KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Σοβαρα μιλας?Εβαλε τριποντο??:lol: (ασχετο, αλλα εχει πλακα, σουπερ σοφο και τσιλντρες λεει, 11π ο καθενας στην Καβαλα. ψψψψψ, γκαυλα. Κερακι στον Αγιο Μπουρουση πρεπει να αναβουν φετος) Ναι ρε. Τώρα έχει 1/11 σε όλες τις διοργανώσεις... (επίσης άσχετο, αλλά κάτι άκουσα για 40€ το εισιτήριο στο μπάσκετ χτες εδώ στην Καβάλα... νορμάλ ή πολύ είναι; ) Στο ΟΑΚΑ πάντως βλέπεις Ευρωλίγκα με 10 ευρώ. Δε βλέπεις βέβαια τον αφάνα να βάζει τρίποντο, αλλά τι να κάνουμε...
alexzzz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 ποσο???? ελεος με τους κερδοσκοπους Καλά δεν είμαι και σίγουρος αλλά θα το τσεκάρω. Και είναι και πολύ μικρό το γήπεδο. Άκουσα και κάτι τιμές για τον αγώνα της Τετάρτης στο Κύπελλο και καράφλιασα εξίσου...
Erwdios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πες την αλήθεια, φώναξες "ΓΚΟΛ!!!" όταν έβαλε εχτές το τρίποντο ο αφάνας; Δεν έχω άγχος για τους αγώνες με τις Καβάλες και συνεπώς δεν τον είδα. Δεν τον πήραμε όμως να βάζει τρίποντα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Mika, δεν είναι γενικό το φαινόμενο ασυνενοησίας. Το πρόβλημα είναι στον τρόπο με τον οποίο καταθέτετε τις απόψεις σας. Κόψτε την ειρωνία και τον χλευασμό και κάτι μπορεί να γίνει. Ειδάλλως, αφήστε εμάς να παραληρούμε μόνοι μας με τον Τσίλντρες που βάζει και τρίποντα.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δεν έχω άγχος για τους αγώνες με τις Καβάλες και συνεπώς δεν τον είδα. Δεν τον πήραμε όμως να βάζει τρίποντα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Mika, δεν είναι γενικό το φαινόμενο ασυνενοησίας. Το πρόβλημα είναι στον τρόπο με τον οποίο καταθέτετε τις απόψεις σας. Κόψτε την ειρωνία και τον χλευασμό και κάτι μπορεί να γίνει. Ειδάλλως, αφήστε εμάς να παραληρούμε μόνοι μας με τον Τσίλντρες που βάζει και τρίποντα. Το θέμα είναι ότι τον πήρατε επειδή είχε ωραία βιντεάκια στο youtube. Και αν δεν τον πήρατε για να βάζει τρίποντα, περαστικά σας.
Erwdios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι τον πήρατε επειδή είχε ωραία βιντεάκια στο youtube. Και αν δεν τον πήρατε για να βάζει τρίποντα, περαστικά σας. Εγγύc γαρ ο καιρόc...
KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Που θα βάλει και άλλο τρίποντο; Μην είσαι τόσο σίγουρος... Παρεμπιπτόντως, είδα τη μετάδοση του Παναθηναϊκός - Τρίκαλα από το Eurosport και σχολίασαν και τον αφάνα. Κοίτα να δεις που και οι ξένοι συμφωνούν μαζί μου. Κάτι περίεργα πράγματα ρε παιδάκι μου. Και εγώ που νόμισα ότι με θαμπώνουν τα πράσινα γυαλιά μου.... Παρεμπιπτόντως, που είναι εκείνος που έλεγα ότι θα τα βάζει στην Ευρώπη επειδή είναι πιο κοντά; Άνοιξε η γη μάλλον...
Critter Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και ο Μπακατσιας 1 εβαλε και πηρε πρωταθλημα με 35 πόντους διαφορα.
MiltoZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Παρεμπιπτόντως, που είναι εκείνος που έλεγα ότι θα τα βάζει στην Ευρώπη επειδή είναι πιο κοντά; Άνοιξε η γη μάλλον... Έκανα λάθος για τον Τσίλτνερς, το παλικάρι δεν το χει καθόλου το σουτ. Αυτό που είχα πει ότι από πιο κοντά είναι πιο εύκολο στο είχα αποδείξει τότε και σε σένα και στον φίλο σου και ισχύει. Εξυπνάκια.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και ο Μπακατσιας 1 εβαλε και πηρε πρωταθλημα με 35 πόντους διαφορα. Και έπερνε 6 μύρια; Ή αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά; Έκανα λάθος για τον Τσίλτνερς, το παλικάρι δεν το χει καθόλου το σουτ. Αυτό που είχα πει ότι από πιο κοντά είναι πιο εύκολο στο είχα αποδείξει τότε και σε σένα και στον φίλο σου και ισχύει. Εξυπνάκια. Α, εσύ ήσουν; Δε θυμόμουν ποιος είχε πει τι, με τόσα που λέγατε ένα σορό άτομα που είχατε μαζευτεί για να με πείσετε ότι θα τα βάζει, και ότι το στυλ δεν παίζει ρόλο, και ότι στην Ευρώπη είναι πιο εύκολα επειδή είναι πιο κοντά και οι αντίπαλοι μαλάκες. Τώρα μείνατε με το "κάνει δουλειές που δε φαίνονται, παίζει άμυνα, στο ένας εναντίον ενός δεν παίζεται" κτλ. Ο Μάρσαλ μια χαρά του τα κόλλαγε πάντως προχτές. Και θα ήθελα να ξέρω σε πόσα παιχνίδια με δύσκολες ομάδες θα μπορεί να παίζει ένας εναντίον ενός στην Ευρώπη...
Critter Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Παραπανω απο 6 μυρια έπαιρνε. Και επειδη εμεις οι γαυροι ειμαστε και ευρηματικοι : Τρελο παλικαρι αυτος που το εκανε...Απλα θεος!!
KWSN_Men Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μου αρέσει όταν η έλειψη επιχειρημάτων οδηγεί στις εξυπναδούλες. Και φυσικά, αν ήταν αυτοκόλλητο με τρυφύλλι πάνω στην πινακίδα, θα λέγατε ότι κάποιο ζώο καταστρέφει τη δημόσια περιουσία...
MiltoZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εμείς εδώ λέγαμε ότι είναι καλός παίκτης για το nba (που είναι αποδεδηγμένα) και ότι μένει να δούμε πόσο μπορεί να προσφέρει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Ακόμα και τριαντάρες να έβαζε στα πρώτα 5-6 ματς που έχει παίξει δεν έχει αλλάξει κάτι και εξακολούθεί να ισχύει αυτό που λέγαμε. Γι αυτό μην λέτε μεγάλα λόγια γιατί στο τέλος γίνεται ταμείο. Και φυσικά, αν ήταν αυτοκόλλητο με τρυφύλλι πάνω στην πινακίδα, θα λέγατε ότι κάποιο ζώο καταστρέφει τη δημόσια περιουσία... Μα φυσικά...
Critter Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μου αρέσει όταν η έλειψη επιχειρημάτων οδηγεί στις εξυπναδούλες. Και φυσικά, αν ήταν αυτοκόλλητο με τρυφύλλι πάνω στην πινακίδα, θα λέγατε ότι κάποιο ζώο καταστρέφει τη δημόσια περιουσία... Πρωτον έπαιρνε πανω 6μυρια και δεν κανω πλακα (απλα ητανε διαφορετικο το νομισμα τοτε).... Οσον αφορα την πινακιδα, δεν ειπα οτι καλα έκανε αυτος που το εκανε αλλα οτι ηταν φοβερη εμπνευση....μου θυμισε εμενα ενα καιρο που ασχολουμουνα με τον προγραμματισμο και εβλεπα αφισες στο δρομο και το ματι μου πηγαινε ενδιαμεσα στις λεξεις και ξεχωριζα εντολες c++ στο δευτερολεπτο. Γι’αυτο πλεον δεν ασχολουμαι με το αντικειμενο . Το να κολλάς αυτοκολλητα ειναι ακομα μεγαλυτερη μλκια γιατι μοιαζει με το παραπανω στο οτι χαλαει την πινακιδα αλλα στερειται εμπνευσης ...Οποτε 2-1.
insomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Έχεις και θείο μπάτσο; 2-2 Καθρεφτάκι σε όλο μου το σώμα... 2-3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.