Erwdios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Όπως πέρυσι ο Κοβάσεβιτς με τον Λουα. Είχε και πολύ ρέντα βέβαια. Κάθε πέρσι και καλύτερα λοιπόν...
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Το άσχημο είναι ότι είναι "Κάθε πέρσι και καλύτερα" και σε ποιο σοβαρούς τομείς τις ζωής μας...
Tuko Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κάθε παιχνίδι που είναι λίγο δύσκολο φανερώνει ακόμα περισσότερο την έλλειψη του Λούα Λούα. Δεν υπάρχει φέτος τέτοιος παίχτης τριπλαδόρος που θα σου κάνει άνω-κάτω τη περιοχή και θα δώσει γκολ στο πιάτο μετά ή έστω θα ανοίξει χώρους. Ο Μπελούτσι έχασε τα άχαστα πάντως, ειδικά στη φάση με άδειο τέρμα και 1 παίχτη του Άρη στη γραμμή και τον Ντάρκο δίπλα να περιμένει μπάλα. Ενώ κάνει πολύ καλές μπαλιές φέτος, πρέπει να σκοράρει μερικές φορές να του ανέβει η ψυχολογία.
geovard Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Να σας πω εγώ πώς είναι τα πράγματα με τούς προπονητές πού δέχονται τελικά να έρθουν στην Ελλάδα καί μιλώ γιά προπονητές τύπου Βαλβέρδε καί Τεν Κάτε. Κατ αρχήν δεν είναι μεγάλοι προπονητές.Απλά δούλευαν σε πιό προηγμένα πρωταθλήματα με ομάδες όπως γιά παράδειγμα η Τσέλση πού μπορεί καί ένας μέτριος προπονητής να βάλει τον αυτόματο πιλότο καί η ομάδα να πηγαίνει. Εμ' εγώ τον θέλω να δείξει την αξία του αν έχει, εδώ κάνοντας αυτούς τούς παίχτες πού έχει στη διάθεσή, του ομάδα.Πιάνονται κότσοι οι πρόεδροι εδώ επειδή πήραν απλά ένα προπονητή από Ισπανικό ή Αγγλικό πρωτάθλημα.Γιά μένα ο Μουνιόθ ήταν καλύτερος.Αλλά είχε την ατυχία όπου πήγαινε να έχει στη διάθεσή του παίχτες της σειράς. Ο Βαλβέρδε λέει πήγε τελικό ουέφα.Ε καί τι έγινε?Καί ο Μαλεζάνι πήγε καί μάλιστα το πήρε το κύπελο αλλά αλήθεια είναι ακόμη προπονητής σε κάποια ομάδα? Έπειτα πιστεύω ότι με τον Λεμονή στον πάγκο σήμερα ο Ολυμπιακός τουλάχιστον δεν θα έχανε.
Erwdios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Να σας πω εγώ πώς είναι τα πράγματα με τούς προπονητές πού δέχονται τελικά να έρθουν στην Ελλάδα καί μιλώ γιά προπονητές τύπου Βαλβέρδε καί Τεν Κάτε.Κατ αρχήν δεν είναι μεγάλοι προπονητές.Απλά δούλευαν σε πιό προηγμένα πρωταθλήματα με ομάδες όπως γιά παράδειγμα η Τσέλση πού μπορεί καί ένας μέτριος προπονητής να βάλει τον αυτόματο πιλότο καί η ομάδα να πηγαίνει. Εμ' εγώ τον θέλω να δείξει την αξία του αν έχει, εδώ κάνοντας αυτούς τούς παίχτες πού έχει στη διάθεσή, του ομάδα.Πιάνονται κότσοι οι πρόεδροι εδώ επειδή πήραν απλά ένα προπονητή από Ισπανικό ή Αγγλικό πρωτάθλημα.Γιά μένα ο Μουνιόθ ήταν καλύτερος.Αλλά είχε την ατυχία όπου πήγαινε να έχει στη διάθεσή του παίχτες της σειράς. Ο Βαλβέρδε λέει πήγε τελικό ουέφα.Ε καί τι έγινε?Καί ο Μαλεζάνι πήγε καί μάλιστα το πήρε το κύπελο αλλά αλήθεια είναι ακόμη προπονητής σε κάποια ομάδα? Έπειτα πιστεύω ότι με τον Λεμονή στον πάγκο σήμερα ο Ολυμπιακός τουλάχιστον δεν θα έχανε. Πές τα χρυσόστομε... Εδώ η Νάπολι πήρε κάποτε κύπελλο UEFA με κάποιον Μπιγκόν στον πάγκο της. Τον θυμάται κανείς? Μάλλον όχι κι αυτό λόγω Μαραντόνα...
johnnyestia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει, μην τα ξεφτιλίζουμε και όλα με τους προπονητές. Τον Βαλβέρδε τον λυπάμαι γιατί φέτος ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα, απλά ένα τσούρμο από παίκτες. Οι μοναδικοί που έχουν τα προσόντα για σταθερά καλή απόδοση για ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού είναι οι Γκαλέτι, Ντιόγκο, ας πούμε και τον Τοροσίδη. Ο Μπελούτσι για μένα είναι πολύ λίγος, ο Ντάρκο δεν βγάζει ούτε 30λεπτο, ο Ντουντου να το θυμηθείτε πως θα είναι σε πολλά ματς εκτός. Ποδοσφαιριστές Παπαδόπουλος Α. , Ντομί, Πάντος, Πατσά, Όσκαρ και Άντζας δεν υπάρχουν. Σε σχέση με πέρισυ έχεις ένα Στολτίδη, ένα Τζόλε και ένα Λούα λιγότερο. Ούτε ο Λεμονής θα τα κατάφερνε πολύ καλύτερα, εκτός ίσως από τον αγώνα με την Ανόρθωση στην Κύπρο. Αν ήμουν γαύρος θα παρακαλούσα να κόψει ο Κόκκαλης τις παπαριές, να αράξει η ομάδα ένα δύο χρόνια χωρίς να κυνηγάει τις νίκες πάσει θυσία και να αφήσει τον Ισπανό να ξεσκαρτάρει την ομάδα από τα ΚΑΠΗ και να φτιάξει έναν κορμό με φρέσκους παίχτες.
tsavi1991 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 παντως εχει κανει πολλες μ@λ@κιες και ο Ισπανος... Μα ειναι δυνατον να βαζει Παντο δεξι χαφ,Γκαλετι αριστερο χαφ και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Ενταξει εχει ελλειψεις η ομαδα αλλα δεν επαιζε και με καμια ομαδαρα σημερα με τον Αρη τον καρπαζοεισπρακτορα επαιζε.
innerwisp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ενταξει εχει ελλειψεις η ομαδα αλλα δεν επαιζε και με καμια ομαδαρα σημερα με τον Αρη τον καρπαζοεισπρακτορα επαιζε. Όπως φαίνεται πάντως τώρα τελευταία δεν είναι ανάγκη ο αντίπαλος να είναι ομαδάρα για να νικήσει τον Ολυμπιακό. Ούτε φυσικά τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ.
johnnyestia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ενταξει εχει ελλειψεις η ομαδα αλλα δεν επαιζε και με καμια ομαδαρα σημερα με τον Αρη τον καρπαζοεισπρακτορα επαιζε. Πραγματικά, αν σήμερα πρίν το ματς ανταλλάζανε φανέλες και ονόματα οι ίδιες ομάδες το σκόρ θα ήτανε πολύ χειρότερο. Ο Άρης από πέρισυ και ο ΠΑΟΚ φέτος είναι πολύ δυνατές ομάδες, εφάμμιλες των 3 του ΠΟΚ.
afentiko7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει, μην τα ξεφτιλίζουμε και όλα με τους προπονητές. Τον Βαλβέρδε τον λυπάμαι γιατί φέτος ο Ολυμπιακός δεν έχει ομάδα, απλά ένα τσούρμο από παίκτες. Οι μοναδικοί που έχουν τα προσόντα για σταθερά καλή απόδοση για ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού είναι οι Γκαλέτι, Ντιόγκο, ας πούμε και τον Τοροσίδη. Ο Μπελούτσι για μένα είναι πολύ λίγος, ο Ντάρκο δεν βγάζει ούτε 30λεπτο, ο Ντουντου να το θυμηθείτε πως θα είναι σε πολλά ματς εκτός. Ποδοσφαιριστές Παπαδόπουλος Α. , Ντομί, Πάντος, Πατσά, Όσκαρ και Άντζας δεν υπάρχουν. Σε σχέση με πέρισυ έχεις ένα Στολτίδη, ένα Τζόλε και ένα Λούα λιγότερο. Ούτε ο Λεμονής θα τα κατάφερνε πολύ καλύτερα, εκτός ίσως από τον αγώνα με την Ανόρθωση στην Κύπρο. Αν ήμουν γαύρος θα παρακαλούσα να κόψει ο Κόκκαλης τις παπαριές, να αράξει η ομάδα ένα δύο χρόνια χωρίς να κυνηγάει τις νίκες πάσει θυσία και να αφήσει τον Ισπανό να ξεσκαρτάρει την ομάδα από τα ΚΑΠΗ και να φτιάξει έναν κορμό με φρέσκους παίχτες. Ποτέ δεν είχε σύνολο ο ολυμπιακός την 12ετία. Είχε όμως Ίβιτς, Αλεξανδρή, Καραπιάλη, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Ζετεμπεργκ... Τώρα έχει τον παίζω μόνο στο Ναό Γκαλέτι, τον πάω να κάνω τρίπλα και δε μου βγαίνει Λέτο και τον είμαι φιλότιμος αλλά δν ξέρω τόπι Μπελούτσι. Ειδικά στα αριστερά έχει πληθώρα παικτών αλλά είναι πάρε το ένα και χτύπα τον άλλο
Erwdios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Ποτέ δεν είχε σύνολο ο ολυμπιακός την 12ετία. Είχε όμως Ίβιτς, Αλεξανδρή, Καραπιάλη, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Ζετεμπεργκ... Τώρα έχει τον παίζω μόνο στο Ναό Γκαλέτι, τον πάω να κάνω τρίπλα και δε μου βγαίνει Λέτο και τον είμαι φιλότιμος αλλά δν ξέρω τόπι Μπελούτσι. Ειδικά στα αριστερά έχει πληθώρα παικτών αλλά είναι πάρε το ένα και χτύπα τον άλλο Η πλήρης ισοπέδωση, όπως μόνο εμείς οι γαύροι ξέρουμε να κάνουμε... Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και θα το λέω, μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μας. Για όσο καιρό ο Ολυμπιακός θα αποτελεί το καπρίτσιο του Κόκκαλη η ομάδα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Δηλαδή επί Λεμονή βλέπαμε πολυ χειρότερο ποδόσφαιρο από αυτό που βλέπουμε όλο αυτό το καιρό? Τουλάχιστον ο άνθρωπος ήξερε ποια ομάδα είχε αναλάβει και τη βαρύτητα της θεσεώς του... Ο Βάσκος ακολουθεί το σύστημα Κόκκαλη: Πετάει μια μπαρούφα κι όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε. Ζήτησε μόνο νίκες μέχρι τον Δεκέμβρη (μετά ο Ολυμπιακός επιτρέπεται να χάνει ) και ήδη μετράει 2 ήττες. Τα ίδια δεν έκανε κι ο Σωκράτης? Έταζε τελικούς Τσου Λου και η ομάδα μάζευε 7άρες. Φυσικά δεν φταίει ο Βάσκος γι' αυτό. Αυτά του λένε να πεί, αυτά λέει. Του πέταξαν 1,5 μύριο στα μούτρα, του είπαν κιόλας ότι ο Ολυμπιακός παίρνει πρωτάθλημα στην Ελλάδα και με τα τρίτα κι ότι είναι πλήρης η ομάδα, του έδειξαν και την πορεία στους 16 και τσίμπησε ο απονήρευτος, μέχρι να φάει την πρώτη σφαλιάρα. (Ανόρθωση) Για να τελειώνουμε με το παραμύθι, ο Βάσκος δεν ξέρει από πρωταθλητισμό. Στην Ισπανία, είχε στόχο να κερδίζει 2 παιχνίδια στα 4 κι αυτό έμαθε καλύτερα να κάνει. Αυτό στον Ολυμπιακό δεν μετράει. Εδώ πρέπει να κερδίζει 5 παιχνίδια στα 4 που θα δίνει. Ο Κόκκαλης αποτελεί το ταβάνι του Ολυμπιακού. Η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι τους 16 της Ευρώπης και να παίζει αισχρό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δεν φταίνε ούτε οι παίχτες γι' αυτό, ούτε ο προπονητής. Οι εμμονές του Σώκου φταίνε και αυτές πληρώνουμε εδώ και 10 χρόνια τώρα. Ευτυχώς παίρνουμε το πρωτάθλημα και διαιωνίζουμε τη κάτω βόλτα μας ή καλύτερα δυστυχώς το πρωτάθλημα αποτελεί ότι τα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς. Καλή μας μέρα και καλή εβδομάδα.
Critter Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Παντως ρε παιδια να ρωτησω κατι?Δεν ξερω αν εχει ειπωθει πριν κατι σχετικο αλλα ποσο χειροτερη ήτανε η εικόνα του περσινου εκτος έδρας ολυμπιακου απο του φετινου και ο Κόκκαλης εδιωξε το Λεμονή?Να υποθεσω οτι θα κανει το ίδιο με τον Βαλβέλδε ο οποίος στην Ευρωπη τα πάει σαφώς χειρότερα? Εγω δεν θελω βεβαια να τον διωξει γιατι δεν ειμαι υπερ του να αλλάζουμε προπονητη καθε 3 και λιγό αλλα μέχρι τώρα ο Βαλβελδε φαινεται να υπολειπεται του Λεμονή βάσει αποτελεσμάτων (Ίδιος στα εντος, ίδιος στα εκτός και χειρότερος στην ευρώπη).
thodoras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Παντως ρε παιδια να ρωτησω κατι?Δεν ξερω αν εχει ειπωθει πριν κατι σχετικο αλλα ποσο χειροτερη ήτανε η εικόνα του περσινου εκτος έδρας ολυμπιακου απο του φετινου και ο Κόκκαλης εδιωξε το Λεμονή?Να υποθεσω οτι θα κανει το ίδιο με τον Βαλβέλδε ο οποίος στην Ευρωπη τα πάει σαφώς χειρότερα?Εγω δεν θελω βεβαια να τον διωξει γιατι δεν ειμαι υπερ του να αλλάζουμε προπονητη καθε 3 και λιγό αλλα μέχρι τώρα ο Βαλβελδε φαινεται να υπολειπεται του Λεμονή βάσει αποτελεσμάτων (Ίδιος στα εντος, ίδιος στα εκτός και χειρότερος στην ευρώπη). Μηπως εχει ηδη ξεκινησει τις επαφες με Λεμονη ο Κοκκαλης?:rolleyes:
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Θα διαφωνησο, ο ντιογκο εχει βαλει αρκετα γκολ αφου μπηκε και ο νταρκο μεσα σαν αλλαγη και σε εκεινα τα σημεια τον αισθανεται ποιο πολυ η αντιπαλη αμυνα. Οταν παιζει μονος εκτος απο μια - δυο κεφαλιες που θα παρει περναει τον περισοτερο χρονο εκτος περιοχης και παιζουμε σχεδον χωρις σεντερ φορ. δεν μπορω να καταλαβω αυτη την μανια του να γυρναει τοσο πισω, σαν να εχει μαγνητες το ημικυκλιο του κεντρου! Ο Ντιόγκο έχει βάλει φέτος σε Ελλάδα και ΟΥΕΦΑ 5 γκόλ.Από αυτά τα 5 μόνο το 1 το έβαλε όταν έπαιζε και ο Ντάρκο,στον αγώνα με την αεκ.Ακόμα και με τον Πανσερραικό που ξεκίνησαν μαζί το γκόλ το έβαλε όταν είχε πλέον βγεί από τον αγώνα ο Ντάρκο.Μη μου λές λοιπόν οτι έχει βάλει γκόλ αφού μπήκε και ο Ντάρκο. καλα ρε συ αρρωστε αλλο παιχνιδι βλεπαμε?εγω βλεπω μεχρει να μπει ο Νταρκο τον Ντιογκο μονιμως εκτος περιοχης. αυτο που θελω να πω ειναι οτι ανεξαρτητως αν παιζει ο Κοβατσεβιτς ο Ντιογκο παιζιε αρκετα μακρυα απο το κουτι.δεν λεω αν ειχε εναν επιθετικο τυπου Καστιγιο θα ταιριαζε πιο πολυ αλλα τελοσπαντων... Το πράγμα είναι απλό.Όταν παίζει μόνος του ο Ντιόγο αναγκάζεται να βγαίνει εκτός περιοχής γιατί από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος φόρ στο κουτί υποχρεωτικά τα βάζει και με τα δύο στόπερ του αντιπάλου.Και ο Ζλάταν να ήτανε δύσκολα να τα βάλει και με τα δύο στόπερ.Εκεί είναι που θέλει τον ευέλικτο επιθετικό που θα τραβήξει το ένα στόπερ μακρυά από το πέναλτι και θα έχει αυτός ευκολότερο έργο. Όταν πάλι παίζει ο Ντάρκο δεν υπάρχει χώρος για αυτόν γιατί ο Κοβάσεβιτς είναι καθαρά φόρ περιοχής και δεν κουνάει με τίποτα από εκεί.Τι να κάνει δηλαδή?Να αράξει και αυτός μέσα στην περιοχή και να κουτουλάει ο ένας τον άλλον? Και κάτι ακόμα περί πρωταθλητισμού που ακούγεται για τον Βαλβέρδε.Αν θέλουμε προπονητές που έχουν κάνει πρωταθλητισμό στην καριέρα τους τότε θα πρέπει να ζητάμε μόνο Έλληνες και Μπάγεβιτς.Γιατί ξένος που να έχει κάνει πρωταθλητισμό απλά δεν έρχεται στην Ελλάδα.Ποιός προπονητής που έχει κάνει πρωταθλητισμό (άρα έχει κοουτσάρει κορυφάια ομάδα) σε προηγμένο πρωτάθλημα θα έρθει να προπονήσει ελληνική ομάδα?
tsavi1991 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 ε αρα η θα πρεπει να να μαθουν ο ενας τον αλλο η να παρουμε κι αλλον επιθετικο.κι αφου οι μεταγραφες αργουν προτιμω να παιζουν και οι 2 μαζι μπας και βρουμε λυσεις μπροστα. καλος ο Ντιογκο αλλα μονος του δεν μπορει το παλικαρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.