Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω δεν μιλησα ουτε για κατα λαθος ουτε για επιτηδες.

Εγω εδωσα αφορμη στον Γκαρσια για να το κανει αυτο που εκανε.

Προσεξε, οχι δικαιολογια, αλλά αφορμη.

Ως απαντηση σε αυτον που ελεγε οτι το εκανε χωρις κανεναν λογο.

Ειχε λογο!

Δεν επρεπε να το κανει αλλά ειχε λογο και αφορμη!

Αυτο ειπα.

Λάθος!. Εκτός ότι δεν έπρεπε να το κάνει δεν είχε κανένα λόγο και καμία αφορμή να το κάνει. Άμα θεωρούμε λόγο και αφορμή το χτύπημα πάνω στην φάση τότε θα έπαιφτε ξύλο σε κάθε ματς. Τον μοναδικό λόγο που μπορεί να είχε είναι για να του πουν μπράβο μετά οι όμοιοί του, τα ΖΩΑ.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε γιατί κάθεστε και ψιρίζεται την μαιμού?Ποιό είναι το πρόβλημα,αν ο Γκαρσία προκλήθηκε από τον Ντιόγο?

Το προβλημα ειναι οτι βγαινουν Ολυμπιακοι και ζητανε να διακοπει το συμβολαιο του και οτι πρεπει να φαει 3 αγωνιστικες, κλπ, την ιδια ωρα που σε παρομοιες δικες τους περιπτωσεις αυτα δεν εγιναν.

Ωραία ας υποθέσουμε οτι ο πιτσιρικάς του έσπασε τις θήκες από τα ήδη σπασμένα δόντια του.Τι σημαίνει αυτό?Οτι πρέπει να του σκάσει μπουνιά και μετά να θέλει να κλωτσήσει και κανά δυό ακόμα?Δηλαδή στο περσινό χτύπημα του ΓΧ που κόντεψε να κόψει το πόδι του Καράμπελα τι έπρεπε να κάνουν οι συμπαικτες του?Μήπως να του κάρφωναν τις τάπες στο μάτι?

•Οι κανονισμοι πρεπει να εφαρμοζονται. Και ο Γεωργιαδης προφανως επρεπε να τους υποστει αλλα του χαριστηκε ο διαιτητης.

•Το προβλημα ερχεται οταν οι κανονισμοι δεν εφαρμοζονται επανειλημμενως υπερ μιας ή 2 ομαδων. 5, 10, 20, 100,5000 φορες ευνοουνται και δεν εφαρμοζονται οι κανονισμοι.

Και οταν γινει κατι παρομοιο σε αλλη ομαδα τοτε οι ευνοουμενοι αρχιζουν και ζητανε να εφαρμοστει ο κανονισμος. Η πληρης υποκρισια δηλαδη. Αυτο ειναι το προβλημα.

•Και μετα ερχεται και το γνωστο παραμυθι: "Ναι ευνοηθηκαν οι 2 αυτες ομαδες στο παρελθον σε παρομοιες περιπτωσεις, αλλα πρεπει να αρχισει να εφαρμοζεται σωστα ο νομος καποτε, οποτε να τιμωρηθει ο Αρης πχ, να γινει μια αρχη.". Ναι ωραια, να γινει η αρχη απο καποια αλλη ομαδα αρκει εμεις οι 2 ευνοημενοι να ειμαστε απο εξω.

Αυτο ειναι το προβλημα.

Εγω δεν μιλησα ουτε για κατα λαθος ουτε για επιτηδες.

Εγω εδωσα αφορμη στον Γκαρσια για να το κανει αυτο που εκανε.

Προσεξε, οχι δικαιολογια, αλλά αφορμη.

Ως απαντηση σε αυτον που ελεγε οτι το εκανε χωρις κανεναν λογο.

Ειχε λογο!

Δεν επρεπε να το κανει αλλά ειχε λογο και αφορμη!

Αυτο ειπα.

Λάθος!. Εκτός ότι δεν έπρεπε να το κάνει δεν είχε κανένα λόγο και καμία αφορμή να το κάνει. Άμα θεωρούμε λόγο και αφορμή το χτύπημα πάνω στην φάση τότε θα έπαιφτε ξύλο σε κάθε ματς. Τον μοναδικό λόγο που μπορεί να είχε είναι για να του πουν μπράβο μετά οι όμοιοί του, τα ΖΩΑ.

Δεν με πιανεις.

Ειπα οτι ειχε λογο και αφορμη.

Ειπα οτι παρολο που ειχε λογο και αφορμη δεν επρεπε να το κανει.

Και δεν επρεπε να το κανει γιατι:

•Ο μεν λογος δεν ηταν σοβαρος και ΙΣΩΣ εγινε τυχαια. Και λογω αυτου του ΙΣΩΣ, ειναι οτι δεν επρεπε να το κανει, γιατι αν ο Ντιογκο δεν τον χτυπησε επιτηδες αλλα κατα λαθος(και περι αυτου δεν μπορουμε να πουμε τιποτα με σιγουρια, γιατι πως ειναι δυνατον να λες οτι δεν το εκανε επιτηδες? Εισαι μεσα στο μυαλο του? Οχι αρα δεν μπορουμε να ξερουμε με σιγουρια) τοτε δεν ειχε κανενα δικαιωμα να το κανει.

•Ακομα και επιτηδες να τον χτυπησε δεν πρεπει μεσα στον αγωνα να το ανταποδιδεις. Ισως εξω απο τον αγωνα αναλογα με την φιλοσοφια του καθε ανθρωπου παντα(εγω δεν συμφωνω ουτε εξω απο τον αγωνα οτι πρεπει να ανταποδιδεται το εσκεμμενο χτυπημα).

Εδειξα λοιπον οτι ειχε αφορμη και οτι δεν το εκανε στα τελειως ξαφνικα και αναιτια.

Η πραξη του βεβαια ακομα και με αφορμη ηταν λαθος.

Δημοσ.

Μόνο που αυτή η τροφή για τον κόσμο είναι το γνωστό κουτόχορτο.Προκλήθηκε σου λέει ο ένας,δεν το έκανε σκόπιμα σου λέει ο άλλος του έβρισε την Αντριάνα πετάγεται ο τρίτος,παρασύρθηκε απο τον Τζιοβάνι λέει ο τέταρτος,σε δουλειά (ακροαματικότητες και πωλήσεις) να βρισκόμαστε...

Δημοσ.

Δεν τον εχω ξαναδει τον Γκαρσια αλλα μου εκανε εντυπωση οτι στο 1ο λεπτο του αγωνα ειρωνευοταν τον Τζολε και του ελεγε να σκασει, επειδη ειπε κατι στο διαιτητη νομιζω

Τετοιο θρασος μεσα στο Καραισκακη μου εκανε εντυπωση

Αν του εσπασε τις θηκες επιτηδες ο αλλος επρεπε να παρει καρτα

Αλλα αυτο δε δικαιολογει να του χωσει μπουνια αλα Smackdown

Δημοσ.

Krokodilos τα λάθη του παρελθόντος δεν διορθώνονται με λάθη τώρα ;) Ολοι οι χειρούργοι σπίτι τους όποιοι και να ναι. Για μένα ο Garcia πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά ;) Αλλο να ρίξεις μια ψιλοαγκωνιά για να πέσει το ηθικό του αντιπάλου σου ( το οποίο γίνεται συνέχεια απλά δεν φαίνεται) και άλλο να ρίξεις upercut ;) Mike zambidis

Δημοσ.
Ρε γιατί κάθεστε και ψιρίζεται την μαιμού?Ποιό είναι το πρόβλημα,αν ο Γκαρσία προκλήθηκε από τον Ντιόγο?

Ωραία ας υποθέσουμε οτι ο πιτσιρικάς του έσπασε τις θήκες από τα ήδη σπασμένα δόντια του.Τι σημαίνει αυτό?Οτι πρέπει να του σκάσει μπουνιά και μετά να θέλει να κλωτσήσει και κανά δυό ακόμα?Δηλαδή στο περσινό χτύπημα του ΓΧ που κόντεψε να κόψει το πόδι του Καράμπελα τι έπρεπε να κάνουν οι συμπαικτες του?Μήπως να του κάρφωναν τις τάπες στο μάτι?

Όχι.

Αλλά είναι διαφορετικό αυτό με το να λες για τον αληταρά το Γκαρσία που απρόκλητα επιτέθηκε στο αγγελούδι και άρα πρέπει να του κοπεί το ποδόσφαιρο.

Δημοσ.
Το προβλημα ειναι οτι βγαινουν Ολυμπιακοι και ζητανε να διακοπει το συμβολαιο του και οτι πρεπει να φαει 3 αγωνιστικες, κλπ, την ιδια ωρα που σε παρομοιες δικες τους περιπτωσεις αυτα δεν εγιναν.

•Οι κανονισμοι πρεπει να εφαρμοζονται. Και ο Γεωργιαδης προφανως επρεπε να τους υποστει αλλα του χαριστηκε ο διαιτητης.

•Το προβλημα ερχεται οταν οι κανονισμοι δεν εφαρμοζονται επανειλημμενως υπερ μιας ή 2 ομαδων. 5, 10, 20, 100,5000 φορες ευνοουνται και δεν εφαρμοζονται οι κανονισμοι.

Και οταν γινει κατι παρομοιο σε αλλη ομαδα τοτε οι ευνοουμενοι αρχιζουν και ζητανε να εφαρμοστει ο κανονισμος. Η πληρης υποκρισια δηλαδη. Αυτο ειναι το προβλημα.

•Και μετα ερχεται και το γνωστο παραμυθι: "Ναι ευνοηθηκαν οι 2 αυτες ομαδες στο παρελθον σε παρομοιες περιπτωσεις, αλλα πρεπει να αρχισει να εφαρμοζεται σωστα ο νομος καποτε, οποτε να τιμωρηθει ο Αρης πχ, να γινει μια αρχη.". Ναι ωραια, να γινει η αρχη απο καποια αλλη ομαδα αρκει εμεις οι 2 ευνοημενοι να ειμαστε απο εξω.

Αυτο ειναι το προβλημα.

Ρε φίλε χτεσινός είσαι και σου κάνουν εντύπωση αυτά που λένε οι οπαδοί?Ο οπαδός θέλει οι δικοί του πάικτες να μένουν ατιμώρητοι γιατί είναι μάγκες αλάνια και τσαμπουκάδες και οι άλλοι να τιμωρούντε γιατί χτυπήσανε το καμάρι τους.Αυτά που έλεγαν τα μπαόκια τότε για τον Καρεμπέ λένε σήμερα οι γαύροι και τα ίδια οι βάζελοι για τα μπουκέτα της Κούλας.Θα καθόμαστε και θα κάνουμε ολόκληρη συζήτηση στη βάση του τι λένε οι οπαδοί,ήμαρτον.Ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του.

Όσο για την εφαρμογή κανονισμών η μεγάλη ομάδα πάντα θα έχει την αβάντα της,αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού είτε σου αρέσει είτε όχι.Από το μπουκέτο του Καρεμπέ,το τάκλιν του ΓΧ μέχρι την αναπαράσταση του Γκούμα και το 1-1 του Νάβας το παιχνίδι έτσι παίζεται,όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.

Δημοσ.
Krokodilos τα λάθη του παρελθόντος δεν διορθώνονται με λάθη τώρα ;) Ολοι οι χειρούργοι σπίτι τους όποιοι και να ναι. Για μένα ο Garcia πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά ;) Αλλο να ρίξεις μια ψιλοαγκωνιά για να πέσει το ηθικό του αντιπάλου σου ( το οποίο γίνεται συνέχεια απλά δεν φαίνεται) και άλλο να ρίξεις upercut ;) Mike zambidis

Respect :-)

Και ο ντιογο να ηταν στη θεση του γκαρσια, το ιδιο θα υποστήριζα. Οπως ελεγα τοτε για τον καρεμπε (αλλα δεν υπαρχουν αποδειξεις και ποιος θα με πιστεψει, anywayz)

Δημοσ.
Ο οπαδός θέλει οι δικοί του πάικτες να μένουν ατιμώρητοι γιατί είναι μάγκες αλάνια και τσαμπουκάδες και οι άλλοι να τιμωρούντε γιατί χτυπήσανε το καμάρι τους.Αυτά που έλεγαν τα μπαόκια τότε για τον Καρεμπέ λένε σήμερα οι γαύροι και τα ίδια οι βάζελοι για τα μπουκέτα της Κούλας.Θα καθόμαστε και θα κάνουμε ολόκληρη συζήτηση στη βάση του τι λένε οι οπαδοί,ήμαρτον.

Να τους χαιρόμαστε αυτούς τους οπαδούς. Δεν είναι και μικρό ποσοστό έτσι?

Και τις φυλλάδες μας επίσης.

Και πάνω απ όλα την παιδεία μας.

ΟΥΓΚ

ΖΩΑ

Δημοσ.
Όχι.

Αλλά είναι διαφορετικό αυτό με το να λες για τον αληταρά το Γκαρσία που απρόκλητα επιτέθηκε στο αγγελούδι και άρα πρέπει να του κοπεί το ποδόσφαιρο.

Άντε ξανά μανά τα ίδια.Αυτοί οι γαύροι που λένε για το αγγελούδι είναι οι αντίστοιχοι μπαοκτσήδες που πήγαν αεροδρόμειο να πούνε μπράβο για το 2μπαλο και το μπουκέτο.Είναι οι βάζελοι που είδαν επιθετικό φάουλ και παθητικό οφσάιτ στο γκόλ του Ντιόγκο.

Δηλαδή καθόμαστε και κάνουμε ατέλειωτες συζητήσεις προβάλοντας τα επιχειρήματα του κάθε καμμένου αντιπάλου.Που στην τελική δεν εκφράζουν παρά ελάχιστο κόσμο.

Δημοσ.

Κανείς επί του αγωνιστικού, έχει να πει τίποτα?

Τα μπουνίδια δεν μας έλειψαν στην Ελλάδα, ποτέ, η μπαλίτσα μας έλειψε...

Δημοσ.

ακριβως

γιαυτο δε βλεπουμε μπαλα και ουτε προκειται να δουμε

βλεπεις κανεναν να ασχολειται με τα πραγματικα προβληματα των ομαδων μας ?

Δημοσ.
Άντε ξανά μανά τα ίδια.Αυτοί οι γαύροι που λένε για το αγγελούδι είναι οι αντίστοιχοι μπαοκτσήδες που πήγαν αεροδρόμειο να πούνε μπράβο για το 2μπαλο και το μπουκέτο.Είναι οι βάζελοι που είδαν επιθετικό φάουλ και παθητικό οφσάιτ στο γκόλ του Ντιόγκο.

Δηλαδή καθόμαστε και κάνουμε ατέλειωτες συζητήσεις προβάλοντας τα επιχειρήματα του κάθε καμμένου αντιπάλου.Που στην τελική δεν εκφράζουν παρά ελάχιστο κόσμο.

Για κάτσε ρε άρρωστε, δηλαδή λες ότι ο Ντιόγκο προκάλεσε? Ή ότι γενικά είναι προκλητικός? Μια χαρά παιδάκι είναι ο Ντιόγκο και πείτε με και κάφρο άμα θέλετε που έχω αυτήν την άποψη. Έχουμε χάσει την μπάλα τελείως στο μπουρδέλο.

Κανείς επί του αγωνιστικού, έχει να πει τίποτα?

Τα μπουνίδια δεν μας έλειψαν στην Ελλάδα, ποτέ, η μπαλίτσα μας έλειψε...

Ξανά. Έχουμε χάσει την μπάλα τελείως στο μπουρδέλο.

Δημοσ.
Μα να μην υπαρχουν Αθηναιοι που να μην υπεκφευγουν να συζητησουν πανω σε επιχειρηματα, με επιχειρηματα και να καταφευγουν σε ανουσιες γενικολογιες....

Που να ξέρω... από την Καβάλα είμαι.

Επίσης... οι πανσοφοί εκεί στον ΜΠαοκ όχι μόνο δεν θα τιμωρήσουν τον Γκαρσία αλλά ετοιμάζουν και την απολογία του για να μην τιμωρηθεί (αυστηρά)... λα γκράντε στοματικό λέμε.

Δημοσ.
Για κάτσε ρε άρρωστε, δηλαδή λες ότι ο Ντιόγκο προκάλεσε? Ή ότι γενικά είναι προκλητικός? Μια χαρά παιδάκι είναι ο Ντιόγκο και πείτε με και κάφρο άμα θέλετε που έχω αυτήν την άποψη. Έχουμε χάσει την μπάλα τελείως στο μπουρδέλο.

Θα σου πώ.Ο Ντιόγο μπορεί να είναι μια χαρά παιδάκι είναι αλλά δεν είναι και Λέτο ή Ντομί.Και τους αγκώνες του θα απλώσει και την κλωτσιά του θα την ρίξει και δυνατά θα μπεί στις διεκδικίσεις και γενικά το παιδί δεν μασάει και έχει δείξει οτι δεν θα κάτσει να τον βαράνε και να κάνει την πάπια.Εμένα αυτό μου αρέσει.Προκλητικός φυσικά και δεν είναι αλλά αν πέσει σε κάποιον ψυχάκια που ξέρω γώ στραβογάμησε το προηγούμενο βράδυ όπως ο Γκαρσία μπορεί και να γίνει μανούρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...