Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φταίει που πήγα για ρετσίνα το μεσημέρι ή που είμαι άρρωστος και πονάω, που μου άρεσε το ματς ή άρεσε και σε σας;

Καλά το διαχειριστήκαμε το ματς σήμερα. Βάλαμε 2 γκολάκια γρήγορα και μετά προσπαθούσαμε με αντεπιθέσεις. Δεν παίξαμε μπάλα πάντως αν αυτό εννοείς. Κάποιες στιγμές βέβαια είχαμε εξάρσεις και ωραίες στιγμές γέλωτα (3 συνεχόμενες άστοχες πάσες πάτσα)

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια λαμπάδα στο Στολτίδη και στον Ντουντού, μη τραυματιστεί κανείς τους και πρέπει να ξαναδούμε Πατσά με τον βάζελο... Απλα απαράδεκτος.

Δημοσ.

Kάτω τα χέρια από τον Πάτρικ :P

Αρχισαν την κλάψα τα βαζελάκια χαχαχα. Κλάψε κλάψε κατι θα μείνει. Α ρε....

Δημοσ.

:lol:

Πάνω που νομίζεις ότι έχουν φτάσει στο απροχώρητο, βλέπεις ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΕΪΚΑ καραγκιοζιλίκια... θέατρο σκιών για ΟΣΚΑΡ (!)

Δημοσ.
[ATTACH]14283[/ATTACH]

Απο την σημερινη Πρασινη...

Αρχισαμε παλι.....

δεν πειραζει αστους

θα εχουν κι αυτοι την καταληξη του περυσινου ηθικου πρωταθλητη

Αυτοι σε λιγο θα μας πουν οτι σε 10 αγωνες θα επρεπε να εχουν 40 βαθμους....

δεν θέλω να σας διαολίσω, ούτε να μπω σε αντιπαράθεση, αλλά αν ήταν αντίθετα τα πράγματα, ο Πρωταθλητής θα έγραφε κάτι διαφορετικό; (είπαμε, no offence)

Δημοσ.
δεν θέλω να σας διαολίσω, ούτε να μπω σε αντιπαράθεση, αλλά αν ήταν αντίθετα τα πράγματα, ο Πρωταθλητής θα έγραφε κάτι διαφορετικό; (είπαμε, no offence)

Αν πραγματικά υπήρχε κλοπή βαθμών μπορεί και να το έκανε.Τώρα όμως για ποιά κλοπή διαμαρτύρεται και βγάζει δική της βαθμολογία η πράσινη?Πού σας έκλεψαν 6 βαθμούς?

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω οτι θα τα εγραφε και ο πρωταθλητης. Το ζητημα ειναι οτι η Πρασινη δεν παει καθολου καλα και απορω αν την αγοραζει κανεις. Σας αδικησανε σε ενα παιχνιδι (συμφωνω) στο οποίο όμως κερδισατε και η πρασινη το μετραει σαν να χάσατε.

Εν πασει περιπτωσει....εγω φταιω που ασχολουμαι.

Δημοσ.
Αν πραγματικά υπήρχε κλοπή βαθμών μπορεί και να το έκανε.Τώρα όμως για ποιά κλοπή διαμαρτύρεται και βγάζει δική της βαθμολογία η πράσινη?Πού σας έκλεψαν 6 βαθμούς?

Δεν αντιλεγω οτι θα τα εγραφε και ο πρωταθλητης. Το ζητημα ειναι οτι η Πρασινη δεν παει καθολου καλα και απορω αν την αγοραζει κανεις. Σας αδικησανε σε ενα παιχνιδι (συμφωνω) στο οποίο όμως κερδισατε και η πρασινη το μετραει σαν να χάσατε.

Εν πασει περιπτωσει....εγω φταιω που ασχολουμαι.

Μωρέ, όλοι φταίμε που ασχολούμαστε με Πράσινες, Πρωταθλητές και λοιπές αηδίες. Δεν είπα ότι έχει δίκιο η Πράσινη, δεν ξέρω καν αν μας "έκλεψαν" 6 βαθμούς, απλά ήθελα να καταλήξω ότι ίσως θα έπρεπε να απομακρυνθούμε από τέτοιες φυλλάδες. Προσωπικά διαβάζω αθλητικά από πολιτικές εφημρίδες (ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα κτλ).

Δημοσ.
Μωρέ, όλοι φταίμε που ασχολούμαστε με Πράσινες, Πρωταθλητές και λοιπές αηδίες. Δεν είπα ότι έχει δίκιο η Πράσινη, δεν ξέρω καν αν μας "έκλεψαν" 6 βαθμούς, απλά ήθελα να καταλήξω ότι ίσως θα έπρεπε να απομακρυνθούμε από τέτοιες φυλλάδες. Προσωπικά διαβάζω αθλητικά από πολιτικές εφημρίδες (ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα κτλ).

Εγώ δε διαβάζω τπτ, ούτε ακούω παρά μόνο ότι βλέπουν τα μάτια μου. Την ομάδα σου δεν την παρακολουθώ οπότε δν ξέρω αν την αδικούνε. Πάντως το να βγαίνουν παραμονές ενός ντέρμπι κάτι μπεκρήδες και να λένε πως ήθελαν να σε τελειώσουν κάποιοι οφείλει να παρεμβαίνει εισαγγελέας, γιατί έτσι δημιουργείς κλίμα. Οπως και αυτοί που βγαίνουν στα ραδιοφωνα απειλώντας πως δε θα τελειώσει το ματς ή ξέρουν διευθύνσεις διαιτητων. Εσύ μου λες μετά πως θα διαιτητεύσει ο εκάστοτε διαιτητής? Στη βουτιά του κάθε καραβούτα? Η θα μπορέσει να παρει πέναλντι ο Ολυμπιακός? Γιατί μη ξεχνάς πως εσύ και πέναλντι έχεις πάρει στο Ναό που δεν ήτανε και γκολ παραμύθι. Εχεις δει ποτέ εμας να ασχολούμαστε με τη διαιτησία παραμονές αγώνα? Εσύ ασχολείσαι και ο κοντός*

*σιγά μην έφυγε αυτός επειδή γιουχάραν οι δικοί του. Σου λέει με τόσα λίγα που δίνω πρωτάθλημα δεν παίρνω ποτέ.

Δημοσ.
δεν πειραζει αστους

θα εχουν κι αυτοι την καταληξη του περυσινου ηθικου πρωταθλητη

Του Ολυμπιακού; Γιατί αυτός ήταν ο "ηθικός" πρωταθλητής (δηλαδή ο πρωταθλητής για ηθικούς λόγους). Ο ουσιαστικός ήταν η ΑΕΚ (δηλαδή αυτός που πήρε περισσότερους βαθμούς).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...