Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...]

είπε στον Σκουντή να κάνει την ίδια ερώτηση στον Ζοτς, όταν αποσυρθεί ο Σάρας (χαχα).

Μάλλον όταν αποσυρθεί ο Ζοτς θα γίνει αυτή η ερώτηση :-).

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικά πάντως εμένα σα φυσιογνωμια ο Πίνι μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, και τον τιμάει πιστεύω που αναγνωρίζει την αξία των αντιπάλων του, καθώς και την προσπάθεια των πρώην εργοδοτών του.

Η μόνη πικρία που βγάζει είναι για τον Σφαιρόπουλο

Δημοσ.

δεν ηταν ασχημη η ομαδα για κανα 20λεπτο, παθος, καλα μαρκαρισματα ψηλα, επιθετικο ποδοσφαιρο, καναμε 4-5 φασεις για γκολ. Ε τους εκατσε αυτους σε μια φαση και αλλαξε ολο το παιχνιδι. Γαι μενα η μαλακια ειναι του ντομι, κοιταει βλεπει τον παιχτη και μενει στο ιδιο σημειο, εκει που ειναι εχει γυρισει ηδη ενας αμυντικος αρα αυτος πρεπει να παει στον παιχτη που βαζει το γκολ. Με τον παντο να παιζει ενα παιχνιδι καθε 6 αγωνες, τον ντομι τον γνωστο η του βαθους η του ... ημιβαθους, με τον τοροσιδη μονιμα σε αλλη θεση και τους αλλους τραυματιες, εχουμε καταντισει να μην εχουμε αξιοιστες λυσεις στους 2 ακραιους αμυντικους, ενω εχουμε καμια 10ρια απο δαυτους!!

Δημοσ.
Με τον παντο να παιζει ενα παιχνιδι καθε 6 αγωνες, τον ντομι τον γνωστο η του βαθους η του ... ημιβαθους, με τον τοροσιδη μονιμα σε αλλη θεση και τους αλλους τραυματιες, εχουμε καταντισει να μην εχουμε αξιοιστες λυσεις στους 2 ακραιους αμυντικους, ενω εχουμε καμια 10ρια απο δαυτους!!

αυτά, ποιού λάθη είναι, δικά μου ή του βαλβέρδε; Πόσες φορές είχε παίξει ο Παντος αριστερο μπακ, να βαλει και Τοροσιδη δεξια;

Στοίχημα ότι ο λετο θα βγει με κόκκινη :X

Δημοσ.
Γαι μενα η μαλακια ειναι του ντομι, κοιταει βλεπει τον παιχτη και μενει στο ιδιο σημειο, εκει που ειναι εχει γυρισει ηδη ενας αμυντικος αρα αυτος πρεπει να παει στον παιχτη που βαζει το γκολ.

Έτσι νομίζω και εγώ, είναι σε 2 μέτρα απόσταση από τον παίκτη σε όλη τη φάση.

Δημοσ.

Καλά τα πήγατε. Αντεξατε σαν πραγματικοί πρωταθλητές μέσα στο Χαριλάου.

Συγχαρητήρια Ολυμπιακέ, πάντα τέτοια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...