Critter Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Έχεις και θείο μπάτσο; 2-2 Καθρεφτάκι σε όλο μου το σώμα... 2-3 Εδω θα βρεις πολλες πληροφοριες για το πως μπορεις να το αντιμετωπισεις : http://www.parents.gr/forum/viewforum.php?f=17
Erwdios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Παρεμπιπτόντως, είδα τη μετάδοση του Παναθηναϊκός - Τρίκαλα από το Eurosport και σχολίασαν και τον αφάνα. Κοίτα να δεις που και οι ξένοι συμφωνούν μαζί μου. Κάτι περίεργα πράγματα ρε παιδάκι μου. Και εγώ που νόμισα ότι με θαμπώνουν τα πράσινα γυαλιά μου.... Όλοι συμφωνούν μαζί σου. Μέχρι και οι ΑΡΔ. Όπως πρόσφατα που διάβασες σε ένα απίθανο Ισπανικό site ότι ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει έναν Γεωργιανό, το αναδημοσίευσες εδώ σαν αναληθές δημοσίευμα, το διάβασαν οι ντόπιοι ΑΡΔ, το αναπαρήγαγαν στα ελληνικά ΜΜΕ και τελικά το διάβασε ο Γκαστόνε και τον ...δοκίμασε. Συνέχισε να μας διασκεδάζεις, τα καταφέρνεις περίφημα...
afentiko7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 μου θυμισε εμενα ενα καιρο που ασχολουμουνα με τον προγραμματισμο και εβλεπα αφισες στο δρομο και το ματι μου πηγαινε ενδιαμεσα στις λεξεις και ξεχωριζα εντολες c++ στο δευτερολεπτο. λολ. Κάτσε δλδ τι σοι λέξεις είχανε οι διαφημίσεις. Τώρα για το πως παίρνατε πανό την ξέρουμε την ιστορία. Πήγαινε ο ένας με την γκόμενα να δει το θρύλο με την παναχαική στο ΟΑΚΑ και στο μηχανάκι έπαιρνε και το πανώ μαζί. Ε μαζευονταν καμιά 20αριά και του το πέρνανε. Ηρωική πράξη ανδρείας δε λέω. Μην αρχισουμε να λέμε πάλι για ασέα, ηλιούπολη, κτλ είδαμε που κατέληξαν στο να χάσει τη ζωή του ένα παληκάρι. Με το να πουλάτε οπαδιλίκι νομίζετε ότι τάφονται τα πάθη? Εγώ μετά το λαύριο πραγματικά σιχάθηκα αυτό το football factory. Τώρα ρε μάγκες το Νικοπολίδη τι τον εβρίζατε? και σε μας έφυγε ο ριβάλντο τον δουλέψαμε λίγο ούτε για τα παιδιά του είπαμε τπτ, ούτε για τη γυναίκα του.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 λολ. Κάτσε δλδ τι σοι λέξεις είχανε οι διαφημίσεις. Τώρα για το πως παίρνατε πανό την ξέρουμε την ιστορία. Πήγαινε ο ένας με την γκόμενα να δει το θρύλο με την παναχαική στο ΟΑΚΑ και στο μηχανάκι έπαιρνε και το πανώ μαζί. Ε μαζευονταν καμιά 20αριά και του το πέρνανε. Ηρωική πράξη ανδρείας δε λέω. Μην αρχισουμε να λέμε πάλι για ασέα, ηλιούπολη, κτλ είδαμε που κατέληξαν στο να χάσει τη ζωή του ένα παληκάρι. Με το να πουλάτε οπαδιλίκι νομίζετε ότι τάφονται τα πάθη? Εγώ μετά το λαύριο πραγματικά σιχάθηκα αυτό το football factory. Τώρα ρε μάγκες το Νικοπολίδη τι τον εβρίζατε? και σε μας έφυγε ο ριβάλντο τον δουλέψαμε λίγο ούτε για τα παιδιά του είπαμε τπτ, ούτε για τη γυναίκα του. Είπαμε, εσύ πρόσεξε μη σπάσεις κανένα enter, ιδεολόγε του χουλιγκανισμού. Όλοι συμφωνούν μαζί σου. Μέχρι και οι ΑΡΔ. Όπως πρόσφατα που διάβασες σε ένα απίθανο Ισπανικό site ότι ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει έναν Γεωργιανό, το αναδημοσίευσες εδώ σαν αναληθές δημοσίευμα, το διάβασαν οι ντόπιοι ΑΡΔ, το αναπαρήγαγαν στα ελληνικά ΜΜΕ και τελικά το διάβασε ο Γκαστόνε και τον ...δοκίμασε. Συνέχισε να μας διασκεδάζεις, τα καταφέρνεις περίφημα... Ναι, το απίθανο Ισπανικό site έλεγε ότι έχει υπογράψει ενώ δεν είχε καν δοκιμαστείδεν ήταν καν Ελλάδα. Και πρώτη φορά που είχε γραφτεί ο,τιδήποτε για τον παίκτη στην Ελλάδα ήταν από εμένα. Και εδώ είμαστε και θα τον δούμε τον αφάνα. Πάντως η στατιστική λέει 1/11 σε 7 αγώνες. Σα να έχω δίκιο. Και τότε έλεγα ότι το 3άρι που πέρνεις για να σε οδηγήσει πρέπει να έχει καλά ποσοστά στα σουτ και να μην το φοβάται. Και έλεγα και για τον Έρτσεγκ ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και τον απέρριψε ο Ομπράντοβιτς. Πέσατε να με φάτε. Παρολαυτά, έχει θαμπώσει μέχρι τώρα, ειδικά με τη Τσιμπόνα ήταν το κάτι άλλο. Μόνο για το Βούισιτς είχα πει ότι τον ήθελα στον Παναθηναϊκό αλλά είχα πει ότι μου έκανε εντύπωση που δεν τον κυνηγήσαμε καν αφού είχαμε προσπαθήσει και παλιά. Τελικά θαμπώνει και αυτός. Εικόνισμα σε Μπουρούση και Πρίντεζη κάνατε; Πριν 2 χρόνια με έβριζε ένας ομοϊδεάτης σου όταν έλεγα ότι με το Γκέρσον δεν πάτε πουθενά. Τώρα λέω ούτε με το Γιαννάκη θα κάνετε τίποτα. Εδώ είμαστε και θα τα δούμε πάλι. Διασκέδασε τώρα.
FilipposMD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 KWSN_Men, κατά τη γνώμη μου κάνεις ένα λάθος. Βιάζεσαι να κρίνεις με πολύ μικρό δείγμα αγώνων, επιχειρηματολογώντας μάλιστα με τα στατιστικά. Πιθανώς θα δικαιωθείς για κάποιες από τις απόψεις σου στην πορεία της χρονιάς, ενώ για άλλες όχι. Αλλά σίγουρα δε θα γίνει αυτό μετά από <10 ματς μέσα στη χρονιά, με τη χρήση των στατιστικών. Για να υποστηρίξω τη θέση μου, θα πω 2-3 πράγματα, χωρίς να θυμάμαι αν είχαν αναφερθεί από εσένα ή από άλλον. Θυμάμαι κάποια φάση να σχολιάζεται θετικά η πρόοδος του Περπέρογλου και κάποιος έγραψε ότι είναι ο,τι κοντινότερο υπάρχει στον Φάνη Χριστοδούλου. Λοιπόν, ο Περπέρογλου έχει μέχρι τώρα 0/8 τρίποντα στην Ευρωλίγκα. Επίσης, ο Νίκολας είχε θεωρηθεί εγγύηση από την περιφέρεια, νομίζω απ' όλους. Μέχρι τώρα, έχει 3/13 τρίποντα στην Ευρωλίγκα και 3/15 στην Ελλάδα. Στην Ευρωλίγκα μάλιστα έχει και 2/10 δίποντα! Τέλος, ο Πέκοβιτς κάνει 1 φάουλ ανά 4,5 λεπτά, επίδοση που είναι ανάλογη με αυτή που είχε ο Σχορτσιανίτης, όταν τον θεωρούσες άμπαλο γομάρι που κάνει συνέχεια φάουλ (για Ευρωλίγκα μιλάω πάντα). Προφανώς δεν υποστηρίζω ότι οι παίκτες αυτοί είναι λίγοι. Απλώς θέλω να τονίσω ότι είναι λίγο νωρίς για να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα.
Erwdios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Είπαμε, εσύ πρόσεξε μη σπάσεις κανένα enter, ιδεολόγε του χουλιγκανισμού. Ναι, το απίθανο Ισπανικό site έλεγε ότι έχει υπογράψει ενώ δεν είχε καν δοκιμαστείδεν ήταν καν Ελλάδα. Και πρώτη φορά που είχε γραφτεί ο,τιδήποτε για τον παίκτη στην Ελλάδα ήταν από εμένα. Και εδώ είμαστε και θα τον δούμε τον αφάνα. Πάντως η στατιστική λέει 1/11 σε 7 αγώνες. Σα να έχω δίκιο. Και τότε έλεγα ότι το 3άρι που πέρνεις για να σε οδηγήσει πρέπει να έχει καλά ποσοστά στα σουτ και να μην το φοβάται. Και έλεγα και για τον Έρτσεγκ ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και τον απέρριψε ο Ομπράντοβιτς. Πέσατε να με φάτε. Παρολαυτά, έχει θαμπώσει μέχρι τώρα, ειδικά με τη Τσιμπόνα ήταν το κάτι άλλο. Μόνο για το Βούισιτς είχα πει ότι τον ήθελα στον Παναθηναϊκό αλλά είχα πει ότι μου έκανε εντύπωση που δεν τον κυνηγήσαμε καν αφού είχαμε προσπαθήσει και παλιά. Τελικά θαμπώνει και αυτός. Εικόνισμα σε Μπουρούση και Πρίντεζη κάνατε; Πριν 2 χρόνια με έβριζε ένας ομοϊδεάτης σου όταν έλεγα ότι με το Γκέρσον δεν πάτε πουθενά. Τώρα λέω ούτε με το Γιαννάκη θα κάνετε τίποτα. Εδώ είμαστε και θα τα δούμε πάλι. Διασκέδασε τώρα. Ο Γιαννάκης είπε ότι θέλει την ομάδα έτοιμη μετά τα Χριστούγεννα και εφόσον ζήτησε αυτή την πίστωση χρόνου, ευχαρίστως του τη δίνω. Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία. Ο Τσίλντρες αυτή τη στιγμή, είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Δεν με νοιάζει αν έχει σουτ, αν βάζει τρίποντα (που βάζει, γιατί οι περισσότερες διεισδύσεις του είναι γκολ-φάουλ) ή αν καρφώνει έξω από τη ρακέτα. Με ενδιαφέρει να ματώνει το πλεχτό. Ο Βούισιτς έχει απογοητεύσει, το ίδιο κι ο Έρτσεγκ, σύμφωνοι. Βιάζεσαι όμως να κρίνεις από έναν αγώνα, όπου ο Ολυμπιακός έχασε έχοντας κάτω τα χέρια. Με αυτή τη λογική, πρέπει να βγάλουμε και τον Διαμαντίδη και τον Φώτση άχρηστο, επειδή αρπάξατε 30άρα από τη Μπάρτσα. Εσύ λοιπόν που έχεις φοβερό και τρομερό 3άρι που δεν φοβάται το σουτ, που το είχες κρυμμένο εκείνη τη μέρα? Είναι απλό: Μόνο η φρόντ λάιν σου, ειδικά αν βρεθεί σε κακή μέρα, δεν είναι ικανή να σου δώσει αγώνες, όταν στη ρακέτα συνεχίζεις να υστερείς. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν κι αν δεν αναλάβουν πάλι δράση οι γκρίζοι λύκοι, θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος και ποιός θα διασκεδάσει.
Mika Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 πάλι δράση οι γκρίζοι λύκοι Κατα τα αλλα οι Παναθηναικοι ειναι κλαψιαρηδες για την διαιτησια...
FilipposMD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Κατα τα αλλα οι Παναθηναικοι ειναι κλαψιαρηδες για την διαιτησια... Παρεξήγησις κύριε. Για την τουρκική οργάνωση λέει ο άνθρωπος.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ο Γιαννάκης είπε ότι θέλει την ομάδα έτοιμη μετά τα Χριστούγεννα και εφόσον ζήτησε αυτή την πίστωση χρόνου, ευχαρίστως του τη δίνω. Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία. Πώς το λέει η διαφήμιση του 11880; "Μια ζωή περιμένωωωω, μα δε γίνονται θαύματαααα.":lol: Προπονητής που δίνει βάρος μόνο στην άμυνα στην Εθνική και την επίθεση την αφήνει στο έλεος του θεού με μοναδικό όπλο το pick 'n' roll, πήρε πήρε παίκτες με έφεση στην επίθεση και... ύφεση στην άμυνα, με αποτέλεσμα σε κανένα από τα δύο να μη μπορεί να στρώσει. Η Ισπανία που κάνει την Εθνική του Γιαννάκη να δείχνει ομαδίτσα κάθε φορά, έχει επιθετικό σύστημα που λέγεται "Panathinaikos". Κάνε πίστωση εσύ τώρα. Ανέβηκαν και τα επιτόκια τώρα, να δούμε ποιος θα την πληρώσει την πίστωση. Ο Τσίλντρες αυτή τη στιγμή, είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Δεν με νοιάζει αν έχει σουτ, αν βάζει τρίποντα (που βάζει, γιατί οι περισσότερες διεισδύσεις του είναι γκολ-φάουλ) ή αν καρφώνει έξω από τη ρακέτα. Με ενδιαφέρει να ματώνει το πλεχτό. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος; Πώς ακριβώς έκανες αυτή τη μέτρηση; Points per Game: 1. Steven Smith (Kolossos Rhodes) 18.6ppg 2. Torin Francis (AEL) 17.8ppg 3. Giannis Kalambokis (Panionios) 17.5ppg 4. Anthony Grundy (Panellinios) 17.4ppg 5. Nikola Pekovic (Panathinaikos) 15.6ppg 6. Kostas Vassiliadis (PAOK) 15.4ppg 7. Kenny Gregory (PAOK) 15ppg 8. Josh Childress (Olympiakos) 14.4ppg 9. Sven Schultze (Olympia Larissa) 13.4ppg 10. Stratos Perperoglou (Panathinaikos) 13.2ppg Βάζει 1,2 πόντους παραπάνω από τον Περπέρογλου ε; Καλός θα είναι. Άσε που πέρασε και τον Σούλτσε. Ο Βούισιτς έχει απογοητεύσει, το ίδιο κι ο Έρτσεγκ, σύμφωνοι. Βιάζεσαι όμως να κρίνεις από έναν αγώνα, όπου ο Ολυμπιακός έχασε έχοντας κάτω τα χέρια. Με αυτή τη λογική, πρέπει να βγάλουμε και τον Διαμαντίδη και τον Φώτση άχρηστο, επειδή αρπάξατε 30άρα από τη Μπάρτσα. Εσύ λοιπόν που έχεις φοβερό και τρομερό 3άρι που δεν φοβάται το σουτ, που το είχες κρυμμένο εκείνη τη μέρα? Ποιο ένα παιχνίδι; Ειδικά ο Βούισιτς, ποιο είναι το καλό παιχνίδι που έχει κάνει; Όχι το ένα άσχημο, το ένα καλό πες μου. Το ένα μέτριο έστω! Ο Έρτσεγκ έχει επιπλεύσει σε κάποια παιχνίδια αλλά μέχρι εκεί. Το φοβερό 3άρι που λες, είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που θα μας δώσει λύσεις. Αλλά ουσιαστικά φέτος παίζει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Και δε φοβάται, ούτε είναι το αστέρι μας όμως, ούτε πέρνει 6 το χρόνο. Το ότι τον λέτε κατσίκι εσείς επειδή σας έφτυσε, δε σημαίνει ότι είναι, ούτε ότι εμείς έχουμε τεράστιες απαιτήσεις από αυτόν. Είναι απλό: Μόνο η φρόντ λάιν σου, ειδικά αν βρεθεί σε κακή μέρα, δεν είναι ικανή να σου δώσει αγώνες, όταν στη ρακέτα συνεχίζεις να υστερείς. Τελικά η φροντλάιν είναι μόνη της ή υστερεί; Δε μπορεί και τα δύο τρελλό αγόρι. Εκτός αν δεν ξέρεις ότι φροντ λάιν είναι οι ψηλοί που παίζουν στη ρακέτα, πράγμα που δε θεωρώ και απίθανο. Και οι Φώτσης-Μπατίστ-Τσαρτσαρής-Πέκοβιτς σε τι υστερούν σε σχέση με τους Μπουρούση και Πρίντεζη; Γιατί Βούισιτς, Έρτσεγκ και Σχορτσιανίτης διακοσμητικοί είναι μέχρι τώρα. Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν κι αν δεν αναλάβουν πάλι δράση οι γκρίζοι λύκοι, θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος και ποιός θα διασκεδάσει. Ναι μωρέ, ξέρω, όπως πέρυσι που το σκορ σε 8 παιχνίδια ήταν 6-2.
Tuko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μίκα - αν πας πιο πίσω θα θυμηθείς 1ν θεϊκό αγώνα τελικού πρωταθλήματος περσινού ( νομίζω ο 5ος ήταν κι ολας!) όπου ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει 20 φάουλ και ο Ολυμπιακός 5; Σε 1-2 δεκάλεπτα. Κάτι απίστευτα πράγματα και τα παραδεχόντουσαν και βάζελοι. Ψάξε εδώ μέσα, θα το βρεις κάπου. Οι βάζελοι το χουν ανέκαθεν το περι διαιτησίας, δεν είναι κάτι νέο. Δες τη μπάλα, 10-11 χρόνια τώρα η ίδια δουλειά, δε κοιτάνε τα χάλια τους. Είδες πολλούς εδώ και γενικά γαύρους να λένε για τπτ διαιτησίες τόσα χρόνια στο μπάσκετ; Πέρσι και άντε λίγο πρόπερσι είχε ομάδα που κόντραρε το βάζελο, όπως και φέτος λογικά. Τέσπα, όσον αφορά το μπάσκετ θα δείξει, γιατί δείχνουν αρκετά ασταθείς και οι 2 φέτος. Είναι νωρίς πάντως ακόμα. KWSN_Men - Πετάς κάτι επιχειρήματα ώρες ώρες, τύφλα να χουν οι S300. Ε, αφού το ονόμασε η Ισπανία "Παναθηναϊκός" το σύστημα, ΤΕΛΟΣ Φυσικά και αυτό μόνο μετράει όχι ότι έχουν και καλύτερες μονάδες, παίζουν και με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, και δε παρατάνε παιχνίδια. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε απο τη πάρτη σου, έχεις καταντήσει γραφικότατος.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 KWSN_Men - Πετάς κάτι επιχειρήματα ώρες ώρες, τύφλα να χουν οι S300. Ε, αφού το ονόμασε η Ισπανία "Παναθηναϊκός" το σύστημα, ΤΕΛΟΣ Φυσικά και αυτό μόνο μετράει όχι ότι έχουν και καλύτερες μονάδες, παίζουν και με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, και δε παρατάνε παιχνίδια. Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε απο τη πάρτη σου, έχεις καταντήσει γραφικότατος. Δεν είπα μόνο αυτό όμως. Και δε σε είδα να σχολιάζεις τα υπόλοιπα. Τώρα τα περί τσαμπουκά και λοιπά αστεία, δε θα μπω στον κόπο να τα σχολιάσω. Το ότι η Εθνική σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια παρουσιάζει 1, ένα uno, one επιθετικό σύστημα, δεν είναι θέμα παικτών ή τσαμπουκά. Τώρα αν εσύ για οποιονδήποτε (οπαδικό, ιατρικό, κοινωνιολογικό, αθλητικό, ανθρωπολογικό) λόγο αδυνατείς να το καταλάβεις αυτό, εγώ δε φταίω σε κάτι. Σας παραμύθιασαν φέτος ότι θα παίζετε και τριγωνική επίθεση. Και την έχετε παίξει σε 3 επιθέσεις σε 7 παιχνίδια. Ε ρε γέλια...
Tuko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μου αρέσει ο πληθυντικός σου και το "εσείς / εμείς κτλπ". Ούτε καν με νοιάζει τι θα παίξει, ποιος θα παίξει και τι θα κάνει, και μη σχολιάζεις τπτ περι τσαμπουκά, γιατί πρέπει να ξέρεις τι είναι για να το σχολιάσεις Αυτά τα...ολίγα.. S300 Υ. Γ Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε και λίγο και οι 2 - Δε σχολιάζω τα στατιστικά κλ παίχτες γιατί απλά δεν ασχολούμαι με πόντους κλπ, ούτε και είπα τπτ περι αυτού, το μπάσκετ έχει (ξε)πέσει χρόνια τώρα στην Ελλάδα ( 10ετία το λιγότερο όσον αφορά το Πρωτάθλημα και την δυναμικότητα του, δηλ ξένους που έρχονται κλπ) και για μένα δύσκολα θα επιστρέψει στα επίπεδα δεκαετίας 90' με τις μαμακίες που κάνουν. Σκέψου ότι απο Ολυμπιακό έχω δει 10 λεπτά μόνο φέτος και αυτό τυχαία. Δεν έχει την αίγλη που είχε όπως και να το κάνουμε. Εθνική / Euro / Ολυμπιακούς / Mundo , ΟΚ βλέπω. Οπότε ούτε με ενδιαφέρει αν κατούρησε ο τάδε ψηλός του Γαύρου ή του Βάζελου. Υ.Γ 2 - Για το θάψιμο του Γιαννάκη που κάνεις νομίζω συμφωνούν οι περισσότεροι Έλληνες που ξέρουν λίγο μπάσκετ.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εφόσον δεν ασχολείσαι όπως παραδέχεσαι και ο ίδιος, τι πετάγεσαι και απαντάς σαχλαμάρες; Έξυπνος πάντως δε δείχνεις, σου το λέω.
Mika Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Tελίκα κλαιγονται οι οχι οι γαυροι για διαιτησια Τουκο? λες οχι και μετα αραδιαζεις ποσα φαουλ πηρε σε εναν αγωνα περσι ο ενας και ποσα ο αλλος. αποφασιστε!
Erwdios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εφόσον δεν ασχολείσαι όπως παραδέχεσαι και ο ίδιος, τι πετάγεσαι και απαντάς σαχλαμάρες; Έξυπνος πάντως δε δείχνεις, σου το λέω. Εσύ εξήγησε μας τον λόγο για τον οποίο αυτή η υπερομάδα ξεφτιλίστηκε από τη Μπαρτσελόνα και άσε τους χαρακτηρισμούς. Πριν τον αγώνα με την Καβάλα, (τον οποίο επαναλαμβάνω, δεν παρακολούθησα) ο Τζος ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Και για να μην μακρηγορούμε, με μια κηδεία ειδικά από τον Τζος, θα κλείσει το στοματάκι. (λίγο δύσκολο βέβαια, γιατί και οι ποδοσφαιρικοί, μετά την τεσσάρα πέρυσι, είχαν διπλάσια γλώσσα απ' ότι πριν. Και μην αρχίσεις τα παιδιάστικα: "Εσύ μάθε τι είναι φρόντ λάιν και μετά έλα να μιλήσουμε" γιατί κατάλαβες πολύ καλά τι ήθελα να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.