Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε καλά... δεν νομίζω να επιρεάστηκε το αποτέλεσμα του αγώνα απο τους φιλάθλους... υπερβάλεις εδω!

ps.Ναι να υπάρχει τιμωρία! Να είναι ισότιμη όμως σε όλους και οχι να βγένει το αντίτιμο ανάλογα με την τσέπη του καθε ενα...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mανωλίτο, εδώ και βδομάδες μας έχεις φάει τη ζωή ότι ο Ολυμπιακός ποτέ δεν τιμωρείται. Περιφέρεις το σαρκίο σου αναμασώντας συνεχώς τα ίδια λόγια και μόλις σε ζορίσουν την κάνεις με ανάλαφρα ωσάν του μπαλέτου πηδηματάκια ενώ τώρα που σε παραζορίσαμε μας είπες για την ΑΕΚ κάτι το οποίο συζητήθη και ξανασυζητήθη και εσύ επέμενες ότι η λάσπη σου αποτελεί αξίωμα.

Εύγε νέε μου, συνέχισε έτσι. Αβραμόπουλος style....

Δημοσ.

Γίγαντα Μανώλη...σε έπιασε τσιρλιπιπί από το σεντόνι και το προσπέρασες ατρόμητε επιχειρηματολόγε. Μεταξύ μας τώρα, δε με έπεισες πως δεν το διάβασες. Σε τρώει ο πωπούλης σου αρκετά για να το άφησες έτσι. Απλώς κατάλαβες τι μαλθακίες έγραφες για πόσες ώρες μέχρι να αντιληφθείς "αμέσως" (sic!) το εύρος τους. Κι όπως η γατούλα με τα κακά της, έτσι κι εσύ τα καταχωνιάζεις για να μην φαίνονται και να μην βρωμάνε.

Κι αφού ο πολιτικάντης του Insomnia έφαγε και νέο κράξιμο για την αδυναμία του να παραθέσει οποιοδήποτε ουσιαστικό στοιχείο, το γύρισε σε Καλαματιανό τώρα. "Λαϊκό δικαστήριο είμαστε;" αναρωτιέται η στρουθοκάμηλος κι αποφαίνομαι: όχι, αν ήμασταν θα σε είχαμε αλείψει πίσσα και πούπουλα και θα σε περιφέραμε ολόγυρα για παραδειγματισμό, μπας και συνετιστούν κι οι υπόλοιποι υπερφίαλοι, κομπορρήμονες και οιηματίες ημιμαθείς, που έχουν μάθει να μασάνε τα λόγια τους. Φερέφωνο οπαδικής ασχετοσύνης είσαι φίλε Μανώλη και το κακό είναι πως χαίρεσαι κι όλας.

@antreaslarm

Η θέση μου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι συγκεκριμένη. Την ξαναγράφω, όπως την είχα καταθέσει και στη σχετική συζήτηση με τον KWSN_Men:

Ανέκαθεν η άποψή μου για τέτοιες περιπτώσεις ήταν ολίγον ανατρεπτική, αλλά όχι οπαδική. Θεωρώ παράλογο κι ανόητο να πληρώνει τα σπασμένα η ομάδα εκείνη που δεν ζήτησε και δεν πήρε ποτέ εισιτήρια, αλλά κάποια καφροειδή-οπαδοί της φρόντισαν/κατάφεραν να προμηθευτούν και να τα κάνουν λίμπα. Αυτό δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά είναι πάγια θέση μου για οποιαδήποτε ομάδα (μάλιστα μέσα στην προηγούμενη χρονιά από ανάλογο κρούσμα νομίζω πως την πάτησε και άλλος από το ΠΟΚ, αλλά δεν ορκίζομαι γι' αυτό). Να πιάνουν τα κωλοπαίδια τα ίδια και να πληρώνουν το μάρμαρο κι όχι την ομάδα τους, η οποία δεν μπορεί να θεωρείται και κηδεμόνας τους σε κάθε περίπτωση. Είναι αστείο για 100-200 (ή και παραπάνω) καθίκια που αυτοβούλως βρέθηκαν στο γήπεδο, έχοντας αγοράσει εισιτήριο από τους γηπεδούχους, να την πληρώνει ο φιλοξενούμενος που αποστερήθηκε του δικαιώματός του συνειδητά.

Ξαναλέω...δεν το ειδικεύω στον Ολυμπιακό, ούτε προσπαθώ να τον βγάλω λάδι, αλλά νομίζω πως αδίκως και σε κάθε περίπτωση είναι υπόλογος αυτός ο "ένοχος".

Δημοσ.
Ε καλά... δεν νομίζω να επιρεάστηκε το αποτέλεσμα του αγώνα απο τους φιλάθλους... υπερβάλεις εδω!

ps.Ναι να υπάρχει τιμωρία! Να είναι ισότιμη όμως σε όλους και οχι να βγένει το αντίτιμο ανάλογα με την τσέπη του καθε ενα...

το να μη μπορει ενας παικτης να κανει ζεσταμα ΔΕ το θεωρεις επηρεασμο αποτελεσματος??????????

Δημοσ.

Διάβασα μόνο τις πρώτες γραμμές από το παλιό σου μήνυμα, όπως διάβασα και μόνο τις πρώτες γραμμές από το καινούργιο σου μύνημα. Και αν ακόμα δε σε έπεισα ότι δεν ασχολούμαι μαζί σου, θα σε πείσω αμέσως.

Από δω και πέρα, εσύ και ο Kandinsky είστε στη λίστα αποκλεισμένων μου.

Καλά να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με τις καταπληκτικές σας απόψεις (που δεν έχετε).

Δημοσ.

Θεέ μου! Ευτυχία! :D

Αν μπορείς να βάλεις ignore και τον εαυτό σου, καν' το σε παρακαλώ. Θα ξεγνοιάσεις κι ο ίδιος.

Τα ανάλαφρα πηδηματάκια άργησαν λίγο αυτή τη φορά, αλλά ήλθαν νομοτελειακά. ;)

Ελπίζω μονάχα να είναι real ignore, γιατί κάποιοι άλλοι που υποτίθεται είχαν κάνει, προφανώς έπεφταν σε bug του forum και διάβαζαν τα μηνύματά μου κανονικότατα. Το λέω για να μην εκτεθείς πάλι.

Δημοσ.
Θεέ μου! Ευτυχία! :D

Αν μπορείς να βάλεις ignore και τον εαυτό σου, καν' το σε παρακαλώ. Θα ξεγνοιάσεις κι ο ίδιος.

Τα ανάλαφρα πηδηματάκια άργησαν λίγο αυτή τη φορά, αλλά ήλθαν νομοτελειακά. ;)

Ελπίζω μονάχα να είναι real ignore, γιατί κάποιοι άλλοι που υποτίθεται είχαν κάνει, προφανώς έπεφταν σε bug του forum και διάβαζαν τα μηνύματά μου κανονικότατα. Το λέω για να μην εκτεθείς πάλι.

Προσυπογράφω. Και εύχομαι να τα χιλιάσει αυτή η λίστα...:-D

Δημοσ.

παιδια για να ξεφυγουμε λιγο απο αυτα. Γυριζει λεει ο Σολιντ με 2 κοφτες και μπροστα τους το Ριμπο. Στολτιδη και Πατσα ή Μαριτς. Το 4-3-3 γινεται 4-3-2-1 με την Ρομα. Αντε να δουμε.

Δημοσ.

BLUEVIPER και KANDISKY banned?

τι εγινε ρε παιδια???Δυο ημερες ελειψα,και εχουμε τετοιες αλλαγες?

γιατι μπαν σε 2 απο τα πιο σοβαρα ατομα εδω μεσα?

Δημοσ.
γιατι μπαν σε 2 απο τα πιο σοβαρα ατομα εδω μεσα?

Χεχε...μη μας προσβάλλεις τώρα! :D

Ήταν επιβεβλημένο Αντρέα. Αν δεν τρώγαμε ban θα έσκαγε η φούσκα μας στο τέλος. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...