KWSN_Men Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Όπως λέει και το gavros.gr, μετά την 3 αγωνιστική. Mea Culpa, είχα την εντύπωση ότι με την Καβάλα ήταν η 4η αγωνιστική, οπότε το galanisdata είναι το σωστό στη συζήτησή μας. Δεκτόν. Πήγαινε πάντως τα ματωμένα διχτάκια για παρθενοραφή. Πλάκα κάνεις έτσι? Όσο πλάκα κάνεις και εσύ όταν μιλάς για ένα φάουλ στο τρίτο παιχνίδι best of five σειράς, σε ένα παιχνίδι που οι διαιτητές στο τέλος δε σφύριξαν πολλά και για τις δύο ομάδες και είχε προηγηθεί η φάση που ο βλάκας ο Άκερ πήγε να καρφώσει σα φλώρος από το πλάι. Ο χρόνος θα δείξει. Μην προδικάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί scripta manent και εκτιθέμεθα πολύ εύκολα. Αν βρεί αυτός ο Ολυμπιακός, που είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα, αυτή τη στιγμή μπροστά του, μία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ που είναι χρόνια δεμένη και δουλεμένη, θα γνωρίσει μεγάλο στραπάτσο. Όπως είδα όμως τον Παναθηναϊκό μέσα στη Βαρκελώνη, νομίζω θα έχει την ίδια τύχη κι ας είναι ο ίδιος κορμός με κάποιες βασικές προσθήκες. Για τον Γιασικεβίτσιους, δεν νομίζω να χρειάζεται να πεί κανείς κάτι. Μιλούν οι εμφανίσεις του και νομίζω ότι θα συμφωνήσεις απόλυτα. Εγώ πάντως για μπάσκετ έχω το θάρρος της γνώμης μου και το έχω αποδείξει, κι ας έχω πέσει έξω αρκετές φορές. Μου αρκεί που έχω πέσει μέσα πολλές περισσότερες. Ο Παναθηναϊκός άρχισε φέτος να αλλάζει τρόπο παιχνιδιού, η CSKA το έκανε από περυσι και της είχε κοστίσει άσχημα παιχνίδια στην αρχή της χρονιάς. Και πάλι όμως δεν ξέρω γιατί αναφέρεσαι στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός και ο Τσίλντρες είναι το θέμα μας. Όσο για τον Γιασικεβίτσιους, δε νομίζω ο Παπαλουκάς αυτή τη στιγμή να είναι και καλύτερός του...
KaizerSoze Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ο τριτος προπερσυνος τελικος ηταν επιτομη της κλεψιας που πηγε να κανει ο γαυρος.σφυριζεται ανυπαρκτο φαουλ στον Τσαρτσαρη που θα τελειωνε το παιχνιδι αφου ο Βουγιανιτς εβγαινε σε αιφνιδιασμος και στο τελευταιο δευτερολεπτο στα 10μ δεν δινει μια αμφισβητουμενη φαση και τωρα εχετε την δικαιολογια ετοιμη (λες και θα εβαζε απο τα 10μ με τον Διαμαντιδη πανω του ή θα είχε σιγουρες 2/2 ενα βραδυ πουχε 4/8 νομιζω ο Γκριρ). Δηλαδη αυτα δεν γινονονται, μας κλεβει σε φαση που 99% τελειωνει το ματς και κλαιγεστε για μια αμφισβητουμενη φαση που οι πιθανοτητες ειναι εναντιον σας ακομα και να το πηγαινε στην παραταση
SPSS07 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ρε τα πρασινα παιδακια εχουν παθει παρακρουση.. τραβατε ρε στην τουαλετα με καμια αφισα βγενοπουλου να εκτονωθειτε και μετα ξαναμιλαμε.. βαλτε και το περσινο 4-0 σε dvd που σας αρεσουν και καντε γαργαρα με γαλατακι πειραιως... ισως ετσι ισιωσετε λιγο .. να σας δω τι θα πειτε για αυτους που πεταξαν μολοτοφ στο εχτρα3 χτες και καψανε 2 αυτοκινητα ασχετων υπαλληλων.. αυτοι ειστε ρε τα προβατακια του βγενο..πιστα στρατιωτακια.. τωρα μας τρομοκρατησατε χαχαχα
SPSS07 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ειπα κατι που δεν ειναι αληθεια ? εεεεε? πειραχτηκαμεεεεε?
MiltoZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 KWSN_Men, κατά τη γνώμη μου κάνεις ένα λάθος. Βιάζεσαι να κρίνεις με πολύ μικρό δείγμα αγώνων, επιχειρηματολογώντας μάλιστα με τα στατιστικά. Πιθανώς θα δικαιωθείς για κάποιες από τις απόψεις σου στην πορεία της χρονιάς, ενώ για άλλες όχι. Αλλά σίγουρα δε θα γίνει αυτό μετά από <10 ματς μέσα στη χρονιά, με τη χρήση των στατιστικών. Για να υποστηρίξω τη θέση μου, θα πω 2-3 πράγματα, χωρίς να θυμάμαι αν είχαν αναφερθεί από εσένα ή από άλλον. Θυμάμαι κάποια φάση να σχολιάζεται θετικά η πρόοδος του Περπέρογλου και κάποιος έγραψε ότι είναι ο,τι κοντινότερο υπάρχει στον Φάνη Χριστοδούλου. Λοιπόν, ο Περπέρογλου έχει μέχρι τώρα 0/8 τρίποντα στην Ευρωλίγκα. Επίσης, ο Νίκολας είχε θεωρηθεί εγγύηση από την περιφέρεια, νομίζω απ' όλους. Μέχρι τώρα, έχει 3/13 τρίποντα στην Ευρωλίγκα και 3/15 στην Ελλάδα. Στην Ευρωλίγκα μάλιστα έχει και 2/10 δίποντα! Τέλος, ο Πέκοβιτς κάνει 1 φάουλ ανά 4,5 λεπτά, επίδοση που είναι ανάλογη με αυτή που είχε ο Σχορτσιανίτης, όταν τον θεωρούσες άμπαλο γομάρι που κάνει συνέχεια φάουλ (για Ευρωλίγκα μιλάω πάντα). Προφανώς δεν υποστηρίζω ότι οι παίκτες αυτοί είναι λίγοι. Απλώς θέλω να τονίσω ότι είναι λίγο νωρίς για να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα. Μοπυ αρέσει που αυτό το μήνυμα έμεινε ασχολίαστο.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μολότοφ σε τηλεοπτικό κανάλι? Μπλόκο από μηχανάκια σε λεοφωρείο? Μπράβοι στη φυσούνα? Που είναι όλοι αυτοί που κωλοχτυπιόντουσαν το καλοκαίρι για την υποδοχή της Ανόρθωσης?Θέλω να μας ξαναμιλήσουν για τη διαφορά επιπέδου γαύρων-βάζελων γιατί μας τα είχανε κάνει τσουρέκια καλοκαιριάτικα.
SPSS07 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ειναι σε συσκεψη με τον βατσινα επειδη υπαρχει ενα προβληματακι.. τπτ που δε λυνεται.. προβλεπω νεο πριμ! χαχαχα Ξανά στους δρόμους οι οπαδοί του ΟΦΗ.Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το νέο συλλαλητήριο στους δρόμους του Ηρακλείου κατά της διοίκησης Βατσινά και της χρόνιας εξάρτησης από την οικογένεια Βαρδινογιάννη... Oι σύνδεσμοι του ΟΦΗ καλούν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στην πλατεία λιονταριών (20:00) για να εκφράσουν εκ νέου την εναντίωσή τους για την συνεχή διαπλοκή με την Παιανία.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ποιοί οπαδοί του οφη μωρε?Ηρακλειώτες γαύροι είναι και αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον παο.Και ο Βατσινάς τσιράκι του Κόκκαλη φυσικά.
Mika Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 O SPSS07 ειναι το νεο μου πουλεν στο φορουμ νομιζω
MiltoZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μολότοφ σε τηλεοπτικό κανάλι?Μπλόκο από μηχανάκια σε λεοφωρείο? Μπράβοι στη φυσούνα? Που είναι όλοι αυτοί που κωλοχτυπιόντουσαν το καλοκαίρι για την υποδοχή της Ανόρθωσης?Θέλω να μας ξαναμιλήσουν για τη διαφορά επιπέδου γαύρων-βάζελων γιατί μας τα είχανε κάνει τσουρέκια καλοκαιριάτικα. Φίλε δεν είναι το ίδιο, άμα έχει επίπεδο ο άλλος φαίνεται και από το πως πετάει την μολότοφ. Επιστήμονες είναι οι άνθρωποι.
Erwdios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ξανά στους δρόμους οι οπαδοί του ΟΦΗ.Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το νέο συλλαλητήριο στους δρόμους του Ηρακλείου κατά της διοίκησης Βατσινά και της χρόνιας εξάρτησης από την οικογένεια Βαρδινογιάννη... Oι σύνδεσμοι του ΟΦΗ καλούν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στην πλατεία λιονταριών (20:00) για να εκφράσουν εκ νέου την εναντίωσή τους για την συνεχή διαπλοκή με την Παιανία. Εδώ σε λίγο θα (ξανα)κατέβει ο βάζελος στη Συγγρού για να ενισχύσει το επάγγελμα κι εσείς ασχολείστε με το παράρτημα?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Φίλε δεν είναι το ίδιο, άμα έχει επίπεδο ο άλλος φαίνεται και από το πως πετάει την μολότοφ. Επιστήμονες είναι οι άνθρωποι. Σε αυτό έχεις δίκιο.Έχω μάθει οτι οι δικοί μας πετάνε βρώμικα μπουκάλια.Οι βάζελοι τα καθαρίζουνε πρώτα.Επίπεδο λέμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.