Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα το εχουν πιασει το νοημα τα ΜΜΕ εκει στη Θεσσαλονικη και τους ταιζουν κουτοχορτο. Μα καλα ρε?Τοσο χαζοι είστε?

Πρωτα απ’ολα ο Ντιογκο τον χτυπαει κατα λαθος βαζοντας τα χερια για να παρει θεση. ΑΛΛΑ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ οτι το κανει πουστικα και επιτηδες.

Μα ειναι δυνατον σε μια φαση οπου υποτιθεται οτι ο Γκαρσια ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ να προχωραει απτοητος και με στυλ χαλαρο προς τον Ντιογκο κραζοντας τον όπως δειχνει το βίντεο? Τι ειναι το σπασιμο δοντιών?Τριχοπτωση που δεν την παιρνεις χαμπάρι? Αν ειχε σπαει τα δοντια του θα σφαδαζε και ισα ισα απο το στυλ του παιχτη θα ειχε τουλουμιασει τον Ντιογο εκεινη την ωρα στο ξυλο.

Απλη λογικη θελει god damn it!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι καταλάθος η αγκωνιά και σίγουρα θα έπεσαν κι άλλες ψιλές και απο τους δύο.

Βασικά λέει το ένα είχε σπάσει,ναι δεν είναι τριχόπτωση αλλά δεν νομίζω ότι πέρνεις και αναπηρική σύνταξη αν σου σπάσει το μισό δόντι,ούτε ότι ψοφάς στον πόνο και δεν μπορείς να μιλήσεις.Το άλλο λέει θέλει αποκατάσταση,'αρα πολύ απλά μπορεί μονάχα να κουνιέται,οδοντίατρος δεν είμαι και ούτε θα κάτσω να ασχοληθώ με τα δόντια του Γκαρσία.

Για τη μία αγωιστική τιμωρία πάντως έχουν δικιο

Δημοσ.
Εγω απειδειξα οτι τα αραβικα δεν ειναι η μητρικη μου γλωσσα γιατι πολυ απλα εκανα copy paste τυχαια αραβικα απο αραβικα sites που δεν βγαζουν νοημα.

Ο KiloWattSerialNumber μολις απεδειξε το αντιθετο και επομενως με επιβεβαιωσε για το κενο συννενοησης που υπαρχει.

Επισης δεν μου αρεσουν τα σαλιγκαρια και ουτε φυσικα τα φανταζομαι με αλλες μορφές!

Εσύ απλά απέδειξες ότι το μυαλό σου φτάνει μόνο στο να βρεις μια τυχαία σελίδα με αραβικά (εν προκειμένω για τις εκλογές στην αμερική) και να κάνεις copy paste. Εγώ αγαπητό Βόιδι (μα τι ταιριαστό και συγκινητικό nickname) απέδειξα ότι μπορώ να σου απαντήσω κιόλας.

Δημοσ.
Καλα το εχουν πιασει το νοημα τα ΜΜΕ εκει στη Θεσσαλονικη και τους ταιζουν κουτοχορτο. Μα καλα ρε?Τοσο χαζοι είστε?

Πρωτα απ’ολα ο Ντιογκο τον χτυπαει κατα λαθος βαζοντας τα χερια για να παρει θεση. ΑΛΛΑ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ οτι το κανει πουστικα και επιτηδες.

Μα ειναι δυνατον σε μια φαση οπου υποτιθεται οτι ο Γκαρσια ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ να προχωραει απτοητος και με στυλ χαλαρο προς τον Ντιογκο κραζοντας τον όπως δειχνει το βίντεο? Τι ειναι το σπασιμο δοντιών?Τριχοπτωση που δεν την παιρνεις χαμπάρι? Αν ειχε σπαει τα δοντια του θα σφαδαζε και ισα ισα απο το στυλ του παιχτη θα ειχε τουλουμιασει τον Ντιογο εκεινη την ωρα στο ξυλο.

Εσυ λοιπον φωστηρα που δεν τρως κουτοχορτο γιατι ηδη εισαι φυτο απ'οτι βλεπω να χαιρεσαι και την ομαδαρα σου, την προεδραρα σου και την αγια ακομπλεξαριστη γνωμη σου και ασε εμας να ημαστε χαζοι.

Δημοσ.

Διάβασες το παραπάνω; Σπάσιμο των προσθετικών ήταν. Τα δόντια του τα έχει σπάσει παλιότερα στην Ιταλία. Ίσως να σου τα γράφαμε σε άλλη γλώσσα;

Δημοσ.
Μα να μην υπαρχουν Αθηναιοι που να μην υπεκφευγουν να συζητησουν πανω σε επιχειρηματα, με επιχειρηματα και να καταφευγουν σε ανουσιες γενικολογιες....

Φίλε ΠΑΟΚτζή Krokodila, η ουσία είναι ότι άρπαξες 2 μπαλάκια γεμιστά, σταμάτησες να ονειρεύεσαι πρωταθλήματα και άλλες τέτοιες ονειρώξεις και κατάλαβες, γιατί ο Ολυμπιακός είναι τα τελευταία χρόνια πρωταθλητής.

Όταν εγώ σου πετάω 2 γκολάκια στο ρελαντί κι εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με τα δόντια του Γκαρσία κι όταν υποδέχεστε την ομάδα που άρπαξε μόλις 2 γκολ, στο αεροδρόμιο, επειδή έριξε μία μπουνιά ένας ούγκα στον πιτσιρικά, τότε καταλαβαίνεις πιστεύω ότι έχουμε ένα χειροπιαστό παράδειγμα στο πού ξεχωρίζουν οι μικρές ομάδες, από τις μεγάλες. Και η δημιουργία τραμπουκιστικού κλίματος στην Τούμπα, μόνο τον ΠΑΟΚ δεν θα ωφελήσει, ο οποίος κάνει μία φιλότιμη προσπάθεια να αναγεννηθεί, αλλά ως γνωστόν είναι ο πλέον αυτοκαταστροφικός σύλλογος στην Ελλάδα.

Το γιοφύρι της Άρτας μου θυμίζει...

Δημοσ.

Ειχα σπάσει δόντι παλιότερα και δεν κατάλαβα τίποτα εκείνη την στιγμή. Μετά απο ώρα πονούσε. Μεγάλε critter έχεις μεγάλη εμπειρία και απο ιατρικά Θέματα εκτός απο όλα τα υπόλοιπα. Ξαναλέμε και ο Καρεμπέ μπουνίδια έπαιζε. Πηρε ποτέ κόκκινη ?

Δημοσ.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι καταλάθος η αγκωνιά και σίγουρα θα έπεσαν κι άλλες ψιλές και απο τους δύο.

Βασικά λέει το ένα είχε σπάσει,ναι δεν είναι τριχόπτωση αλλά δεν νομίζω ότι πέρνεις και αναπηρική σύνταξη αν σου σπάσει το μισό δόντι,ούτε ότι ψοφάς στον πόνο και δεν μπορείς να μιλήσεις.Το άλλο λέει θέλει αποκατάσταση,'αρα πολύ απλά μπορεί μονάχα να κουνιέται,οδοντίατρος δεν είμαι και ούτε θα κάτσω να ασχοληθώ με τα δόντια του Γκαρσία.

gnsX αλλο το δεν νομιζεις και αλλο το τι στην πραγματικοτητα γινεται. Ο αδερφος μου ειχε σπασει τα 2 μπροστινα δοντια απο κατα λαθος αγκωνια στο μπασκετ (δεν του ξεριζωθηκαν....απλα εφυγε μισο δοντι απο το ενα και ενα μικροτερο κομματι απο το αλλο που στη συνεχεια του εχτισε οδοντοτεχνιτης) και θυμαμαι παρα πολυ καλα ποσο τον πονεσε. Τι στο διαολο? Τοσο χαλκεντερος ειναι αυτος ο Γκαρσια που του σπανε δοντια και κανει λες και του πρήστηκαν τα χείλια?

Δημοσ.
Ειχα σπάσει δόντι παλιότερα και δεν κατάλαβα τίποτα εκείνη την στιγμή. Μεγάλε critter έχεις μεγάλη εμπειρία και απο ιατρικά Θέματα εκτός απο όλα τα υπόλοιπα. Ξαναλέμε και ο Καρεμπέ μπουνίδια έπαιζε. Πηρε ποτέ κόκκινη ?

Βρήκαμε ένα παράδειγμα και το λιβανίζουμε...

Κι ο Κυργιάκος μπουνίδια έριχνε στον Τζιοβάνι και μάλιστα όσο ήταν κάτω ο Βραζιλιάνος και τελικά αποβλήθηκε ο παθών...

Θυμίστε μου κάποιος την τιμωρία του Κυργιάκου...

Και ήμαρτον δηλαδή να μιλάνε τα παόκια για ξύλο, όταν μία χρονιά έσπαγαν κάθε αυτοκίνητο που έφερε αθηναϊκές πινακίδες, όταν προπηλάκιζαν τους οπαδούς του Αστέρα Τρίπολης για να τους πάρουν τις θέσεις τους και όταν ακόμα τους κυνηγούν οι Τρικαλινοί για το πλιάτσικο που υπέστη η πόλη από τις επιδρομές τους.

Δημοσ.

Εμείς φταίμε που η αχρηστία των διαιτητών είναι γεγονός ? Ας φέρουν άγγλους διαιτητές να παίζουν 5 χ 5 με τις κόκκινες. Και ο Κυριάκος για αποδυτήρια απευθείας ήταν σε πολλά match. Εντάξει πάντως η ενέργεια του γκαρσία ήταν απευθείας κόκκινη και σπίτι του ;) Στην αγγλία μπορεί να μπαίνε και μέσα

Υ.Γ. Α ο Καρεμπέ είχε φάει τελικά μία αγωνιστική για τα μπουνίδια. ;)

Δημοσ.

Critter δηλαδή εσύ λες τι έγινε στην πραγματικότητα και όχι τι πιστεύεις;

Όσο για τα δόντια,το ένα ήταν θήκη,οπότε λογικό που δεν πονούσε και λογικό θα ήταν ακόμα και να μην το καταλάβαινε.

Δημοσ.

Ε?

Γιατι εσας εκει δεν σας ταιζουν κουτοχορτο?

Ολες οι οπαδικες σας εφημεριδες ειναι τελειως για τα μπαζα και μιλαμε για το καλυτερης ποιοτητας κουτοχορτο. Μα καλα ρε?Τοσο χαζοι είστε?

Λοιπον:

•Στην Θεσσαλονικη και η Metrosport και τα Σπορ του Βορρα ειναι προπαγανδιστικες εφημεριδες σε βαθμο αηδιας και ταιζουν κουτοχορτο τον κοσμο.

Στην Αθηνα και οπουδηποτε αλλου βγαινουν ολες οι οπαδικες εφημεριδες ειναι προπαγανδιστικες εφημεριδες σε βαθμο αηδιας και ταιζουν κουτοχορτο τον κοσμο.

Το θεμα ειναι ποιοι τρωνε αυτο το κουτοχορτο.

Προφανως και δεν ισχυει αυτο που εμμεσως ειπες, οτι το τρωμε εμεις μονο ενω εσεις ειστε πανεξυπνοι και δεν το τρωτε.

Μετα λυπης μου μαλλον θα πω οτι οι περισσοτεροι και εδω και εκει το τρωνε.

Πρωτα απ’ολα ο Ντιογκο τον χτυπαει κατα λαθος βαζοντας τα χερια για να παρει θεση.

Εγω δεν μιλησα ουτε για κατα λαθος ουτε για επιτηδες.

Εγω εδωσα αφορμη στον Γκαρσια για να το κανει αυτο που εκανε.

Προσεξε, οχι δικαιολογια, αλλά αφορμη.

Ως απαντηση σε αυτον που ελεγε οτι το εκανε χωρις κανεναν λογο.

Ειχε λογο!

Δεν επρεπε να το κανει αλλά ειχε λογο και αφορμη!

Αυτο ειπα.

ΑΛΛΑ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ οτι το κανει πουστικα και επιτηδες.

Μα ειναι δυνατον σε μια φαση οπου υποτιθεται οτι ο Γκαρσια ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ να προχωραει απτοητος και με στυλ χαλαρο προς τον Ντιογκο κραζοντας τον όπως δειχνει το βίντεο? Τι ειναι το σπασιμο δοντιών?Τριχοπτωση που δεν την παιρνεις χαμπάρι?

1ον δεν εσπασε τα δοντια του αλλα 1 δοντι.

2ον νομιζω οτι σπασιμο δοντιου λεμε και το απλο ραγισμα του, οποτε μην φανταστεις σπασιμο οτι διαλυθηκε το δοντι τελειως. Μπορει και να διαλυθηκε τελειως, αλλα μπορει και οχι. Και μαλλον δεν διαλυθηκε τελειως απλα ενα ραγισμα θα ειναι ή κανενα κομματακι θα εφυγε.

3ον απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι υπονοεις οτι ο εν λογω οδοντιατρος ειναι στημενος να δικαιολογησει τον Γκαρσια.

►Αλλα εγω ποιον θα πιστεψω για το αν εχει κατι ο Γκαρσια? Εναν επωνυμο οδοντιατρο που βγαινει και κανει διαγνωση ή εσενα ή οποιονδηποτε αλλο ανωνυμο φιλαθλο του ΟΣΦΠ που λεει οτι ειναι στημενη υποθεση και οτι ο Γκαρσια δεν εχει τιποτα?;)

4ον αν εχεις σπασει δοντι ξερεις οτι δεν ποναει αν εγινε στιγμιαια το χτυπημα!;) Φιλος μου στο μπασκετ του εφυγε το μισο δοντι απο αγκωνια και το πηρε χαμπαρι στο τελος του αγωνα οταν του το ειπαν.

Αν ειχε σπαει τα δοντια του θα σφαδαζε και ισα ισα απο το στυλ του παιχτη θα ειχε τουλουμιασει τον Ντιογο εκεινη την ωρα στο ξυλο.

Οπως εδειξα, η λογικη σου ηταν πραγματι απλη. Ηθελε πιο συνθετη λογικη.

-----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 02 : 38 : 59-----

Φίλε ΠΑΟΚτζή Krokodila, η ουσία είναι ότι άρπαξες 2 μπαλάκια γεμιστά, σταμάτησες να ονειρεύεσαι πρωταθλήματα και άλλες τέτοιες ονειρώξεις και κατάλαβες, γιατί ο Ολυμπιακός είναι τα τελευταία χρόνια πρωταθλητής.

Όταν εγώ σου πετάω 2 γκολάκια στο ρελαντί κι εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι με τα δόντια του Γκαρσία

Ασχολουμε με ο,τι βλεπω να παραποιειται. Οταν βλεπω εναν βιασμο της λογικης.

Ασχοληθηκε ενας(ή και περισσοτεροι νομιζω) φιλαθλος του Ολυμπιακου με τον Γκαρσια και οτι επρεπε να διακοπει το συμβολαιο του και οτι πρεπει να φαει 3 αγωνιστικες, κλπ, και επειδη αυτα τα βρισκω γελοια να λεγονται(οχι να γινουν) απο φιλαθλους του Ολυμπιακου, ασχολουμαι με αυτα.

Βρήκαμε ένα παράδειγμα και το λιβανίζουμε...

Εισαι αθεραπευτα διοπτροφορος.

Φορας γιαλια δηλαδη και δεν τα βγαζεις ενω σε εμποδιζουν να δεις καθαρα. Κοκκινα γιαλια που σε εμποδιζουν να δεις.

Τι διαολο θα πει ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ??????????

Εγινε ή οχι? Εγινε!

Γιατι να το ξεχασουμε?

Επισης δεν ειναι μονο ενα το παραδειγμα φυσικα. Ανεφερα ηδη 3 και μπορω να αναφερω πολλα περισσοτερα ως προς την ευνοια που τυγχανει ο Ολυμπιακος.

Επισης και ο Γκαρσια ενα παραδειγμα ειναι. Τι το λιβανιζουμε?;)

Και ήμαρτον δηλαδή να μιλάνε τα παόκια για ξύλο, όταν μία χρονιά έσπαγαν κάθε αυτοκίνητο που έφερε αθηναϊκές πινακίδες, όταν προπηλάκιζαν τους οπαδούς του Αστέρα Τρίπολης για να τους πάρουν τις θέσεις τους και όταν ακόμα τους κυνηγούν οι Τρικαλινοί για το πλιάτσικο που υπέστη η πόλη από τις επιδρομές τους.

Καλα λες, ΟΛΟΙ οι οπαδοι του ΠΑΟΚ δεν πρεπει να μιλανε για ξυλο αφου αυτοι ειναι οι μοναδικοι υπευθυνοι για ολα τα δεινα και για ολους τους χουλιγκανισμους. Οι οπαδοι του Ολυμπιακου ποτέ. Ποτέ δεν κανουν τιποτα. Οποτε πρεπει να μιλανε.

Δικιο εχεις....

Δημοσ.

Ρε γιατί κάθεστε και ψιρίζεται την μαιμού?Ποιό είναι το πρόβλημα,αν ο Γκαρσία προκλήθηκε από τον Ντιόγο?

Ωραία ας υποθέσουμε οτι ο πιτσιρικάς του έσπασε τις θήκες από τα ήδη σπασμένα δόντια του.Τι σημαίνει αυτό?Οτι πρέπει να του σκάσει μπουνιά και μετά να θέλει να κλωτσήσει και κανά δυό ακόμα?Δηλαδή στο περσινό χτύπημα του ΓΧ που κόντεψε να κόψει το πόδι του Καράμπελα τι έπρεπε να κάνουν οι συμπαικτες του?Μήπως να του κάρφωναν τις τάπες στο μάτι?

Δημοσ.

Χεχε ;) Χειρούργος και ο Γεωργιάδης. Αν οι διαιτητές κάναν σωστά τι δουλειά τους δεν θα υπήρχε και τροφή για τον κόσμο. Κόκκινη και στον Γεωργιάδη έπρεπε και σπίτι του και αυτός και δεν θα ακούγαμε στο radio ένα μήνα γιατί δεν έβγαλε κόκκινη. Μερικά πράγματα ειναι απλά ;) Ελλαδιστάν όμως τι να κάνουμε

Δημοσ.
Χεχε ;) Χειρούργος και ο Γεωργιάδης. Αν οι διαιτητές κάναν σωστά τι δουλειά τους δεν θα υπήρχε και τροφή για τον κόσμο. Κόκκινη και στον Γεωργιάδη έπρεπε και σπίτι του και αυτός και δεν θα ακούγαμε στο radio ένα μήνα γιατί δεν έβγαλε κόκκινη. Μερικά πράγματα ειναι απλά ;) Ελλαδιστάν όμως τι να κάνουμε

Σε αυτό, συμφωνώ απόλυτα.

Καλα λες, ΟΛΟΙ οι οπαδοι του ΠΑΟΚ δεν πρεπει να μιλανε για ξυλο αφου αυτοι ειναι οι μοναδικοι υπευθυνοι για ολα τα δεινα και για ολους τους χουλιγκανισμους. Οι οπαδοι του Ολυμπιακου ποτέ. Ποτέ δεν κανουν τιποτα. Οποτε πρεπει να μιλανε.

Δικιο εχεις....

Έχω πει παλαιότερα, ότι όλες οι ομάδες έχουν στρατούς ηλιθίων, αλλά αυτό το πράγμα με τον ΠΑΟΚ, έχει παραγίνει. Και συγνώμη krokodila, αλλά δεν θυμάμαι τους Ολυμπιακούς να παίρνουν τις θέσεις από τα πιτσιρίκια στην Τρίπολη, ούτε να τους κυνηγάει μία ολόκληρη πόλη να τους σαπίσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...