εν προκειμένω για τις εκλογές στην αμερική) και να κάνεις copy paste. Εγώ αγαπητό Βόιδι (μα τι ταιριαστό και συγκινητικό nickname) απέδειξα ότι μπορώ να σου απαντήσω κιόλας. Επομενως απεδειξες οτι εισαι αργοσχολος και δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις απο το να ψαχνεις να απαντησεις στα αραβικα σε καποιον που σε εχει παρει στο δουλεμα και σου κανει cp απο ακυρες σελιδες. Ικανο σε ειχα να βρεις και ρεπορταζ κατα του childress στα αραβικα και μεταδοση του al jazira για τον Γιαννακη που περιεγραφε οτι ολα αυτα που λες ειναι σωστα. Μπραβο αμπντουλαχ....Παιρνεις το χρυσο βραβειο της ανοιχτης παλαμης limited edition.
adi32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Τελικα η βλακεια στον κοσμο ειναι ακομα μεγαλυτερη απο αυτη που πιστευα οτι ειναι. Αν θεωρεις το ιδιο πιθανο και φυσιολογικο να φας μια αγκωνια στο δοντι μεσα σε ενα σκληρο παιχνιδι με το να βριζεις τη γυναικα τη ρατσα και το σοι του αλλουνου τι να σου πω Εσενα αμα σου σου βριζει καποιος τη γυναικα τη μανα κτλ να καθεσαι αταραχος και να γελας για τη βλακεια που λες εχεις δικιο
zinas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ο Γκαρσια ειναι σεσυμμασμενος σε οποια χωρα εχει δουλεψει και φαινεται και σκατοφατσα ενω ο Ντιογκο οχι μονο δεν εχει δωσει δικαιωματα αλλα ακομα και σε συνεντευξεις να τον δεις σου φαινεται το καλυτερο παιδι του κοσμου (χωρις το τελευταιο ειδικα να λεει κατι...απλα το αναφερω) Επιχειρήματα, οχι μαλακίες... (δεν σημαίνει κάτι αυτο, απλά το αναφέρω) Τον τίτλο "Το Καλύτερο Παιδί" τον έχει κατωχηρώσει χρόνια τώρα ο Πλούταρχος, βρείτε άλλο για τον Ντιόγο Η αγκωνιά (χωρίς να έχει σημασία αν του έσπασε δόντια ή όχι) δεν θεωρείται "δικαίωμα"?
MiltoZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ρε τον καημένο τον Γκαρσία του έσπασαν τα δοντάκια. Τον προκάλεσε ο αληταράς ο Ντιόγο. Ρε ουστ!
Krokodilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Νομιζω όμως οτι ξερεις πολυ καλα οτι το αισθημα αδικιας σε σχεση με οτι εχει να κανει με την Αθηνα ειναι αρκετα αυξημενο εκει. Αυξημενο σχετικα με ποια περιοχη? Με τα Τρικαλα πχ? Επισης εχεις δικιο οτι εδω στην Θεσσαλονικη σχετικα με τα αθλητικα πχ, υπαρχει ενα αξιωμα που πλαναται πανω απο την πολη και διαδιδεται ευρεως μεσω των εφημεριδων: Για ολα φταιει η Αθηνα! Οχι και τοσο αδικως βεβαια διοτι η αδικια σε σχεση Αθηνας-Θεσσαλονικης ειναι τεραστια. Ακομα και να ξεφυγουμε απο τα ποδοσφαιρικα/αθλητικα πλαισια και παμε πχ στον οικονομικο τομεα, παλι το ιδιο ισχυει και η συντριπτικη πλειοψηφεια των χρηματων/εργων πηγαινουν/γινονται στην Αθηνα. Αυτο βεβαιως δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση το "Για ολα φταιει η Αθηνα!" Αφου δεν φταιει για ολα η Αθηνα, αφου φταιμε και εμεις. Απλα ειναι ενα ευκολο παραμυθι των εφημεριδων αλλα και οσων το λενε, για να δικαιολογησουν την δικη τους ανυπαρξια. Ριχνουν το φταιξιμο στην κακη Αθηνα και αυτο ειναι ολο. Τελειωσαμε. Εμεις δεν εχουμε ευθυνη. Φυσικα αυτο απεχει παρα πολυ απο την πραγματικοτητα. Ναι μεν οι μεγαλες ομαδες των Αθηνων(ΠΟΚ) ειτε μεσω διαιτησιας εντος αγωνιστικου χωρου, ειτε εκτος αγωνιστικου χωρου μεσω ελεγχου των κεντρων αποφασεων, ευνοουνται καταφορα εις βαρος των υπολοιπων τοσα και τοσα χρονια, αλλά δεν φταινε και για ολα τα δεινα που συμβαινουν στις ομαδες της Θεσσαλονικης. Το τελευταιο ειναι απλα η ευκολη δικαιολογια. Εδω τα μαγαζια παιζουν το Θεσσαλονικη μου γλυκια και στο μαγαζι γινεται πανικος απο το γλεντι....εκει αν κανεις παραγγελια τα παιδια του πειραια δεν θα το παιξουν (στην 3ημερη το 97 τουλαχιστον μας το ειχαν αρνηθει) και γενικα επειδη εχετε εκαν κολλημα με την Αθηνα, σας τη βαραει διπλα οτι εχει σχεση με αυτη. Επειδη ζω στην Θεσσαλονικη τα τελευταια 24 χρονια χρονια της ζωης μου, αυτο που λες ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν το εχω παρατηρησει και σαν νοοτροπια εχω να πω οτι ΔΕΝ ισχυει με τιποτα στην συντριπτικη πλειοψηφεια των Θεσσαλονικεων. Μιλαω γα αυτο το συγκκριμενο θεμα ετσι? Για το θεμα των τραγουδιων, των προιοντων της Αθηνας ξερω γω κλπ. Οχι για το θεμα των εργων πχ οπου η συνεχης μουρμουρα για την καταραμενη την Αθηνα οπου εκει γινονται ολα τα εργα ενω εδω μας εχουν ξεχασει, υπαρχει. Επισης ακουσα πολλες φορες τη λεξη ‘Αθηνα‘ απο δημοσιογραφους και οπαδου του ΠΑΟΚ μιλωντας για το παιχνιδι με τον ολυμπιακο. Αντιθετα δεν ακουσα σχεδον καμμια φορα τη λεξη Αθηνα απο τους του Αστερα, του ΟΦΗ, της Ξανθης, των Σερρων κτλ. Εδω ο ιδιος ο δημαρχος σας βγαινει και μιλαει για κατεστημενο των Αθηνων φανατιζοντας σας. Ειπαμε. Το ευκολο παραμυθι ειναι αυτο για την Αθηνα. Αυτοι φταινε οποτε δεν φταιμε εμεις καθολου. Οσο για τον νυν δημαρχο της Θεσσαλονικης δεν επρεπε να τον αναφερεις γιατι ισα που κρατιεμαι να μην πω αυτα που θελω, που θα με αποκληρωσει δια βιου απο το Insomnia. Το μονο ελαφρυ για αυτον που εχω να πω ειναι οτι ειναι ο χειροτερος δημαρχος ολων των εποχων παγκοσμιως! Και εχει καταφερει με τον λαικισμο του και το οτι ηταν καποτε αθλητης κλπ, να τον κανει συμπαθητικο στους Θεσσαλονικεις. Οποτε ο,τι λεει μλκια ειναι. Απο εκει και περα μπορει να το εκανε και επειτηδες...τι να σου πω.... Παντως εγω δεν ειπα οτι το εκανε επιτηδες. Εγω ειπα οτι δεν ξερω αν το εκανε επιτηδες ή αν δεν το εκανε επιτηδες. Και επειδη και ολοι μας δεν ξερουμε το ιδιο πραγμα, δεν μπορουμε και να λεμε οτι δεν το εκανε επιτηδες, δηλαδη οτι το εκανε κατα λαθος(ουτε φυσικα μπορουμε να λεμε οτι το εκανε επιτηδες).
sno0py Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Καλα οι τυπαδες εδω που συγκρινουν την φαση πχ Καρεμπε(παρομοια με Ζινταν) με την φαση Γκαρσια ειναι το λιγοτερο καθυστερημενοι χωρις καν την λογικη να ξεχωρισουν πραγματα κ τιγκα εμπολιασμενοι με μισος για οτι ειναι αντιθετο απο την ομαδα τους... Απλα σας λυπαμαι κ κακως ασχολουμαι κιολας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.