afentiko7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Γεια σου ρε μεγάλε Ελληνάρα. Με πρόσβαλες τώρα, με είπες Αλβανό. Άντε παρεούλα με τον Όμνιβλαξ υγιή φίλαθλε του Ολυμπιακού. Α εδώ είσαι. Να σου πω ρε συ ο Βόκολος παρέδωσε μαθήματα στο Κώτσιο για τον Σαββάτο? Αλλά και σεις ρε παιδί μου, δεν βρήκατε παίκτη ισάξιο του Ολιζάντεμπε να εξαργυρώνει τα δώρα. Επρεπε το παιχνίδι στο Αλκαζάρ να διακοπεί ναι ή όχι? Και ποιος το γαμάει το μπάσκετ και πρέπει να καθορίζεις εσύ τι θα συζητηθεί? Σου ξαναθυμίζω 11 συνεχόμενα, πάμε για το 13ο και ένα πήρε ο Δούρος. Εκεί είναι η ομάδα σου η οποία δεν μπορεί να νικήσει ούτε τα παραρτήματα της (εκτός του Πανιωνίου είδες ρε που πετάχτηκε ο αεροπόρος Γκούμας?). Που στέλνεις σε ειδικές αποστολές Μπαρακουανάδες και Γκαρσίες? Που ξενυχτάς μωρέ καημένε μέχρι τις 5 η ώρα στα ραδιόφωνα να πεις για διαιτησίες, Γκαγκάτσηδες, για το πέταγμα μιας μύγας? Πες μου πότε σε επεισόδια συνελήφθησαν οπαδοί δικοί σου, ποτέ, παιδάκια των ΒΠ με τις πλάτες των μπαμπαδων τους ξεσπάνε δήθεν και η "αστυνομία" δεν κάνει συλλήψεις γιατί μεγαλουπουργοί
johnnyestia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Α εδώ είσαι. Να σου πω ρε συ ο Βόκολος παρέδωσε μαθήματα στο Κώτσιο για τον Σαββάτο? Αλλά και σεις ρε παιδί μου, δεν βρήκατε παίκτη ισάξιο του Ολιζάντεμπε να εξαργυρώνει τα δώρα. Επρεπε το παιχνίδι στο Αλκαζάρ να διακοπεί ναι ή όχι? Και ποιος το γαμάει το μπάσκετ και πρέπει να καθορίζεις εσύ τι θα συζητηθεί? Σου ξαναθυμίζω 11 συνεχόμενα, πάμε για το 13ο και ένα πήρε ο Δούρος. Εκεί είναι η ομάδα σου η οποία δεν μπορεί να νικήσει ούτε τα παραρτήματα της (εκτός του Πανιωνίου είδες ρε που πετάχτηκε ο αεροπόρος Γκούμας?). Που στέλνεις σε ειδικές αποστολές Μπαρακουανάδες και Γκαρσίες? Που ξενυχτάς μωρέ καημένε μέχρι τις 5 η ώρα στα ραδιόφωνα να πεις για διαιτησίες, Γκαγκάτσηδες, για το πέταγμα μιας μύγας? Πες μου πότε σε επεισόδια συνελήφθησαν οπαδοί δικοί σου, ποτέ, παιδάκια των ΒΠ με τις πλάτες των μπαμπαδων τους ξεσπάνε δήθεν και η "αστυνομία" δεν κάνει συλλήψεις γιατί μεγαλουπουργοί Τώρα περιμένεις να βρεθεί Παναθηναϊκός στα μέτρα σου για να κανετε διάλογο?
KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 O διάλογος έγινε ως εξής: Απαντάει ο Critter σε αυτή τη συγκεκριμένη φράση σου (την έβαλε και ως quote) λέγοντας: Προσωπικά, εγώ καταλαβαίνω ότι το σχόλιό του αναφέρεται στο ΣΕΦ, διότι αυτό άλλαξε τα τελευταία 2 χρόνια. Ο ΟΣΦΠ κερδίζει στο ΣΕΦ και έτσι πηγαίνουν οι τελικοί στους 5 αγώνες. Δεν έχει πάρει κανένα τίτλο, απλώς πάει στους 5 αγώνες. Και μετά απάντησες εσύ για το σύνολο των αγώνων. Κατά τη γνώμη μου απάντησες σε άλλο πράγμα από αυτό που σχολίασε. Όντως, ο ΟΣΦΠ δεν έχει κερδίσει στην κανονική περίοδο στο ΣΕΦ. Αν όμως κερδίσει στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, είναι πιθανό να βγει πρώτος, ακόμα κι αν χάσει στο ΣΕΦ. Άλλο το ότι κι εγώ θεωρώ ότι θα υπάρξουν και άλλες ήττες από τρίτους. Τώρα, το επιχείρημά σου για τα do or die, δεν το κατανοώ. Μιλάμε για τελικούς πρωταθλήματος. Αν είναι, να μη μετράει κανένα άλλο ματς στην κουβέντα μας, παρά μόνο οι 2 πέμπτοι τελικοί και ο τελικός κυπέλλου. Και σε κάθε περίπτωση, αφού κέρδιζε τα προηγούμενα χρόνια και τα μη "do or die" παιχνίδια και κατά τη γνώμη σου δεν υπάρχει άνεμος αλλαγής, θα έπρεπε να έχει κερδίσει και πέρσι και πρόπερσι. Και τέλος πάντων, και φιλικά να ήταν, όταν είσαι στο 4-0, δεν λες ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αν έλεγες ότι ο ΠΑΟ και με μειονέκτημα έδρας, μπορεί να βγει πρωταθλητής, δε θα έλεγε κανείς τίποτα. Όταν όμως εκφράζεσαι απόλυτα και ανακριβώς, νομίζω ότι είναι λογικό να έχεις αντίλογο. Άρα μετά από όλα αυτά το συμπέρασμα είναι ότι ο Critter κακώς απάντησε σε εμένα για τελικούς μια και εγώ απλά μιλούσα για το ΣΕΦ χωρίς να αναφέρω κάτι για τελικούς πρωταθλήματος. Άρα μπορεί να εννοούσα τελικούς, μπορεί κανονική περίοδο, μπορεί ο,τιδήποτε και αυτομάτως αποδεικνύω ότι είναι παπατρέχας, παπα-εφραίμ, ότι θέλεις, ότι προέτρεξε να απαντήσει σε αυτό που ήθελε, σε αυτό που κατάλαβε, σε αυτό που ήθελε να διαβάσει. Μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε την κολοκυθιά για μέρες αν θέλεις. Καταλαβαίνεις το μάταιο του επιχειρήματός σου; Και επειδή προσπαθείς πολύ να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, κάθε μα κάθε φορά που έχασε ο Παναθηναϊκός ένα από αυτά τα 4 παιχνίδια, δεν άλλαξε τίποτα. Ούτε έχασε πλεονέκτημα έδρας, ούτε πρωτάθλημα, ούτε πρώτη θέση σε play offs, ούτε κύπελλο. Σε ΟΛΑ τα παιχνίδια που κρίνονταν είτε τίτλος είτε πρώτη θέση πρωταθλήματος, είτε πλεονέκτημα έδρας, κέρδισε. Είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στο ΣΕΦ. ΥΓ1: Critter να σκεπάζεις τον κώλο σου τα βράδια. Σήμερα κρύωμα, αύριο ποιος ξέρει τι μπορεί να αρπάξεις. ΥΓ: Κάποιος πρέπει να έσπειρε @@. Έβρεξε σήμερα και ξεπετάχτηκαν πολλά. -----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 01 : 04 : 59----- Α εδώ είσαι. Να σου πω ρε συ ο Βόκολος παρέδωσε μαθήματα στο Κώτσιο για τον Σαββάτο? Αλλά και σεις ρε παιδί μου, δεν βρήκατε παίκτη ισάξιο του Ολιζάντεμπε να εξαργυρώνει τα δώρα. Επρεπε το παιχνίδι στο Αλκαζάρ να διακοπεί ναι ή όχι? Και ποιος το γαμάει το μπάσκετ και πρέπει να καθορίζεις εσύ τι θα συζητηθεί? Σου ξαναθυμίζω 11 συνεχόμενα, πάμε για το 13ο και ένα πήρε ο Δούρος. Εκεί είναι η ομάδα σου η οποία δεν μπορεί να νικήσει ούτε τα παραρτήματα της (εκτός του Πανιωνίου είδες ρε που πετάχτηκε ο αεροπόρος Γκούμας?). Που στέλνεις σε ειδικές αποστολές Μπαρακουανάδες και Γκαρσίες? Που ξενυχτάς μωρέ καημένε μέχρι τις 5 η ώρα στα ραδιόφωνα να πεις για διαιτησίες, Γκαγκάτσηδες, για το πέταγμα μιας μύγας? Πες μου πότε σε επεισόδια συνελήφθησαν οπαδοί δικοί σου, ποτέ, παιδάκια των ΒΠ με τις πλάτες των μπαμπαδων τους ξεσπάνε δήθεν και η "αστυνομία" δεν κάνει συλλήψεις γιατί μεγαλουπουργοί Άλλο ένα μνημείο .-
gnsX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τώρα περιμένεις να βρεθεί Παναθηναϊκός στα μέτρα σου για να κανετε διάλογο? Προσφέρομαι! Θα πονέσω;
johnnyestia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Προσφέρομαι! Θα πονέσω; Ωραία. Ερώτηση 1η: Συμπλήρωσε την φράση: " η "αστυνομία" δεν κάνει συλλήψεις γιατί μεγαλουπουργοί ... "
gnsX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Κάτσε γιατί δεν το ξέρω το παιχνίδι,έχει και βοήθειες; Αν δεν έχει λέω να σταματήσω εδώ,καλά είναι και τα 10 χιλιάρικα
afentiko7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τώρα περιμένεις να βρεθεί Παναθηναϊκός στα μέτρα σου για να κανετε διάλογο? Οχι τι διάλογο να κάνω? Σας ξεμπροστιάζω. Που είπα ψέματα. Που ρχεται ο άλλος ξέροντας ότι έχει χάσει το πρωτάθλημα το πολυμετοχικό (που δίνει χορηγία στον μπαοκ, που δίνει δάνεια στον Πυλαδάκη) μου αραδιάζει το μπάσκετ? Εμένα η νίκη με το Θρασύβουλο θα μου φανεί υποπτη με τη σημερινή εικόνα της ομάδας σας γιατί μεγαλουπουργοί... είναι βάζελοι
Aρρωστος 7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πότε θα οργανώσουμε μια κόντρα Αιγαίας VS Aφεντικό? Θα πέσουν τα τσιμέντα που λέει και μια ψυχή...
KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πότε θα οργανώσουμε μια κόντρα Αιγαίας VS Aφεντικό? Θα πέσουν τα τσιμέντα που λέει και μια ψυχή... Εκεί μάλιστα, να ντέρμπυ.
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πειράζει αν εγώ αν και Ολυμπιακός υποστηρίζω τον Αιγαία;;; Μια συμπάθεια την έχω.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εγώ αναγκαστικά θα πρέπει να πάω με τον αφεντικό λοιπόν. Άσε που ο Αιγαίας είχε πει ότι θα με βρει και θα με δείρει...
Mika Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Σας ξεμπροστιάζω. επιτελους βρεθηκε ενας να τα πει εξω απο τα δοντια... πες τα γ@μω τη τρελα μου
cbr600RR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Στην τηλεόραση, την ώρα της αποχώρησής του από το «Γ. Καραϊσκάκης», είδε ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Τάσος Κάκος, την περιβόητη φάση ανάμεσα στον Ντιόγκο και τον Πάμπλο Γκαρσία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Goalnews», μόλις ο διαιτητής είδε τη γροθιά του Ουρουγουανού στον παίκτη των «ερυθρόλευκων», είπε: «Ωχ: Τι έκανε αυτός.; Τι κόκκινη, πιστόλι θέλει» και στη συνέχεια είπε στους δημοσιογράφους που ήταν δίπλα του. «Δεν είδα τη φάση και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο Γκαρσία χτύπησε με αυτό τον τρόπο τον Ντιόγκο. Είχα γυρισμένη την πλάτη»
Critter Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Άρα μετά από όλα αυτά το συμπέρασμα είναι ότι ο Critter κακώς απάντησε σε εμένα για τελικούς μια και εγώ απλά μιλούσα για το ΣΕΦ χωρίς να αναφέρω κάτι για τελικούς πρωταθλήματος. Άρα μπορεί να εννοούσα τελικούς, μπορεί κανονική περίοδο, μπορεί ο,τιδήποτε και αυτομάτως αποδεικνύω ότι είναι παπατρέχας, παπα-εφραίμ, ότι θέλεις, ότι προέτρεξε να απαντήσει σε αυτό που ήθελε, σε αυτό που κατάλαβε, σε αυτό που ήθελε να διαβάσει. يًّا على حساب التغطية الموضوعية دون الخوض في أي موضوعات شائكة حول المزاعم المثارة حوله مع تجنب تسليط الأضواء على زلات مساعديه أو مَن حوله والتي من شأنها لانتخابات الرئاسة من دون الدعم الإعلامي الذي قدمته له شبكات الإعلام الوطني، إلا أن هذه المساعدة دون شك كان لها بالغ الأثر على تقدمه في حملته الانتخابية وذللت له كثيرًا من الصعاب خاصة مع إعطائه صورة الرئيس المثالي والقادر ΥΓ1: Critter να σκεπάζεις τον κώλο σου τα βράδια. Σήμερα κρύωμα, αύριο ποιος ξέρει τι μπορεί να αρπάξεις. Κοίτα, εγω επειδη ξερω οτι οι λουγκρες εχουν πληθύνει, κλειδωνω το βραδυ και βαζω και συναγερμο. Εσυ προφανως απλα σκεπαζεσαι (λακη λακη). Και επειδη θεωρω απιθανο να μην καταλαβαινεις οτι ειναι ευκολο να σε ξεσκεπασουνε, τοτε μαλλον μονο τυχαιο δεν ειναι... ΥΓ: Κάποιος πρέπει να έσπειρε @@. Έβρεξε σήμερα και ξεπετάχτηκαν πολλά. Εχεις μπλεξει τα @@ με τα σαλιγκαρια. Βεβαια ο νηστικος καρβελια ονειρευεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.