konnak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 [...]είπε στον Σκουντή να κάνει την ίδια ερώτηση στον Ζοτς, όταν αποσυρθεί ο Σάρας (χαχα). Μάλλον όταν αποσυρθεί ο Ζοτς θα γίνει αυτή η ερώτηση .
vastravoud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Γενικά πάντως εμένα σα φυσιογνωμια ο Πίνι μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, και τον τιμάει πιστεύω που αναγνωρίζει την αξία των αντιπάλων του, καθώς και την προσπάθεια των πρώην εργοδοτών του. Η μόνη πικρία που βγάζει είναι για τον Σφαιρόπουλο
Freakster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Τι μαλάκας είναι ο Λετο.. Και ο βαλβερδε..
notios7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 ο παντος ειναι αστερι και ο λετο μουφα?ο βαλβερδε φταιει?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ποιός Βαλβέρδε μωρέ πάλι? Ατομικά λάθη αντάξια του Λουκαβύντρα+Σηφάκης έκαναν το 1-0.
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Καλά που έπεσε σε εκείνη τη φάση ο Αντώνης αλλιώς θα συνέχιζε για γκολ...
Freakster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Καλά, με αμυντικά χαφ μπελούτσι και απο-τραυματισμο-ντουντου ωραίο κέντρο έχουμε, δεν περνάει τίποτα.
tzinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 δεν ηταν ασχημη η ομαδα για κανα 20λεπτο, παθος, καλα μαρκαρισματα ψηλα, επιθετικο ποδοσφαιρο, καναμε 4-5 φασεις για γκολ. Ε τους εκατσε αυτους σε μια φαση και αλλαξε ολο το παιχνιδι. Γαι μενα η μαλακια ειναι του ντομι, κοιταει βλεπει τον παιχτη και μενει στο ιδιο σημειο, εκει που ειναι εχει γυρισει ηδη ενας αμυντικος αρα αυτος πρεπει να παει στον παιχτη που βαζει το γκολ. Με τον παντο να παιζει ενα παιχνιδι καθε 6 αγωνες, τον ντομι τον γνωστο η του βαθους η του ... ημιβαθους, με τον τοροσιδη μονιμα σε αλλη θεση και τους αλλους τραυματιες, εχουμε καταντισει να μην εχουμε αξιοιστες λυσεις στους 2 ακραιους αμυντικους, ενω εχουμε καμια 10ρια απο δαυτους!!
Freakster Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Με τον παντο να παιζει ενα παιχνιδι καθε 6 αγωνες, τον ντομι τον γνωστο η του βαθους η του ... ημιβαθους, με τον τοροσιδη μονιμα σε αλλη θεση και τους αλλους τραυματιες, εχουμε καταντισει να μην εχουμε αξιοιστες λυσεις στους 2 ακραιους αμυντικους, ενω εχουμε καμια 10ρια απο δαυτους!! αυτά, ποιού λάθη είναι, δικά μου ή του βαλβέρδε; Πόσες φορές είχε παίξει ο Παντος αριστερο μπακ, να βαλει και Τοροσιδη δεξια; Στοίχημα ότι ο λετο θα βγει με κόκκινη
KWSN_Men Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Γαι μενα η μαλακια ειναι του ντομι, κοιταει βλεπει τον παιχτη και μενει στο ιδιο σημειο, εκει που ειναι εχει γυρισει ηδη ενας αμυντικος αρα αυτος πρεπει να παει στον παιχτη που βαζει το γκολ. Έτσι νομίζω και εγώ, είναι σε 2 μέτρα απόσταση από τον παίκτη σε όλη τη φάση.
NemeSis1990 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Καλά τα πήγατε. Αντεξατε σαν πραγματικοί πρωταθλητές μέσα στο Χαριλάου. Συγχαρητήρια Ολυμπιακέ, πάντα τέτοια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.