blueviper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Blueviper είσαι μεγάλος καραγκιόζης γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι έχω φερθεί πολύ σωστά στα θέματα που περιγράφεις. Τσ τσ τσ...ξεκινήσαμε και τις φιλοφρονήσεις! Για πολλοστή φορά αποδεικνύεις πως δεν τα κατέχεις τα εννοιολογικά. Καραγκιόζης καλέ μου Μανώλη δεν είναι εκείνος που έχει μάθει να προσκομίζει και δυο-τρία στοιχεία στο τραπέζι της συζήτησης, αντί μονίμως να γενικολογεί, να ισοπεδώνει, να μπερδεύει βούρτσες με φούρτσες (προπονημένους, έμπειρους κοκ) και να παρουσιάζει την άγνοιά του σαν όπλο υπεροχής. Έως τώρα έχω βαρεθεί να σου τονίζω τα προφανή και να μιλάς τη γλώσσα της ανοησίας. Έγραψα κάτι λάθος για τον ΠΑΟΚ, μου το διευκρίνησες (με το γνωστό χυδαίο τρόπο σου), το παραδέχτηκα αμέσως. Ούτε προσπάθησα να υπερασπιστώ τη βλακεία μου ούτε τίποτα τέτοιο (όπως έχουν κάνει μερικοί μερικοί εδώ μέσα). Δεν κατάλαβα που έγινα ρόμπα; Όταν κάποιος παραδέχεται τα λάθη του είναι ρόμπα; Για μένα εσύ είσαι η μεγάλη ρόμπα που κάθεσαι και τα σημειώνεις για να τα κοπανάς. Δικηγορε, ε δικηγόρε. Τι μου θύμησες τώρα...ας τα ξαναθυμηθούμε σε slow motion...ο φαεινός νους έκανε πάλι το θαύμα του: 25-09-06, 18:18 Αλλά πέρυσι, στην Τούμπα γίνανε πολύ λιγότερα και διακόπηκε (σχεδόν) ο αγώνας και τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ (δε θυμάμαι πόσες αγωνιστικές). Άσε που έγινε ολόκληρη συζήτηση μετά στα κανάλια. Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι αυτά που γίνονται στο Καραϊσκάκη δε γίνονται σε κανένα άλλο γήπεδο στην Ελλάδα και κανένας δε λέει τίποτα γι'αυτό. Μετά από αυτήν την εξαιρετική σου δήλωση, που δε θα την έκανε ούτε ο πλέον φανατικός ΠΑΟΚτζής, σε έκραξαν 4 συνολικά συμμετέχοντες: adi32, Arxon, revil, Kandinsky. 0 βρέθηκαν που ανέφεραν πόσο δίκιο έχεις και τι ωραία που τα λες. Μετά από το κράξιμο περί άγνοιας, ο Super Μανώλης επιστρέφει δριμύτερος για να πει μεταξύ άλλων: 26-09-06, 00:30 Το ότι δε παρακολουθούσα α' εθνική δε σημαίνει ότι είμαι άσχετος. Σιγά το σοβαρό πρωτάθλημα, που άμα το παρακολουθείς καταλαβαίνεις τι γίνεται. Και για να μην αρχίσουν τα ανώριμα "Χα! Ενώ της Β' είναι καλύτερο", να προλάβω λέγοντας ότι φυσικά δεν εννοώ της Β', αλλά τα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Δεν παρακολουθούσε ο Μανώλης, αλλά δεν είναι και άσχετος. Τα κατάλαβε όλα το ξεφτέρι μέσα σε ένα χρόνο, χάρη και στα ξένα πρωταθλήματα. Σου λέει "παίρνουμε τα λαμογια της Ιταλίας και της Αγγλίας, τα πολλαπλασιάζουμε επί 4 και τσουπ το πιάσαμε το νόημα στο Ελλάντα". Αν τον ρωτήσεις τίποτα ειδικότερο, δεν μπορεί βέβαια να σου πει...απλώς αναπαράγει όσα άκουσε από δεξιά κι αριστερά. Κατά τα άλλα αμέσως κατανόησες τι πατάτα έγραψες με τη σύγκριση χαρτιών και μπετών και φρόντισες να απολογηθείς! Αμ δε! Φαίνεται η ταινία "αν ήταν το βιολί, πουλί" είναι από τις αγαπημένες σου. Στη συνέχεια (26-09-06, 01:53) κι επειδή δεν έχω μάθει να μιλάω στον αέρα σου έγραψα ολόκληρο το κατηγορητήριο, λέξη προς λέξη, που αφορούσε τα του αγώνος του ΠΑΟΚ. Ε, του φούστη λες, τώρα θα κατάλαβε επιτέλους ο Mr Ι Know About Greek Football, πως και τυφλός να είσαι, τέτοια πράγματα δεν τα γράφεις. Κοτζάμ κατηγορητήριο έχεις μπροστά σου και με bold τα βαρβάτα...μπα...δεν ιδρώνει τ' αυτί του. Απαντάει λοιπόν ο Μανώλης με τη γνωστή τακτική "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" (προφανώς το IQ 168-169 δε βοήθησε το ρημάδι) και χωρίς φυσικά να προσπαθήσει και πάλι "να υπερασπιστεί τη βλακεία του": 26-09-06, 03:52 το πρόβλημα ήταν τα χαρτιά φαξ; Ή τα όσα έγιναν μόνο στο συγκεκριμένο αγώνα; Α, παρντόν. Τέλος πάντων, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την αμυντική στάση. Λες και είπαμε και τίποτα προσωπικό. Διαλέξτε με ποιούς είστε και σκεφτείτε με ποιό τρόπο θα χρησιμοποιούμε τα "εμείς" και τα "εσείς". Άλλα 2 κραξομηνύματα πέφτουν, μπας και χορέψει σέικ το μυαλό του Μανώλη και καταλάβει τ' αυτονόητα κι επιτέλους το θαύμα έγινε, αφού κοιμήθηκε και τον ξεμάτιασαν πρώτα: 26-09-06, 14:15 Θα πάρω πίσω αυτό που είπα για το περυσινό παιχνίδι στην Τούμπα, γιατί ήταν πράγματι πατάτα. Τα μπέρδεψα, κάτι άλλο θυμόμουνα. Η Γη γυρίζει, το μήλο πέφτει, ο ήλιος καίει κι ο Μανώλης είδε το φως τ' αλήθινό. Εντάξει όχι κι αμέσως...αλλά δε θα τα χαλάσουμε τώρα για καμιά 15αρια post παραπάνω κι ορισμένες ώρες χαμένες. Μη χαίρεστε πάντως...ο Terminator της λογικής φρόντισε να προσθέσει στο παραπάνω post: Τα άλλα όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι ισχύουν. Και ότι ο Ολυμπιακός δεν τιμωρείτε (γιατί εμενα δε μ' ενδιαφέρει αν τιμωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά να τιμωρείτε ΠΑΝΤΑ όπως και όλες οι ομάδες) και ότι αυτά δε γίνονται αλλού (ίσως στο Χαριλάου περισσότερο από την Τούμπα). Τόσα βέβαια έχουν δει τα ελαφίσια μάτια σου γλυκέ Μανώλη, τόσα λες. 1-2 χρόνια εμπειρία στα ποδοσφαιρικά μας δρώμενα, έχεις δει εσύ χουλιγκανισμούς, τιμωρίες, ποινές, όργια, ρεμούλες, μεθοδεύσεις κοκ όσα δεν έχει δει η μισή φίλαθλη Ελλάδα συνολικά. ΥΓ. Όσο για τις τιμωρίες των υπόλοιπων ομάδων, δεν μπορώ να πω για τις άλλες γιατί δεν παρακολούθησα Α, μόνο για τις τιμωρίες του Ολυμπιακού έχεις άποψη; Άντε και της Λάρισας; Άποψη πάντως για το τι συνέβαινε και πριν αρχίσεις να παρακολουθείς είχες, όταν ανέφερες πως "ο Ολυμπιακός ποτέ δεν τιμωρείται". Εκτός κι αν το "ποτέ" σου έχει διάρκεια 2 χρόνων. Και να πεις πως δεν έπεσε και τιμωρία μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια. Τη μία μάλιστα εξ αυτών τα μισά παιχνίδια "εντός" ήταν κεκλεισμένων και γυρνάγανε πίσω τα διαρκείας τους. Που να πάρεις όμως εσύ μυρωδιά βρε μυρωδιά; αλλά στο Αλκαζάρ ούτε πέτρες πετάγαμε στους παίχτες, ούτε κρύβαμε τις μπάλες, ούτε ανάβαμε καπνογόνα. Πέτρες άρχισαν να μας πετάνε οι οπαδοί του Άρη και ενώ φωνάζαμε στους μπάτσους "ελάτε να μας προστατέψετε", αυτοί καθόντουσαν και κοιτάγανε. Τότε επιστράφηκαν πέτρες και στους Αρειανούς επειδή είχαν αρχίσει να παιρνάνε τα κάγκελα. Ξέρω ξέρω...δε φταίμε εμείς ποτέ...οι άλλοι είναι οι κακοί χούλιγκαν. Εμείς προστατεύουμε τον εαυτό μας. Το ακούω πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε πιστεύω...είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος. Πάμε όμως και στα υπόλοιπα τώρα που γυρνάει ο τροχός... Έχω ήδη πει ότι παρακολουθώ α' εθνική από τότε που ανέβηκε η ΑΕΛ. Όσο έχω παρακολουθήσει, έχω δει απαράδεκτη έδρα που να επηρεάζει τον αγώνα και το αποτέλεσμα του, μόνο στο Καραϊσκάκη. Οπότε με τι να συγκρίνω; Αν έχετε να μου πείτε άλλα παραδείγματα, να σας πω. Προσωπικά δε θυμάμαι κάτι άλλο που να μου είχε φανεί τόσο απαράδεκτο. Που στο διάολο πήγε το τεκμήριο αθωότητας; "Εμείς" θα σου αποδείξουμε πως δεν είμαστε ένοχοι, υποδεικνύοντάς σου περιπτώσεις που υπήρξαμε αθώοι, ή εσύ οφείλεις να το κάνεις μιλώντας επιτέλους με στοιχεία και συγκεκριμένους αγώνες; Ρε μήπως είσαι πολιτικάντης κι αρέσκεσαι σε αυτά τα αόριστα; Δεν στοιχειοθετείται το παραμικρό, όχι γιατί δεν υφίστανται στοιχεία, αλλά γιατί είσαι ανίκανος να τα προσκομίσεις μια κι η γνώση σου για όσα συμβαίνουν στο τοπικό πρωτάθλημα, είναι όση και για το πως συνουσιάζονται οι μυρμηγκοφάγοι. Άσε τουλάχιστον κανέναν άλλο να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά και μπαίνε σφήνα εσύ και λέγε "συμφωνώ" να τελειώνουμε. Μέχρι εκεί είσαι και για τίποτα περισσότερο. Φυσικά και στην Τούμπα γίναν ευτράπελα, με τη διαφορά όμως ότι και πάλι αυτός που ευνοήθηκε από τις φασαρίες ήταν ο Ολυμπιακός, αφού νικούσε. Κατά συνέπεια οι φασαρίες που γίνονται βαραίνουν τους οπαδούς και μόνο (η ομάδα δεν είχε λόγο να υποστηρίξει τα όσα έγιναν). Στα επεισόδια του Καραϊσκάκη πιστεύω ότι ευθύνεται και η ομάδα που δε θέλει να εμποδίσει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Άρα η μόνη λύση είναι να της το επιβάλλουν. Όλο το σύμπαν λειτουργεί υπέρ Ολυμπιακού. Πραγματικά δεν μπορώ να σχολιάσω τα παραπάνω, μπορώ όμως να σου κάνω δώρο το εξής: Με γεια...καλοφόρετος! Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι ενώ ο Ολυμπιακός τιμωρείται συνέχεια (όπως υποστηρίζετε), δεν έχει κάνει καμία απολύτως κίνηση για να διορθώσει ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα. Ύποπτο... Ηallelujah brother...welcome to the real world. Πράγματι το είδες το φως κι ο Ιησούς είναι μαζί σου πλέον. Καταρχάς κανείς δεν υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός τιμωρείται μονίμως και σε κάθε περίπτωση. Αν αναζητάς ηλίθιους που θα υποστηρίξουν κάτι τέτοιο, όπως το κάνουν κατά αναλογία κάποιοι άλλοι που γράφουν πως "ποτέ δεν τιμωρείται", λανθάνεις. Τόσο εύκολα δε θα βρεις φίλους. Ο Ολυμπιακός, ο ΠαναθηναΪκός, η ΑΕΚ κλπ λειτουργούν με κίνητρο το συμφέρον τους κατά περίπτωση. Άλλες φορές επιδιώκουν να δημιουργούν στρατούς οπαδών κι άλλες ξεκινάνε την εξυγίανση επειδή η τσέπη τους πλήττεται. Αν αυτό το κατορθώνουν κινώντας και τα νήματα του παρασκηνίου για να γλυτώσουν κάποιες εξοντωτικές ποινές, θα το πράξουν ευχαρίστως...δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. Αν αυτό επικυρώνει την άποψή σου πως δεν τιμωρείται η μόνιμη καούρα σου ο Ολυμπιακός, πάρ' το αλλιώς...πάλι δεν κατάλαβες μισή κουβέντα.
Forensick Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 πραγματικα, πως ειχες το κουραγιο να κανεις ΟΟΟΟΛΑ αυτα τα quotes???ακομα και με το multi-quote, δυσκολο ειναι!
blueviper Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Τσακ μπαμ γίνονται φίλε Forensick. Λίγο να δουλέψεις με html στη ζωή σου, τα tags τα βάζεις κι αυτομάτως. Ένα copy/paste και τέλειωσε η δουλειά. Άλλωστε με τις παρεμβάσεις του Μανώλη δεν πλήττω ποτέ.
Str Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 μιλανε και οι βαζελοι που σπασανε αυτοκινητα ΠΑΟΚτζιδων χωρις να παθουν ουσιαστικα τπτ???? σωπα ρε φιλε.... Αντρεας τι εχεις να μας πεις πανω σε αυτο αραγε? κληση σε απολογια για ΠΑΟ ΜΟΝΟ για το οφη-παο???? αντε ρε???!!!!!!!
revil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά είμαστε σοβαροί? Μανώλη επειδή δεν έχω διαβάσει μερικές σελίδες τώρα τι λες, θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πείς σε ποιούς αγώνες θα έπρεπε να τιμωρηθούμε και κάτι τέτοιο δεν έγινε? Αν έχεις αναφέρει αγώνες πριν σου ζητώ χίλια συγνώμη εγω πρώτος,αλλά όπως είπα και πιο πάνω δε σε διαβάζω γιατί δε με αφορά αυτό το θέμα. Εχω και μια ομάδα να ασχοληθώ άλλωστε. Τεσπα επειδη το ολο θέμα καταντάει ελεεινή μλκια πιστεύω ότι θα έπρεπε να κλείσει εδώ και από το Μανώλη και από τον blueviper. Πληροφοριακά εντελώς να αναφέρω ότι το καραισκάκη είναι από τα λίγα Ελληνικά γήπεδα που έχει δει και είναι τίγκα σε παιδιά-πατεράδες και κοπελιές.
antreaslam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 μιλανε και οι βαζελοι που σπασανε αυτοκινητα ΠΑΟΚτζιδων χωρις να παθουν ουσιαστικα τπτ???? σωπα ρε φιλε.... Αντρεας τι εχεις να μας πεις πανω σε αυτο αραγε? κληση σε απολογια για ΠΑΟ ΜΟΝΟ για το οφη-παο???? αντε ρε???!!!!!!! συμφωνα με τον αθλητικο νομο,δε μπορει να τιμωρηθει ομαδα,για επεισοδια που γινονται κατα την προσελευση των θεατων στο γηπεδο! (σου θυμιζω αθωωση οσφπ,για το σπασιμο της μισης πολης της ξανθης πριν 2-3 χρονια,κ καμια κληση αθλ,δικαστη, για το σπασιμο αμαξιων παναθηναικων οπαδων στη θεσσαλονικη στο φαιναλ4). εχω να σου πω λοιπον,οτι ναι φιλε μου,κανονικα επρεπε να καλεσει ο αθλ.δικαστης τον παναθηναικο.κ θα εμφανιζοταν ενας δικηγορος,που θα ελεγε,οτι ειναι προβοκατσια,οτι δεν ηταν καν οπαδοι του παναθηναικου αυτοι,κ οτι η παε δεν εχει ουτε το δικαιωμα ουτε την ευθυνη να ελεγχει ΠΟΛΙΤΕΣ εκτος του γηπεδου της.Και τελικα,θα αθωωνοταν! (θελεις προσωπικη γνωμη: κ στις 3 περιπτωσεις που ανεφερα λιγο πιο πανω,επρεπε να τιμωρηθουν κ οι 3 ομαδες,παρολο που το φαινομενο της προβοκατσιας θα επαιρνε ανησυχητικες διαστασεις μετα...)... Αντρέα αν θες κατάθεσε οτι θες για να μάθει κι ο Μανώλης μας να πάει σε κάποιο άλλο φόρουμ να πετάει flames με στοιχεία (ή ακόμα κι εδώ μετά από καιρό όταν όλοι θα εχουν ξεχάσει ότι είναι παντελώς άσχετος και 'μεις θα έχουμε φύγει απ' αυτή τη ζωή, μακριά απ' τους Μανώληδες αυτού του κόσμου).... εχω πεθανει στα γελια με τις ατακες που εχω ακουσει ,το ομολογω! στο θεμα μας.. φιλε καντισκυ... ο ορισμος της ευνοιας στον μεγιστο βαθμο,ειναι για μενα το παιχνιδι της Ν.Σμυρνης. επεισοδια,δεν ξεκιναει το παιχνιδι καν,κ αντι να μηδενιστουν κ οι 2 ομαδες,κ μειον 3 βαθμους,το παιχνιδι εγινε κανονικα,κ το κερδισε ο οσφπ (αρα,μιλαμε για συνολο +6 βαθμους). επισης,δε μπορω να ξεχασω,οτι στο παιχνιδι με το ξυλο ΜΕΣΑ στο γηπεδο,ενω παιζοταν το παιχνιδι (παο-οσφπ στο οακα ), τελικα τιμωρηθηκε ο παο με 3,κ ο οσφπ με 2(γιατι ρε παιδια?οι δικοι μας βαρουσαν περισσοτερο?)? επειδη ξεκιναω δουλεια τωρα,τα υπολοιπα παραδειγματα μετα!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 βαριέμαι να διαβάζω τις 50 σειρές ειρωνίες του blueviper για να φτάσω τελικά να υποθέσω μια άποψη (και λέω να υποθέσω γιατί τελικά δεν θα έχει γράψει σαφώς μια άποψη), να απαντήσω και αμέσως μετά να μου απαντήσει "όχι, δεν εννοούσα αυτό". Σε παραπέμπω στο Τρόποι που μπορεί να εξελιχθεί μια κουβέντα σε ένα φόρουμ και συγκεκριμένα στο Ο νόμος της ατέρμονης παρεξήγησης/διευκρίνησης Για την υπόθεση με τον ΠΑΟΚ σε παραπέμπω στο: Ο νόμος του νιανιανια Επι της ουσίας, ας συζητήσουμε με ερωτήσεις και ας πάρουμε σαφής θέσεις (blueviper, αν θέλεις να συζητήσεις μαζί μου, με σαφήνεια οι απόψεις. Δε θα αποκωδικοποιώ συνέχεια τα σεντόνια σου). Υπήρχε πρόβλημα πχ στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ; Επηρέασε αυτό το αποτέλεσμα του αγώνα; Χαίρεστε όταν η ομάδα σας (και οποιουδήποτε η ομάδα) νικάει μ'αυτό τον τρόπο; Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό; Ποιός είναι ο τρόπος; Εγώ λοιπόν δεν έχω ιδέα από α' εθνική. Μόλις κατέβηκα από τον Όλυμπο όπου άρμεγα κατσίκια. Και μου λένε "να, αυτό είναι το ποδόσφαιρο της α' εθνικής. Είναι επαγγελματικό και στέλνουμε μέσω αυτής της διαδικασίας τους εκπροσώπους μας στην Ευρώπη". Βλέπω λοιπόν κάποια φαινόμενα που πιστεύω ότι επηρεάζουν τα παιχνίδια πολύ άμεσα (στην ουσία, δε γίνεται παιχνίδι λέγεται αυτό το πράγμα). Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να εξαλειφθούν. Λέω λοιπόν "η έδρα του Ολυμπιακού πρέπει να τιμωρηθεί αν θέλουμε να βελτιωθεί η κατάσταση". Γιατί του Ολυμπιακού; Γιατί εγώ εκεί είδα να συμβαίνουν αυτά. Αν συμβαίνουν και αλλού, ναι, βεβαίως, και εκεί. Πέρασε λοιπόν ένας χρόνος, τίποτα. Η κατάσταση παραμένει η ίδια. Ξεκινάει φέτος η SLeague και είμαστε όλοι γεμάτοι ελπίδες ότι κάτι θα αλλάξει και έρχεται η πρώτη τιμωρία. 100.000 ευρώ. Μάλιστα. Ε, πάρτε και το πρωτάθλημα από τώρα. Οι υπόλοιποι δηλαδή τι παριστάνουμε; Γιατί ήρθαμε να παίξουμε; Μπείτε πάντως και λίγο στη θέση των άλλων ομάδων και πείτε μου αν εσείς δε θα θυμώνατε αν συμβαιναν τέτοια πράγματα εκτός έδρας. Καταλαβαίνω βέβαια και το επιχείρημα ότι ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Απ'ότι φαίνεται λοιπον, δε λειτουργεί ίσως η μέθοδος της τιμωρίας. Προτείνετε μου κάτι άλλο. Τι θέλετε να γίνει για ν'αλλάξει η κατάσταση; Θέλετε ν'αλλάξει η κατάσταση;
Kandinsky Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ας δώσουμε λοιπόν μια πιο συγκεκριμένη απάντηση (λες και δεν την ξέρεις). Έχω ήδη πει ότι παρακολουθώ α' εθνική από τότε που ανέβηκε η ΑΕΛ. Όσο έχω παρακολουθήσει, έχω δει απαράδεκτη έδρα που να επηρεάζει τον αγώνα και το αποτέλεσμα του, μόνο στο Καραϊσκάκη. Οπότε με τι να συγκρίνω; Αν έχετε να μου πείτε άλλα παραδείγματα, να σας πω. Προσωπικά δε θυμάμαι κάτι άλλο που να μου είχε φανεί τόσο απαράδεκτο. Φυσικά και στην Τούμπα γίναν ευτράπελα, με τη διαφορά όμως ότι και πάλι αυτός που ευνοήθηκε από τις φασαρίες ήταν ο Ολυμπιακός, αφού νικούσε. Κατά συνέπεια οι φασαρίες που γίνονται βαραίνουν τους οπαδούς και μόνο (η ομάδα δεν είχε λόγο να υποστηρίξει τα όσα έγιναν). Στα επεισόδια του Καραϊσκάκη πιστεύω ότι ευθύνεται και η ομάδα που δε θέλει να εμποδίσει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Άρα η μόνη λύση είναι να της το επιβάλλουν. Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι ενώ ο Ολυμπιακός τιμωρείται συνέχεια (όπως υποστηρίζετε), δεν έχει κάνει καμία απολύτως κίνηση για να διορθώσει ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα. Ύποπτο... Μανωλάρα, άστο αγόρι μου δεν είσαι για τέτοια. Σε ρώτησα να δώσεις συγκεκριμένα στοιχεία και πάλι έκανες την κότα, το παπί, τον Κινέζο και τον Γερμανό. Έχεις αγοράκι να δώσεις στοιχεία? Όποιος δεν έχει κάνει τουμπεκί. Μου θυμίζεις τον κάθε γραφικό καραγκιόζη που βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα, αμολάει τις παπαριές του και όταν τον ρωτάνε για στοιχεία απαντά "έχω στοιχεία εγώ και θα τα δώσω εκεί που πρέπει όταν έρθει η ώρα". Μόνο που εσύ είσαι τόσο μπαρούφας που ούτε αυτό δε λες παρά πιπιλάς την καραμέλα "ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε και δεν τιμωρείται". Κόψε την κλάψα ότι δεν σε σέβονται και σταμάτα να ζητάς απ' τους άλλους να κάνουν συζήτηση με σαφήνεια εφόσον είσαι ανίκανος να το κάνεις. Όποιος μιλάει με σαφήνει φέρνει στοιχεία διότι διαφορετικά είναι ένας κοινός συκοφάντης και δεν απέχει καθόλου απ' τα καφροειδή που πετάνε λάσπη.
antreaslam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 απλα,συνεχιζοντας τις αναφορες σε μεγαλες ευνοιες ομαδων,πρεπει να αναφερω το παιχνιδι παοκ-οσφπ,που εληξε στο 82(!!!!),κ στα δικαστηρια ο οσφπ υποστηριξε τον παοκ(!!!!),το παιχνιδι οσφπ-παο στο σεφ,με το δυναμιτακι να σκαει στο ποδι του τσανιδη,το φετινο οσφπ-αεκ,που επρεπε να τιμωρηθει η εδρα του οσφπ,το παιχνιδι παο-αεκ στο οακα,με τον φανη να κυνηγαει κ να σκιζει το σωβρακο του ξανθου,το παιχνιδι οσφπ-παο στο σεφ,με την επιθεση στο πουλμαν,που δεν επρεπε να ξεκινησει,το παιχνιδι περυσι στο οακα,παο-οσφπ,το τελευταιο,που επρεπε να διακοπει,τη ριζουπολη,που δεν επρεπε καν να αρχισει,τα παιχνιδια που ανεφερα παραπανω φυσικα,κ σταματαω εδω,γιατι μπορω να αναφερω παιχνιδια για κανα δυο ημερες ακομα!!!αυτα ειναι απλα τρανταχτα παραδειγματα δικαστικης ευνοιας προς τις ομαδες,κ καλως ή κακως,σε αρκετα μεγαλο ποσοστο αυτων,ειναι ανακατεμενος κ ο παναθηναικος,αλλα περισσοτερο ο οσφπ... ΥΓ: Η συκοφαντηση,ειναι επιστημη! ειναι δυσκολο σπορ,κ θελει τεχνη! you can ask mister chelakis+mister ksidis!
Kandinsky Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 ο ορισμος της ευνοιας στον μεγιστο βαθμο,ειναι για μενα το παιχνιδι της Ν.Σμυρνης. επεισοδια,δεν ξεκιναει το παιχνιδι καν,κ αντι να μηδενιστουν κ οι 2 ομαδες,κ μειον 3 βαθμους,το παιχνιδι εγινε κανονικα,κ το κερδισε ο οσφπ (αρα,μιλαμε για συνολο +6 βαθμους). Μεγάλη η συζήτηση. Πάμε λοιπόν. 1. Το παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη όπως ειπαμε δεν ξεκίνησε καν και οι τιμωρίες που αναφέρεις θα ίσχυαν μόνον αν αυτό διακοπτόταν με δική μας υπαιτιότητα. Η μή έναρξη του αγώνα είναι διαφορετική περιπτωση. Η κερκίδα που είχε πάρει ο Ολυμπιακός και για την οποία ήταν ο απόλυτος υπεύθυνος δεν είχε την ευθύνη για την μη τέλεση του αγώνα διότι ήταν φρουρούμενη και κανείς οπαδός από αυτούς δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Την ευθύνη την πήρε η αστυνομία και όχι ο διαιτητής. 2. Μια ΠΑΕ δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη νομικά για το οποιοδήποτε έγκλημα τελέσει οπαδός της εφόσον δεν είναι υπό τον δικό της έλεγχο. Αν πχ εγώ ζωστώ εκρηκτικά και έρθω στο ΟΑΚΑ στην κερκίδα σας και εκραγώ, θα φταίει η ΠΑΕ? 3. Τιμωρηθήκαμε για τα επεισόδια που έκαναν οι δικοί μας οπαδοί και όχι για την μή τέλεση του αγώνα η οποία οφειλόταν σε πασιφανή έλλειψη αστυνομικής δύναμης στην κερκίδα του Πανιώνιου. 4. Η κατοχή εισιτηρίων από οπαδούς του Ολυμπιακού μέσα στην κερκίδα του Πανιωνίου καθιστά υπεύθυνη την ΠΑΕ στην οποία έπρεπε να βρίσκονται αυτά τα εισιτήρια για την διενέργεια επεισοδίων. Τα εισιτήρια αυτά τα διέθεσε τόσο ο Πανιώνιος όσο και οπαδοί του (με καπέλο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). 5. Αυτά δεν σημαίνουν ότι δεν έχουμε οπαδούς αλήτες. Άλλο όμως αυτό και άλλο η αντικειμενική ευθύνη της ΠΑΕ όπως αυτή εκφράζεται βάσει των υπάρχοντων νόμων. Ας μην ξεχνάμε δε τις τεράστιες ευθύνες της αστυνομίας στο να προστατεύσει τον χώρο μη επιτρέποντας την είσοδο στην αγέλη αυτή και συλλαμβάνοντας όποιον σπάει και δέρνει. Εν ολίγοις, οπαδοί του Ολυμπιακού συμμετείχαν σε επεισόδια αλλά τυπικά δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευθύνεται για αυτά. Ξανατονίζω το "τυπικώς" διότι προσωπικά γνωρίζω την ουσία του πράγματος και δεν εθελοτυφλώ και θα τα πούμε καλύτερα αργότερα αλλά καλώς ή κακώς τα πράγματα έχουν ως έχουν και βάσει αυτών κινούμεθα για να δούμε αν όντως ευνοήθηκε κάποιος ή όχι. επισης,δε μπορω να ξεχασω,οτι στο παιχνιδι με το ξυλο ΜΕΣΑ στο γηπεδο,ενω παιζοταν το παιχνιδι (παο-οσφπ στο οακα ), τελικα τιμωρηθηκε ο παο με 3,κ ο οσφπ με 2(γιατι ρε παιδια?οι δικοι μας βαρουσαν περισσοτερο?)?επειδη ξεκιναω δουλεια τωρα,τα υπολοιπα παραδειγματα μετα! Εδώ έχεις πολύ άδικο και θα σου εξηγήσω γιατί. Παραθέτω σύντομα ορισμένες πηγές. Το αν είναι αντικειμενικές ή όχι είναι στην κρίση του καθενός μας. 1. http://www.hri.org/news/greek/eragr/2006/06-06-07_1.eragr.html και μέρος αυτού : Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟ 7/6/2006 9:32:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 7/6/2006 10:41:00 μμ) Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος "Ξεκίνημα με επεισόδια Μετά το αρχικό μούδιασμα των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι στο παρκέ και να πάρει μία υπέρ του διαφορά με 7-11. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε δια χειρός Γιάκα Λάκοβιτς και Βασίλη Σπανούλη και με ένα 5-0 πήρε προβάδισμα στο σκορ με 12-11. Σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι διεκόπη. Κάποιο οπαδοί του ΠΑΟ πέταξαν δυναμιτάκια και αντικείμενα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, τραυματίζοντας τους Καλαϊτζίδη, Αργυρόπουλο και Μπάρλο. Η ομάδα του Πειραιά αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, οι διαιτητές απείλησαν με εκκένωση του γηπέδου και τελικά μετά από αρκετές διαβουλεύσεις αλλά και τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού), το παιχνίδι συνεχίστηκε έπειτα από 15λεπτη διακοπή! Οι παίκτες του Ολυμπιακού διακομίσθηκαν στο Γενικό Κρατικό, με αμφότερους τους δύο πρώτους να φέρουν εγκαύματα στον λαιμό και στην πλάτη και στο τριχωτό της κεφαλής. Ρήξη τυμπάνου υπέστη ο Νίκος Αργυρόπουλος που εξετάστηκε πρώτος, ενώ δεν έχει εξεταστεί ακόμη ο Γιώργος Καλαϊτζίδης. Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού δεν επέστρεψαν ποτέ στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες τους μετά τη διακοπή του αγώνα 4.45 πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Στο ΟΑΚΑ παρέμεινε ο Νίκος Μπάρλος που τραυματίστηκε επίσης, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» παρά το σκίσιμο στο κεφάλι. Κέρμα στο κεφάλι δέχτηκε και ο βοηθός του Γιόνας Καζλάουσκας, ʼλβιντας Παζντράιτις. Στην επανέναρξη του παιχνιδιού οι δύο ομάδες είχαν χάσει κάπως το ρυθμό τους και τελικά το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με βραχεία κεφαλή (23-22)." 2. http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18557&m=O01&aa=2 Κι απ' την άλλη πλευρά, 3. http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=20408 Τελικώς, "Ο φροντιστής του Ολυμπιακού έδωσε κατάθεση στην Ασφάλεια και διαπιστώθηκε επισήμως πως οι δύο τρύπες που φέρει είναι από αεροβόλο όπλο." Και όχι από σφεντόνα όπως ειπώθηκε κάτι το οποίο είναι νομίζω εμφανές ακόμα και σε αδαείς περί των όπλων : http://ta-nea.dolnet.gr/data/D2006/D0608/2om1a.jpg Δε μου αρέσει να κάνω σύγκριση του ποιός έχει κάνει μεγαλύτερες αλητείες, άπαξ και κάνει κάποιος αλητείες είναι αλήτης. Από εκεί και πέρα όμως, πες μου σε παρακαλώ Αντρέα για ποιό λόγο θα έπρεπε να τιμωρηθεί το ίδιο ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟ? Για μένα ισχύει αυτό που έγραψε ο Παπαδογιάννης και με το οποίο συμφωνώ απόλυτα : "Για πρώτη φορά, απ' όσο μπορώ να θυμηθώ, οι ενστάσεις, οι διαμαρτυρίες και οι εκφράσεις αποστροφής ήλθαν χθες εκ των ένδον. Από τους ίδιους τους οπαδούς του ΠΑΟ. Τους... κανονικούς εννοείται και όχι τους κάφρους με τα πιστόλια. «Δεν θέλω να είμαι άλλο Παναθηναϊκός. Δεν μπορώ να βλέπω να πέφτουνε εκρηκτικά σε παίκτες. Αυτό που έχει κατασκευάσει ο Γιαννακόπουλος είναι μία ατραξιόν για τους ψυχοπαθείς και όχι ένας επαγγελματικός οργανισμός παραγωγής θεάματος. Εγώ πάντως τέλος», μου έγραψε, απηυδισμένος, φίλος της στήλης και του Παναθηναϊκού. Μετά τα γεγονότα της Κυριακής και μετά τα χθεσινά έρχεται η γραπτή δήλωση του Π. Γιαννακόπουλου να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο άθλημα που αγαπάμε: «Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα στον υπέροχο κόσμο του Παναθηναϊκού, που μας συμπαραστάθηκε όλη τη χρονιά», υπερθεμάτισε ένας δεύτερος. «Δεν πήγαινα στη Βασόρα καλύτερα; Να έχουμε χρυσοπληρώσει τα διαρκείας μας και να λέμε αν θα βγούμε ζωντανοί είναι άνω ποταμών και άνω ορίων! Τώρα αν θα ανανεώσω το διαρκείας μου είναι μια άλλη ερώτηση... Δεν θα κάνουμε τώρα και το μπάσκετ ζούγκλα! Καλές οι φιέστες, καλά τα πρωταθλήματα, αλλά οι ανθρώπινες ζωές είναι πάνω από όλα! Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και να δούμε πού θα πάμε από δω και πέρα», διαμαρτύρεται μια φίλη - ίσως η τελευταία γυναίκα που πηγαίνει ακόμα συστηματικά στο γήπεδο. Μιλάνε, φυσικά, και οι αμετανόητοι. Οι της σχολής «οι Γιαννακόπουλοι έκαναν τα πάντα για να σταματήσουν τις αλητείες, ενώ ο Κόκκαλης δεν έκανε τίποτα τέτοιο». Στην καλύτερη περίπτωση αφελείς, στη χειρότερη τυφλοί. Τα χρωματιστά γυαλιά είναι το τελευταίο αντικείμενο που θα αποσυρθεί από την πιάτσα του ελληνικού αθλητισμού. Αυτοί που τα φοράνε θα μείνουν ουραγοί, ίσα ίσα για να κλείσει κάποιος την πόρτα. Αν βέβαια υπάρχει ακόμα πόρτα πίσω τους. Στην καμμένη γη, όρθιες δεν μένουν ούτε οι πόρτες. Από την πυρηνική καταστροφή θα γλιτώσουν μόνο οι κατσαρίδες. Στο ΟΑΚΑ έγινε ζούγκλα, με την ευλογία των Γιαννακοπουλαίων. Οι θεατρινισμοί που ακολούθησαν, οι δήθεν απόπειρες να συγκρατηθεί ο «υπέροχος κόσμος» είναι για γέλια και καγχασμό. Στο ΣΕΦ έγινε ζούγκλα, με την ευλογία των Κοκκαλαίων και των Αγγελοπουλαίων. Εάν ήθελαν να την αποτρέψουν, είχαν και τον χρόνο και τον τρόπο. Στο Σαρλερουά, για να το πάμε λίγο πιο μακριά, έγινε ζούγκλα με την ευλογία των Δαμιανιδαίων. Εάν ήθελαν να τη ματαιώσουν, θα άφηναν τα «πρεζόνια» (το μόνιμο άλλοθι) στη Θεσσαλονίκη. Ο μόνος πρόεδρος μεγάλης ΚΑΕ ο οποίος δικαιούται να ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να εκδιώξει την αληταρία, έστω με τρόπο σπασμωδικό, είναι ο Γιάννης Φιλίππου. Το πληρώνει ακριβά, επτά χρόνια τώρα. Εστω κι έτσι, το Γαλάτσι είναι το μοναδικό γήπεδο (επαναλαμβάνω, «μεγάλης ομάδας») όπου μπορείς να ευχαριστηθείς μπάσκετ. Φέτος οι φανατικοί της ΑΕΚ απείχαν ακόμα κι από τους αγώνες με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό. Τόσο το καλύτερο! Πέρυσι που πήγαν στους τελικούς, τα έκαναν κι αυτοί ρημαδιό. Το μόνο καλό των φετινών τελικών είναι ότι τελείωσαν νωρίς. Αν έφταναν στα πέντε, δεν θα έμενε κολυμπηθρόξυλο. Με το 3-0, έφυγαν οι βάρβαροι για διακοπές μια ώρα αρχύτερα και απέκτησαν δικαίωμα στην ξεκούραση και οι παίκτες της Εθνικής..."
antreaslam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 καντισκυ,αλλο παιχνιδι καταλαβες! τα περσινα οργια,τα ανεφερα στο επομενο μηνυμα μου,που ελεγα για αλλα παιχνιδια! το παιχνιδι που εννοουσα,που παρεθεσες στο μηνυμα σου,ειναι στο ποδοσφαιρικο οακα,με το ξυλο στην ταφρο κ απο τις 2 πλευρες! οσο για τη ν.σμυρνη,θα σου απαντησω,,αλλα οχι τωρα,γιατι δνε προλαβαινω!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ας το πω λοιπόν και αυτό για να τελειώνουμε: Και ποιός νομίζεις ότι είσαι πού θα σου δώσω και τα στοιχεία; Κατ'αρχάς άμα είχα στοιχεία θα τα παρουσίαζα στο φόρουμ του insomnia για να πείσω 2 ξερόλες; Και δεύτερο και σημαντικότερο, δεν είμαι εισαγγελέας ξέρεις, ούτε σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον κανενός ώστε να χρειάζομαι στοιχεία. Είμαι φίλαθλος και θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζει η ομάδα μου επι ίσοις όροις όπου και αν παίζει και θέλω επίσης να πηγαίνω στο γήπεδο χωρίς να φοβάμαι τους 100 ανεγκέφαλους που θα κάνουν φασαρίες. Έχω λοιπόν μια άποψη για το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα. Αν εσύ έχεις κάποια καλύτερη ιδέα, να μας την πεις να τελειώνουμε. Τι είμαστε δηλαδή εδώ; Λαϊκό δικαστήριο για να ψάχνουμε ποιός φταίει; Θα βγάλουμε και κείμενο στο τέλος μήπως και θα το στείλουμε στις εφημερίδες; "Η επίσημη στάση των χρηστών του φόρουμ insomnia και μετά από συζητήσεις που διήρκησαν 7 χρόνια, αποφάσισαν πως ο Ολυμπιακός δε φταίει σε τίποτα και αρκετά τον τιμωρήσαμε. Θεωρούμε πως πρέπει να αφήσουμε τους οπαδούς του να πετάνε αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κρύβουν τις μπάλες και γενικά όταν προηγείται ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται να παίζονται τα 20 τελευταία λεπτά του αγώνα. Το μόνο που δεν έχουμε καταλάβει (γιατί δε δόθηκαν επαρκή στοιχεία), είναι γιατί ο Ολυμπιακος δέχεται τόσα πολλά γκολ στο Champions League μετά το 80'. Επίσης να προσθέσουμε ότι δεν έχουμε σκεφτεί ούτε μια λύση για τα προβλήματα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι ότι δε φταίει σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός (παρακαλώ να γίνει σαφές το τελευταίο). Συμπεράσματα: 1) Δε φταίει ο Ολυμπιακός για τίποτα. 2) Άρα δίκαια πήρε τόσα πρωταθλήματα. 3) Μπορεί να συνεχίσει να παίρνει πρωταθλήματα. 4) Το ελληνικό ποδόσφαιρο για κάποιον ανεξιχνίαστο λόγο περνάει κρίση. Όταν σκεφτούμαι γιατί, θα σας ειδοποιήσουμε. Με τιμή, τα μέλη του insomnia: (βάλτε υπογραφές παρακαλώ. Εμένα με πείσατε πάντως και το υπογράφω) Manuel
Kandinsky Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ας το πω λοιπόν και αυτό για να τελειώνουμε: Και ποιός νομίζεις ότι είσαι πού θα σου δώσω και τα στοιχεία; Κατ'αρχάς άμα είχα στοιχεία θα τα παρουσίαζα στο φόρουμ του insomnia για να πείσω 2 ξερόλες; Και ποιός νομίζεις ότι είσαι εσύ που θα βγαίνεις και θα πετάς λάσπη χωρίς στοιχεία? Και είσαι και τόσο άσχετος περί του θέματος που συζητάς (αλλά επιμένεις να επιμένεις οτι είσαι σωστός) που μόνος σου παραδέχεσαι ότι δεν έχεις στοιχεία. Τέτοια κατάντια και γκαιμπελισμός δλδ. Τουλάχιστον το άλλο το παληκάρι, ο Αντρέας, αν και δε συμφωνούμε βγήκε και είπε κάποια πράγματα. Εσύ απαξιείς ή μάλλον δεν ξέρεις τί σου γίνεται. Δες λίγο την συζήτηση προηγουμένως μπας και μάθεις κάτι. Και δεύτερο και σημαντικότερο, δεν είμαι εισαγγελέας ξέρεις, ούτε σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον κανενός ώστε να χρειάζομαι στοιχεία. Είμαι φίλαθλος και θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζει η ομάδα μου επι ίσοις όροις όπου και αν παίζει και θέλω επίσης να πηγαίνω στο γήπεδο χωρίς να φοβάμαι τους 100 ανεγκέφαλους που θα κάνουν φασαρίες. Κι εγώ σου ανταπαντώ αυτό που ήδη σου έχω πει : Όποιος κατηγορεί κάποιον χωρίς να μπορεί να καταθέσει τίποτα στη συζήτηση για να στηρίξει την άποψη του είναι κοινότατος συκοφάντης. Τι είμαστε δηλαδή εδώ; Λαϊκό δικαστήριο για να ψάχνουμε ποιός φταίει; Τότε κλείστο και μην πετάς flames για τον Ολυμπιακό. Εσύ το έκανες λαϊκό δικαστήριο. Με το κείμενο συμφωνώ, να το κρατήσεις διότι είναι το αφάν γκατέ των πονημάτων σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Ουφ ρε Kandinsky. Κάθομαι και γράφω τόσα και τόσα κατεβατά μόνο και μόνο για ν'ακούσω στο τέλος ότι δεν έχω επιχειρήματα και ότι απαξιώ και ότι άλλο. Τι θέλεις τέλος πάντων; Είπα ήδη ένα κάρο φορές: Ο Ολυμπιακός έπρεπε να τιμωρηθεί στον αγώνα με την ΑΕΚ. Έντάξει; Ωραία. Συγκράτησε αυτήν την πληροφορία. Επιχείρημα θέλεις; Ορίστε το επιχείρημα: Όταν ένας αγώνας και το αποτέλεσμα του επηρεάζονται από τους φιλάθλους (με φυσική επαφή όχι με λόγια), αφενός πρέπει ο αγώνας να διακόπτεται και αφετέρου να τιμωρείται η ομάδα όπως γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες ποδοσφαιρικά χώρες, αν και εφόσον βέβαια έχουμε και εμείς την επιθυμία να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Αν η μόνη μας κάψα είναι πως θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός (δίκαια ή άδικα), τότε οκ, μπορείτε να συνεχίσετε, ΑΛΛΑ να μην με πρήζετε μετά γιατί δεν τα πάτε καλά στο Champions League και να ακούω χαζές δικαιολογίες χωρίς επιχειρήματα (του τύπου "δεν έδωσε λεφτά ο Κόκκαλης"). Αν αυτά που γίνονται στο Καραϊσκάκη γίνονται και σε άλλες έδρες, τότε παρακαλώ να δράσουμε αναλόγως και να τιμωρηθούν και εκεί οι έδρες. Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις; Το επιχείρημα ή την άποψη; Τι παραπάνω στοιχεία θέλεις να σου προσκομίσω; Να ανεβάσω κάπου το βίντεο του αγώνα και να σου δώσω λινκ; Εξηγήσου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.