Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 3 ήμασταν, φάγαμε 1. Με την μπάλα που παίξαμε κι ευχαριστώ να λέμε.

Έβαλε κι ο Βαλβέρδε το χεράκι του, που θυμήθηκε να κάνει αλχημείες σε αυτό το παιχνίδι και όσο υπάρχουν καρκίνοι όπως ο Πάτσα και ο Ντομί, αυτή η ομάδα θα παίρνει αυτό που αξίζει κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακριβώς αυτή η τελευταία πρόταση του tzinoy.

Τραγωδία σήμερα η ομάς.

Πατσατζόγλου, αρκετά ώριμος πια για το πάνελ της αθλητικής κυριακής.

Τοροσίδης, το μικρό τρενάκι που δεν μπορούσε.

Λέτο, μπέτα βέρσιον του Καστίγιο, τρομπάκος και τραμπούκος χωρίς μάλιστα τη δυνατότητα να απειλεί.

Ντομί, απολαυστικά ελεεινός.

Αβραάμ, Πάντος και Ζεβλάκοου έπαιζαν και για τους υπόλοιπους.

Όσοι δεν αναφέρθηκαν, σαν να μην κατέβηκαν στο γήπεδο για το ματς.

Ας μην μας ξεγελάει η αναλαμπή του τελευταίου 10λέπτου, ε!

Δημοσ.

Ο απολαυστικότερος όλων ήταν ο μέγας Βαλβέρδε απόψε...

Και φυσικά ο πρόεδρας έβλεπε τα κατορθωματά του από την κερκίδα...

Περί κατορθώματος πρόκειται, όταν διαλύεις μία ομάδα που παίρνει διπλά σε Βρέμη και Λάτσιο και την αντικαθιστάς με μία που δεν μπορεί να πάρει διπλό στην εκκλησία του Αλί Σαμιγιέν (διευκρινίζω ότι σήμερα ήταν εκκλησία, όχι πάντα).

Δημοσ.

Μάγκες 24 ετών είμαι ,βάζελος, ωστόσο τέτοιο Ολυμπιακό δεν έχω ματαξαναδεί στη ζωή μου. Τι κατάντια είναι αυτή ρε?

Από αυτή τη Γαλατά, 30φεύγα όλοι τους κ φαντάζανε Ρεάλ μέχρι το 80. Πάλι καλά που δεν ήτανε σόι ομάδα αυτοί, αλλιώς με 5άρα σας έβλεπα... Ειλικρινά, τέτοιο Ολυμπιακό δεν περίμενα να δω.

Το δυστύχημα θα είναι που αύριο θα βγαίνουν οι γλύφτρες "κρίμα που δεν πήρε το Χ ο γάβρος με το Κοβάσεβιτς, καθαρό πέναλτυ κ τέτοιες λακαμίες" Η ουσία είναι αλλού, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΛΙΚΟ. Μην παραμυθιάζεστε. Η σημερινή εμφάνιση ήτανε γερό ταρακούνημα. Πιστεύω πως πολλοί προβληματίστηκαν έντονα από το σημερινό...

Και πιο πολύ ο Κόκκαλης. Λέτε να ζαχάρωνε τον Τερίμ? Γιατί με τον άλλον να κοιμάάάάται στο πάγκο, πιθανό το κόβω.

Υ.Γ. Συγκρίνεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο κύριος τίποτα, με τον σημερινό τον Βραζιλιάνο? Τον Lincoln. Εγώ λέω μέχρι κ αυτόγραφο πρέπει να του πάρει...

-----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 12 : 10 : 15-----

Το άλλο που θυμήθηκα που είπε ο Σωτηρακόπουλος...

κρίθηκε λέει στις λεπτομέρειες

ΕΛΕΟΣ-ΗΜΑΡΤΟΝ κ γω δεν ξέρω τι...

τι φάρα είναι αυτή ρε??? στους δρόμους θα βγούμε με αυτούς

Δημοσ.
Μάγκες 24 ετών είμαι ,βάζελος, ωστόσο τέτοιο Ολυμπιακό δεν έχω ματαξαναδεί στη ζωή μου. Τι κατάντια είναι αυτή ρε?

Από αυτή τη Γαλατά, 30φεύγα όλοι τους κ φαντάζανε Ρεάλ μέχρι το 80. Πάλι καλά που δεν ήτανε σόι ομάδα αυτοί, αλλιώς με 5άρα σας έβλεπα... Ειλικρινά, τέτοιο Ολυμπιακό δεν περίμενα να δω.

Το δυστύχημα θα είναι που αύριο θα βγαίνουν οι γλύφτρες "κρίμα που δεν πήρε το Χ ο γάβρος με το Κοβάσεβιτς, καθαρό πέναλτυ κ τέτοιες λακαμίες" Η ουσία είναι αλλού, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΛΙΚΟ. Μην παραμυθιάζεστε. Η σημερινή εμφάνιση ήτανε γερό ταρακούνημα. Πιστεύω πως πολλοί προβληματίστηκαν έντονα από το σημερινό...

Και πιο πολύ ο Κόκκαλης. Λέτε να ζαχάρωνε τον Τερίμ? Γιατί με τον άλλον να κοιμάάάάται στο πάγκο, πιθανό το κόβω.

Υ.Γ. Συγκρίνεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο κύριος τίποτα, με τον σημερινό τον Βραζιλιάνο? Τον Lincoln. Εγώ λέω μέχρι κ αυτόγραφο πρέπει να του πάρει...

..θέλεις να ακουστείς συμπονετικός αλλά δεν το έχεις, φίλε πίσσα.

Δημοσ.

Το άλλο που θυμήθηκα που είπε ο Σωτηρακόπουλος...

κρίθηκε λέει στις λεπτομέρειες

ΕΛΕΟΣ-ΗΜΑΡΤΟΝ κ γω δεν ξέρω τι...

τι φάρα είναι αυτή ρε??? στους δρόμους θα βγούμε με αυτούς

Τι δεν το χω , ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?????? ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ???

Δημοσ.

ρε μαγκα συγκρινεται ο ρομπινιο με τον λουσιο?? ελεος δηλαδη!! Ο ζιλμπερτο σιλβα ειναι καθαρο αμυντικο ανασταλτικο χαφ, ενω ο λινκον ειναι επιθετικο χαφ, οργανωτης, playmaker.

κατα τα αλλα συμφωνο μαζι σου, ναι ο ζιλμπερτο ειναι νουμερο και πρωην ποδοσφαιριστης! λολ

Δημοσ.

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ο προπονητης κοιμηθηκε στον παγκο σημερα.πραγματικα τους φοβηθηκε παρα πολυ ο Ολυμπιακος τους Τουρκους ενω δεν το αξιζαν.δλδ αν ειχε ξεκινησει με Κοβατσεβιτς και δν εκανε τις μαλακιες με τον Γκαλετι αριστερα και Τορο δεξια μπορουσε ανετα το διπλο πιστευω

Δημοσ.

Τραγική εμφάνιση αν και αναμενόμενη.Ομάδα που κατεβαίνει εκτός έδρας χωρίς αμυντικά χάφ και με (αναγκαστικές) αλχημείες δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι.

Σήμερα ήταν όλοι τους για το πέος καβάλα αλλά ας γίνει ένα θάυμα,κάτι τέλος πάντων,να πάθει μια θλάση ο Πατσατζόγλου μπάς και γλυτώσουμε επιτέλους από αυτόν.Δεν αντέχω να τον βλέπω παθαίνω κρίση.

Αφού γλυτώσαμε την 4άρα ευχαριστημένοι να είμαστε.

Δημοσ.
ρε μαγκα συγκρινεται ο ρομπινιο με τον λουσιο?? ελεος δηλαδη!! Ο ζιλμπερτο σιλβα ειναι καθαρο αμυντικο ανασταλτικο χαφ, ενω ο λινκον ειναι επιθετικο χαφ, οργανωτης, playmaker.

κατα τα αλλα συμφωνο μαζι σου, ναι ο ζιλμπερτο ειναι νουμερο και πρωην ποδοσφαιριστης! λολ

Το λέω από την άποψη της συμμετοχής του στην ομάδα. Έχεις δίκιο που το επισημαίνεις. Δεν ήτανε αυτό το ανύπαρκτο του Σίλβα, ΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις προσπάθειες. Και ήτανε έτσι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, 30φεύγα κ αυτός... Αυτό ζήλεψα από τον Lincoln.

Δημοσ.
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ο προπονητης κοιμηθηκε στον παγκο σημερα.πραγματικα τους φοβηθηκε παρα πολυ ο Ολυμπιακος τους Τουρκους ενω δεν το αξιζαν.δλδ αν ειχε ξεκινησει με Κοβατσεβιτς και δν εκανε τις μαλακιες με τον Γκαλετι αριστερα και Τορο δεξια μπορουσε ανετα το διπλο πιστευω

Είναι πλέον αποδεδειγμένο οτι Ντιόγο και Κοβάσεβιτς ΔΕΝ χωράνε στην ίδια 11άδα.Γιατί είναι επιθετικοί περίπου ίδιου τύπου.Πές μου 1 παιχνίδι που έπαιξαν μαζί και πήγανε καλά.Ούτε κάν με την Ξάνθη δεν τράβηξαν και μου λές να τους έβαζε σήμερα μαζί?

Τι να κάνει και ο Βάλβέρδε?Χωρίς αμυντικά χάφ παίζει και χωρίς τη μισή αριστερή πλευρά.Στο μόνο που τον βρίσκω λάθος είναι που έβαλε το πτώμα τον Πατσατζόγλου.Αφού το παλληκάρι δεν μπορεί πλέον γιατί τον ταλαιπωρεί και μας ταλαιπωρεί και εμάς?Ας έβαζε Τοροσίδη αμ.χάφ.Επίσης θα μπορούσε να ρίξει το Ντάρκο νωρίτερα,αλλά σε γενικές γραμμές δεν το έχασε ο Βαλβέρδε το παιχνίδι.

Δημοσ.

εστω Κοβασεβιτς πιο νωρις.φυσικα να κοψει τις μλκιες με Τορο δεξι χαφ και Γκαλετι αριστερο.

και κατι ακομα,τι θα πει δεν χωρανε μαζι Κοβασεβιτς και Ντιογκο.για αυτο το λογο ειναι ο προπονητης για να ταιριαξει τους παιχτες του στην καταλληλη θεση.

Δημοσ.

Θα περιμένω να δω και το παιχνίδι με τη Μπενφίκα. Αν και εκεί παρουσιαστούμε χωρίς να μπορούμε να αλλάξουμε 3 μπαλιές (εθνική στο euro ένα πράγμα) τότε τζάμπα τα φράγκα. Γιατί τους Ντιόγηδες, τους Λέτους και τους Γκαλέτηδες δεν τους πήρα για να βάζουν γκολ στον Πανθρακικό και να πετάνε τη φανέλα.

@τσαβι εννοεί πως και οι δυο είναι παίκτες περιοχής δεν είναι περιφερειακοί

Δημοσ.

Πίσσα! Αυτά που έκανα μπολντ βρε.

Το λιγότερο, ατυχή συμπεράσματα.

Μην παριστάνεις τον έκπληκτο.

Μπήκες για να πουλήσεις προσποιητή αλληλεγγύη.

1. Το δικό μας υλικό έχει όντως κάποια κενά. ΔΕΝ το λες και σουρωτήρι, όμως.
  2. Δεν παραμυθιάζεται κανένας. Όλοι ξέρουμε πως είμαστε μια μικρομεσαία ευρωπαϊκή ομάδα.
  3. Κανείς δεν ταρακουνήθηκε από το σημερινό. Δεν πέρασε και πολύς καιρός από τον αποκλεισμό-ξεβράκωμα από τους Ντζυπραίους, άλλωστε.
  4. Πάντα υπάρχει προβληματισμός μετά από ευρωπαικό κάζο. Ο οποίος διαλύεται με την πρώτη τεσσάρα εις βάρος κάποιων Λεβαδειακών/Πανθρακικών/Πολυμετοχικών κλπ.

...ντον' κράϋ φορ μι, Αρτζεντίνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...