Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλη μία λαμπρή απόδειξη του υψηλού επιπέδου των βάζελων και των Μογγόλων γαύρων... χέσε μας ρε καϊζερ...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι καθε φορα που φερνεις 0-0 ή 1-1 σου φταιει που παιζουν ολοι πισω, που κλεινονται, που βαρανε, που καθυστερουν.

Εμεις οταν φερνουμε Χ με τον καθε Ηρακλακο λεμε "Δεν γινεται να μην μπορεις σαν Παναθηναικος να διασπασεις μια ομαδα που το μονο που κανει ειναι να περιμενει" , εσεις "Ουγκ ουγκ ουγκ φταιει που κλειστηκε ο ΟΦΗ και βαραγε ουγκ"

Εαν εσυ προσωπικα δεν εισαι ετσι τοτε πασο και εχεις δικαιωμα να μιλας, αλλα οσο πιο αντικειμενικα μπορω να κρινω ειναι απειρως περισσοτεροι οι γαυροι που στα 0-0 τους φταιει ο αντιπαλος που κλειστηκε απο τους αντιστοιχους Παναθηναικους

Μα εγω δεν νομιζω οτι ειμαι μονο εγώ ετσι. Οι περισσοτεροι ολυμπιακοι ναι μεν λενε οτι ο αντιπαλος έπαιζε όλος πισω κτλ αλλα κατα τα αλλα αυτο που τονιζουμε απο περισυ ειναι οτι ο ολυμπιακος πρεπει να βρει τη φορμουλα να διασπασει αυτες τις άμυνες. Δηλαδη καταληγουμε στο οτι "ναι τι ωραια θα ηταν η ζωη αν οι αλλοι παιζανε όλοι στην επιθεση αλλα απο τη στιγμη που δεν το κανουνε πρεπει να βρουμε ενα τροπο να τους πολεμησουμε ετσι" . Το ιδιο πραγμα λεμε και οι 2...Απλα εσυ το βλεπεις αλλιώς για καποιο λόγο. Επίσης μην ξεχνας οτι εμεις εστω και αν ο αντιπαλος παιζει με 10 πισω απο τη μπαλα, στο γηπεδο μας εστω και με 1-0 κερδιζουμε. Εσυ δεν δικαιολογησε σαν ΠΑΟ να χανεις βαθμους απο τον Εργοτελη και απο τον Ηρακλη που δεν νομιζω δα οτι παιξανε τοοοοσο αντιποδοσφαιρο.

Επισης αυτο που εχω πει και δεν νομιζω να διαφωνεις και ιδιαιτερα ειναι πως η μεγαλη διαφορα του ολυμπιακου απο τον παναθηναικο αυτη τη στιγμη ειναι οτι εχει γήπεδο. Αν ειχες και συ γηπεδο ΕΔΡΑ (καινουργιο που φτιαχνει ψυχολογια...οχι το ερειπιο την λεωφορου) τοτε σπανια θα εχανες βαθμους στην εδρα σου. Με 10.000 κοσμο το καραισκακη φαινεται γεματο και ασκει

Δημοσ.

Όσον αφορα τον Ντιογκο, δεν καταλαβαινω τι περισσοτερο περιμενετε απο αυτο το παιδι....Ειναι ενας βαρυς φορ που προφανως δεν μπορει να παρει τη μπαλα να περασει 3 στην ταχυτητα αλα καστιγιο και να βαλει γκολ. Ειναι παικτης που δημιουργει χώρο στον ΓΡΗΓΟΡΟ παρτενερ ή του δημουργεί χώρους ο γρήγορος παρτενερ. Τετοιον παρτενερ εμεις δεν εχουμε και συνεπως όταν εχει 1 παικτη κολλημενο πανω του σε ολο το ματς και αλλον έναν σε επιφυλακη για να καλυψει, προφανως δεν μπορει να κανει τπτ. Ας μην διωχνανε τον Λουα και τα λέγαμε...

γιατι επιμενει ομως και τον ξεκιναει σε ολα τα εκτος εδρας και δεν εχουμε καταφερει να κανουμε ουτε ευκαιρια ?

με ξανθη οφη αρη γαλατα παο καναμε απο μια ευκαιρια σε καθε αγωνα

κατι πρεπει να αλλαξει νομιζω

Ο μητρογλου εστω θα βοηθαγε πιο πολυ ειναι πιο κινητικος εχει ντριμπλα και ας εχασε καποια γκολ

ή εστω ο Οσκαρ

Ο αλλος το μονο που κανει ειναι να στεκεται στη σεντρα να του ερχεται η ψιλη μπαλια και να ξαπλωνει κατω μολις τον πιεζει ο αμυντικος

Δημοσ.
Άλλη μία λαμπρή απόδειξη του υψηλού επιπέδου των βάζελων και των Μογγόλων γαύρων... χέσε μας ρε καϊζερ...

Σε χέζω οσο θέλεις. Να πεις κάτι επι του θεματος έχεις ή απλα πεταξες την μαλακια σου για τον χαβαλε?

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 11 : 04 : 40-----

Μα εγω δεν νομιζω οτι ειμαι μονο εγώ ετσι. Οι περισσοτεροι ολυμπιακοι ναι μεν λενε οτι ο αντιπαλος έπαιζε όλος πισω κτλ αλλα κατα τα αλλα αυτο που τονιζουμε απο περισυ ειναι οτι ο ολυμπιακος πρεπει να βρει τη φορμουλα να διασπασει αυτες τις άμυνες. Δηλαδη καταληγουμε στο οτι "ναι τι ωραια θα ηταν η ζωη αν οι αλλοι παιζανε όλοι στην επιθεση αλλα απο τη στιγμη που δεν το κανουνε πρεπει να βρουμε ενα τροπο να τους πολεμησουμε ετσι" . Το ιδιο πραγμα λεμε και οι 2...Απλα εσυ το βλεπεις αλλιώς για καποιο λόγο. Επίσης μην ξεχνας οτι εμεις εστω και αν ο αντιπαλος παιζει με 10 πισω απο τη μπαλα, στο γηπεδο μας εστω και με 1-0 κερδιζουμε. Εσυ δεν δικαιολογησε σαν ΠΑΟ να χανεις βαθμους απο τον Εργοτελη και απο τον Ηρακλη που δεν νομιζω δα οτι παιξανε τοοοοσο αντιποδοσφαιρο.

Επισης αυτο που εχω πει και δεν νομιζω να διαφωνεις και ιδιαιτερα ειναι πως η μεγαλη διαφορα του ολυμπιακου απο τον παναθηναικο αυτη τη στιγμη ειναι οτι εχει γήπεδο. Αν ειχες και συ γηπεδο ΕΔΡΑ (καινουργιο που φτιαχνει ψυχολογια...οχι το ερειπιο την λεωφορου) τοτε σπανια θα εχανες βαθμους στην εδρα σου. Με 10.000 κοσμο το καραισκακη φαινεται γεματο και ασκει

Ωραια αυτα που λες και για την εδρα ειδικα και σμφωνουμε

Αλλα εσυ ρωτησες το "γιατι" γκρινιαζουμε. Και σου απαντησα. Δες τα πρωτοσελιδα και τα ΜΜΕ μετα απο το 0-0 στην Κρητη και συγκρινε τα με τα περσυνα μετα την Ξανθη εντος για μας

Εαν τωρα μεταξυ σας οι Ολυμπιακοι το παραδεχεστε δεν το ξερω, για σας ξερω οτι διαβαζω, βλεπω, ακουω με interface εμενα οποτε σου απαντησα το γιατι. Γιατι θεωρουμε οτι σπανια θα παραδεχτειτε "Τι διαολο προβλημα εχουμε και κολλαμε στο 0-0" αντι του κλασσικου "Ο Εργοτελης καθισε ολος πισω"

Δημοσ.
Σε χέζω οσο θέλεις. Να πεις κάτι επι του θεματος έχεις ή απλα πεταξες την μαλακια σου για τον χαβαλε?

Και ξανά- μανά χέσε μας... που θέλεις να σχολιάσουμε και σόβαρα την (τις) παραριές σου.

Δημοσ.

Ωραια αυτα που λες και για την εδρα ειδικα και σμφωνουμε

Αλλα εσυ ρωτησες το "γιατι" γκρινιαζουμε. Και σου απαντησα. Δες τα πρωτοσελιδα και τα ΜΜΕ μετα απο το 0-0 στην Κρητη και συγκρινε τα με τα περσυνα μετα την Ξανθη εντος για μας

Μετα το 0-0 στην Κρήτη τα περισσοτερα που γραφτηκαν ηταν περι διαιτησιας...

Δευτερον δεν καταλαβαινω γιατι ο καθε φιλαθλος-οπαδος οποιασδηποτε ομαδας πρεπει να στιγματιζεται απο αυτα που γραφουν οι προς αυτον προσκειμενες εφημεριδες για να πουλησουν....Και εδω που τα λεμε δεν νομιζω οτι εκφραζουν πολλους αυτα που γραφονται ανεξαρτητα αν κανουμε χαβαλε και τα επικαλουμαστε αρκετες φορες. Για παραδειγμα οταν ο Πρωθλητης εβαλε τον Αντζα καβάλα στον Κυριακο μετα τη Ριζουπολη, εγω μπορει να το ποσταρα εδω για να κανω το χαβαλε μου αλλα σαν πρακτικη εφημεριδας δεν μου αρεσει γιατι φανατιζει τον κοσμο και δημιουργει κλιμα.Θα προτιμουσα δλδ να μην το εβαζε ποτε αυτο το εξωφυλλο. Δυστυχως λοιπον όπως ειπα τα παντα ειναι θεμα επιπεδου και ξεκινανε απο τους παράγοντες και στη συνεχεια απο τα ΜΜΕ που ειναι ελεγχομενα απο τις ΠΑΕ-ΚΑΕ.

Δημοσ.
Και ξανά- μανά χέσε μας... που θέλεις να σχολιάσουμε και σόβαρα την (τις) παραριές σου.

Δεν ρωτας τους αλλους ομοιδεατες σου που μια χαρα συζητηση κανουμε?

Αστο ρε παιδι μου, πηγαινε να φωναξεις στου Ρεντη, δες κανα πρωτοσελιδο, γαμα το, μην ασχολεισαι

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 11 : 50 : 24-----

Μετα το 0-0 στην Κρήτη τα περισσοτερα που γραφτηκαν ηταν περι διαιτησιας...

Δευτερον δεν καταλαβαινω γιατι ο καθε φιλαθλος-οπαδος οποιασδηποτε ομαδας πρεπει να στιγματιζεται απο αυτα που γραφουν οι προς αυτον προσκειμενες εφημεριδες για να πουλησουν....Και εδω που τα λεμε δεν νομιζω οτι εκφραζουν πολλους αυτα που γραφονται ανεξαρτητα αν κανουμε χαβαλε και τα επικαλουμαστε αρκετες φορες. Για παραδειγμα οταν ο Πρωθλητης εβαλε τον Αντζα καβάλα στον Κυριακο μετα τη Ριζουπολη, εγω μπορει να το ποσταρα εδω για να κανω το χαβαλε μου αλλα σαν πρακτικη εφημεριδας δεν μου αρεσει γιατι φανατιζει τον κοσμο και δημιουργει κλιμα.Θα προτιμουσα δλδ να μην το εβαζε ποτε αυτο το εξωφυλλο. Δυστυχως λοιπον όπως ειπα τα παντα ειναι θεμα επιπεδου και ξεκινανε απο τους παράγοντες και στη συνεχεια απο τα ΜΜΕ που ειναι ελεγχομενα απο τις ΠΑΕ-ΚΑΕ.

Εγω συμφωνω και σε πιστευω. Απλα σου ξαναλεω, ρωτας "γιατι" και σου απανταω: Γιατι αυτη την εικονα(και κακως) εχουν περασει αυτοι που μπαινουν σαν βιτρινα των Ολυμπιακων. Δεν σου λεω οτι ειναι ετσι, σου λεω τι βλεπουμε οι Παναθηναικοι και γιατι ακους αυτα που ακους

Δημοσ.

Ο Ντιόγο σας έφταιγε? Δηλαδή οι Γκαλέτι Μπελούτσι, Λέτο, Ντούντου, Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς ήταν καλοί?

p.s.1. Ωραίες και οι βουτιές, ωραίες και οι διαμαρτηρίες, αλλά έτσι μικράινετε...

Δημοσ.

Αστο ρε παιδι μου, πηγαινε να φωναξεις στου Ρεντη, δες κανα πρωτοσελιδο, γαμα το, μην ασχολεισαι

ασταμάτητος πρωί- πρωί... κοντράρει στα ίσα τον αιγέα.

Δημοσ.

Και μιλωντας για παραγοντες, περα απο τις χθεσινες δηλωσεις εκατερωθεν ειχαμε αποτι φαινεται και περιστατικα στο ημιχρονο http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=80824 .

Μα ειναι δυνατον οι παραγοντες να μιλανε στους διαιτητες στο ημιχρονο ενος τοσο σημαντικου ματς και να ανταλλασουν κουβεντες μεταξυ τους? Οχι τπτ αλλο αλλα ξερουν οτι μετα αυτα θα δημοσιοποιηθουν και θα προκαλεσουν. Μαλιστα ο Θεοδωριδης τα δημοσιοποιησε μονος του. Και η πλακα ειναι ο ξεκινησε λεγοντας οτι θα τα πει ολα και οταν ηρθε η ωρα να πει για το ημιχρονο λεει "δεν θελω να πω τι συναιβει"...το ειπε βεβαια μετα απότι φαινεται και τσουπ δημοσιοποιηθηκε.

Δημοσ.

Όταν σου λείπει ο καλύτερος σου αμυντικός (Άντζας), έχεις αναγκαστικά αριστερό χαφ τον ανίκανο Ντομί, τραυματίζεται ο Ζεβλάκωφ και παίζεις υποχρεωτικά με σέντερ μπακ τον Γκαλίτσιο, έχεις Στολτίδη και Τζόλε από τραυματισμό, ενω του Γκαλέτι δεν του βγαίνει τίποτα, δεν είσαι τόσο χαζός να πας να ανοιχτείς.

Κάθεσαι ήρεμα, ήρεμα, παίζεις τη μπαλίτσα σου κι αν κάνεις κανένα τσαφ το έκανες.

Ο Παναθηναϊκός, τόσα χρόνια και πλήρης παίζει αμυντικογενώς, το ότι το έκανε και μία φορά ο σακατεμένος Ολυμπιακός σας φταίει?

Και επειδή άκουσα πολλούς βάζελους στα ραδιόφωνα χθές το βράδυ να βγαίνουν και να παπαγαλίζουν τις δηλώσεις Τεν Κάτε για 10 παίχτες πίσω από την μπάλα και πώς να βάλεις γκολ έτσι:

Ο Βαλβέρδε κύριοι Παναθηναϊκοί κατέβασε 3 αμυντικά χαφ για να μ@μήσει το κέντρο εντελώς ή ο βοηθός προπονητή?

Δημοσ.
Και μιλωντας για παραγοντες, περα απο τις χθεσινες δηλωσεις εκατερωθεν ειχαμε αποτι φαινεται και περιστατικα στο ημιχρονο http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=80824 .

Ποιός το κατήγγειλε ? Ποιός ήταν η πηγή ?

Ποιός ? Ο Κυρ Σάββας ?

Αξιοπιστότατη πηγή.

Τα θες και τα λες αυτά ?

Δημοσ.
Ποιός το κατήγγειλε ? Ποιός ήταν η πηγή ?

Ποιός ? Ο Κυρ Σάββας ?

Αξιοπιστότατη πηγή.

Τα θες και τα λες αυτά ?

Ο Παυλάρας ο Γιαννακόπουλος είναι η πηγή που πάει να εισάγει τις τεχνικές του basket στο ποδόσφαιρο.

Δηλαδή το θεωρείς απίθανο να τον πλησίασε και να του είπε "σφύρα καλά"?

Εδώ κάποτε σακατέψατε τον Ευθυμιάδη επειδή είχε δώσει πεντακάθαρο πέναλτι σε ένα "σφύρα καλά" θα κολλούσατε?

Δημοσ.

Εδώ κάποτε σακατέψατε τον Ευθυμιάδη επειδή είχε δώσει πεντακάθαρο πέναλτι σε ένα "σφύρα καλά" θα κολλούσατε?

Τα θες και τα λες αυτα ή σου ξεφευγουν?

Ο Ευθυμιαδης δεν εφαγε ξυλο για το πεντακαθαρο πεναλτι.Για αλλα που εκανε σε ολη τη διαρκεια του αγωνα εφαγε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...