Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χασαμε, τι να κανουμε, θα γινοταν και αυτο. Ηταν καλος ο αρης, ηταν τυχερος και προηγηθηκε οταν εμεις καναμε τις ευκαιριες και μετα κρατησε σοβαρα και πειθαρχημενα. Αυτο ειναι ολο, δεν ασχολουμαι με αναλυσεις αν φταιει ο βαλβερδε η οποιοσδηποτε αλλος. Το παλεψανε αλλα δεν μπορουσανε. μεγαλη διαφορα απο αλλες εμφανισεις που ουτε μπορουνε ουτε παλευουν στοιχειωδος.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτός ο Βαλβέρδε στο τέλος θα βάλει τον Κόβατς σέντερ φορ.

Τι μαλάκας είναι ο άνθρωπος??

Χειρότερος από τον Σόλιντ..

Απλά δεν έχει τη μανία του 4-3-3.

Καλά να πάθει ο Κόκκαλης που νομίζει ότι ο προπονητής του Πανιώνιου της Ισπανίας κάνει για το Θρύλο.

Είπαμε, δεν έχεις ανασταλτικά χαφ. Βάλε τον Μενδρινό ρε καραγκιόζη. Τι βάζεις τον Μπελούτσι αμυντικό χαφ?

Έτσι δεν θα κερδίσουμε ούτε τη Μαγούλα εκτός.

Και σιγά την ομάδα που έχεις ρε nemesis. Ούτε UEFA δεν βγαίνεις.

Μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα με τα χάλια που είχαμε σήμερα, ότι μας κερδίσατε με τη μπάλλα που παίξατε.;)

Δημοσ.

Ε, ρε δώρα από την Πρωτεύουσα στην Συμπρωτεύουσα σήμερα...

Από το μέρος της ΑΕΚ περάσατε;

Την συνέντευξη την διαβάσατε;

Τι θα γίνει θα τσιμπήσει κανείς να γίνει χαβαλές;

Δημοσ.
Καλά τα πήγατε. Αντεξατε σαν πραγματικοί πρωταθλητές μέσα στο Χαριλάου.

Συγχαρητήρια Ολυμπιακέ, πάντα τέτοια!

Ρε σκουλήκι (όπως το βάζελοι) μας νίκησες μια φορά σε δέκα χρόνια και έχασες και 2 τελικούς κυπέλλου. Μπράβο.

Μπελούτσι, Λέτο, Ντομί στα τσακίδια. Οσο πιο μακριά γίνεται. Να φύγει ο Κοβάσεβιτς και να πάρουμε κανά πιο νέο. Τέρμα η υπομονή μας. Και άντε έλειπε ο Στολτίδης να καταλάβω γιατί κρατάγαν τόσο πολύ την μπάλα αυτοί, εμείς γιατί δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε μια μπαλιά?

Δημοσ.

@ νεμεσις

χα οντως, μολις εφτασες τους 6 η 7 βαθμους και εισαι κοντα στην ζωνη του υποβιβασμου. Μιλας κιολας!

@kfyros

ρε παλικαρι μου καταλαβαινω να διμαρτυρομαστε για το μη εργο που δειχνει ο βαλβερδε αφοτου ηρθε εδω, αλλα να διαρτυρομαστε γιατι τον διαλεξε ο σωκρατες ειναι εντελός ακυρο. Ανερχοπμενος ισπανος, με παρουσια στον τελικο ουεφα και που εκανε μια μεσαια ομαδα υπολογισημη αντιπαλο στους μεγαλους (ρεαλ/μπαρτσα...), αν μη τι αλλο ειχε και με το παραπανω τα κριτηρια να του δωσεις την ομαδα, αν υπολογισεις ποιοι αλλοι εχουν περασει τοσα χρονια. Τωρα οτι δεν μας βγενει ειναι αλλο πραγμα και ουτε εμεις ουτε ο κοκαλης μπορουσε να το μαντεψει. Σε αυτη την φαση ειμαι και εγω υπερβολικα απογοητευμενος απο τον βαλβερδε και νομιζω οτι και να κανει εχει δειξει οτι δεν μπορει να δωσει το κατι παραπανω στην ομαδα. Αλλα δεν λεω οτι ο κοκαλης εκανε μεγα λαθος που τον πηρε. Λαθη που δεν του πηρε παιχτες ναι, αλλα πολυ φοβαμαι οτι βαλαβερδες και με 2-3 καλες προσθηκες ακομα τα ιδια σκατα θα εκανε.

Δεν χαθηκε το παιχνιδι επειδη δεν μπηκε ο μενδρινος στην θεση του μπελουτσι, μην λεμε μαλακιες. Σιγα μην ειναι καλυτερος ο μενδιρνος, ο οποιος ουτε αυτος ειναι αμυντικο χαφ, ουτε εχει κανα ποιο σοβαρο αναστημα. Ο βαλβερδε δεν εχει καταφερει να δωσει σταθερους ρολους στους παιχτες και να παρει το καλυτερο απο τον καθενα στην σωστη θεση. Ακομα ψαχνουμε να δουμε που παιζει ο οσκαρ, ο μπελουτσι γυροφερνει ολο το κεντρο με μετρια αποτελεσματα και τον τοροσιδη τον εχει κανει γιο γιο. Δεν γινετε δουλεια ετσι. Μετα δεν ξερω εσεις τι βλεπετε, αλλα εχει αχρηστευθει και ο ντιογκο, μια, δυο, τρεις, πλον τον μαθανε οτι βγενει εξω απο την περιοχη, τον ακολουθουν και τον κλωτσανε εκει εξω που ειναι μονο φαουλ. Στην τελικη σαν τεχνικος με εχει απογοητευσει, δεν βρισκει ενα συστημα που να αξιοποιησει τους αναμφισβητητα καλους παιχτες που εχουμε (εστω αυτους τους 6-7). Η ομαδα μοιαζει να μην ειναι δουλεμενη, ειναι σαν να μαζευονται και να τους λεει ο βαλαβερδες, θελω αυτο , αυτο και αυτο, να το συζητανε λιγο, αλλα να μην το δουλευουν σοβαρα στις προπονησεις. Και μετα στους αγωνες βλεπουμε τα αποτελεσματα. Διοτι πριν και μετα το καθε παιχνιδι αμα ακουσεις τον βαλβερδε, μιλαει λογικα, τονιζει τα αδυνατα σημεια, λεει θελω πιεση, να βγενει η μπαλα γρηγορα, να ανοιξετε το απιχνιδι.....μπλα...μπλα....αλλα τιποτα δεν γινεται σωστα. Αρα η μενουν μονο στα λογια η οι παιχτες ειναι ανικανοι η τον γραφουν. Πλεον δεν νομιζω οτι απλα τον γραφουν, γινεται πολυ καιρο για να συμβενει κατι τετοιο, ειδικα οταν ξερουν οτι ο κοκκαλης του εχει δωσει αρκετες ευθηνες και εξουσια. Ανικανοι στο σημειο να μην μπορουν κρατησουν λιγο μπαλα και να κανουν παιχνιδι σιγουρα δεν ειναι. Αρα.......

Και κατι αλλο, εχουμε 7 παιχνιδια στο πρωταθλημα, 4 εντος, 3 εκτος. Ε εχουμε 4 νικες εντος και εξω, 1,1,1. Βαλε τα χαλια στην δανια, κυπρο και στην τουρκια, ειναι φανερο οτι η ομαδα δεν φτουραει εκτος εδρας. Για πολυ καιρο ο βαλβερδε ειναι φοβισμενος και ατολμος στα εκτος, σε ολα σχεδον εχει κανει λαθη. θα μου πεις και σημερα που επαιξε λιγο επιθετικα την πατησαμε. Αλλα εγω για σημερα ειπα οτι δεν χαλαστηκα και τοσο, το παλεψαμε. Αν παιζαμε ετσι στα προηγουμενα εκτος, πιστευω θα ειχαμε λιγοτερες απωλειες. Το θεμα ειναι, μεχρι στιγμης οτι θεαμα εχουμε δει, το εχουμε δει απο την δυναμη της εδρας και απο εκει και περα το χαος.

Δημοσ.

Ρε tzino, παράδειγμα ανέφερα με τον Μπελούτσι.

Αυτό το αλλοπρόσαλο σχήμα που κατέβασε στην Τουρκία και στη Θεσσαλονίκη ποιος μπορεί να το εξηγήσει??

Ο Πάντος δεξί εξτρέμ ?

Δεν είμαι απ' τους τύπους που μουρμουράνε, αλλά φέτος η ομάδα δεν έχει κορμό και στυλ παιχνιδιού.

Όταν γυρνάς τους παίχτες γύρω γύρω στις θέσεις, τι κορμό να φτιάξεις??

Και έχει λιγότερες ελλείψεις από άλλες χρονιές.

Εντάξει , να είναι ένας παίχτης ντεφορμέ, αλλά εδώ φαίνονται όλοι να μην ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Δημοσ.

Με το να ξεσκίσουμε εμείς και οι ΑΡΔ σήμερα αύριο μεθαύριο τον Βαλβέρδε θα βγάλουμε για ακόμα μια φορά λάδι παίκτες και διοίκηση.Όχι οτι δεν έχει και ο Βάσκος ευθύνες αλλά όχι στο βαθμό που του καταλογίζουνε.

Εγώ είδα και σήμερα ΤΡΑΓΙΚΑ ατομικά λάθη από σχεδόν όλους τους πάικτες.Και μιλάω για λάθη σε εύκολες φάσεις.Στη φάση του γκόλ γίνοντε δύο λάθη πρώτα από Πάντο που μόνος του τραβάει ζειμπεκιά και μετά από τον Ντομί που αν και αριστερο μπάκ κωλοβαράει σε θέση στόπερ και έχει χάσει εντελώς το δεξί εξτρέμ του Άρη.Ο Μπελούτσι σε δύο φάσεις με κενό τέρμα τραβάει σούτ στους σουπεράδες,ο Ζεβλάκοφ εντελώς ασταθής,ο Γκαλέτι και αυτός δεν είχε καθαρό μυαλό,Καλά για Όσκαρ και Λέτο απλά δεν έχω λόγια...

Η διοίκηση έχει αφήσει την ομάδα γυμνή από αμυντικά χάφ και περιφερειακό επιθετικό με τα αποτελέσματα να είναι ήδη εμφανή.Ο Ντιόγο όταν παίζει μαζί με Ντάρκο αχρηστεύεται αφού αναγκάζεται να παίζει μακρυά από το τέρμα.Αν είχε έναν γρήγορο Καστίγιο-Λούα θα έκανε θαύματα.

Το καλό είναι οτι και οι άλλοι δύο είναι στα ίδια χάλια με εμάς οπότε μένει να δούμε ποιός μονόφθαλμος θα επικρατήσει.

Δημοσ.
Ντιόγο όταν παίζει μαζί με Ντάρκο αχρηστεύεται αφού αναγκάζεται να παίζει μακρυά από το τέρμα.Αν είχε έναν γρήγορο Καστίγιο-Λούα θα έκανε θαύματα.

Θα διαφωνησο, ο ντιογκο εχει βαλει αρκετα γκολ αφου μπηκε και ο νταρκο μεσα σαν αλλαγη και σε εκεινα τα σημεια τον αισθανεται ποιο πολυ η αντιπαλη αμυνα. Οταν παιζει μονος εκτος απο μια - δυο κεφαλιες που θα παρει περναει τον περισοτερο χρονο εκτος περιοχης και παιζουμε σχεδον χωρις σεντερ φορ. δεν μπορω να καταλαβω αυτη την μανια του να γυρναει τοσο πισω, σαν να εχει μαγνητες το ημικυκλιο του κεντρου! Αλλα ακομα χειροτερα δεν μπορω να καταλαβω πως το δεχετε αυτο ο βαλβερδε απο τον βασικο επιθετικο του. Το ιδιο γινεται και με τον λετο. Σχεδον το ιδιο και με τον μπελουτσι, αλλα τουλαχιστον αυτος προσπαθει. Γι αυτο με λιγα λογια λεω οτι ειτε τον γραφουν στην καραπουτσ.... τους, ειτε ειναι τοσο νουμερο ο βαλβερδε που τους αφηνει και κανουν οτι θελουν. Ο ολυμπιακος τελη οκτωμβρη παρουσιαζει μια ερασιτεχνικη ασυνδετη ομαδα που δεν ξερει να φτιαξει παιχνιδι. Ειναι αδιανοητο. Οπως αδιανοητο ειναι να εχεις την 4δα λετο/γκαλετι/μπελουτσι/ντιογκο και να μην βγαζεις φωτιες.

Περι ντιογκο, εχει αρχισει και ξεφουσκωνει. ηλπιζα οτι θα ειναι λιγο ποιο γρηγορος, λιγο ποιο ικανος στο ξεμαρκαρισμα και στην τριπλα, ποιο διεισδυτικος. Ναι κανει φοβερες κεφαλιες, εχει παθος και παλευει ολες τις φασεις, αλλα δεν μου φαινεται και τοσο εξυπνος, εχει κολησει σε ενα τροπο που παιχνιδιου που αυτοκαταστρεφεται.

Δημοσ.

καλα ρε συ αρρωστε αλλο παιχνιδι βλεπαμε?

εγω βλεπω μεχρει να μπει ο Νταρκο τον Ντιογκο μονιμως εκτος περιοχης.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι ανεξαρτητως αν παιζει ο Κοβατσεβιτς ο Ντιογκο παιζιε αρκετα μακρυα απο το κουτι.δεν λεω αν ειχε εναν επιθετικο τυπου Καστιγιο θα ταιριαζε πιο πολυ αλλα τελοσπαντων...

Κατα την γνωμη μου δεν φταει ο Κοκκαλης που πηρε τον Βαλβερδε αλλα φταιει που εδιωξε τον Λεμονη.

Πραγματικα αθλια παιξαμε σημερα πολυ λιγες φασεις τις οποιες σπαταλησαμε-μου θυμισε το παιχνιδι με την Γαλατα

σαν να μην ξερουν τι θελουν να κανουν μεσα στο γηπεδο ρε γαμωτο θελουμε τελικα και εμεις μεταγραφες-παλι καλα που οι αλλοι ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ και εχασαν βαθμους...

Δημοσ.
καλα ρε συ αρρωστε αλλο παιχνιδι βλεπαμε?

εγω βλεπω μεχρει να μπει ο Νταρκο τον Ντιογκο μονιμως εκτος περιοχης.

αυτο που θελω να πω ειναι οτι ανεξαρτητως αν παιζει ο Κοβατσεβιτς ο Ντιογκο παιζιε αρκετα μακρυα απο το κουτι.δεν λεω αν ειχε εναν επιθετικο τυπου Καστιγιο θα ταιριαζε πιο πολυ αλλα τελοσπαντων...

ακριβως. Ο ντιογκο το κανει μονιμα αυτο και στην πραγματικοτητα το κανει λιγοτερα οταν μπενει και ο νταρκο! Μετα επειδη εχετε λυσαξει για τον καστιγιο και τον λουα λουα, μην ξεχνατε οτι την δουλεια τους την κανει ο γκαλετι με τις πλαγιοκοπησεις και την κλιση προς την περιοχη που κανει συχνα. Ο λουα εκανε το ιδιο και απο τα αριστερα, σπανια επαιζε 2ρος επιθετικος. Αντι του λουα λοιπον ειναι ο λετο, που μια παιζει 3 δεν παιζει. Με λιγα λογια αν υπηρχε νερι η λουα, ποιο πολυ την θεση του λετο θα επαιρνε παρα του νταρκο. Απλα θα ηταν ποιο αποτελασματικος και μαμουνι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...