Aρρωστος 7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Aν εννοείς ότι είναι βαρβάτη η απουσία του Τζόρτζεβιτς, τότε ή θα πρέπει να το συνηθίσεις ή να τον βαλσαμώσεις. Είναι ο τελευταίος μεγάλος παίκτης που ήρθε ποτέ στο λιμάνι, εντάξει, από τον Πανηλειακό, όχι από την Μάντσεστερ. Φάε Γκαλέτα τώρα και Ντιόγκο Β' εθνικής. Αυτό ακριβώς εννοεί... Και φυσικά από το 1996 που ήρθε ο Τζόλε δεν έχουμε δεί μεγάλο παίκτη στο λιμάνι.Δεν έχουμε την τύχη να είμαστε βάζελοι και να χαζεύουμε τον γαλαξία αστέρων της Παιανίας. Πουλιά στον αέρα πιάνεις. Τι έγινε με το αδερφό σωματείο; Πήγε με τα νερά του θείου; Διάβασε την ανακοίνωση του Πανόπουλου και θα σου λυθούν οι απορίες.
firewalker Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Σιγά να μην διαβάσω κάτι που έγραψε ο θείος.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Σιγά μην κάθεται ο θείος να γράφει ανακοινώσεις του Πανόπουλου.Η γραμματέας του τα γράφει.Τα κοπιάρει από τις ανακοινώσεις προηγούμενων χρόνων.
tsavi1991 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τι πάει να πει δε χωράνε Κόβατς και Νικοπολίδης μαζί; Γι' αυτό το λόγο είναι ο προπονητής για να ταιριάξει τους παίχτες του στην κατάλληλη θέση. πολυ τρελιτσα πουλας και δεν μου αρεσει καθολου,δες το μπασκετακι σου και μην μιλας για πραγματα που δν ξερεις μαγκας απο το internet που οτι λεγεται το σχολιαζει ξερω και εγω να ειμαι...
Erwdios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Aν εννοείς ότι είναι βαρβάτη η απουσία του Τζόρτζεβιτς, τότε ή θα πρέπει να το συνηθίσεις ή να τον βαλσαμώσεις. Είναι ο τελευταίος μεγάλος παίκτης που ήρθε ποτέ στο λιμάνι, εντάξει, από τον Πανηλειακό, όχι από την Μάντσεστερ. Φάε Γκαλέτα τώρα και Ντιόγκο Β' εθνικής. Όπως βαλσάμωσες πριν πολλά χρόνια εσύ τον Βαζέχα? Ασε, καλύτερα, λέω να κάνω καμία μεταγραφή. Τι είναι αυτό? δεν ξέρεις? Ρώτα τους πολυμετοχικούς σου. Ντουντού - Στολτίδης λέγονται οι βαρβάτες απουσίες Πελαγόπουλε. Κι ο Τζόλε για ένα ημίχρονο που μπορεί να βγάλει, στα μάτια σου φαντάζει Xavi με τους παίχτες που βλέπεις στην υπερομάδα σου. Και για τα πουλιά που είπε ο Άρρωστος, το νου σου μάγκα μην είναι ερωδιοί, γιατί θα κρυφτεί η τσίχλα σου.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 πολυ τρελιτσα πουλας και δεν μου αρεσει καθολου,δες το μπασκετακι σου και μην μιλας για πραγματα που δν ξερειςμαγκας απο το internet που οτι λεγεται το σχολιαζει ξερω και εγω να ειμαι... 1. Ποδόσφαιρο δεν ξέρω και το ομολογώ. Αλλά μπορώ να καταλάβω μέσα στην ασχετοσύνη μου ότι Ντιόγκο και Κοβάσεβιτς είναι περίπου ίδιοι παίκτες και δε μπορούν να παίξουν μαζί. 2. Δεν πουλάω τίποτα, αυτό είμαι. Μπορείς να το διαπιστώσεις αν θες ιδίοις όμασι αν είμαι μάγκας του πληκτρολογίου κτλ. 3. Το ξέρω ότι μπορείς να σχολιάζεις ότι γράφεται. Και τελευταία φορά που κοίταξα δεν απαγορεύονταν. Ούτε να λες βλακείες. Οπότε καλά κάνεις ότι κάνεις.
Tuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Απο τη στιγμή που παραδέχεσαι ότι δε ξέρεις από μπάλα, τότε γιατί σχολιάζεις; Γιατί σε έχω παρατήρησει πολλές φορές να είσαι επιθετικός φουλ και να λες πράγματα τα οποία φαίνεται πως δε γνωρίζεις. Υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε άδικα;; Πόσο μάλλον όταν είσαι αντι-ολυμπιακός και όχι σκέτο φίλαθλος. Συζήτηση να κάνουμε, όχι να τσακωνόμαστε για μαμακίες.
KWSN_Men Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δεν είμαι φίλαθλος, είμαι οπαδός. Δεν είμαι αντι-Ολυμπιακός, είμαι Παναθηναϊκός. Το ότι παραδέχομαι ότι δε σκαμπάζω εγώ πολλά από μπάλα δε σημαίνει ότι δε σκαμπάζω και τίποτα. Όπως και δε σημαίνει ότι αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν, ξέρουν περισσότερα από εμένα. Εγώ απλά το γνωρίζω και το παραδέχομαι. Βλέπω πάντως ότι δεν είμαι ο μόνος που λέει ότι Κοβάσεβιτς και Ντιόγκο είναι παρόμοιοι παίκτες και δεν ταιριάζουν να παίζουν μαζί. Οπότε κάτι πιάνω και εγώ ο άσχετος.
tsavi1991 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 μα αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι την γνωμη σου την σεβομαι εσυ δεν σεβεσαι την δικη μου.το να πεις απλα την γνωμη σου ειναι ok το να ειρωνευεσαι ομως οχι... -----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 09 : 59 : 30----- οσο για Ντιογκο Κοβασεβιτς για να τελειωνει αυτη η ιστορια, ανετα μπορουν να παιξουν μαζι σε ενα 4-4-2 σε ρομβο με ενα αμυντικο χαφ,2 πλαγιους και τον Μπελουτσι σε ρολο επιθετικου μεσου να τους τροφοδοτει. κι αν αυτο το συστημα ηχει πολυ επιθετικο απλα να πω οτι στην Τουρκια εχανες απο το 25 λεπτο...αρα επρεπε να παρεις το ρισκο
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 οσο για Ντιογκο Κοβασεβιτς για να τελειωνει αυτη η ιστορια, ανετα μπορουν να παιξουν μαζι σε ενα 4-4-2 σε ρομβο με ενα αμυντικο χαφ,2 πλαγιους και τον Μπελουτσι σε ρολο επιθετικου μεσου να τους τροφοδοτει. κι αν αυτο το συστημα ηχει πολυ επιθετικο απλα να πω οτι στην Τουρκια εχανες απο το 25 λεπτο...αρα επρεπε να παρεις το ρισκο Για να γίνει σωστά αυτό το σύστημα, πρέπει ο αμυντικός χαφ και οι πλάγιοι να είναι πολύ γρήγοροι. Διότι οι γραμμές θα είναι πολύ μακριά η μια από την άλλη. Kατά την άποψή μου ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε με τους παίκτες που είχε διαθέσιμος να παίξει ρόμβο στο κέντρο. Αδύναμοι κρίκοι οι (Πατσατζογλου Τοροσιδης) και ένας Γκαλετι που δεν βρήκε τα πατήματά του ποτέ μιας και το παιδί μόνο ball boy δεν έγινε, τόσες θέσεις άλλαξε χθες.
Tuko Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δεν είμαι φίλαθλος, είμαι οπαδός. Δεν είμαι αντι-Ολυμπιακός, είμαι Παναθηναϊκός. Άμα είσαι οπαδός δε κάνεις για συζήτηση. Το οπαδός = αρνητικότατο. Εγώ είμαι ΦΙΛΑΘΛΟΣ του Ολυμπιακού. Έχει μεγάλη διαφορά το 1 με το άλλο. Επίσης, είσαι ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ = ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αυτόματα, αφού δεν είσαι φίλαθλος.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 οσο για Ντιογκο Κοβασεβιτς για να τελειωνει αυτη η ιστορια, ανετα μπορουν να παιξουν μαζι σε ενα 4-4-2 σε ρομβο με ενα αμυντικο χαφ,2 πλαγιους και τον Μπελουτσι σε ρολο επιθετικου μεσου να τους τροφοδοτει. κι αν αυτο το συστημα ηχει πολυ επιθετικο απλα να πω οτι στην Τουρκια εχανες απο το 25 λεπτο...αρα επρεπε να παρεις το ρισκο Αν το ένα αμυντικό χάφ που λές είναι επιπέδου Μακελελέ,Εσσιέν,Καρεμπέ,Γκατούζο τότε ίσως και να μπορείς να παίξεις αυτό το σύστημα.Όταν όμως το ένα αμυντικό χάφ είναι στην καλύτερη επιπέδου Ντούντου (που στην ουσία είναι 8άρι και όχι καθαρός κόφτης) τότε δεν μπορείς να παίξεις έτσι.Πόσο μάλλον όταν είναι ο 34άρης Στολτίδης ή ο παλαίμαχος Χρηστάρας. Σου θυμίζω οτι ακριβώς αυτό το σύστημα παρέταξε ο Βαλβέρδε στην Ξάνθη.Για 45 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια φάση και η Ξάνθη είχε πάρει το κέντρο για πλάκα.Ούτε παραγωγικοί ήμασταν και κινδυνεύαμε και πίσω.Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δεύτερο αμ.χαφ ο Στολτίδης και ήρθαμε στα ίσια μας.Φαντάσου να έκανε κάτι ανάλογο μέσα στη Γαλατά.Το ταληράκι το είχαμε σίγουρο.
FilipposMD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Πίνι Γκέρσον στον Σκουντή, φοβερή συνέντευξη! Και χαβαλέ κάνει και πολλά ενδιαφέροντα λέει. Έχει πει μέχρι τώρα: Δεν ήθελε Μάτσας και Γουντς, αλλά τους έφερε "άλλος". Δεν ήθελε τον Σάρας στην ομάδα (τον ήθελαν οι Αγγελόπουλοι όμως) και είπε στον Σκουντή να κάνει την ίδια ερώτηση στον Ζοτς, όταν αποσυρθεί ο Σάρας (χαχα). Είχε πει στους Αγγελόπουλους, όταν τελείωνε το συμβόλαιο του Διαμαντίδη, να του δώσουν λευκή επιταγή και να τον υπογράψουν, όσα λεφτά κι αν ζητήσει, γιατί είναι φοβερός παίκτης. Παραλίγο να υπογράψει στον ΟΣΦΠ ο Φώτσης όταν ο Πίνι ξεκίνησε. Επίσης, ήθελε Παπαλουκά και Σπανούλη, από Έλληνες. Η φάση που θυμάται πιο πολύ ήταν η τάπα του Διαμαντίδη στον Άκερ. Όταν ήταν να έρθει στην Ελλάδα, ο Κάτας του είπε να μην έρθει, γιατί δεν έχει ούτε 10% πιθανότητες να κερδίσει τον ΠΑΟ (λόγω διαιτησίας, αν κατάλαβα καλά, γιατί μετά το συνέχισε λέγοντας ότι στις αμφισβητούμενες φάσεις, τις περισσότερες τις έδιναν στον ΠΑΟ). Είπε καλά λόγια για Τσίλντρες (αλλά θα έχει πρόβλημα στον αργό ρυθμό), αλλά ο Πάρκερ είναι πολύ καλύτερος, γιατί κάνει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Αν έπρεπε να διαλέξει έναν παίκτη και έναν προπονητή, θα διάλεγε Διαμαντίδη και Ομπράντοβιτς (και ούτε καν χρειάστηκε να το σκεφτεί). Χαχα, έχω ρίξω τρελό γέλιο. Λέει ότι οι Αγγελόπουλοι είναι καταπληκτικοί πρόεδροι, γιατί σου φέρνουν όποιον θέλεις. Το πρόβλημα είναι, λέει, ότι σου φέρνουν και κάποιους που δεν θέλεις. Αν έχει αϋπνίες ο Παν. Αγγελόπουλος, σου στέλνει sms στις 3 τη νύχτα ότι αγόρασε έναν παίκτη και αύριο θα είναι στην ομάδα.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Καλά εντάξει, τον Γουντς πάντως ο Πίνι τον είδε στο Λας Βέγκας και τον έφερε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.