Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το φαινομενο αυτο γινοταν για τον λογο οτι ο Οττο δεν επαιρνε παικτες που ηταν φορμαρισμενοι και επεμενε στους ιδιους και τους ιδιους. Αυτο που εχω παρατηρησει εγω οτι κανει ειναι οτι παιρνει παικτες που παιζουν σε συλλογους του εξωτερικου.

Δεν καταλαβες,δεν εθιξα τις επιλογες του,ουτε το σωστο ή το λαθος αυτων.Αυτο που εθιξα ηταν ο "πρασινος" χρωματισμος του.ΑΝ ηταν ετσι τα πραγματα θα επαιζε ο Βυντρα και οχι ο Πατσα

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ορίστε ρε Μανώλη...μας έφαγες με το μάτι σου κι έγινε η ζημιά. :-|

Ελπίζω τώρα να ικανοποιήθηκες και το "πάντα" να γίνει "ενίοτε"...κάτι σπάνιο λοιπόν για τα ελληνικά δεδομένα: ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε. Κι όχι μόνο τιμωρήθηκε, αλλά πρώτευσε και στο ύψος του προστίμου. Να το θυμάσαι μονάχα την επομένη, γιατί δικαιολογίες τύπου "δεν έβλεπα ελληνικό πρωτάθλημα" δεν θα γίνουν αποδεκτές. Αντιγράφω από το email που μου έστειλε η OTENET (μεγάλη η χάρη της):

Πλάκα κάνεις φυσικά, ε;

Δημοσ.
θεωρεις δικαιη τιμωρια,το χρηματικο προστιμο?

Αντρέα, δεν έχει να κάνει με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία...επειδή όμως με ρωτάς, φυσικά και διαφωνώ πλήρως κι αναφέρομαι και στο σύνολο των ποινών. Το θεωρώ άλλο ένα φιάσκο της διοργανώτριας αρχής να τη βγάλουν οι ομάδες καθαρή. Μέχρι πρότινος άλλωστε δεν είχε συσταθεί καν αρμόδιο όργανο.

Άλλο το ύψος της ποινής κι άλλο οι αστείοι ισχυρισμοί του Μανώλη πως ο Ολυμπιακός δεν τιμωρείται ποτέ και πουθενά. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί ευτράπελα επιχειρήματα για να καταθέσει ανυπόστατες και διάτρητες θέσεις, το μόνο που κατορθώνει είναι να εκτίθεται μέσα από τα ίδια τα πράγματα, όσο μικρά ή μεγάλα κι αν είναι.

Δημοσ.

Ωχ! Σοβαρολογούσες;! Ε, τότε:

Το θεωρώ άλλο ένα φιάσκο της διοργανώτριας αρχής να τη βγάλουν οι ομάδες καθαρή.

Άλλο το ύψος της ποινής κι άλλο οι αστείοι ισχυρισμοί του Μανώλη πως ο Ολυμπιακός δεν τιμωρείται ποτέ και πουθενά.

I rest my case.

Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι κάτι δεν τιμωρείται ποτέ και πουθενά, αυτό σημαίνει ότι δεν τιμωρείται ουσιαστικά. Δηλαδή άμα εσύ έκλεβες ένα αυτοκίνητο και σε πιάναν και σε βάζαν να τους δώσεις μια τσίχλα, θα ήταν αστείο να πει κάποιος ότι δεν τιμωρήθηκες; Αλλά είπαμε. Άλλο το ύψος της ποινής και άλλο οι ανόητοι ισχυρισμοί ότι δεν τιμωρήθηκε κάποιος.

Ωραίο πάντως το συστημα. Αφού ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει αυτά που κάνει και να του κοστίζουν 100.000 ευρώ, αυτό σημαίνει ότι με 300.000-400.000 περίπου, έχετε πάρει σίγουρο πρωτάθλημα. Τι τους πληρώνετε λοιπόν τους παίχτες; Πάρτε φθηνούς φθηνούς και συνεχίστε να κρύβεται μπάλες και να πετάτε αντικείμενα σε αντιπάλους. Και ζήτω η δικαιοσύνη! Κάτω ο αστείος Μανώλης που λέει ότι δεν τιμωρείται ο Ολυμπιακός!

Δημοσ.

blueviper,ξερεις πολυ καλα,οτι συμφωνω μαζι σου σε πολλα πραγματα απο αυτα που διαφωνεις με τον μανωλη.

ομως, οταν πρεπει να σε τιμωρησω με 17 βουρδουλιες για την παρανομια σου(μουσουλμανικος νομος)!,κ τελικα σου δινω δυο χαστουκακια, ενω στους υπολοιπους που επρεπε να τιμωρησω με 1 χαστουκακι,τους δινω ενα χαστουκακι,αυτο ναι,σημαινει κυριολεκτικα ατιμωρησια .

(φυσικα,τωρα που οι ομαδες πηραν στα χερια τους τη δικαιοσυνη,οι ποινες ολων των μεγαλων φανταζομαι οτι θα ειναι το...ιδιο εξοντωτικες)!

Δημοσ.

Βρε Μανώλη, μην επιμένεις...έχεις ήδη γίνει robe μια φορά στο θέμα του ΠΑΟΚ και των οργίων που έγινε κι αναγκάστηκες να συρθείς στο λαγούμι όπως όπως για να κρυφτείς. Ακόμα μάλιστα δεν έχεις προσκομίσει το παραμικρό για τα τελευταία 2 χρόνια που αποδεικνύουν πως ο Ολυμπιακός παρέμεινε ατιμώρητος για τα όργια που έκανε. Εσύ καλείσαι να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου κι όχι οι άλλοι πόσο ένοχοι υπήρξαν. Έχει ανατροπεί κάθε έννοια λογικής. ;)

@antreasalarm

Παραθέτω ολόκληρο το άρθρο, για να καταλάβεις πως οι τιμές είναι το ίδιο "εξοντωτικές" για όλους και δεν υπήρξε καμία διαπλοκή ολκής. Με χαστούκια τη βγάζουν όλοι κι όχι μόνο ένας ή δύο. Δεν επικεντρώνομαι όμως στο τώρα, καθότι εξήγησα και διευκρίνησα το γιατί συμβαίνει, αλλά και στο "τότε" που ο Μανώλης ποιεί τη νήσσαν και σφυρίζει αδιάφορα σα να μην καταλαβαίνει.

Το άρθρο προέρχεται εν τέλει από το Sport24:

Αναλυτικά οι ποινές που επιβλήθηκαν για κάθε αγωνιστική:

1η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΕΚ: Τρεις χιλιάδες ευρώ για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Δέκα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ: Δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Άρη.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Δεκατρείς χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δώδεκα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τη Ξάνθη.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δώδεκα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με το Αιγάλεω.

Απαλλάχτηκαν οι ΠΑΕ, Ηρακλής, Πανιώνιος, Αιγάλεω, Κέρκυρα, ενώ στον Ατρόμητο επιβλήθηκε έγγραφη επίπληξη για τη συμπεριφορά τγων παραγόντων του στο ματς με τον ΟΦΗ.

2η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΕΚ: Δέκα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δέκα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Είκοσι χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Είκοσι χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Είκοσι χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Απαλλάχτηκαν των κατηγοριών τους οι ΠΑΕ, Ιωνικός, Παναθηναϊκός, ενώ με έγγραφη επίπληξη τιμωρήθηκαν, η Κέρκυρα και η Λάρισα.

3η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΕΚ: Δέκα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Ατρόμητο.

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Δέκα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.

ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Δώδεκα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Άρη.

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δέκα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με την ΑΕΚ.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Είκοσι χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Απαλλάχτηκε των κατηγοριών της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ με έγγραφη επίπληξη τιμωρήθηκαν οι, Ιωνικός, Ξάνθη.

4η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Είκοσι δύο χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Ιωνικό.

ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ: Τρεις χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Είκοσι χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Είκοσι χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Απαλλάχτηκαν των κατηγοριών τους οι ΠΑΕ, Ολυμπιακός, Καλαμαριά, Λάρισα.

5η αγωνιστική

ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Είκοσι χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πενήντα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Τριάντα χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του, του πρώην προπονητή, Ιλιε Ντουμιτρέσκου και του τότε βοηθού του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς κι έγγραφη επίπληξη στο Ρουμάνο τεχνικό και τον κ. Μιχαηλίδη.

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του, του προέδρου και του φυσιοθεραπευτή της ομάδας στον αγώνα με τον Ηρακλή. Επίσης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο αγωνιστικές, ενώ με έγγραφη επίπληξη ο κ. Λεμάνης.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Είκοσι πέντε χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Κλήσεις σε απολογία

Όλα τα παραάνω λίγες μέρες πριν γου και οι ποινές για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με ουκ ολίγες ΠΑΕ να έχουν κληθεί να απολογηθούν.

Ανακοινώνεται ότι η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 12/10 και ώρα 10:00 π.μ.) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 6η αγωνιστική:

α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ Λύττος Εργοτέλης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, 83 και 91 του Κ.Α.Π.

β) ΠΑΕ Αιγάλεω: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αιγάλεω - ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, 83 και 91 του Κ.Α.Π.

γ) ΠΑΕ Άρης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης - ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, 83 του Κ.Α.Π.

δ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής - ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ε) ΠΑΕ Ιωνικός: Για τη συμπεριφορά του δηλωθέντος ως τεχνικού συμβούλου προπονητή κ. Χρήστου Κανελλάκη στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα - ΠΑΕ Ιωνικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 74,75,76,77,78 και 80 του Κ.Α.Π.

στ) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα - ΠΑΕ Ιωνικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 74,75,76,77,78,80 και 81 του Κ.Α.Π.

ζ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής - ΠΑΕ Ολυμπιακός.

η) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 80, 81, του Κ.Α.Π.

θ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δημοσ.

Για πες μου ρε Αντρέα σε ποιές περιπτώσεις τιμωρήθηκε λιγότερο ο Ολυμπιακός απ' τους άλλους για το ίδιο αδίκημα? Πριν απαντήσεις όμως σε παρακαλώ περίμενε πρώτα τον Μανωλάκη που πάει να μας βγάλει τρελλούς.

Αλήθεια, αφού όπως ειπες δεν παρακολουθούσες, πώς ξέρεις ποιός τιμωρήθηκε, πόσο τιμωρήθηκε και για ποιό λόγο? Πώς ξέρεις πχ αν ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε περισσότερο ή λιγότερο απ' τον ΠΑΟΚ για τον ίδιο λόγο?

Ρητορική η ερώτηση. Σκατά ξέρεις. Απλώς ότι άκουσες μεταφέρεις, τα γνωστά για "το κράτος του Κόκκαλη" κλπ κλπ. Αν είχες τουλάχιστον ιδίαν άποψη ή μπορούσες έστω να μεταφέρεις μια δυό περιπτώσεις που προσωπικά θεωρείς ότι ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός όπως είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει ο Αντρέας, θα σε παραδεχόμουν. Αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις φέρει τίποτα στο τραπέζι πέραν της στειρότητας των επιχειρημάτων σου τα οποία είναι φτωχότερα και από παπαγάλου.

Δημοσ.

τα εχω ηδη διαβασει ολα αυτα,αλλα αυτο που σου λεω,ειναι οτι για το παιχνιδι με την αεκ,χωρις να αναφερθω καν στα υπολοιπα παιχνιδια,επρεπε να φαει κεκλεισμενων των θυρων ποινη,που θα του κοστιζε πολυ παραπανω απο τα 100 χιλιαρικα .

οσον αφορα το "τοτε",σε αλλα συμφωνω μαζι σου,κ σε αλλα οχι,αλλα δεν ειναι της παρουσης να το συζητησουμε καν...

κ ενα αρθρο,απο σπορταιμ,με ανακοινωση του οσφπ,οτι τελος οι μετακινησεις οπαδων του (join the club)...

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με αφορμή τις αποδιδομένες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις και τις επιβληθείσες χρηματικές ποινές ύψους 102.000 € από την αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να προμηθευτεί εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σε ό, τι αφορά στα εντός έδρας παιχνίδια θα υπάρξει την επόμενη εβδομάδα σχετική ενημέρωση για τα μέτρα που θα ληφθούν, προκειμένου η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να προασπίσει τα συμφέροντα του συλλόγου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Δημοσ.

Αυτά είναι τα νέα ήθη που υποτίθεται θα έφερνε το νέο πρωτάθλήμα; Μη μετακίνηση των οπαδών;

Πάλι με ημίμετρα και με αδιαφορία καταστολής των κρουσμάτων έχουμε να κάνουμε.

Δημοσ.
Για πες μου ρε Αντρέα σε ποιές περιπτώσεις τιμωρήθηκε λιγότερο ο Ολυμπιακός απ' τους άλλους για το ίδιο αδίκημα? Πριν απαντήσεις όμως σε παρακαλώ περίμενε πρώτα τον Μανωλάκη που πάει να μας βγάλει τρελλούς.

αποφασισε,να απαντησω,ή οχι???(joking of course)!

θα σου απαντησω οποτε...αναψει πρασινο λοιπον!!!:)

Αλήθεια, αφού όπως ειπες δεν παρακολουθούσες, πώς ξέρεις ποιός τιμωρήθηκε, πόσο τιμωρήθηκε και για ποιό λόγο? Πώς ξέρεις πχ αν ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε περισσότερο ή λιγότερο απ' τον ΠΑΟΚ για τον ίδιο λόγο?

καλα,τωρα ανεφερες κ μια ομαδα,που δεν ξερω αν πρεπει να τη θεωρω πιο ευνοημενη απο τον οσφπ ή οχι (ειναι κατι σαν τσκα κ διναμο της ελλαδος,κ οι 2 του κρατους)!!!!!!:):):)

συνεχιζω να κρατιεμαι παντως,και δεν ααπανταω!

παντως , πολυ φοβαμαι,οτι το καθεστως ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ που θα υπαρξει φετος για ολους τους μεγαλους,θα ειναι κατι που δε θα εχουμε ξαναδει....

Αυτά είναι τα νέα ήθη που υποτίθεται θα έφερνε το νέο πρωτάθλήμα; Μη μετακίνηση των οπαδών;

Πάλι με ημίμετρα και με αδιαφορία καταστολής των κρουσμάτων έχουμε να κάνουμε.

ποναει χερι?ΚΟΒΕΙ χερι!

την ιδια βλακεια εκανε κ ο ταριφας...

παμε πια σε αλλο γηπεδο να δουμε την ομαδα μας,κ νιωθουμε αποβρασματα...οι μπατσοι σε τρεχουν χωρις λογο,απαγορευεται να εχεις διακριτικα της ομαδας σου πανω σου,οι αντιπαλοι σου στηνουν ενεδρες,απαγορευεται να πηγαινεις στο γηπεδο ομαδικα (κυριε μπατσε,αν ειμαστε παρεα 8 ατομων,επιτρεπεται?),κ μολις ληξει το παιχνιδι,σε κρατανε κ μια ωρα μεσα στο γηπεδο...

σουπερ λιγκα...ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ!

Δημοσ.

Blueviper είσαι μεγάλος καραγκιόζης γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι έχω φερθεί πολύ σωστά στα θέματα που περιγράφεις.

Έγραψα κάτι λάθος για τον ΠΑΟΚ, μου το διευκρίνησες (με το γνωστό χυδαίο τρόπο σου), το παραδέχτηκα αμέσως. Ούτε προσπάθησα να υπερασπιστώ τη βλακεία μου ούτε τίποτα τέτοιο (όπως έχουν κάνει μερικοί μερικοί εδώ μέσα). Δεν κατάλαβα που έγινα ρόμπα; Όταν κάποιος παραδέχεται τα λάθη του είναι ρόμπα; Για μένα εσύ είσαι η μεγάλη ρόμπα που κάθεσαι και τα σημειώνεις για να τα κοπανάς. Δικηγορε, ε δικηγόρε.

Για το "τότε" έχω επίσης πει πολύ ξεκάθαρα ότι δεν ήξερα γιατί δεν έβλεπα α' εθνική. Ούτε έκαναν την πάπια ούτε τέτοια καραγκιοζιλίκια που λες. Είπα απλά την γενικότερη άποψη μου (ανεξάρτητα από α' εθνικές κτλ) που ταυτίζεται στη συγκεκριμένη περίπτωση με αυτή του αντρέα:

"οταν πρεπει να σε τιμωρησω με 17 βουρδουλιες για την παρανομια σου(μουσουλμανικος νομος)!,κ τελικα σου δινω δυο χαστουκακια, ενω στους υπολοιπους που επρεπε να τιμωρησω με 1 χαστουκακι,τους δινω ενα χαστουκακι,αυτο ναι,σημαινει κυριολεκτικα ατιμωρησια."

Ντροπή σου, αυτό έχω να πω.

ΥΓ. Όσο για τις τιμωρίες των υπόλοιπων ομάδων, δεν μπορώ να πω για τις άλλες γιατί δεν παρακολούθησα, αλλά στο Αλκαζάρ ούτε πέτρες πετάγαμε στους παίχτες, ούτε κρύβαμε τις μπάλες, ούτε ανάβαμε καπνογόνα. Πέτρες άρχισαν να μας πετάνε οι οπαδοί του Άρη και ενώ φωνάζαμε στους μπάτσους "ελάτε να μας προστατέψετε", αυτοί καθόντουσαν και κοιτάγανε. Τότε επιστράφηκαν πέτρες και στους Αρειανούς επειδή είχαν αρχίσει να παιρνάνε τα κάγκελα.

Δημοσ.
Για πες μου ρε Αντρέα σε ποιές περιπτώσεις τιμωρήθηκε λιγότερο ο Ολυμπιακός απ' τους άλλους για το ίδιο αδίκημα?

Εμένα το πρόβλημα μου δεν είναι αν ο Ολυμπιακός τιμωρείται όσο οι άλλοι. Αν και οι άλλοι κάνουν τέτοια έκτροπα σαν αυτά που βλέπω στο Καραϊσκάκη, τότε να τιμωρούνται και οι άλλοι αναλόγως. Η ισότητα δε θα έρθει τιμωρόντας λιγότερο τον Ολυμπιακό ή την όποια ομάδα, αλλά τιμωρόντας όσο πρέπει και τους δύο.

Ξεκάθαρο: όταν οι φίλαθλοι μιας ομάδας χαλάνε τον αγώνα, πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά. Πρέπει να εξαλειφθεί τελείως αυτό το φαινόμενο. Είναι γελοίο και άδικο να συμβαίνει.

Δημοσ.

Kαλά άστο Μανώλη. Μας φώτισες ως συνήθως. Δεν είπες τίποτα. Σε ρωτήσαμε κάτι συγκεκριμένο και -πάλι- δεν είπες τίποτα άρα απ' αυτό συμπεραίνω ότι δεν έχεις υπόψη σου τίποτα.

Αντρέα αν θες κατάθεσε οτι θες για να μάθει κι ο Μανώλης μας να πάει σε κάποιο άλλο φόρουμ να πετάει flames με στοιχεία (ή ακόμα κι εδώ μετά από καιρό όταν όλοι θα εχουν ξεχάσει ότι είναι παντελώς άσχετος και 'μεις θα έχουμε φύγει απ' αυτή τη ζωή, μακριά απ' τους Μανώληδες αυτού του κόσμου)....

Δημοσ.
Kαλά άστο Μανώλη. Μας φώτισες ως συνήθως. Δεν είπες τίποτα. Σε ρωτήσαμε κάτι συγκεκριμένο και -πάλι- δεν είπες τίποτα άρα απ' αυτό συμπεραίνω ότι δεν έχεις υπόψη σου τίποτα.

Ας δώσουμε λοιπόν μια πιο συγκεκριμένη απάντηση (λες και δεν την ξέρεις).

Έχω ήδη πει ότι παρακολουθώ α' εθνική από τότε που ανέβηκε η ΑΕΛ. Όσο έχω παρακολουθήσει, έχω δει απαράδεκτη έδρα που να επηρεάζει τον αγώνα και το αποτέλεσμα του, μόνο στο Καραϊσκάκη. Οπότε με τι να συγκρίνω; Αν έχετε να μου πείτε άλλα παραδείγματα, να σας πω. Προσωπικά δε θυμάμαι κάτι άλλο που να μου είχε φανεί τόσο απαράδεκτο.

Φυσικά και στην Τούμπα γίναν ευτράπελα, με τη διαφορά όμως ότι και πάλι αυτός που ευνοήθηκε από τις φασαρίες ήταν ο Ολυμπιακός, αφού νικούσε. Κατά συνέπεια οι φασαρίες που γίνονται βαραίνουν τους οπαδούς και μόνο (η ομάδα δεν είχε λόγο να υποστηρίξει τα όσα έγιναν). Στα επεισόδια του Καραϊσκάκη πιστεύω ότι ευθύνεται και η ομάδα που δε θέλει να εμποδίσει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Άρα η μόνη λύση είναι να της το επιβάλλουν.

Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι ενώ ο Ολυμπιακός τιμωρείται συνέχεια (όπως υποστηρίζετε), δεν έχει κάνει καμία απολύτως κίνηση για να διορθώσει ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα. Ύποπτο...

Δημοσ.

Μου κάνει πάντως εντύπωση ότι ενώ ο Ολυμπιακός τιμωρείται συνέχεια (όπως υποστηρίζετε), δεν έχει κάνει καμία απολύτως κίνηση για να διορθώσει ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα. Ύποπτο...

ειναι ολα μερος της παγκοσμιας συνομοσιας του κοκκαλη για να κερδιζει τα ελληνικΑ double.. στην ευρωπη εχουμε προβλημα με τους μασωνους και τους εβραιους αλλα το ισχυρο λομπυ των απανταχου ολυμπιακων ετοιμαζεται για αιφνιαδιαστικο χτυπημα στις υψηλες βαθμιδες της UEFA... ολυμπιακος στον τελικο κιετσι...

το πιθανοτερο ειναι να χαθουν τα ιχνη μου μετα απο αυτη την αποκαλυψη... i would like to thank my mama,, my fatha and my sista for all their support...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...