Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εφόσον δεν ασχολείσαι όπως παραδέχεσαι και ο ίδιος, τι πετάγεσαι και απαντάς σαχλαμάρες; Έξυπνος πάντως δε δείχνεις, σου το λέω.

Αγόρι μου, 20 χρόνια παίζω και ασχολούμαι με το μπάσκετ. Σου είπα απλά ότι τα τελευταία 5-6 ειδικά έχει ξεπέσει τόσο που δεν αξίζει να το βλέπεις συχνά (με πολύ λίγες εξαιρέσεις). Αν δεν αγαπάς το μπάσκετ βέβαια βλέπεις ό,τι βλακεία σου πασάρουν και το ίδιο ισχύει για όλα τα αθλήματα.

Άσε τα περι εξυπνάδας κι άλλες βλακείες και κουτοπονηριές, μη πιάνεσαι απο χαζά και ανούσια επιχειρήματα του στυλ "σύστημα Παναθηναϊκός και σύστημα πλημμύρα" .

Εξάλλου συνεχίζεις τα οφ-τόπικ.

-------------------------------

ΟΝΤΟΠΙΚ :

Το "αμύνεσθαι περι πάρτης" του Paparazzi το δατε; :lol:

@ Μίκα - Σου έδωσα 1 παράδειγμα ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ σε τι αναφερόταν ο Ερωδιός όταν είπε για τη διαιτησία - δε σου είπα για κάθε Τετάρτη-Κυριακή κλπ βλακείες. Μάτια έχεις και βλέπεις, εδω ασχολούνται με τι διαιτησία στο ΣΟΥΠΑ - ΓΚΕ-ΙΜ το χθεσινό, το έχουν καταντήσει ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, Κυριακή-Τετάρτη φταίει η διαιτησία παντού και πάντα, και ΠΟΤΕ τα χάλια μας τα μαύρα.

( και αναφέρομαι και γενικότερα τώρα, όχι μόνο για βάζελο)

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραια ρε παιδι μου. κι εγω σου λεω. μπαινω εδω χτες και βλεπω την εμαφνως προβληματικη βασω7 να λεει οτι παλι σας φταει η διατησια. βλεπω στο θεμα του Παναθηναικου ΚΑΝΕΝΑΣ να μην αποδιδει τη χθεσινη απωλεια βαθμων σε διαιτησια. και στα καπακια γκρινιαζει ο ερωδιος για την αδικια που εχει δει επανειλλημενως (??) στο μπασκετ.

μην μου το παιζετε λοιπον υπερανω διατησιας. αυτο ειπα

Δημοσ.
Tελίκα κλαιγονται οι οχι οι γαυροι για διαιτησια Τουκο? λες οχι και μετα αραδιαζεις ποσα φαουλ πηρε σε εναν αγωνα περσι ο ενας και ποσα ο αλλος.

αποφασιστε!

Mika, το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. 10 φάλτσα σφυρίγματα δίνουν αγώνα.

10 ανάποδα πλάγια άουτ στο ποδόσφαιρο, δεν έδωσαν ποτέ και σε κανέναν πρωτάθλημα.

Όταν η παραμικρή επαφή του Βασιλόπουλου π.χ. σφυρίζεται φάουλ και οι ίδιες ακριβώς φάσεις έφτασαν να δίνονται μέχρι και επιθετικά, τότε τι να λέμε.

Δεν είπα εγώ ποτέ ότι ο Ολυμπιακός είχε την ομαδάρα, η οποία άξιζε όλα αυτά τα χρόνια το πρωτάθλημα, αλλά κάθε φορά που προσπαθούσε να κάνει κάτι καλό (περσινός τελικός κυπέλλου π.χ.) του το έβγαζαν ξινό τα κοράκια.

Δημοσ.

Τον τελικό κυπέλλου νομίζω τον έχασε καθαρά ο Γιαννάκης, δε θυμάμαι κάτι άλλο. Για τον 5ο τελικό πρωτάθλημα είχε γίνει χαμός. Όπως και να έχει,

Όχι άλλες διαιτησίες παιδιά, ας συγκεντρωθούμε στο θέμα.

Δημοσ.

Καταρχήν δε μίλησα πουθενά για υπερομάδα.

Κατά δεύτερον, απάντησέ μου γιατί ξεφτιλίστικε ο αδικημένος Ολυμπιακός πέρυσι μέσα στο ΣΕΦ στην κανονική περίοδο και θα σου πω για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα.

Κατά τρίτον, περίεργο που ο αφάνας ήταν πρώτος πριν τον αγώνα με τη Καβάλα με 61 πόντους σε 4 αγώνες και ο Σμιθ του Κολοσσού 76 σε 4 αγώνες, ο Φράνσις της ΑΕΛ 67 για να πιάσω μόνο αυτούς και να μην κοιτάξω όλη τη λίστα.

Κατά τα άλλα, επιχειρήματα μπασκετικά δε μπορείς να αναπτύξεις (και δεν είναι κακό αυτό αν το παραδεχόσουν) οπότε καταφεύγεις σε "θα σας δείξουμε, θα δείτε τι θα πάθετε" και το μόνο που καταφέρνεις είναι να θυμίσεις το Χλαπάτσα.

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 11 : 00 : 39-----

Αγόρι μου, 20 χρόνια παίζω και ασχολούμαι με το μπάσκετ. Σου είπα απλά ότι τα τελευταία 5-6 ειδικά έχει ξεπέσει τόσο που δεν αξίζει να το βλέπεις συχνά (με πολύ λίγες εξαιρέσεις). Αν δεν αγαπάς το μπάσκετ βέβαια βλέπεις ό,τι βλακεία σου πασάρουν και το ίδιο ισχύει για όλα τα αθλήματα.

Άσε τα περι εξυπνάδας κι άλλες βλακείες και κουτοπονηριές, μη πιάνεσαι απο χαζά και ανούσια επιχειρήματα του στυλ "σύστημα Παναθηναϊκός και σύστημα πλημμύρα" .

Εξάλλου συνεχίζεις τα οφ-τόπικ.

Ρε άνθρωπε, από τη μια λες ότι δεν παρακολουθείς, μετά μετράς φάουλ σε ένα παιχνίδι, μετά λες δεν ασχολήσαι τα τελευταία 5-6 χρόνια, μετά λες ότι ασχολείσαι 20 χρόνια. Ωραία, και εμένα μου είχαν βγάλει δελτίο αθλητή πριν 20 χρόνια και έμαθα να παίζω (και όχι τι είναι) pick 'n' roll το 1990. Θα βγάλουμε να τις μετρήσουμε κιόλας;

Κατά τα άλλα, στα 10 τελευταία χρόνια που για εσένα ξέπεσε το μπάσκετ, υπήρξε μία ομάδα που πήρε 3 Ευρωπαϊκά. Οπότε δεν ξέρω τι μου πασάρουν εμένα που δεν αγαπάω το μπάσκετ, αλλά κάποιο επίπεδο πρέπει να είχε αυτή. Το ότι εσύ ξενέρωσες επειδή δεν πήγαινε καλά η ομάδα σου δεν έχει καμία σχέση. Οπότε άσε το κύρηγμα για άλλους.

Εξάλλου, εσύ απάντησες σε αυτό που λες εσύ κουτοπονηριά και εξυπνάδα ενώ είπα αρκετά περισσότερα πράγματα.

Δημοσ.

Κατά τρίτον, περίεργο που ο αφάνας ήταν πρώτος πριν τον αγώνα με τη Καβάλα με 61 πόντους σε 4 αγώνες και ο Σμιθ του Κολοσσού 76 σε 4 αγώνες, ο Φράνσις της ΑΕΛ 67 για να πιάσω μόνο αυτούς και να μην κοιτάξω όλη τη λίστα.

Σε βγάζω από τον κόπο:

"Killer" o Τσίλντρες

27 | 10 | 2008 - Μπάσκετ

Όταν οι αντίπαλοι κουράζονται αυτός λειτουργεί με… "Duracel". Ο Τζος Τσίλντρες σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έκανε "παπάδες" στο τέταρτο δεκάλεπτο, αποδεικνύοντας πως εκτός από χαρισματικός είναι και ακούραστος. Σοβαρεύτηκε και εξαφανίστηκε

Σαφώς το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον προφυλάσσει σε αρκετά κομμάτια του αγώνα λειτουργεί υπέρ των φυσικών δυνάμεων του αμερικανού σούπερ σταρ, αλλά από την άλλη ο Τσίλντρες αποδεικνύει πως έχει και την πνευματική διαύγεια και καθαρότητα να μπαίνει στο γήπεδο και να "καθαρίζει" για την ομάδα του…

Κατά του Άρη πέτυχε 15 πόντους στο τελευταίο εξάλεπτο, στο Αβελίνο πρόσθεσε άλλους οκτώ στο τέλος, ενώ κατά της Ολύμπιας πέτυχε εννιά πόντους στο διάστημα μεταξύ 35'-40'. Δεν είναι λοιπόν μόνο το έξυπνο κόλπο του "Δράκου" να κρατάει το… άτι του μέχρι να φτάσει η κούρσα στην τελική ευθεία, αλλά και η ατομική προετοιμασία του "Τσίλι" σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο που δίνουν τα καταλυτικά κτυπήματα στους κουρασμένους- πλέον- αντιπάλους στο τελευταίο πεντάλεπτο του εκάστοτε αγώνα.

Στατιστικά για Όσκαρ!

Η στατιστική μας βοηθάει για να αποδείξουμε και με αριθμούς αυτά που ως τώρα βλέπουμε από τον Τζος Τσίλντρες στο γήπεδο. Ο αμερικανός φόργουορντ είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μετά το πέρας και της τρίτης αγωνιστικής με μέσο όρο 18 πόντων ανά παιχνίδι. Θα έλεγε κανείς πως αυτό ίσως να μην αποτελεί έκπληξη, αλλά συνυπολογίστε δύο πράγματα: 1) Ο μέσος όρος συμμετοχής του είναι οριακά στα 26 λεπτά και 2) οι προσπάθειες που έχει πάρει ο αμερικανός φόργουορντ είναι πολύ λίγες αφού βάζει 18 πόντους με 9,3 προσπάθειες και 6,3 βολές!

Ακριβώς λοιπόν επειδή έχει σούπερ ποσοστά ευστοχίας μέσα από το "ζωγραφιστό" κυρίως, ο Τσίλντρες είναι επίσης πρώτος παίκτης στο πρωτάθλημα σε συνολικές εύστοχες προσπάθειες δύο πόντων, δεύτερος στην αντίστοιχη κατηγορία των συνολικά εύστοχων βολών και δεύτερος σε ποσοστό ευστοχίας στα σουτ δύο πόντων με 79,1%! Δεν σκοράρει, δηλαδή, απλώς αλλά παράλληλα κάνει και οικονομία στις προσπάθειες…

http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=7307&nt=108&lang=1

Δημοσ.

Ρε σεις, μια ερώτηση θα κάνω και περιμένω ειλικρινή απάντηση. Τα περί στημένης κυριαρχίας του ΠΑΟ στο μπάσκετ αντίστοιχα με αυτή του οσφπ στο ποδόσφαιρο τα πιστεύετε και τα λέτε?

Και για τον Τσιρλιντερς ακόμα μία. Μεχρι στιγμής βλεπετε στο γήπεδο αυτό που περιμένατε?

Δημοσ.
Ρε σεις, μια ερώτηση θα κάνω και περιμένω ειλικρινή απάντηση. Τα περί στημένης κυριαρχίας του ΠΑΟ στο μπάσκετ αντίστοιχα με αυτή του οσφπ στο ποδόσφαιρο τα πιστεύετε και τα λέτε?

Μίλησα εγώ για στημένη κυριαρχία του μπασκετικού Παναθηναϊκού? Εγώ μίλησα για παιχνίδια όπου δικαιούταν ο Ολυμπιακός τη νίκη (όπως πρόπερσι με τον Άκερ που παρεμπιπτόντως έδινε και πρωτάθλημα) και δεν τον άφησαν να την πάρει, χωρίς αυτό που λέω να υποσκελίζει τα προηγούμενα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού. Από την άλλη οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί από εσάς, μιλάτε για μία Ριζούπολη 4 χρόνια μετά και σε πολλές περιπτώσεις έχω ακούσει Παναθηναϊκούς να μιλάνε για 12 πέτσινα (να τραβάς τις κωλοτριχές σου δηλαδή)

Και για τον Τσιρλιντερς ακόμα μία. Μέχρι στιγμής βλέπετε στο γήπεδο αυτό που περιμένατε?

Εγώ δεν περίμενα να δω τον Τζόρνταν και τον μίαομάδαμόνοςτου. Περίμενα, η αλήθεια είναι, περισσότερα στο σκοράρισμα αλλά ο άνθρωπος χρειάζεται και κάποιο χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί και στη νοοτροπία και στη φιλοσοφία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και για να κλείσω την απάντησή μου με ερώτηση, από τον Γιασικεβίτσιους βλέπετε στο γήπεδο αυτά που περιμένατε, δεδομένου του γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος παίχτης ανδρώθηκε μπασκετικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν έχει καμία δικαιολογία περί προσαρμογής κλπ?

Δημοσ.
Σε βγάζω από τον κόπο:

http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=7307&nt=108&lang=1

Τι να σου πω. Το gayros.gr λέει μέσο όρο 18 πόντους, το galanissportsdata.com λέει ότι μετά τον αγώνα με τη Καβάλα έχει 72 πόντους ( σε πέντε αγώνες) και στον Αγώνα με την Καβάλα είχε 11. Τώρα αν 61/4=18 πάω πάσο, πάντως λέω να πιστέψω την επίσιμη στατιστική υπηρεσία του πρωταθλήματος και όχι ένα site που απευθύνεται σε οπαδούς.

Μίλησα εγώ για στημένη κυριαρχία του μπασκετικού Παναθηναϊκού? Εγώ μίλησα για παιχνίδια όπου δικαιούταν ο Ολυμπιακός τη νίκη (όπως πρόπερσι με τον Άκερ που παρεμπιπτόντως έδινε και πρωτάθλημα) και δεν τον άφησαν να την πάρει, χωρίς αυτό που λέω να υποσκελίζει τα προηγούμενα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού. Από την άλλη οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί από εσάς, μιλάτε για μία Ριζούπολη 4 χρόνια μετά και σε πολλές περιπτώσεις έχω ακούσει Παναθηναϊκούς να μιλάνε για 12 πέτσινα (να τραβάς τις κωλοτριχές σου δηλαδή)

Έλα αγόρι, εδώ σε έχω.

Εγώ δεν περίμενα να δω τον Τζόρνταν και τον μίαομάδαμόνοςτου. Περίμενα, η αλήθεια είναι, περισσότερα στο σκοράρισμα αλλά ο άνθρωπος χρειάζεται και κάποιο χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί και στη νοοτροπία και στη φιλοσοφία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και για να κλείσω την απάντησή μου με ερώτηση, από τον Γιασικεβίτσιους βλέπετε στο γήπεδο αυτά που περιμένατε, δεδομένου του γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος παίχτης ανδρώθηκε μπασκετικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και δεν έχει καμία δικαιολογία περί προσαρμογής κλπ?

Δε θα προσαρμοστεί ο αφάνας. Σε εύκολα παιχνίδια μπορεί να να βάλει 50 πόντους με 25 καρφώματα αλλά στα δύσκολα δεν... Είναι πολύ soft και δεν έχει σουτ. Και οι καλές Ευρωπαϊκές ομάδες δε δίνουν τόσο εύκολα το διάδρομο, ακόμα κι αν περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο (που συνήθως δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί του αφήνουν το σουτ) θα βρει άλλον μπροστά του. Και δε θα μιλήσω για τον Παναθηναϊκό, αλλά τι πιστεύεις εσύ ότι μπορει να κάνει απέναντι στις άμυνες της Σιένα και τις ΤΣΣΚΑ;

Για το Γιασικεβίτσιους δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω, θα μιλήσω όταν είναι αυτός το θέμα μας.

Δημοσ.

Το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ έχουν τελείως διαφορετικά πρωταθλήματα. Στο μπάσκετ πλην του Παο και του Όσφπ δεν υπάρχει άλλη σοβαρή ομάδα, είναι και αυτό το σύστημα των πλέυ όφ που σου δίνει την δυνατότητα να παίζεις σε 5 παιγνίδια ολόκληρο πρωτάθλημα, γενικά είναι πολύ εύκολο να κριθεί το πρωτάθλημα από ένα σφύριγμα.

Αντίθετα στο ποδόσφαιρο το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στα ντέρμπι. Δεν είμαι από αυτούς που βγάζουν όλα τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού κάλπικα. Όμως σε μια υγιή ποδοσφαιρική πραγματικότητα δεν έπρεπε να είχατε πάρει ούτε τα μισά. Είναι αφύσικο αυτό, πως να το κάνουμε. Δεν μπορεί να υπάρχουν χρονιές που ο οσφπ είχε 30 νίκες σε 34 αγώνες. Δεν μπορεί η ομάδα που σήκωσε το EYRO και έκανε πορείες στην Ευρώπη να μένει χωρίς πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να μην έχει σηκώσει πρωτάθλημα η ΑΕΚ 15 και βάλε χρόνια, ούτε να μην έχει διεκδικήσει τα τελευταία 20 χρόνια πρωτάθλημα ο Παοκ. Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να θεωρεί γκέλα την μη νίκη σε τούμπα, χαριλάου, ηράκλειο, έδρες που παλιά είχε ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Όλα αυτά δείχνουν ότι η προσπάθεια για δυναστεία ήταν μεθοδική και έπιασε όλα τα μετωπα με το να μικρύνει ιστορικές ομάδες και να μεγαλώσει άλλες που βολεύανε το σύστημα (Ξάνθη-Εργοτέλης)

Ο κόουτς δεν αφήνει τον Σάρας να είναι πρώτο βιολί. Θα συμφωνήσω με τους μπασκετικούς παναθηναϊκούς γενικά ότι σε ομάδα του ομπράντοβιτς δεν θα ξεχώριζε ούτε ο κλώνος του Γκάλη. Θα μπορούσες να μου πεις το ίδιο και για τον Τσιρλίντερς με τον Γιαννάκη, μόνο που ο Αμερικάνος δεν μου δείχνει να έχει κανένα ιδιαίτερο πλουραλισμό.

Δημοσ.

Ξέχασα να πω για τα μηχανάκια τα οποία πήγαν να κάνουν το μάγκα στους παίχτες μας. 200 άτομα εναντίον 30. Μπράβο. Α και αυτή η Κάτια τι ρόλο βαράει? Σας εκπροσωπεί ή όχι?

ο τσίλντρες για οποιον βλέπει μπάσκετ θα φύγει νύχτα. Ειναι ένα κλικ παραπάνω του κοκαινοπότη που είχαμε πέρσι. Ούτε τρίποντα βάζει ούτε σουτ εντός παιδειάς έχει.

Δημοσ.

Κάνετε ότι δε καταλαβαίνετε ρε οι βάζελοι :lol:

Ό,τι να ναι :lol:

Άλλο σου έλεγε ο Ερωδιός άλλο πάλι εσύ. Σου είπε πριν ότι δεν είχε παρακολουθήσει το τελευταίο ματς του Γαύρου. Πιάνεστε απο ότι σας κατέβει μπας και μπορέσετε να πείτε τπτ.

KWSN_Men - Ρώτα οποιονδήποτε που να έχει έστω και ελάχιστη σχέση με το μπάσκετ, και αν δε σου πει ότι ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΥ τα τελευταία 10 χρόνια, έλα και πες μου το όνομα του (!)

Η λες ότι ξέρεις μπάσκετ και αμφισβητείς ότι τη δεκαετία 90 είμασταν επι σειρά ετών το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και μαζευόταν όλη η αφρόκρεμα των ξένων εδώ ;;

Γιατί όπως και Ο,ΤΙ σας συμφέρει λέτε τα βαζελάκια εδώ μέσα.

Ούτε τα ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ δε παραδέχεστε.

Αλλά τι να λέμε, εδώ ρουφήξατε 4 στη μπάλα (ήσασταν για 8) και βγήκε ο φωστήρας ο Γιαννάκης σας και είπε "ε δεν είναι πραγματικό το σκορ κλπ"

Ενώ στο 1-1 το δικό σας που ναι μεν κάνατε πολλές φάσεις, ΑΛΛΑ δε μετρούσε καν το γκολ που τελικά.... καταφέρατε να βάλετε "έπρεπε να χάσει με 4-5 γκολ ο Ολυμπιακός" :lol:

Ρε γμτ, έχετε φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ.... (!)

:lol:

Ά, πώς το έλεγαν το άλλο;; Μέχρι και στο πινγκ-πονγκ μαζέψατε κόσμο και ....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ;;

:lol:

Να δούμε τι άλλα θα σκαρφιστείτε ρε, πω πω... :lol:

Δημοσ.

Μου αρέσει που απαντούσα και σοβαρά, για μπάσκετ...

Omni, δεν εκπροσωπεί κανέναν. Φαντάζομαι ότι πολλοί οργανωμένοι ευχαρίστως θα την έφτυναν.

Δημοσ.
Τι να σου πω. Το gayros.gr λέει μέσο όρο 18 πόντους, το galanissportsdata.com λέει ότι μετά τον αγώνα με τη Καβάλα έχει 72 πόντους ( σε πέντε αγώνες) και στον Αγώνα με την Καβάλα είχε 11. Τώρα αν 61/4=18 πάω πάσο, πάντως λέω να πιστέψω την επίσιμη στατιστική υπηρεσία του πρωταθλήματος και όχι ένα site που απευθύνεται σε οπαδούς.

Όπως λέει και το gavros.gr, μετά την 3 αγωνιστική. Mea Culpa, είχα την εντύπωση ότι με την Καβάλα ήταν η 4η αγωνιστική, οπότε το galanisdata είναι το σωστό στη συζήτησή μας.

Έλα αγόρι, εδώ σε έχω.

Πλάκα κάνεις έτσι?

Δε θα προσαρμοστεί ο αφάνας. Σε εύκολα παιχνίδια μπορεί να να βάλει 50 πόντους με 25 καρφώματα αλλά στα δύσκολα δεν... Είναι πολύ soft και δεν έχει σουτ. Και οι καλές Ευρωπαϊκές ομάδες δε δίνουν τόσο εύκολα το διάδρομο, ακόμα κι αν περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο (που συνήθως δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί του αφήνουν το σουτ) θα βρει άλλον μπροστά του. Και δε θα μιλήσω για τον Παναθηναϊκό, αλλά τι πιστεύεις εσύ ότι μπορει να κάνει απέναντι στις άμυνες της Σιένα και τις ΤΣΣΚΑ;

Για το Γιασικεβίτσιους δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω, θα μιλήσω όταν είναι αυτός το θέμα μας.

Ο χρόνος θα δείξει. Μην προδικάζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί scripta manent και εκτιθέμεθα πολύ εύκολα. Αν βρεί αυτός ο Ολυμπιακός, που είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα, αυτή τη στιγμή μπροστά του, μία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ που είναι χρόνια δεμένη και δουλεμένη, θα γνωρίσει μεγάλο στραπάτσο. Όπως είδα όμως τον Παναθηναϊκό μέσα στη Βαρκελώνη, νομίζω θα έχει την ίδια τύχη κι ας είναι ο ίδιος κορμός με κάποιες βασικές προσθήκες.

Για τον Γιασικεβίτσιους, δεν νομίζω να χρειάζεται να πεί κανείς κάτι. Μιλούν οι εμφανίσεις του και νομίζω ότι θα συμφωνήσεις απόλυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...