Krokodilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 χτυπηδια του βερον στον ντιογκο, συνεχεια χτυπηδια του γκαρσια. Ετσι μαθαμε ε? Ακουμπημα, θεατρακι και φαουλ μεσα στο καραισκακη? Οταν δεν σας παιζει ετσι χαλιεστε ε? Δεν μιλαω για την καθαρη κοκκινη του Γκαρσια, αλλα για τα άλλα τα παραμυθια που λες. Ο Ντιογκο εχει εξελιχθει σε μεγαλο θεατρινο. Για να δω με τοσο ξεκαθαρο ριπλευ τη τιμωρια θα φαει αυτο το αρ%ιδι. Και αν ημουν ζαγορακης του εκανα και διακοπη συμβολαιου, αλλα δεν ζουμε σε κανα ειδυλιακο κοσμο. Για να θυμηθω εσεις κανατε διακοπη συμβολαιου στον Γεωργατο που πηγε να κοψει οχι απλα τη μπαλα αλλα να αφησει αναπηρο τον Ντεμη, ή κανατε διακοπη συμβολαιου στον Ζε Ελιας που πηγε επισης να ακρωτηριασει τον Οκκα ή διακοψατε το συμβολαιο του Καρεμπε που την ειδε Ταισον και γρονθοκοπησε τον Οκκα? Πως ειπατε? Δεν ακουσα?
Erwdios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εχει διαφορα πιστευω Η μόνη διαφορά που βλέπω εγώ, είναι στο γεωγραφικό χώρο. Καμία άλλη διαφορά. Και μας λένε μετά για τον βρώμικο Ανατολάκη και κολοκύθια τούμπανα. Κανένας Ανατολάκης δεν έχει χτυπήσει ποτέ εκτός φάσης αντίπαλο... Άντε γεια Ετσι μαθαμε ε? Ακουμπημα, θεατρακι και φαουλ μεσα στο καραισκακη? Οταν δεν σας παιζει ετσι χαλιεστε ε? Δεν μιλαω για την καθαρη κοκκινη του Γκαρσια, αλλα για τα άλλα τα παραμυθια που λες. Ο Ντιογκο εχει εξελιχθει σε μεγαλο θεατρινο. Για να θυμηθω εσεις κανατε διακοπη συμβολαιου στον Γεωργατο που πηγε να κοψει οχι απλα τη μπαλα αλλα να αφησει αναπηρο τον Ντεμη, ή κανατε διακοπη συμβολαιου στον Ζε Ελιας που πηγε επισης να ακρωτηριασει τον Οκκα ή διακοψατε το συμβολαιο του Καρεμπε που την ειδε Ταισον και γρονθοκοπησε τον Οκκα? Πως ειπατε? Δεν ακουσα? Μιλάει κι ο Παναθηναϊκός για θεατρίνους, με τον μαιτρ του είδους Καραγκούνη. Τουλάχιστον από τις βουτιές που λες ότι κάνει ο Ντιόγκο, 2 φάουλ έχει πάρει μέχρι στιγμής, πεντακάθαρα. Για το μπουνίδι, εκτός από την προφανή κόκκινη τι έχεις να μας πείς? Ευ αγωνίζεσθαι ε?
Krokodilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Krokodila, ξέχασες την πεολειχία του Κυργιάκου στον Άντζα. Μιλάει κι ο Παναθηναϊκός για θεατρίνους, με τον μαιτρ του είδους Καραγκούνη. Τουλάχιστον από τις βουτιές που λες ότι κάνει ο Ντιόγκο, 2 φάουλ έχει πάρει μέχρι στιγμής, πεντακάθαρα. Για το μπουνίδι, εκτός από την προφανή κόκκινη τη έχεις να μας πείς? Ευ αγωνίζεσθαι ε? Λοιπον κάνεις την εξυπνη τακτικη της αποφυγης. Αλλα εγω δεν την παταω. Μαθε αυτο: Δεν ειμαι Παναθηναικος! Και συμφωνω απολυτα με εσενα για τον Κυριακο πανω στον Αντζα. Αλλά κατι στο παραπανω που ειπα εχεις να σχολιασεις μηπως? Κανατε καμια διακοπη συμβολαιου στους παραπανω 3 που ειπα? Ζητατε να αποδωθει δικαιοσυνη απο τον Ζαγορακη και να γινει διακοπη συμβολαιου. Εσεις κανατε στις περιπτωσεις που ειπα? Ξαναλεω λοιπον: Για να θυμηθω εσεις κανατε διακοπη συμβολαιου στον Γεωργατο που πηγε να κοψει οχι απλα τη μπαλα αλλα να αφησει αναπηρο τον Ντεμη, ή κανατε διακοπη συμβολαιου στον Ζε Ελιας που πηγε επισης να ακρωτηριασει τον Οκκα ή διακοψατε το συμβολαιο του Καρεμπε που την ειδε Ταισον και γρονθοκοπησε τον Οκκα? Πως ειπατε?
Erwdios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον κάνεις την εξυπνη τακτικη της αποφυγης. Αλλα εγω δεν την παταω.Μαθε αυτο: Δεν ειμαι Παναθηναικος! Και συμφωνω απολυτα με εσενα για τον Κυριακο πανω στον Αντζα. Αλλά κατι στο παραπανω που ειπα εχεις να σχολιασεις μηπως? Κανατε καμια διακοπη συμβολαιου στους παραπανω 3 που ειπα? Ζητατε να αποδωθει δικαιοσυνη απο τον Ζαγορακη και να γινει διακοπη συμβολαιου. Εσεις κανατε στις περιπτωσεις που ειπα? Ξαναλεω λοιπον: Για να θυμηθω εσεις κανατε διακοπη συμβολαιου στον Γεωργατο που πηγε να κοψει οχι απλα τη μπαλα αλλα να αφησει αναπηρο τον Ντεμη, ή κανατε διακοπη συμβολαιου στον Ζε Ελιας που πηγε επισης να ακρωτηριασει τον Οκκα ή διακοψατε το συμβολαιο του Καρεμπε που την ειδε Ταισον και γρονθοκοπησε τον Οκκα? Πως ειπατε? Δεν μίλησα εγώ για διακοπή συμβολαίου. Εγώ απάντησα σε αυτά που είπες, οπότε δεν ακολουθώ καμία τακτική. Το να χτυπήσεις έναν παίχτη πάνω στο παιχνίδι και να τον τραυματίσεις, συγχωρείται (Σέμος στον Τζιοβάνι). Αυτό το μπουνίδι εκτός φάσης, δεν συγχωρείται με τίποτα.
Krokodilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν μίλησα εγώ για διακοπή συμβολαίου. Εγώ απάντησα σε αυτά που είπες, οπότε δεν ακολουθώ καμία τακτική. Δεν περιμενω απαντηση απο εσενα αλλα απο αυτον που ειπε για διακοπη συμβολαιου. Το να χτυπήσεις έναν παίχτη πάνω στο παιχνίδι και να τον τραυματίσεις, συγχωρείται (Σέμος στον Τζιοβάνι). Αυτό το μπουνίδι εκτός φάσης, δεν συγχωρείται με τίποτα. Του Καρεμπε ηταν εντος φασης? Επισης οι αλλες 2 φασεις με Ζε Ελιας και Γεωργατο δεν ηταν μεσα στο παιχνιδι αλλα ηταν 100% αντιαθλητικες ενεργειες και δεν συγχωρουνται με τιποτα.
Erwdios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Του Καρεμπε ηταν εντος φασης? Επισης οι αλλες 2 φασεις με Ζε Ελιας και Γεωργατο δεν ηταν μεσα στο παιχνιδι αλλα ηταν 100% αντιαθλητικες ενεργειες και δεν συγχωρουνται με τιποτα. Ποιος σου είπε ότι εγώ προσωπικά δεν αποδοκίμασα τις ενέργειες των συγκεκριμένων παιχτών? Και ποιος σου είπε ότι τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα δεν θα έπρεπε να τιμωρούνται με διακοπή συμβολαίου? (Γεωργιάδης σε Καράμπελα π.χ.?)
tzinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ρε μαγκα τι ζορι τραβας εσυ?? που ξερεις εσυ τα πιστευω μου και τις αποψεις μου?? Ποιος σου ειπε εσενα οτι αμα εκανε ο ντιογκο αυτη την κινηση στον γκαρσια θα την ασπαζομουνα? σιγουρα πανω στην πλακα και στον φανατισμο να πω καλα του εκανε, αλλα αμα το σκεφτεις λογικα και περαν του φανατισμου της στιγμης, η μαλακεια και η αλητεια πρεπει να τιμωρουνται ανεξαρτητως ομαδως. Για τον γεωργατο δεν ηταν ποτε στο χερι μου να παρω καμια αποφαση, αμα η διοικηση εκρινε οτι ο παιχτης εκανε εγκληματικη ενεργεια να τον τιμωρησει και θα το δεχτω. Κανεις ολυμπιακος δεν ειπε οτι ο ζε ελιας ηταν παναγια. Χιλιες φορες να παει ενας παιχτης σε ενα κακο τακλιν, αργο, επικυνδηνο ακομα και υποπτο, αλλα αυτο που εκανε ο γκαρσια δεν σηκωνει αμφιβολιες για τις προθεσεις ετσι? και στην τελικη οσω θα καταφευγουμε σε αυτες τις ηλιθιες δικαιολογιες για αλλες φασεις τοσο θα μενει ατιμωρητη η αλητεια. -----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 08 : 47 : 04----- εεεετσσσσιιιιιι μπουνιες εσεις, γκολακια εμεις η εξοδος του χαλκια ειναι επικη!
Lucifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Έλα παιδιά, 2-0, τι λέει τώρα; Θα βγάλετε σουγιάδες;
Erwdios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Κάτι πήγε να κάνει πάλι εκεί αυτός ο μούλος ο Γκαρσία, αλλά αυτή τη φορά, δεν τον έπαιρνε τον Κάκο να τον καλύψει.
Krokodilos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ρε μαγκα τι ζορι τραβας εσυ?? που ξερεις εσυ τα πιστευω μου και τις αποψεις μου?? Ποιος σου ειπε εσενα οτι αμα εκανε ο ντιογκο αυτη την κινηση στον γκαρσια θα την ασπαζομουνα? σιγουρα πανω στην πλακα και στον φανατισμο να πω καλα του εκανε, αλλα αμα το σκεφτεις λογικα και περαν του φανατισμου της στιγμης, η μαλακεια και η αλητεια πρεπει να τιμωρουνται ανεξαρτητως ομαδως. Για τον γεωργατο δεν ηταν ποτε στο χερι μου να παρω καμια αποφαση, αμα η διοικηση εκρινε οτι ο παιχτης εκανε εγκληματικη ενεργεια να τον τιμωρησει και θα το δεχτω. Κανεις ολυμπιακος δεν ειπε οτι ο ζε ελιας ηταν παναγια. Χιλιες φορες να παει ενας παιχτης σε ενα κακο τακλιν, αργο, επικυνδηνο ακομα και υποπτο, αλλα αυτο που εκανε ο γκαρσια δεν σηκωνει αμφιβολιες για τις προθεσεις ετσι? και στην τελικη οσω θα καταφευγουμε σε αυτες τις ηλιθιες δικαιολογιες για αλλες φασεις τοσο θα μενει ατιμωρητη η αλητεια. Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι οταν κανετε κατι παρομοιο και δεν τιμωρειστε τοτε απολυτη σιωπη απο εσας, αλλα οταν βλεπετε να γινονται απο αλλους τοτε διαμαρτυρεστε και σας πιανει η ευθιξια. Οσο για το 2-0 δεν νομιζω οτι η εικονα σας ηταν τετοια που να σας ευχαριστει. Το αποτελεσμα ηταν δικαιο, αλλά ο Ολυμπιακος ηταν για αλλη μια φορα κακος επιθετικα και με καποιες προσωπικες ενεργειες απο τους καλους παικτες σας καθαρισαν το παιχνιδι.
Erwdios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Οσο για το 2-0 δεν νομιζω οτι η εικονα σας ηταν τετοια που να σας ευχαριστει. Το αποτελεσμα ηταν δικαιο, αλλά ο Ολυμπιακος ηταν για αλλη μια φορα κακος επιθετικα και με καποιες προσωπικες ενεργειες απο τους καλους παικτες σας καθαρισαν το παιχνιδι. Είναι ίσως ο πιο χαλαρός άσος που έχω δει φέτος στο Καραϊσκάκη. Ακόμα και ο Πανθρακικός, είχε περισσότερες φάσεις από τον σημερινό ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέβηκε ξεκάθαρα για το Χ. Σκέψου δηλαδή να ήταν και καλός ο Ολυμπιακός, πόσα παστέλια θα μετρούσε απόψε ο ΠΑΟΚ. Και είναι κοινή διαπίστωση πλέον, ότι ο Ολυμπιακός είναι τουλάχιστον ένα κλικ καλύτερος από τους υπόλοιπους.
adi32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 σουπερ Ντομι σημερα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ του χρονου παλι
Tuko Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Κροκόδειλε, θα μπορούσε να είναι και 4-0 το παιχνίδι όμως, όπως και να έχει βάλει και γκολ ο ΠΑΟΚ. Έκανε πολλές φάσεις, απλά στο τελείωμα είτε για 1 προβολή,είτε για ένα σουτ λίγο έξω χανόταν το γκολ. Το θέμα είναι ότι έκανε πολυ περισσότερες φάσεις από τον ΠΑΟΚ και είναι 100% δίκαιο το αποτέλεσμα ( και να μη ξεχνάμε ότι έπρεπε να παίζει με 10 από το Α' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ που έπαιζε κατς και όχι μπάλα, όπως σχεδόν όλες οι ομάδες που έρχονται Καραϊσκάκη)
littlelouievegos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Έλα παιδιά, 2-0, τι λέει τώρα; Θα βγάλετε σουγιάδες; http://www.youtube.com/watch?v=MBTjrlyFRTE
tsavi1991 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 πολυ προκλητικος και Κονσεισαο ααα και κατι ακομα ποσο μακακας μπορει να ειναι ο Μηνος ελεος για καθε χτυπημα η απαντηση ειναι ΓΚΟΛ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.