Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην ανησυχείς Cromb...θα φύγει σύντομα εκών άκων. 1 χρόνο τώρα ψάχνω για υπογραφή πάντως...μη μου το χαλάς τώρα που βρήκα μια άκρη! :D

Να 'χα κι ένα avatar ωραία που θα 'ταν!

Πάει κι ΑΕΚ...αύριο περιμένω να δω τι άφησε η 20ημερη αυτή αποχή και στο δικό μας στρατόπεδο. Όχι πως ελπίζω, αλλά να ξέρω αν μιλάμε για σκληρό πορνό, να μην το δω μαζί με την ανηψούλα μου.

Δημοσ.

Μην ανησυχείς για αύριο.Ξεκουράστηκαν οι παππούδες τόσες μέρες.Θα πετάνε αύριο. :-).

Όχι και avatar, μη γκρεμίσεις τις αρχές σου σε μια νύχτα!:-)

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Τα άτυχα αποτελέσματα καλά κρατούν για τις ελληνικές ομάδες αφού εχθές η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Γαλλία από την Λιλ αν και έπαιξε αρκετά καλά και δικαιούνταν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει ο Ολυμπιακός ο οποίος αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο την Ρόμα. Αποδεκατισμένη κατεβαίνει η Ρόμα και ίσως είναι ευκαιρία για νίκη για την ομάδα του Πειραιά. Αρκεί φυσικά να μην παίξει ζώνη ο Σόλιντ και εκτεθεί για ακόμη μία φορά (όπως με Ρόζενμποργκ, Λυών και Βαλένθια).

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την Πέμπτη την παρουσία των ελληνικών ομάδων, για αυτή την εβδομάδα, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά ο στόχος είναι η συλλογή των περισσότερων δυνατών βαθμών αφού η Ελλάδα βρίσκεται στην 17η θέση της UEFA και πρέπει να κατεβούμε στην 15η θέση ώστε να συνεχίσουμε να βγάζουμε 6 ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Άντε με τη νίκη σήμερα και αύριο!

Δημοσ.

@antreaslarm

Η θέση μου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι συγκεκριμένη. Την ξαναγράφω, όπως την είχα καταθέσει και στη σχετική συζήτηση με τον KWSN_Men:

Ανέκαθεν η άποψή μου για τέτοιες περιπτώσεις ήταν ολίγον ανατρεπτική, αλλά όχι οπαδική. Θεωρώ παράλογο κι ανόητο να πληρώνει τα σπασμένα η ομάδα εκείνη που δεν ζήτησε και δεν πήρε ποτέ εισιτήρια, αλλά κάποια καφροειδή-οπαδοί της φρόντισαν/κατάφεραν να προμηθευτούν και να τα κάνουν λίμπα. Αυτό δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά είναι πάγια θέση μου για οποιαδήποτε ομάδα (μάλιστα μέσα στην προηγούμενη χρονιά από ανάλογο κρούσμα νομίζω πως την πάτησε και άλλος από το ΠΟΚ, αλλά δεν ορκίζομαι γι' αυτό). Να πιάνουν τα κωλοπαίδια τα ίδια και να πληρώνουν το μάρμαρο κι όχι την ομάδα τους, η οποία δεν μπορεί να θεωρείται και κηδεμόνας τους σε κάθε περίπτωση. Είναι αστείο για 100-200 (ή και παραπάνω) καθίκια που αυτοβούλως βρέθηκαν στο γήπεδο, έχοντας αγοράσει εισιτήριο από τους γηπεδούχους, να την πληρώνει ο φιλοξενούμενος που αποστερήθηκε του δικαιώματός του συνειδητά.

Ξαναλέω...δεν το ειδικεύω στον Ολυμπιακό, ούτε προσπαθώ να τον βγάλω λάδι, αλλά νομίζω πως αδίκως και σε κάθε περίπτωση είναι υπόλογος αυτός ο "ένοχος".

κοιταξε τι γινεται.

εδω θα ερθω να συμφωνησω μαζι σου,αλλα μονο μερικως.

δηλαδη,αν σε παιχνιδι που δεν εχει ζητησει η Χ ομαδα εισητηρια, ενας οπαδος της μπει κ χτυπησει διαιτητη,η ομαδα δεν πρεπει να τιμωρηθει,ενω αν αυτο συμβει στην εδρα της πρεπει να τιμωρηθει?

αν θελεις να μιλησουμε πολιτικα-κοινωνικα, φυσικα κ ειναι αδικο να τιμωρειται μια ομαδα,γιατι σε μια διαδηλωση δεν τιμωρειται ο διοργανωτης αυτης για τα επεισοδια 100 βλαμμενων. Ομως,δεν ειναι το ιδιο,μια που η καθε ομαδα,εκτος απο ιδεα (για εμας),ειναι και Α.Ε, πραγμα που σημαινει,οτι αν δε μπορει να ελεγξει την οποιαδηποτε εγκληματικη ενεργεια ΚΑΤΑ της ιδιας της εταιρειας,ειναι αξια της μοιρας της.

Δε μπορει προκειμενου να αποποιηθει των ευθυνων της μια ΠΑΕ,να λεει,δεν παιρνω εισητηρια για το Χ εκτος εδρας,κ μολις τελειωνει το παιχνιδι νικηφορα,να δηλωνουν οι παιχτες αυτης της ομαδας «ευχαριστω τον υπεροχο κοσμο μας»!!!!

Θεωρώ οτι οι ομαδες τιμωρουνται ελαχιστα,συμφωνα με τα οργια που συμβαινουν στα γηπεδα τους,κ αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες λιγο – πολυ...

ΥΓ: Στο παιχνιδι με τον πανιωνιο,ο οσφπ,ΕΙΧΕ παρει εισητηρια,δεν ηταν το ιδιο με αυτο που περιγραφεις ουτως ή αλλως.

ΥΓ2: Όταν μετά από επεισόδια,βγαίνεις κ δηλώνεις «Αυτούς τους οπαδούς έχουμε,κ αυτούς θέλουμε», και όταν μετά από άλλα επεισόδια (νομίζω στην ξάνθη), βάζεις εκδρομή-δώρο για κρήτη (10 ευρώ,που περιελαμβάνε εισητήριο πλοίου+αγώνα),και που δεν είμαι τόσο «αθώος» ώστε να πιστέψω ότι η θύρα εφτά έχει τέτοιο πλεόνασμα στο ταμείο, τότε είσαι Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ σε ότι κάνουν οι οπαδοί σου.

Μπορεί νομικά να είσαι κατοχυρωμένος,αλλά ηθικά εισαι οφσάιντ.

ΥΓ3: Φυσικά, το παραπάνω ισχύει για όλες τις ομάδες,κ για τη δική μου

ΥΓ4: Ο σωκράτης,επί ενα χρόνο είχε εξαφανιστεί,και εμφανίστηκε,για να διαμαρτυρηθεί στο πνευματικό παιδί του γιου του(τη σουπερ απάτη),ότι τον βάζει να πληρώνει υπέρογκα ποσά,από τη στιγμή που επειδή δεν έχουν θεσμοθετηθεί νέοι κανόνες,γλυτώνει τουλάχιστον μια αγωνιστική τιμωρία εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών,που οικονομικά δε σημαίνει απλά 102.000,αλλά πάνω από 350.000!!!!

(plus το οτι γλυτώνει τον διπλασιασμό της επόμενης ποινής του,γιατί δεν είναι υπότροπος)!

ΥΓ5: σταματάω εδώ ,γιατί έγραψα πολλά!

Δημοσ.
δηλαδη,αν σε παιχνιδι που δεν εχει ζητησει η Χ ομαδα εισητηρια, ενας οπαδος της μπει κ χτυπησει διαιτητη,η ομαδα δεν πρεπει να τιμωρηθει,ενω αν αυτο συμβει στην εδρα της πρεπει να τιμωρηθει?

Ναι, έτσι πιστεύω. Η ευθύνη των επεισοδίων στις περιπτώσεις εκείνες που είτε η φιλοξενούμενη ομάδα δεν πάρει εισιτήρια, είτε πάρει αλλά οι οπαδοί της σε συγκεκριμένη θύρα δεν δημιουργήσουν προβλήματα κατά οποιονδήποτε τρόπο, βαραίνει τους οικοδεσπότες καθότι αρμόδιοι για τα θέματα ασφάλειας. Για να μη χρησιμοποιήσω την λέξη "αστυνόμευση" θα προτιμήσω την "περιφρούρηση". Οφείλουν να διαφυλάξουν είτε μόνοι τους, είτε σε συνδυασμό με τα αρμόδια θεσμικά όργανα ιδανικές συνθήκες διεξαγωγής ενός παιχνιδιού. Στην περίπτωση που βρεθούν κάποιοι κόπροι που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από να επιδεικνύουν την ανυπαρξία τους γηπεδικά, τους τσιμπάς και τους οδηγείς στη στενή άμα χρειαστεί. Αν τους αφήσεις να περιφέρονται στον αγωνιστικό χώρο, να τα κάνουν λίμπα και να βιαοπραγούν με κάθε τρόπο, τότε είσαι υπόλογος και συνυπεύθυνος για το χάλι, διότι η διανομή των εισιτηρίων έγινε από τη δική σου πάρτη. Κι ας κόψεις το λαιμό σου να βρεις σε ποιους και πως τα έδωσες.

Δε μπορει προκειμενου να αποποιηθει των ευθυνων της μια ΠΑΕ,να λεει,δεν παιρνω εισητηρια για το Χ εκτος εδρας,κ μολις τελειωνει το παιχνιδι νικηφορα,να δηλωνουν οι παιχτες αυτης της ομαδας «ευχαριστω τον υπεροχο κοσμο μας»!!!!

Έλα μωρέ...αυτά είναι οι γνωστές γραφικότητες που συνιστούν απλώς γλύψιμο από τον κάθε παιχτάκο και μεγαλοπαράγοντα, προκειμένου να επιβιώσει μια και έθρεψε το αυγό του οπαδικού φιδιού και φτάσαμε στο σημείο να φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Αλίμονο αν ένας σώφρον οπαδός ή φίλαθλος λογίζει τα παραπάνω ως τίποτα περισσότερο από τα γνωστά τετριμμένα που λένε όλοι για να τα έχουν καλά με αυτούς που τους γιουχάρουν ή τους αποθεώνουν.

Θεωρώ οτι οι ομαδες τιμωρουνται ελαχιστα,συμφωνα με τα οργια που συμβαινουν στα γηπεδα τους,κ αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες λιγο – πολυ...

Συμφωνώ κι επαυξάνω όσο δεν παίρνει. Είμαι σίγουρος πως δε νομίζεις πως ακόμα κι έτσι, με τα όποια έκτροπα, δε βγαίνουν ωφελημένοι με βάση τη στρεβλή και βραχυχρόνια οπτική τους, αντί να επενδύσουν πραγματικά και να αξιώσουν να πάψουν τέτοια φαινόμενα. Η αυστηροποίηση θα έχει ως αποτέλεσμα να στραφεί κι η προσοχή του κόσμου στις επενδύσεις της κάθε ΠΑΕ, αντί να αναμασάμε την καραμέλα των κάφρων που δεν αφήουν το ποδόσφαιρο να προχωρήσει. Χωρίς να είναι και ψέμμα, όταν γιγαντώνεται σε επίπεδα που δεν της αρμόζουν ως δικαιολογία, απλώς λειτουργεί σαν προκάλυμμα βολικό της ποδοσφαιρικής ένδειας σε κάθε μετερίζι.

ΥΓ: Στο παιχνιδι με τον πανιωνιο,ο οσφπ,ΕΙΧΕ παρει εισητηρια,δεν ηταν το ιδιο με αυτο που περιγραφεις ουτως ή αλλως.

Έχεις δίκιο. Είχε τσιμπήσει 322 εισιτήρια, αν δεν κάνω λάθος. Και πάλι όμως δεν έγινε το παραμικρό από αυτούς. Θα ήταν υπερβολικό να ζητήσουμε τις ευθύνες σε εκείνον που καλεί σε ένα πάρτυ 5-6 μη ταραξίες (όπως αποδεικνύεται), ενώ ο οικοδεσπότης φροντίζει να φέρει και άλλα 5-6 καθίκια φίλους του πρώτου που τελικά τα κάνουν μπάχαλο.

ΥΓ2: Όταν μετά από επεισόδια,βγαίνεις κ δηλώνεις «Αυτούς τους οπαδούς έχουμε,κ αυτούς θέλουμε», και όταν μετά από άλλα επεισόδια (νομίζω στην ξάνθη), βάζεις εκδρομή-δώρο για κρήτη (10 ευρώ,που περιελαμβάνε εισητήριο πλοίου+αγώνα),και που δεν είμαι τόσο «αθώος» ώστε να πιστέψω ότι η θύρα εφτά έχει τέτοιο πλεόνασμα στο ταμείο, τότε είσαι Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ σε ότι κάνουν οι οπαδοί σου. Μπορεί νομικά να είσαι κατοχυρωμένος,αλλά ηθικά εισαι οφσάιντ.

Πάλι δε θα διαφωνήσω...γι' αυτούς άλλωστε τους λόγους δε χαλιέμαι και καθόλου που ο Σωκρατάκος πληρώνει το μάρμαρο σε κάθε ευκαιρία. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να μιλάω για τις στρατιές των οπαδών που αποτελούν τελικά αυτεπίστροφο. Δεν το επικεντρώνω όμως στον Ολυμπιακό και μόνο, αλλά σε κάθε ανάλογη περίπτωση. Ηθικός αυτουργός είναι κι ο πατέρας που χειροδικούσε στο γιο του δημιουργώντας του ψυχολογικά προβλήματα κατά την παιδική ηλικία, αν ο τελευταίος αύριο μεθαύριο χτυπήσει το δικό του παιδί ή οδηγηθεί σε μια εγκληματική ενέργεια όντας ενήλικος, αλλά δε θα μπει στα σίδερα κι όλας. Γι' αυτό μιλάω και για ατομική ευθύνη. Τσίμπησέ το το ρεμάλι μια φορά και χώστου ένα πρόστιμο βαρβάτο (για να μην πω φυλάκα) και θα δούμε αν θα το ξανακάνει.

Και φυσικά πρόστιμο και βαριά καμπάνα να πέσει και για τέτοιες δηλώσεις όπως αυτές του Σώκρατες.

ΥΓ4: Ο σωκράτης,επί ενα χρόνο είχε εξαφανιστεί,και εμφανίστηκε,για να διαμαρτυρηθεί στο πνευματικό παιδί του γιου του(τη σουπερ απάτη),ότι τον βάζει να πληρώνει υπέρογκα ποσά,από τη στιγμή που επειδή δεν έχουν θεσμοθετηθεί νέοι κανόνες,γλυτώνει τουλάχιστον μια αγωνιστική τιμωρία εντός έδρας κεκλεισμένων των θυρών,που οικονομικά δε σημαίνει απλά 102.000,αλλά πάνω από 350.000!!!!

(plus το οτι γλυτώνει τον διπλασιασμό της επόμενης ποινής του,γιατί δεν είναι υπότροπος)!

Δε χρειαζόταν να είσαι μάντης για να καταλάβεις πως σε επίπεδο ποινολόγησης, τα πράγματα θα ήταν αστεία από τη στιγμή που οι ίδιες οι ομάδες ανέλαβαν τις τύχες στα χέρια τους. Μου θυμίζει την περίπτωση των ταξιτζήδων, που όταν κάποτε πήρα τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθώ για την άρνηση κάποιου να με πάει στον προορισμό μου (και με έβγαλε και κακήν κακώς από το ταξί), η τροχαία με παρέπεμψε για παράπονα στο Σωματείο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.) κι αυτοί μου άρχισαν τα γνωστά κουλά "πείτε μας το αριθμό του κι εμείς θα τον παρατηρήσουμε και θα φροντίσουμε και θα επιληφθούμε και μπλα μπλα μπλα". Αηδίες. Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει άλλωστε.

Μιλημένα τα έχουν όλα...δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία.

Δημοσ.

αρχισανε τις δηλωσεις παλι οι παικτες μας...δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα παλι σημερα.Στολτιδης Καφες στο κεντρο μπροστα απο την αμυνα οι τελευταιες πληροφοριες.

Δημοσ.

ο καφες εχει κανει 74 λαθη σε 60 λεπτα, απίστευτο πράγμα. απο το 20λεπτο θα τον ειχα αλλάξει! ο ριβαλντο ειναι πιο αργός και απο την σκια του και έχει χαραμίσει τις μισές επιθέσεις. ευτυχώς που βαράει καλά κανα στημένο, αλλιώς συναγωνιζόταν τον καφε. ο σεζαρ τελικά ειναι βασιλιάς στην άμυνα. απο κει και περα τιποτα, παλι άναρχα με λιγο τσαμπουκά και οτι γίνει. αν βγάλει ο καστιγιο η ο Κωνσταντίνου καμία φάση μόνο η κανα φαουλ του ριμπο.

χανει η σαχτιορ, οποτε και ο βαθμος ειναι πολυτιμος

Δημοσ.

μονο για κανα ιωνικο και για κανα παναθηναικο ειμαστε τελικα.

και ξερετε τι ψιλιαζομαι?

δε προκειτε ποτε να τα παμε καλα στην ευρωπη.Γιατι εκτος του οτι δε θα φτασουμε ποτε τα λεφτα που δινουν οι αλλοι δεν εχουμε και τις ακαδημιες που ειχα καποτε ο βαζελος.

Οποτε καλη Χαλκηδονα και καλο Αιγαλαιω.

Δημοσ.

αδικη ηττα τελικα

ο Ολυμπιακος πολυ καλος στο Α ημιχρονο στο β δεν παιχτηκε ποδοσφαιρο

σωστες οι αλλαγες του Σολιντ που μαλλον δεν επρεπε να ξεκινησει καν τον Καφε

Ο ριβαλντο πολυ λιγος και ο τζολε ανυπαρκτος

Ανορθοδοξες επιθεσεις απεναντι σε τετοια ομαδα

Δημοσ.

μαυρα χαλια, τετοια ευκαιρια και την πεταξαμε. μιση ρομα, με συστημα χωρις επιθετικο και παιξαμε τραγικα. Στο πρωτο 20λεπτο δεν αλαξανε σωστα μια μπαλα και κουτουλουσαν μεταξυ τους, ο καφες εκανε λαθη ο στολτιδης ανασταλτικα παλι ηταν καλος αλλα δεν μπορει να φτιαξει παιχνιδι και με τον καφε διπλα του πεζει ακομα χειροτερα. αφου δεν τους παει το γαμημενο συστημα ρε σολιντ, 1,5 χρονο δεν σου εχει βγει τιποτα καλο. ο ριμπο εκανε το χειροτερο παιχνιδι στην ελλαδα. Διαβασμενοι με καστιγιο, κωνσταντινου, ο τζολε παλι τιποτα, δεν βγηκε φαση, μονο απο φαουλ. δεν ειχαμε φαση ρε παιδια, τιποτα. Ρε πουστη μου, χωρις επιθεση πεζουν αλλαξε το σε ενα 3-5-2 μετα το 60λεπτο, τον εχουν φαει τον κωνσταντινου μονο του.

Δεν αξιζαμε ουτε ισοπαλια, χαλια στησιμο, χαλια κυκλοφορια, τιποτα απο τον παγκο, τιποτα στην τακτικη, μηδεν ολοι. Μονο ο σεζαρ ηταν καταπληκτικος. Εγω θα ηθελα αυτη τη στιγμη να βγει ο κακαλης και να παρει το κεφαλι του σολιντ, τον σιχαθικα πια, μας εκανε και το γηπεδο ρομπα. το πρωταθλημα θα το παρουμε και με τον αλεφαντο.

Δημοσ.

Ξέχασες το μεγαθήριο Georgatos. Ειδικά αυτή η στραβοκλωτσιά στο τέλος αποτελεί επιτομή της συνολικής τους παρουσίας τα τελευταία χρόνια. Κράτησέ τον Σόλιντ (αν παραμείνεις φυσικά)...κρίμα να χαθεί τέτοιο κελεπούρι. Η άλλη φάση που ο Κωνσταντίνου μάρκαρε τον επιθετικό κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ μας κι εσύ κοίταζες να δεις πως γίνεται, ήταν επίσης εξαιρετική.

Κατά τα άλλα, στο ίδιο έργο θεατές. Να την χαίρεσαι την ομάδα κύριε Σωκράτη. Ευρωπαίος προπονητής, παίχτες μεγάλης αξίας...ο τελικός μας ανήκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...