Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Του Ολυμπιακού; Γιατί αυτός ήταν ο "ηθικός" πρωταθλητής (δηλαδή ο πρωταθλητής για ηθικούς λόγους). Ο ουσιαστικός ήταν η ΑΕΚ (δηλαδή αυτός που πήρε περισσότερους βαθμούς).

Βρε μπάς και είσαι ο Δώνης? :P

Τα καραγκοζιλίκια της Πράσινης δεν είναι η βαθμολογία. Τα καραγκιοζιλίκια της Πράσινης είναι ο σημερινός τίτλος, "Χόρτασε σφαλιάρες ο Πανιώνιος το Σ/Κ" ή κάτι τέτοιο.

Δείχνει ξεκάθαρα προφανώς ότι ο βασικός του αντίπαλος είναι ο Πανιώνιος και έχουν τους ίδιους στόχους...

Κατά τ' άλλα ο Τζίγγερ μικραίνει την ομάδα...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Του Ολυμπιακού; Γιατί αυτός ήταν ο "ηθικός" πρωταθλητής (δηλαδή ο πρωταθλητής για ηθικούς λόγους). Ο ουσιαστικός ήταν η ΑΕΚ (δηλαδή αυτός που πήρε περισσότερους βαθμούς).

Αντε κατέβασε κανά τρακτέρ στους δρόμους όπως το 84 και μην ασχολείσαι με μας.

Δημοσ.

νομιζω το 87 βγαλαν τα τρακτερ (για τη μπαλα, γιατι καθε χρονια εχει και ενα μπλοκο για κατι)

Δημοσ.
[...]

Μ' αρέσει που στο πρώτο μήνυμα έγραψα ότι δεν θέλω να ξεκινήσω αντιπαράθεση και μετά διαβάζω αυτό... Anyway....

Δημοσ.

wizzy - Μη το παίρνεις προσωπικά, μιλάει σε 2ο ενικό, αλλά απευθύνεται γενικά σε βάζελο-χανούμια ( και κυρίως τους τυφλούς φανατίλες) , όχι σε σένα προσωπικά.

:)

Δημοσ.
Αντε κατέβασε κανά τρακτέρ στους δρόμους όπως το 84 και μην ασχολείσαι με μας.

Μαζί σου, δεν ασχολούμαι. Άσε καλύτερα τον α' πληθυντικό για τους άλλους.

Δημοσ.
Μαζί σου, δεν ασχολούμαι. Άσε καλύτερα τον α' πληθυντικό για τους άλλους.

Ρε δεν υπάρχει δεν ασχολείσαι μαζί μου. Από τη στιγμή που ποστάρεις κάτι σου απαντάει όποιος θέλει. Σιγά μην κάνουμε και συμβόλαια ποιος θα απαντήσει σε ποιον.

Τώρα ρε οι βάζελοι δεν βρίζαν τον βύντρα και το σαριέγκι την προηγούμενη εβδομάδα?πως ξαφνικά γίναν παιχταράδες και ο γιύτος μουρίνιο? Ρε δεν καταλαβαίνετε κάτι. Πως ο γιύτος κι ο Καραβούτας θέλουν να προφυλάξουν τους μισθούς τους. εσείς τι κέρδος έχετε δεν έχω καταλάβει? Και χαίρεστε εσείς που είπε ο γιύτος πως αλλάζουν οι διατητές με Βέρντερ. Ρε είστε σοβαροί?

*γιυτος είναι φυλετικός προσδιορισμός

μικα ναι το 87 ήτανε.

Δημοσ.
μην ασχολείσαι με μας.

απαντάει όποιος θέλει. Σιγά μην κάνουμε και συμβόλαια ποιος θα απαντήσει σε ποιον.

Consistency failed. Error. :confused:

Δημοσ.

*γιυτος είναι φυλετικός προσδιορισμός

Πάντως το google βγάζει μόνο εσένα και κάποιον omnislash να το χρησιμοποιούν./

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ ρε λουστη μου μετα και τα χθεσινα αποτελσματα στο CH.L μειωνονται στο ελαχιστο οι ελπιδες μας να βγει η Ανορθωση 3η ωστε αν βγουμε εμεις δευτεροι στον ομιλο να εχουμε μια καλη πιθανοτητα να την πετυχουμε.

Και εξηγουμαι : Η Ανορθωση εχει δειξει οτι με την ομαδα που εχει, τον προπονητη που εχει, την εδρα που εχει και την κολωφαρδια που εχει, μπορει μεσα στην εδρα της να κερδισει οποιονδηποτε αντιπαλο. Βεβαια σχετικα με την κολωφαρδια, κολωφαρδια που επαναλαμβανεται παυει να ειναι κολωφαρδια.

Η Βερντερ απο την άλλη εχει δειξει ακριβως το αντιθετο....οτι δηλαδη δεν μπορει να κερδισει ουτε με σφαιρες στο CH.L...Δεν ειδα το παιχνιδι της στο Μιλανο αλλα οι ανθρωποι απο αυτα που ειδα σε 2 ματς με τον ΠΑΟ δεν μπορουν να αλλάξουν μια σωστη πασα...Επομένως πιστευω οτι με την τακτικη των 2 αυτων ομαδων και με την λογικη απο αυτα που βλεπουμε μεχρι τωρα η Ανορθωση θα κερδισει τη Βερντερ (εδω εριξε 3 στο βαζελο, 3 στην ιντερ, λετε να ντραπει στην αμυντικη χοανη της Βερντερ?) και επομενως θα κλειδωσει με 4 βαθμους+ την προκριση.Βεβαια ποδοσφαιρο ειναι και ποτε δεν ξερεις....Ελπιζομεν λοιπον....

Δημοσ.

Δηλαδή τοχεις σίγουρο οτι εμείς θα βγούμε δεύτεροι και το μόνο που σου μένει είναι τι θα κάνει η Ανόρθωση?Γιατί εγώ έτσι όπως τα βλέπω τα χαιδεμένα μας να παίζουν εκτός έδρας είμαστε το πολύ για 3η θέση.

Δημοσ.

Καλά περιμένετε να έρθει η Χέρτα στο Καραισκάκη και μετά βλέπουμε... Γιατί νομίζω ότι κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι είναι σιγουράκι και θα έρθει ο ουρανός σφοντύλι μετά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...