Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Που να ξέρω... από την Καβάλα είμαι.

Επίσης... οι πανσοφοί εκεί στον ΜΠαοκ όχι μόνο δεν θα τιμωρήσουν τον Γκαρσία αλλά ετοιμάζουν και την απολογία του για να μην τιμωρηθεί (αυστηρά)... λα γκράντε στοματικό λέμε.

ε βέβαια! δεν είναι σαν τους δικούς σας πάνσοφους που τιμώρησαν αυστηρότατα τον ζε ελίας, τον καρεμπέ, και ΔΕΝ έδωσαν υπερ πάντων αγώνα για να μειώσουν τις ποινές τους!

καλύτερα να μασάς κάποιες φορές....

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ε βέβαια! δεν είναι σαν τους δικούς σας πάνσοφους που τιμώρησαν αυστηρότατα τον ζε ελίας, τον καρεμπέ, και ΔΕΝ έδωσαν υπερ πάντων αγώνα για να μειώσουν τις ποινές τους!

Έλα ρε συ τώρα, αναφέρεις δηλαδή ένα παράδειγμα....

Δημοσ.

Εγώ τον σερ λώρενςολίβιε θυμάμαι τον γκούμα που δεν είχε λέει χειρονομήσει προς το διαιτητή

και τι θέλετε να κάνει ο Ντιόγκο? Εχετε δει επιθετικό στην διεκδίκηση να μην κάνει φάουλ? Απορώ αν κάποιοι από εδώ μέσα έχουν παίξει μπάλα εκτός κονσόλας

Πάντως ρε παιδιά μην τα βάζουμε με τον Ζαγοράκη. Στην Μπολόνια κανείς δεν τον έκανε παρέα και στο δωμάτιο έμενε με Αλβανό. Μην περιμένουμε και καμιά παιδεία δηλαδή από τον άνθρωπο. Καλά κάναν και πήγαν οι πάνω στο αεροδρόμιο. Φαγαν μόνο 2 γκολ και πανηγύρισαν. Ειναι επιτυχιά γι' αυτους, πως να το κάνουμε. Πως οι βάζελοι πέρσι πανηγύριζαν στο 1-1, έτσι και αυτοί το ρίξαν έξω.

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά μην τα βάζουμε με τον Ζαγοράκη. Στην Μπολόνια κανείς δεν τον έκανε παρέα και στο δωμάτιο έμενε με Αλβανό. Μην περιμένουμε και καμιά παιδεία δηλαδή από τον άνθρωπο.

Τι αλλο θα ακουσουμε????:lol::lol::lol::lol:

Πραγματικα μερικοι ειστε.....:X

Καλά κάναν και πήγαν οι πάνω στο αεροδρόμιο. Φαγαν μόνο 2 γκολ και πανηγύρισαν. Ειναι επιτυχιά γι' αυτους, πως να το κάνουμε.

Δεν πανηγυριζαν για αυτο. Για το 2-0 δηλαδη.

Πανηγυριζαν γιατι ενας παικτης του ΠΑΟΚ πουλησε τρελα και μαγκια μεσα στο καραισκακη, οχι μια αλλα πολλες φορες. Αν δεις στο τελος οπου παιρνει κοκκινη ο Γκαρσια, παει με γρηγορο βημα στον Ντιογκο κοντα και αυτος τρεχει να ξεφυγει σαν φοβισμενη κοτα. Πολυ πλακα ειχε εκεινη η φαση.:lol::lol:

Και αυτη η τρελα αρεσει πολυ σε μερικους οπαδους. Για αυτο και τον αποθεωσαν.

Εμενα προσωπικα μου αρεσε που δεν καταλαβε απο εδρα και απο τιποτα και πουλησε τρελα, αλλα τα χαλασε ολα η ενεργεια που εκανε να χτυπησει με γροθια τον Ντιογκο. Θα πρεπει να του πουνε απο την διοικηση να ειναι πιο ηρεμος και να μην επαναλαβει τετοιες ενεργειες.

Δημοσ.

Πανηγυριζαν γιατι ενας παικτης του ΠΑΟΚ πουλησε τρελα και μαγκια μεσα στο καραισκακη, οχι μια αλλα πολλες φορες. Αν δεις στο τελος οπου παιρνει κοκκινη ο Γκαρσια, παει με γρηγορο βημα στον Ντιογκο κοντα και αυτος τρεχει να ξεφυγει σαν φοβισμενη κοτα. Πολυ πλακα ειχε εκεινη η φαση.:lol::lol:

Και αυτη η τρελα αρεσει πολυ σε μερικους οπαδους. Για αυτο και τον αποθεωσαν.

Εμενα προσωπικα μου αρεσε που δεν καταλαβε απο εδρα και απο τιποτα και πουλησε τρελα, αλλα τα χαλασε ολα η ενεργεια που εκανε να χτυπησει με γροθια τον Ντιογκο. Θα πρεπει να του πουνε απο την διοικηση να ειναι πιο ηρεμος και να μην επαναλαβει τετοιες ενεργειες.

Ρε πλάκα με κάνεις? Τον παίχτη τον παίρνεις για να σου βάλει γκολ. Οχι για να παίζει πούστικα. Αυτός έπαιξε πούστικα, χτύπησε πούστικα, αρα και αυτοί που τον υποστηρίζανε έχουνε πούστικη νοοτροπία.

Δημοσ.
«Δικαιολογώ απόλυτα τον Γκαρσία για την ενέργεια του, αφού είχε δεχτεί νωρίτερα αγκωνιά από τον Ντιόγο, ο οποίος του έσπασε τα δόντια»! Παράλληλα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του β’ γύρου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, λέγοντας: «Καλύτερα κάποιοι παίκτες του να δηλώσουν τραυματίες»…

Δηλώσεις παλαίμαχου παίκτη του μπαοκ.Μετά τι να περιμένεις από τα 18χρονα στην κερκίδα?

Δημοσ.
Δηλώσεις παλαίμαχου παίκτη του μπαοκ.Μετά τι να περιμένεις από τα 18χρονα στην κερκίδα?

Μην ασχολείσαι, χάρη τους κάνεις. Είτε μιλάει παλαίμαχος είτε 18χρονο ένα και το αυτό. Η στέρηση ίδια είναι. Αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το μόνο που κατάφερε ο Γκαρσία είναι να κάνει κακό στην ίδια του την ομάδα, γι'αυτό άλλωστε τους αποθέωσαν όλους στο αεροδρόμιο. Στέκονται σε μια μαγκιά της ........ (βάλτε ότι θέλετε στις τελίτσες) αντί να σταθούν στο ότι κάνανε μόλις μία ευκαιρία σε όλο τον αγώνα και χάσανε εύκολα 2-0 από ένα μέτριο (κακό στο α' ημίχρονο) Ολυμπιακό

Υ.Γ. Όταν αυτός ο παλαίμαχος λέει Τούμπα εννοεί το εξοχικό του Ολυμπιακού?

Δημοσ.

Αυτός ο Τούρκος με το μουστάκι την έκανε τη δήλωση? Και στην τελική δεν περιμέναμε και τπτ καλύτερο από αυτούς που πετάγαν μπουκάλια στο Καστίγιο, χτυπάγαν γυναικόπαιδα στις Σέρρες, μπουκάραν με το έτσι θέλω (δηλαδή με τη βοήθεια της αστυδεκατρίας) στο Καυταντζόγελιο, αλλά και αυτους που ανάγκασαν την σύγχρονη έκδοση του Άδωνι να παραδεχτεί πως στο παιχνίδι ΠΑΟ Αθηνών και ΠΑΟ Θεσσαλονίκης ήταν άψογοι. Αυτοί που κάναν άγαλμα σε ζωντανό άνθρωπο (κούδας) και που καναν ομάδα (σαν τον βάζελο) με τη βοήθεια της χούντας, που δεν άφηνε παίχτες τους να κατηφορίσουν Πειραιά. Και πάλι δικαιωνόμαστε όλοι εμείς που λέμε πως στην Ελλάδα υπάρχουμε εμείς και οι αντιοολυμπιακοί.

Δημοσ.

Repect + 10 χαρακτήρες

1.Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Αυτός ο Τούρκος με το μουστάκι την έκανε τη δήλωση? Και στην τελική δεν περιμέναμε και τπτ καλύτερο από αυτούς που πετάγαν μπουκάλια στο Καστίγιο, χτυπάγαν γυναικόπαιδα στις Σέρρες, μπουκάραν με το έτσι θέλω (δηλαδή με τη βοήθεια της αστυδεκατρίας) στο Καυταντζόγελιο, αλλά και αυτους που ανάγκασαν την σύγχρονη έκδοση του Άδωνι να παραδεχτεί πως στο παιχνίδι ΠΑΟ Αθηνών και ΠΑΟ Θεσσαλονίκης ήταν άψογοι. Αυτοί που κάναν άγαλμα σε ζωντανό άνθρωπο (κούδας) και που καναν ομάδα (σαν τον βάζελο) με τη βοήθεια της χούντας, που δεν άφηνε παίχτες τους να κατηφορίσουν Πειραιά. Και πάλι δικαιωνόμαστε όλοι εμείς που λέμε πως στην Ελλάδα υπάρχουμε εμείς και οι αντιοολυμπιακοί.

Εκτός από αυτά, ξεχνάς ότι βιάζουμε 14χρονες παρθένους, κλέβουμε το παγγάρι της εκκλησίας, κρύψαμε το πτώμα του Jimmy Hoffa και εμποδίζουμε μονίμως το Coyotte από το να πιάσει τον Road Runner.

Κάφροι και ανεγγέφαλοι υπάρχουν παντού, σε όλες τις ομάδες. Αν θες κάτι να αλλάξει ξεκινάς από τον εαυτό σου.

Γνώμη μου είναι 8 αγωνιστικές στον Garcia (νομίζω αυτό είναι το μέγιστο) και τουλάχιστον 3 στον Diogo, γιατί φαίνεται να ξεχνάμε ότι την έριξε και αυτός την αγκωνιά του.

Δημοσ.
Εκτός από αυτά, ξεχνάς ότι βιάζουμε 14χρονες παρθένους, κλέβουμε το παγγάρι της εκκλησίας, κρύψαμε το πτώμα του Jimmy Hoffa και εμποδίζουμε μονίμως το Coyotte από το να πιάσει τον Road Runner.

Κάφροι και ανεγγέφαλοι υπάρχουν παντού, σε όλες τις ομάδες. Αν θες κάτι να αλλάξει ξεκινάς από τον εαυτό σου.

Γνώμη μου είναι 8 αγωνιστικές στον Garcia (νομίζω αυτό είναι το μέγιστο) και τουλάχιστον 3 στον Diogo, γιατί φαίνεται να ξεχνάμε ότι την έριξε και αυτός την αγκωνιά του.

Αδερφε Απ'ολα αυτα που λες μονο ενα πραγμα θυμαμαι απο παιδι μικρο...........

:οΡ

Δημοσ.

Κάτσε καλά εσύ Μέρυ Πόπινς :lol:

Έχει χαβαλέ η όλη υπόθεση πάντως :)

Υ.Γ Φιλικά Μίκα, για πλάκα το πα :)

Δημοσ.

Τι από αυτά που είπα δεν ισχύει? Δεν πετάγατε μπουκάλια στον Νέρι? Δεν κάνατε επεισόδια στις Σέρρες, με τον Ηρακλή πως μπήκατε, ή δεν ήσασταν κόσμιοι με τον ΠΑΟ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...