Lucifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Γενικά αυτό το "'άμα είχε γίνει το τάδε" το συνηθίζετε; Το λεγε και αυτός ο παπάρας ο μπαουγκτζής που ήταν στον αέρα, ποιος ήταν αυτός αλήθεια;
tzinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ρε κροκοδειλος δεν κανονιζω εγω καταστασεις ουτε αντιπροσπευο την θυρα7 ξερω γω, ουτε ειμαι μεσα στην κλικα της επο, ουτε ειμαι αρωστακι με φανατικες απολυτες ιδεες..... Αρα μην μου μιλας στον πλυθηντικο, εκτος αν με σεβεσε τοσο πολυ λολ! Εγω απλα αγαπω την ομαδουλα μου, αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο, τα υπολοιπα ειναι περιτα. Μακαρι να τιμωριουνταν ολοι και να υπηρχε ιση μεταχειρηση, να παψουν και οι δικαιολογιες. Για το παιχνιδι θα συμφωνησο, παλι εκαναν την διαφορα 3-4 παιχτες. Εγω βλεπω οτι ο ολυμπιακος δεν ειναι δεμενη αυτοματοποιημενη ομαδα. Εχει σημαντικα κενα και κακη επιθετικη αναπτυξη, εχει ανισοροπο τροπο λειτουργιας. Το μονο καλο ειναι οτι εχουμε 7-8 παιχτες πολυ καλυτερους απο αλλες ομαδες και παντα 2-3 απο αυτους σωζουν την κατασταση. Μαζι ολοι σπανια ποιανουν αποδοση και φυσικα οι περισοτεροι εξαφανιζονται εκτος εδρας που δεν υπαρχει η δυναμη της εδρας και το ιδιο παθος να καλυψει τις αδυναμιες μας. Αλλα απο την αλλη και ο παοκ ηταν λιγο καλυτερος μονο στις αρχες κανα 20λεπτο. Στο συνολο του αγωνα δεν αξιζε ουτε ισοπαλια και δικαια εχασε.
Lucifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MBTjrlyFRTE Έλα, μη με τσιτώνεις, με έχει πιάσει περίεργα σήμερα, θέλω να κατέβω κάτω με λοστούς και σπασομπουκάλια.
tsavi1991 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Γενικά αυτό το "'άμα είχε γίνει το τάδε" το συνηθίζετε; Το λεγε και αυτός ο παπάρας ο μπαουγκτζής που ήταν στον αέρα, ποιος ήταν αυτός αλήθεια; ο Γιωργος Μηνος η αλλιως ενας απο τους πιο π@π@ρες αννθρωπους σε ολη την Ελλαδα χανει η ομαδα του κι αυτος ασχολειται με τις μπαλες που υπαρχουν στο ναο
Erwdios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Γενικά αυτό το "'άμα είχε γίνει το τάδε" το συνηθίζετε; Το λεγε και αυτός ο παπάρας ο μπαουγκτζής που ήταν στον αέρα, ποιος ήταν αυτός αλήθεια; Αυτός είναι ένας λεμές της ΕΤ-3, ο οποίος θα μπορούσε άνετα να είναι εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή στην χειρότερη ο Τσουκαλάς της θύρας 4. "Μπαίνει ο Αθανασιάδης τώρα και να δούμε, θα καταφέρει να πετύχει γκολ? Να η ευκαιρία." Λες και παίζει με τον Θρασύβουλο το τσίρκο. Και το άλλο, ενώ το σκορ είναι 1-0: "Ο ΠΑΟΚ σκοράρει κάθε αγωνιστική και αυτό περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να κάνει και σήμερα" Δεν σε χάλασε καθόλου το 2ο γκολ του Ντιόγκο, που σου βούλωσε το στόμα...
littlelouievegos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 το αρχιδακι να του κοψουν την μπαλαπολυ προκλητικος και Κονσεισαο ααα και κατι ακομα ποσο μακακας μπορει να ειναι ο Μηνος ελεος για καθε χτυπημα η απαντηση ειναι ΓΚΟΛ Ο γκαρσια σιγουρα επρεπε να φαει κοκκινη αλλα αυτα συμβαινουν πανω στα νευρα του αγωνα καμια φορα.. Ειναι εν μερει δικαιολογημενα.. Το μεγαλο @ρχιδι ειναι ο Κονσεισαο μου χει κατσει στο λαιμο απο περισυ.. Τεραστιο λαμογιο και στισπου.. Αφηστε το Μινο κατα μερος ρε.. Ειναι σπανιο ειδος υπο εξαφανιση με ποιον θα γελαμε μετα αμα εξαφανιστει και αυτος;
Erwdios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ο γκαρσια σιγουρα επρεπε να φαει κοκκινη αλλα αυτα συμβαινουν πανω στα νευρα του αγωνα καμια φορα.. Ειναι εν μερει δικαιολογημενα.. Δικαιολογημένο είναι να σε πιάσω από τη φανέλα και να σου τραβήξω μία πούστικη στο στομάχι? Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.
Krokodilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αρα μην μου μιλας στον πλυθηντικο, εκτος αν με σεβεσε τοσο πολυ λολ! Δεν σου μιλαω στον πληθυντικο ρε, απλα οταν λεω "για σας" εννοω "για σας τους Ολυμπιακους". Στα υπολοιπα οπως ειπα και εγω το αποτελεσμα δικαιο τελειως. Και επισης οπως ειπα δεν μου αρεσε ο Ολυμπιακος, πιο πολυ μου αρεσε ο ΠΑΟΚ αν και αυτος ηταν αμυαλος και χωρις συγκεντρωση μπροστα. Απλα ο Ολυμπιακος εχει παικτες που σε καποιες φασεις μπορουν να καθαρισουν ενα ματς, οπως και εκαναν.
Lucifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αυτός είναι ένας λεμές της ΕΤ-3, ο οποίος θα μπορούσε άνετα να είναι εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή στην χειρότερη ο Τσουκαλάς της θύρας 4. "Μπαίνει ο Αθανασιάδης τώρα και να δούμε, θα καταφέρει να πετύχει γκολ? Να η ευκαιρία." Λες και παίζει με τον Θρασύβουλο το τσίρκο. Και το άλλο, ενώ το σκορ είναι 1-0: "Ο ΠΑΟΚ σκοράρει κάθε αγωνιστική και αυτό περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να κάνει και σήμερα" Δεν σε χάλασε καθόλου το 2ο γκολ του Ντιόγκο, που σου βούλωσε το στόμα... Ναι, αυτό με το σκορ τα σπασε. Όπως και η φάση "μπλαμπλα ήταν στα 3 μέτρα, δεν το δε το φάουλ ο κύριος κάκος;;;;;" καπάκια φάουλ του μπάουγκ που σήκωνε κίτρινη "ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΛΛΑΘΟΣ ΠΡΙΝ" μπα γαμώ το κέρατο, γαύρο θα με κάνουνε κάτι τέτοιοι.
littlelouievegos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δικαιολογημένο είναι να σε πιάσω από τη φανέλα και να σου τραβήξω μία πούστικη στο στομάχι? Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα. Οχι ρε συ δεν ισοπεδωνω τπτ.. Αλλο λεω.. Οτι το να ξεφυγεις μια φορα και να φερθεις ετσι πανω στα νευρα σου συμβαινει εστω και αν πρεπει μετα να υποστεις τις συνεπειες των πραξεων σου.. Οταν ομως εχεις συμπεριφορα αλλα Κονσεισαο που κανει μπαμ τι αλητης ειναι και παντα προκαλει εκει πρεπει να εστιαζεις.. -----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 09 : 23 : 42----- Εμενα παντως με ανησυχει τρομερα το γεγονος οτι εχουμε ξεφυγει τοσο παιζοντας τετοια μπαλα μεχρι στιγμης.. Πραγματικα θλιβομαι για το επιπεδο του ελληνικου ποδοσφαιρου.. Γιατι αμα εισαι +4 +7 και +8 απο τους κυριους διωκτες σου τοσο νωρις και παιζοντας προβληματικο ποδοσφαιρο αυτο μονο καλο δεν κανει στην μακροπροθεσμη εξελιξη της ομαδας..
Erwdios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Στα υπολοιπα οπως ειπα και εγω το αποτελεσμα δικαιο τελειως. Και επισης οπως ειπα δεν μου αρεσε ο Ολυμπιακος, πιο πολυ μου αρεσε ο ΠΑΟΚ αν και αυτος ηταν αμυαλος και χωρις συγκεντρωση μπροστα. Απλα ο Ολυμπιακος εχει παικτες που σε καποιες φασεις μπορουν να καθαρισουν ενα ματς, οπως και εκαναν. Ρε συ Krokodile, θα μας τρελάνεις? Πώς γίνεται να σου άρεσε η ομάδα που έχασε και ταυτόχρονα να θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα? Η έννοια του οξύμωρου δηλαδή. Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να δεχτώ, είναι να έχεις διαφορετικές προσδοκίες από την κάθε ομάδα.
Lucifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ποια νεύρα μωρέ; Νεύρα είχε ο αληταράς που σκάει τη μπουνιά και μετά γυρνάει με χαμόγελο "εχεχε καλά του την έπαιξα";;
tzinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν σου μιλαω στον πληθυντικο ρε, απλα οταν λεω "για σας" εννοω "για σας τους Ολυμπιακους".. μα βρε αδερφε το καταλαβα, γι αυτο σου εκανα ολοκληρη εισαγωγη να μην με γενικευεις με τους "εμας" τους ολυμπιακους που εχεις στο μυαλο σου. Και γι αυτο ειπα αστειευομενος να μην μου μιλας στον πληθυντικο Αλλα ειναι γενικο κακο, οποιος αλλοθρησκος μπενει εδω μεσα να σχολιασει κατι μας βαζει ολους στο ιδιο τσουβαλι με ατομα επιπεδου τσουκαλα ξερω γω. -----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 09 : 30 : 05----- Ρε συ Krokodile, θα μας τρελάνεις? Πώς γίνεται να σου άρεσε η ομάδα που έχασε και ταυτόχρονα να θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα? Η έννοια του οξύμωρου δηλαδή. Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να δεχτώ, είναι να έχεις διαφορετικές προσδοκίες από την κάθε ομάδα. που οπως και να το δεις, ο παοκ εδειξε λιγη οργνωση, ταχυτητα, καμια καλη κοντρα μονο σε λιγοτερο απο το 1το μισο ημιχρονο. Σε ολο τον υπολοιπο αγωνα η δημιουργουσε εκνευρισμους παιζοντας κατς, η ετρεχε να προλαβει να κοψει καμια φαση να μην ξεφυγει το σκορ.
littlelouievegos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ποια νεύρα μωρέ; Νεύρα είχε ο αληταράς που σκάει τη μπουνιά και μετά γυρνάει με χαμόγελο "εχεχε καλά του την έπαιξα";; Ρε συ αφου καταλαβαινεις τι λεω.. Δεν τον δικαιολογω και ουτε λεω οτι δεν φερθηκε πουστικα.. Απλα λεω οτι αυτο συμβαινει στην ενταση του αγωνα καποιες φορες λογω αδρεναλινης εστω και αν ειναι εντελως αντιαθλητικο. Αγορακια ειμαστε δεν κρατιομαστε καποιες φορες... Και ακομα και αυτοι που ειναι επαγγελματιες ξεφευγουν καποιες φορες.
Krokodilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Ρε συ Krokodile, θα μας τρελάνεις? Πώς γίνεται να σου άρεσε η ομάδα που έχασε και ταυτόχρονα να θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα? Η έννοια του οξύμωρου δηλαδή. Μπα, καθολου οξυμωρο. Λεω οτι σαν ομαδα ο ΠΑΟΚ μου αρεσε περισσοτερο, επαιξε πιο ωραια την μπαλα επιθετικα εως τη στιγμη που εφτανε εξω απο τη μεγαλη περιοχη οπου εκει τα εχανε και εχανε τη μπαλα. Ηταν πιο οργανωμενος δηλαδη επιθετικα. Αντιθετα ο Ολυμπιακος(παντα κατα την προσωπικη μου αποψη και γνωμη) ηταν χειροτερος σαν ομαδα αλλα καποιες ατομικες ενεργειες των παικτων του δημιουργουσαν τις ευκαιριες απο οπου μπηκαν και τα γκολ. Αυτο λεω. Οτι σαν ομαδα ο ΠΑΟΚ μου αρεσε περισσοτερο. Λιγο περισσοτερο μην φανταστεις τιποτα αλλο. Το μεν αποτελεσμα ηταν δικαιο γιατι εληξε 2-0 και ο διαιτητης δεν επηρεασε καθολου με καμια κρισιμη αποφαση του(την κοκκινη του Γκαρσια δεν την ειδε οποτε ανθρωπινο λαθος εξαιρειται) τον αγωνα. Οποτε το 2-0 ειναι 2-0 δικαια και απλα. Οσο για τον Γκαρσια μαλλον εσεις τωρα τον μαθατε. Στην Ισπανια και στην χωρα του καθε χρονια την τελειωνει με 4-5 κοκκινες λογω αντιαθλητικων χτυπηματων. Γενικα οι λατινοι παικτες απο εκει ειναι δολοφονοι και δεν καταλαβαινουν τιποτα. Εγω τον παω να παιζει σκληρα και δυνατα(σε καποια ορια), αλλα φυσικα τετοιες ενεργειες εκτος παιχνιδιου τις μισω αφανταστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.