Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο 41' αυτό που έκανε ο Ουρουγουανός δεν ήταν απλά κόκκινη, αλλά για να του περάσεις… χειροπέδες. Σε μία φάση που δεν έχει συμβεί τίποτα ο Γκαρσία άρπαξε από την φανέλα τον Ντιόγκο και τους έριξε γροθιά στο στομάχι.!!! Καθαρή αλητεία από τον παίκτη του ΠΑΟΚ που δεν είχε έρθει για να παίξει μπάλα. Εκεί δέχεται την κίτρινη από τον Κάκο, ο οποίος δείχνει την ίδια κάρτα και στον Ντιόγκο!!!.

εμενα πιο πολυ εντυπωση μου κανε που δεν αντεδρασε ο ντιογκο...

προκλητικος ειναι ο διαιτητης κ οι βοηθοι του...στημενη φαση ηταν.που κοιταγαν δηλ? την μπαλα αν θα παρει φαλτσα?

Κονσεϊσάο: "Σήμερα ήταν δύο πολύ δυνατές ομάδες και υπήρχαν πολλές παράμετροι για την ήττα. Στα 15 χρονια που κάνω καριέρα είναι η πρώτη φορά που ο διαιτητής μου λέει από την αρχή να μην μου μιλάς. Δεν θέλω να ρίξω εκεί την ευθύνη γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά δεν ήταν σωστή συμπεριφορά από τον διαιτητή. Δεν ξέρω τον διαιτητή όμως η κίνηση του με περιόρισε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και τον περιμένουμε στο δεύτερο γύρο στην Τούμπα".

http://www.sport-fm.gr/article/154542

τα σχολια του κονσεισαο τα χουν ολα τα σιτε για μπαλα,την μλκ που εκανε ο γκαρσια κανενα.

υ.γ. εφυγε κ ο δωνης απο την αεκ διαβαζω...

Δημοσ.

Τραγική η φάση με τον Γκαρσια και τη μπουνιά στο Ντιόγο.. Και εγώ θέλω να του σκάσω του μικρού καμία, μπας και κόψει τα πεσίματα :P αλλά από το θέλω ως να το κάνω..

Αγγλία πόσες αγωνιστικές θα τσίμπαγε..; Εδώ να ελπίζουμε σε πρόστιμο μεγαλύτερο ίσο του ενός ευρώ; :P

Δημοσ.

Μπορεί να είναι και σκέτη επίπληξη. αφού έχει ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ο πάοκ έτσι δεν είπε ο Κωνσταντίνου στη νέτ ? Υπουλη μπουνιά δεν φαινόταν ;) Αυτά γίνονται κυρίως στο μπάσκετ αλλά τα είδαμε και στην μπάλα

Δημοσ.

Για να καταλαβετε ποσο ζωα ειναι ορισμένοι :

Και δειτε και τα σχολια απο κατω. Πραγματικα ωρες ωρες νομιζεις οτι μερικοι ανθρωποι καταγονται απο φυλες ανθωποφαγων της αφρικης.

Δημοσ.

Ετσι είναι ο καθένας με τον πόνο του ;) Γιαυτούς που σπάσαν γήπεδα το σάββατο δεν έχεις να πείς τίποτα ? Δεν βλέπω να κάνουν κάτι στο video παρα μόνο να φωνάζουν. Επίσης δεν βλέπω συμπεριφορές ανθρώπων ουγκάντας

Δημοσ.

Δεν παίζει ;)

Να οι ανθρωποφάγοι που λέει ο Critter. Ειναι και αυτοί οι Παναθηναικοί ώρες ώρες ;) Τα καλύτερα παιδιά

image.php?image=pao46567567.jpg&width=490

Δημοσ.

Πλακα κανεις ετσι? Αυτοι που τα σπασανε στο Αλκαζαρ ειναι πρωτα χουλιγκαν και μετα παναθηναικοι. Και στην τελικη τι να πω για αυτους?Χρονια τωρα αυτα συμβαινουν και δεν κανει κανενας τπτ. Κατι πρεπει να γινει και εκει.

Το θεμα ειναι οτι ο Γκαρσια δεν εσπασε μια καρεκλα στο Καραισκακη αλλα εριξε γροθια εκτος φασης σε αντιπαλο. Σου φαινεται τοσο παρομοιο το ενα σκηνικο με το αλλο και τα συγκρινεις?

Οι οπαδοι που πηγαν στο αεροδρομιο πηγαν για να αποθεωσουν τον Γκαρσια για αυτο που εκανε. Μην κρυβομαστε....ειναι φως φαναρι. Επομενως απο τη στιγμη που επικροτουν αυτο που εκανε (το προσυπογραφουν και καποιοι του συναφιου τους στα σχολια τους στο youtube) τους κανει ιδιους με αυτον...δηλαδη.....ζωα με συμπεριφορα ουγκαντας...Δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις σε ολο αυτο...

Δημοσ.

Τι ψάχνεις να βρεις ρε Critter? Καφράκια είναι οι περισσότεροι.

Εμένα περισσότερο με προβληματίζει πως έχασε η αρμάδα. Τι έφταιξε δηλαδής και τους έβαλε στα καλάθια αυτός ο Ραντένοβιτς. Μήπως δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα τα παιδιά? Κάποιος ειδικός ίσως να μας εξηγήσει?

Και έχουμε και ντέρμπι την Κυριακή ε? Με το άγχος να το έχουν αυτοί γιατί άμα χάσουν έχουν πρόβλημα...

Δημοσ.
Πλακα κανεις ετσι? Αυτοι που τα σπασανε στο Αλκαζαρ ειναι πρωτα χουλιγκαν και μετα παναθηναικοι. Και στην τελικη τι να πω για αυτους?Χρονια τωρα αυτα συμβαινουν και δεν κανει κανενας τπτ. Κατι πρεπει να γινει και εκει.

Το θεμα ειναι οτι ο Γκαρσια δεν εσπασε μια καρεκλα στο Καραισκακη αλλα εριξε γροθια εκτος φασης σε αντιπαλο. Σου φαινεται τοσο παρομοιο το ενα σκηνικο με το αλλο και τα συγκρινεις?

Οι οπαδοι που πηγαν στο αεροδρομιο πηγαν για να αποθεωσουν τον Γκαρσια για αυτο που εκανε. Μην κρυβομαστε....ειναι φως φαναρι. Επομενως απο τη στιγμη που επικροτουν αυτο που εκανε (το προσυπογραφουν και καποιοι του συναφιου τους στα σχολια τους στο youtube) τους κανει ιδιους με αυτον...δηλαδη.....ζωα με συμπεριφορα ουγκαντας...Δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινεις σε ολο αυτο...

Η αλήθεια είναι ότι οι Ολυμπιακοί μετά τους περσινούς τελικούς μίσησαν τον Γουντς...

Υποκρισία κανείς;

Τι ψάχνεις να βρεις ρε Critter? Καφράκια είναι οι περισσότεροι.

Εμένα περισσότερο με προβληματίζει πως έχασε η αρμάδα. Τι έφταιξε δηλαδής και τους έβαλε στα καλάθια αυτός ο Ραντένοβιτς. Μήπως δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα τα παιδιά? Κάποιος ειδικός ίσως να μας εξηγήσει?

Και έχουμε και ντέρμπι την Κυριακή ε? Με το άγχος να το έχουν αυτοί γιατί άμα χάσουν έχουν πρόβλημα...

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μετά από μια ήττα είναι πάντα ότι πρέπει για εξιλέωση.

Δημοσ.

Αμα το πάρουμε και βάσει ερμηνίας ανθρωποφάγοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αυτοί που φάγαν τον οπαδό του Παναθηναικού. Δυστηχώς θα τρώνε τα σίδερα του Κορυδαλού σε λίγο. Τώρα για μια μπουνιά γίνεται συζήτηση ? Λεπτομέρειες. Και ο κάφρος ο Καρεμπέ μπουνίδια έριχνε στο γήπεδο και το παίξε κύριος μετά

Δημοσ.

Και ξεκιναει παλι το τσουβαλιασμα ολων των ολυμπιακων στην αποψη μερικων απο τον KWSN...Κλασικα πραγματα. Υπενθυμιζω οτι οι περιπτωσεις που αναφερεστε αν και αδικαιολογητες, δημιουργηθηκαν ειτε απο σουπα μουπες (καρεμπε και μπινελικια απο τον καφε για την Σλεναρικοβα) ειτε ΑΠΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ WOODS. Δηλαδη υπηρξε καποιου ειδους προστριβη και απλα ο παικτης δεν κρατηθηκε κακώς.

Εχθες αυτο που εγινε ειναι περα απο καθε λογικη. Ο Γκαρσια με προσχημα μια φαση στην οποια τον χτυπαει ο Ντιογκο μερικες φασεις πριν ακουσια προσπαθωντας να παρει θεση (οποιος εχει παιξει λιγο μπαλα θα εχει φαει και θα εχει δωσει πολλα τετοια)...χτυπαει τον Ντιογκο απο το πουθενα χωρις ο αλλος να κανει κατι. Και οχι τιποτα αλλο, αυτο δηλωνει οτι ειναι και Κοτα...Αν εχεις @ρχιδια και δεν καταλαβαινεις τπτ, σκασε μια μπουνια στον Ντιογκο όπως εκανε και ο Καρεμπε, ο Ζινταν, ο woods κτλ....Αυτος όμως ειναι αδερφη....το εκανε πιο φουστικα και απο τον Κυριακο και οι Κανιβαλοι πηγαν και τον αποθωσαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...