Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασχετο αλλα ο ευθυμιαδης ειχε σακατευτει για οσα ειχε δωσει ΠΡΙΝ το πεντακαθαρο πεναλντυ, ie εκτελεση φαουλ απο ολυμπιακο με τα χερια κλπ

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπότε και ξεσπάσατε...

Τα θέλω και τα λέω, αν μου ξέφευγαν θα έγραφα κάτι τέτοιο:

Ο Ευθυμιαδης δεν εφαγε ξυλο για το πεντακαθαρο πεναλτι.Για αλλα που εκανε σε ολη τη διαρκεια του αγωνα εφαγε...
Δημοσ.
Η πλάκα είναι ότι μιλάει κι ο Παυλάρας για διαιτησία, που έχει καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ με τις παρασκηνιακές ραδιουργίες του.

Όσο μπόι του λείπει, τόση π@#$α έχει.

Και το Ευρωπαϊκό μη σου πω. :lol:

Δημοσ.

Καλα οι Παναθηναικοι ειστε ωρες ωρες πολυ αστειοι.... Αυτη η καραμελα με τον Ευθυμιαδη και το οτι εφαγε το ξυλο για τα υπολοιπα εκτος του πεναλτι έχει αφθονο γέλιο και οποτε την ακουω πραγματικα μου φτιαχνει τη μερα γιατι απεικονιζει στον υπερμετρο βαθμο το πως μπορει να δικαιολογησει ενας ανθρωπος τα αδικαιολογητα.

Δηλαδη μου λετε οτι οι οπαδοι και οι παραγοντες που μπουκαρανε την ωρα που εγινε το πεναλτι και μετα, σκεφτηκανε : "A!ειναι πεναλταρα αλλα ο γ@#$@$ αν μας ειχε παει καλα σε ολο το παιχνιδι τωρα θα κερδιζαμε 2-0 και δεν θα μας ενοιαζε το πεναλτι αρααααα....ντου να τον φαμε"....

Γιατι δεν εχετε τα π@π@ρια να παραδεχτειτε αυτο που τουλαχιστον φιλοι μου παναθηναικοι μη καφροι παραδεχονται, που ειναι το εξης : Ναι, νομισαμε οτι δεν ειναι πεναλτι γιατι υπηρχε πολυ μεγαλο αισθημα αδικιας στο γηπεδο σε ολη την διαρκεια του αγωνα και ετσι του καναμε ντου. Εκ των υστερων διαπιστωσαμε οτι ητανε πεναλτι και επικαλεστηκαμε τις υπολοιπες φασεις που ειχανε γινει χωρις βεβαιως να μετανιωνουμε για αυτο που εγινε μιας και θεωρουμε οτι θα το ειχαμε καθαρισει το παιχνιδι.

Οσο για το φάουλ με το χερι, απλα respekt...Μην ξεχναμε άλλωστε οτι 5 λεπτα μετα απο αυτο το φαουλ στο κεντρο εγινε το πεναλτι...Αν δεν ειχε εκτελεστει με το χερι, δεν θα ειχε γινει το πεναλτι...Respekt λεμε....

Δημοσ.

ΟΚ παπαρια δεν εχουμε, αστειοι ειμαστε, τη μερα σου φτιαξαμε μια χαρα λοιπον. οσοι εχουν γνωμη διαφορετικη απο του κυριου κριτερ εχουν αδικο...

για το χερι πλακα κανεις φανταζομαι... το εγραψα γιατι πολυ απλα ειναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ του τι σφαγη ειχε γινει στο συγκεκριμενο ματς.

Δημοσ.
ΟΚ παπαρια δεν εχουμε, αστειοι ειμαστε, τη μερα σου φτιαξαμε μια χαρα λοιπον. οσοι εχουν γνωμη διαφορετικη απο του κυριου κριτερ εχουν αδικο...

για το χερι πλακα κανεις φανταζομαι... το εγραψα γιατι πολυ απλα ειναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ του τι σφαγη ειχε γινει στο συγκεκριμενο ματς.

Θυμάμαι κι εγώ μία σφαγή με ένα γκολ άουτ και ένα πέτσινο πέναλτι που τα συννενοήθηκαν οι κουμπάροι και το έχασε ο άλλος και μαλιστα πολύ πιο πρόσφατα.

Δεν θυμάμαι το αίσθημα αδικίας που είχαν οι αμόρφωτοι, κάφροι, δολοφόνοι, λιμενεργάτες γαύροι (ή όπως αλλιώς τους φαντάζεστε) να τους οδηγεί σε τραμπουκισμούς εις βάρος του διαιτητή.

Δημοσ.

Αν η εκτελεση ενος φαουλ στο κεντρο με το χερι** ειναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ σφαγης, τοτε το μη σου δινουν ενα πεναλτι (γενικα αναφερομαι) τι ειναι?

Και εδω αποδυκνειετε γιατι οι βαζελοι έχουν 12 χρονια την ίδια κλαψα και αισθηση αδικιας...οταν θεωρουν το φαουλ με το χερι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ σφαγης τοτε κλαυτα χαραλαμπε...

**btw παιζει να βρεις κανα video με τη φαση?Γιατι εγω σαν να θυμαμαι να διαμαρτυρεστε για το οτι δεν ειχε στηθει η μπαλα (κατι που γινεται κατα κορον σε ολους τους αγωνες)....

Δημοσ.
Ε βέβαια, μην πεί κανείς Παυλάρας, καραδοκεί ο KWSN. Του θίξαμε τα Χόμπιτς. :lol:

Ναι βρε, όλη η Ευρώπη τα ίδια με εσένα λέει. Για Χόμπιτς και άλλα παραμύθια. :lol:

Δημοσ.

**btw παιζει να βρεις κανα video με τη φαση?Γιατι εγω σαν να θυμαμαι να διαμαρτυρεστε για το οτι δεν ειχε στηθει η μπαλα (κατι που γινεται κατα κορον σε ολους τους αγωνες)....

Δεν χρειάζεται video. Απλώς την στρώνει με το χέρι για να εκτελέσει το φάουλ και πρίν η μπάλα σταματήσει να κινείται πλήρως, όπως προβλέπει ο κανονισμός, εκτελείται το φάουλ.

Όταν ο Ηρακλής όμως πέρυσι εκτελούσε κόρνερ μισό μέτρο μπροστά από τη γραμμή και μας έβαζε γκολ, ήταν πταίσμα.

Ναι βρε, όλη η Ευρώπη τα ίδια με εσένα λέει. Για Χόμπιτς και άλλα παραμύθια. :lol:

Μιλάει ο Παυλάρας από μέσα σου? Ρε κοίτα να δείς που έγινε κι ο κοντοπίθαρος, Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια.

Δημοσ.

καλα με τον Ερωδιο ειναι γνωστο οτι δεν παιζει να κανει ανθρωπος συζητηση αλλα απ οτι φαινεται ειναι γενικο το φαινομενο...

καλημερα σας λοιπον χαρουμενοι ολυμπιακοι

Δημοσ.
Μιλάει ο Παυλάρας από μέσα σου? Ρε κοίτα να δείς που έγινε κι ο κοντοπίθαρος, Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια.

Πες την αλήθεια, φώναξες "ΓΚΟΛ!!!" όταν έβαλε εχτές το τρίποντο ο αφάνας;

Δημοσ.
Πες την αλήθεια, φώναξες "ΓΚΟΛ!!!" όταν έβαλε εχτές το τρίποντο ο αφάνας;

Σοβαρα μιλας?

Εβαλε τριποντο??:lol::lol:

(ασχετο, αλλα εχει πλακα, σουπερ σοφο και τσιλντρες λεει, 11π ο καθενας στην Καβαλα. ψψψψψ, γκαυλα. Κερακι στον Αγιο Μπουρουση πρεπει να αναβουν φετος)

Δημοσ.

(επίσης άσχετο, αλλά κάτι άκουσα για 40€ το εισιτήριο στο μπάσκετ χτες εδώ στην Καβάλα... νορμάλ ή πολύ είναι; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...