alexzzz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Το υποκατάστημα το λέω για να σας πικάρω λίγο που πήγατε με το καλάθι το καλοκαίρι και διαλέξατε ότι θέλατε. Σας έπιασαν λίγο και τον culo αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν τον έχω τον ΠΑΟΚ για παράρτημα κανενός.
Erwdios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 οτι πειτε.... εξαλλου οπως εχει δηλωσει κατ επαναληψη ο ομνι μιλαει παντα με επιχειρηματα... οπως και παραπανω Αν μπορείς να αποδείξεις ότι είμαι το ίδιο άτομο με τον omni (ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι νεότερος στο forum από εμένα) θα δεχτώ μέχρι και akick που λέγαμε κάποτε στο mIRC. Μέχρι τότε, έκανε κι η Mika κ@#$ κι έχεσε τον κόσμο όλο... Όσο για τα επιχειρήματα, βλέπω σε κάθε post που συντάσσεις ότι τα επιχειρήματά σου, είναι περισσότερα από την ειρωνία. Πάλι καλά δηλαδή...
Critter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 για πες μου εσυ αλεξζζζ που φαινεσαι τουλαχιστον ανθρωπος για συζητηση πως γινεται να αφηνουμε βαθμους στο υποκαταστημα (οπως λες) και μετα τον αγωνα ο Ζαγορακης να τραμπουκιζει τον τεχνικο διευθυντη του Παο? Κοιτα, τα περι παραρτηματος ισως ειναι λιγο υπερβολη αλλα το πατημα εχει δωθει με περιτρανο τροπο τοτε με τον Βοκολο και γενικα οι σχεσεις των 2 συλλογων συνεχιζουν και σημερα να ειναι πολυ καλες. Για παραδειγμα ο ΠΑΟΚ πουλαει στον ΠΑΟ και οχι στον ολυμπιακο. Απο εκει και περα το επισοδειο το δικαιολογω όπως θα δικαιολογουσα και τα καντηλια που ανταλλαζουν οι ποδοσφαιριστες της εθνικης μόλις παιζουνε με τους συλλογους τους την ωρα που οταν παιζουν στην εθνικη ειναι ολο αγκαλιτσες και φιλακια και μαλιστα ακομα και εκτος εθνικης βγαινουν για καφε κτλ. Ακομα και τα αδερφια τσακωνονται, δεν ειναι παραλογο να τσακωνετε ο Ζαγορακης με τον Αντωνιου.
Mika Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αν μπορείς να αποδείξεις ότι είμαι το ίδιο άτομο με τον omni (ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι νεότερος στο forum από εμένα) θα δεχτώ μέχρι και akick που λέγαμε κάποτε στο mIRC. Μέχρι τότε, έκανε κι η Mika κ@#$ κι έχεσε τον κόσμο όλο... Όσο για τα επιχειρήματα, βλέπω σε κάθε post που συντάσσεις ότι τα επιχειρήματά σου, είναι περισσότερα από την ειρωνία. Πάλι καλά δηλαδή... Θελω να μου υποδειξεις που ακριβως υποστηριξα οτι εισαι το ιδιο ατομο με τον Ομνι... Critter θες να μου πεις τι ακριβως εννοεις για τον Βοκολο?
Erwdios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 οτι πειτε.... εξαλλου οπως εχει δηλωσει κατ επαναληψη ο ομνι μιλαει παντα με επιχειρηματα... οπως και παραπανω Η τρελίτσα μπορεί να διανέμεται και δωρεάν τα τελευταία χρόνια, αλλά scripta manent. Ο Hal9000 είμαι και σου στήνω παγίδες για να σε φορτώσω ban... Και ξαναλέω, αν έχεις εσύ και τα φιλαράκια σου οποιοδήποτε στοιχείο που να αποδεικνύει ότι είμαι ο omni, πολύ ευχαρίστως να γίνω self-banned κιόλας. Αν όμως υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ εμού και omni, θα το είχαν ανακαλύψει ήδη οι mods και οι admins. Λέτε να ξέφυγε σε αυτούς κι εσείς τα τσακάλια να το ανακαλύψατε? PS: Για να μιλήσουμε και λίγο, για τον Βόκολο υπήρχαν υποψίες για κάτι εσκεμμένες ζεμπεκιές μέσα στην Τούμπα, σε αγώνες με τον ΠΑΟ.
Mika Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 το παραπανω ειναι απαντηση σε αυτο: Η ομάδα σας εφερε ισοπαλία με το παράρτημα της και εσείς αντί να προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει στο τόπικ σας κάθεστε και σχολιάζετε εμάς. Ο absinthe και o mika δεν είδα να ποστάρουν για την ομάδα τους παρά μόνο εδώ. Έχετε απωθημένα το ξέρω εμείς όμως τι φταίμε? Ερχεται και η 9η αγωνιστική χαλαρώστε. τωρα γιατι θιχτηκες εσυ δεν ξερω
KWSN_Men Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Τι λες ωρέ? Δεν περίμενα ότι ήταν τόσο δύσκολο. Αλβέρτης: 1996-1974=22 Βασιλόπουλος: 2005-1984=21 22-21= 1 χρόνο μεγαλύτερος ο Αλβέρτης. Και 2 χρόνια ο Οικονόμου. Λολ που λενε και τα παιδακια στα chat. Το οτι ο Σχορτσιανιτης εκανε την καλυτερη χρονια της καριερας του δεν τον κανει μια ομαδα μονο του, δεν αποδεικνυει οτι ειναι το καλυτερο που μπορει να δωσει και ουτε του δινει εμπειρια όταν ειναι 20 χρονων να ξελασπωσει μονος του μια ομαδα στα μεγαλα ματς. Ο Χαρισης απο μονος σου το λες οτι "δεν ηταν και τοσο κακος" οταν για τους παικτες του ΠΑΟ αυτο που λεγαμε και εμεις κατα γενικη ομολογια ηταν πως ειναι παικταραδες κτλ.Και εν πασει παριπτωσει, μου λες οτι έιχαμε 1 παικταρα, άλλον ένα μέτριο καθως και τον καλυτερο προπονητη που ειχε ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ο ολυμπιακος. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι τον κανει προπονηταρα στο παγκοσμιο στερεωμα όπως ειναι ο Ομπραντοβιτς αλλά απλα καλύτερο απο τον Ζουρο. Εσύ ρε άνθρωπε δε μου ανέφερες το Σχορτσιανίτη σα μικρό και τριανταφυλλένιο; Το γεγονός ότι κάθε χρονιά θα είναι η χρονιά του και μετά βολοδέρνει δεν ακυρώνει ότι ήταν η καλύτερή του χρονιά τότε και ας ήταν και 8 χρονών. Πυρηνικό όπλο και ανίκητο που τον τρέμουμε δε μας τον παρουσιάζετε κάθε χρονιά; Ε τότε ήταν η καλύτερή του. Ο Χαρίσης θεωρούνταν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες τότε. Θυμάμαι μάλιστα κάποιους Ολυμπιακούς να λένε ότι είναι καλύτερος του Διαμαντίδη. Το ότι είναι τελειωμένος τώρα δε μου λέει κάτι. Και ο Αλβέρτης είναι τελειωμένος τώρα αλλά κάποτε έβαζε 20άρες σε παιχνίδι F4. Όσον αφορά στον Καζλάουσκας είναι ο καλύτερος προπονητής που είχατε στην εποχή των Αγγελόπουλων μέχρι και σήμερα. Σαφώς καλύτερος και του Γκέρσον και του Γιαννάκη. Ο Γκέρσον είναι εξαιρετικός μέσα στο παιχνίδι (γι' αυτό και πάντα δυσκολεύεται ο Ομπράντοβιτς εναντίον του) αλλά δε μπορεί να προετοιμάσει ομάδα, γι' αυτό και στη Μακάμπι είχε έναν μυστήριο ονόματι Μπλάτ δίπλα του. Σε σχέση με το Γιαννάκη είναι και καλύτερος προπονητής και πιο επιτυχημένος. Ποιος Βρανκοβιτς δεν έπαιζε?Μια χαρα ομάδα έιχατε κατεβασει. Μονο ο Ουιλκινς ελειπε. Ολυμπιακός: Μπακατσιάς 3, Σιγάλας 10, Μπέρι 10, Νάκιτς 12, Φασούλας 8, Τόμιτς, Τάρλατς 14, Ρίβερς 16 Παναθηναϊκός: Αλβέρτης 10, Σοκ 3, Κούουσμα 2, Οικονόμου 6, Γιαννάκης 6, Βράνκοβιτς 5, Σταυρακόπουλος 4, Πετσάρσκι 2 Ο Βράνκοβιτς δεν έβγαλε όλο το παιχνίδι. Και αν θες παιδική δικαιολογία σαν τις δικές σου, προπονητή είχαμε το Σωλήνα Νο2 οπότε δεν πιάνεται. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Εδω τη μανα μου βριζουν, σε αυτα θα κολλησω? Ποιος σου βρίζει τη μάνα; Εγώ πάντως ούτε γαύρο δε σε έχω πει. -----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 05 : 15 : 16----- Καλα, μην νομιζεις οτι οποιος γραφει καφριλες μεσω internet ειναι και χουλιγκανος. Τα περισσοτερα στο χαβαλε λεγονται. Άλλωστε ειναι βλακεια να δηλωνει καποιος χουλιγκανος σε ενα τοσο γνωστο forum μιας και αμα θελουν τον μπαγλαρωνουν για πλακα. Και τώρα σκέψου όλα αυτά που έγραψες και κάνε την αναγωγή στον omnislash. Είσαι ακόμα τόσο σίγουρος; -----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 05 : 17 : 22----- οτι πειτε.... εξαλλου οπως εχει δηλωσει κατ επαναληψη ο ομνι μιλαει παντα με επιχειρηματα... οπως και παραπανω για πες μου εσυ αλεξζζζ που φαινεσαι τουλαχιστον ανθρωπος για συζητηση πως γινεται να αφηνουμε βαθμους στο υποκαταστημα (οπως λες) και μετα τον αγωνα ο Ζαγορακης να τραμπουκιζει τον τεχνικο διευθυντη του Παο? Στα ψέματα το κάνανε ρε. Ο Λίλης έβαλε την Ιωάννα να κάνει ότι λιποθυμά κιόλας.
Erwdios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 τωρα γιατι θιχτηκες εσυ δεν ξερω Ωραία, κάντε ένα συμβούλιο μεταξύ σας στο thread σας, βάλτε και μια ψηφοφορία για το ποιός είναι ο omni απ' όλους μας, για να μην παίζουμε και την παπαδιά και ανακοινώστε το μας, να το ξέρουμε κι εμείς. Τόσο καιρό που γράφω στο thread του Ολυμπιακού πάντως, εγώ είμαι ο omni για πολλούς από εσάς. Ξεκαθαρίστε την κατάσταση να ησυχάσουμε. Και μία διασαφηνιστική ερώτηση: Είσαι η Mika ή ο Mika (δεν είναι ειρωνικό)
Mika Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 o Mika απο το Μika Hakkinen... πρωταθλητης f1 98 99
Critter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δεν περίμενα ότι ήταν τόσο δύσκολο. Αλβέρτης: 1996-1974=22 Βασιλόπουλος: 2005-1984=21 22-21= 1 χρόνο μεγαλύτερος ο Αλβέρτης. Και 2 χρόνια ο Οικονόμου. Ωραία, ητανε 1 χρονος μεγαλύτερος. Ε!Αρα συμφωνουμε οτι ηταν μικροτεροι...Ο ενας χρονος κανει διαφορα πόσο μάλλον όταν ο Αλβερτης έπαιζε 3-4 χρονια πριν στον ΠΑΟ, ηξερε την ομαδα, τον ηξερε η ομάδα και είχε παίξει σε υψηλό επίπεδο. Αντιθετα οι Βασιλ και Σχο μόλις έιχανε ελθει στον ολυμπιακό χωρίς να έχουν σχεση με πρωταθλητισμο και ευρωπη. Και εν πασει περιπτωσει αλλο ο Αλβερτης στα 20του, αλλο ο βασιλοπουλος, αλλο εγω και αλλο ο jordan. Αν ενας παικτης εχει ωριμασει προωρα μπασκετικα όπως ο Αλβερτης (που αυτο εγινε λογω του οτι επαιξε απο πολυ μικρος στην πρωτη ομαδα του ΠΑΟ) δεν σημαινει οτι το ιδιο εγινε και με τον Βασιλοπουλο. Εσύ ρε άνθρωπε δε μου ανέφερες το Σχορτσιανίτη σα μικρό και τριανταφυλλένιο; Το γεγονός ότι κάθε χρονιά θα είναι η χρονιά του και μετά βολοδέρνει δεν ακυρώνει ότι ήταν η καλύτερή του χρονιά τότε και ας ήταν και 8 χρονών. Πυρηνικό όπλο και ανίκητο που τον τρέμουμε δε μας τον παρουσιάζετε κάθε χρονιά; Ε τότε ήταν η καλύτερή του. Μεχρι τωρα ητανε η καλυτερη του. Απο αυτα που εγραψα αυτο λέω εν ολιγης αν διαβασεις σωστα. Επισης λεω οτι αυτο δεν σημαινει πως οτι εκανε τοτε ητανε το καλυτερο που μπορει να δωσει και επισης προσθεσα οτι ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 90 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Μου ειπες οτι με τον Σχορτσιανιτη και τον οχι κακο Χαριση εκανα καλη ομαδα. Ε!απλα έλεος. Ο Χαρίσης θεωρούνταν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες τότε. Θυμάμαι μάλιστα κάποιους Ολυμπιακούς να λένε ότι είναι καλύτερος του Διαμαντίδη. Κάνεις πολυ μεγαλο λάθος και δεν θυμάσαι καθόλου καλά. Όσον αφορά στον Καζλάουσκας είναι ο καλύτερος προπονητής που είχατε στην εποχή των Αγγελόπουλων μέχρι και σήμερα. Σαφώς καλύτερος και του Γκέρσον και του Γιαννάκη. Ο Γκέρσον είναι εξαιρετικός μέσα στο παιχνίδι (γι' αυτό και πάντα δυσκολεύεται ο Ομπράντοβιτς εναντίον του) αλλά δε μπορεί να προετοιμάσει ομάδα, γι' αυτό και στη Μακάμπι είχε έναν μυστήριο ονόματι Μπλάτ δίπλα του. Σε σχέση με το Γιαννάκη είναι και καλύτερος προπονητής και πιο επιτυχημένος. Αυτο ειναι μια προσωπικη σου γνωμη η οποια δεν με βρισκει καθολου σύμφωνο. Δεν θα κατσω να αναλυσω τα γιατι γιατι θα μπλεξουμε μιας και εισαι εμπαθης με τον Γιαννακη. Και triple crown να παρει παλι αχρηστο θα τον λες και ειμαι σιγουρος για αυτο. Ο Βράνκοβιτς δεν έβγαλε όλο το παιχνίδι. Και αν θες παιδική δικαιολογία σαν τις δικές σου, προπονητή είχαμε το Σωλήνα Νο2 οπότε δεν πιάνεται. Δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια όσο και να χτυπιεσαι. Εισαι ο πρωταθλητης ευρωπης, σου λεπει μονο ενας παιχτης και με αυτον τον προπονητη και την ιδια ομαδα πηρες το ευρωπαικο. Οτι και να λες καταριπτεται χωρίς πολλα πολλα. Y.Γ: Ο Βρανκοβιτς δεν εβγαλε το παιχνιδι? Το τελευταιο λεπτό δεν έπαιξε?. Δες το βιντεο και θα δεις οτι 2.56 πριν το τελος ειναι μέσα και παίζει (4.54 στο βίντεο). Ποιος σου βρίζει τη μάνα; Εγώ πάντως ούτε γαύρο δε σε έχω πει. Γενικα μιλάω οπώς γενικο ειναι και το "Πανλαγοκοταικος" που ειπα και ξεκινησε η κουβεντα. Ειπα κανεναν εδω μέσα προσωπικα λαγο?
Erwdios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μόνο στο παρακάτω θέλω να σταθώ: Ο Χαρίσης θεωρούνταν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες τότε. Θυμάμαι μάλιστα κάποιους Ολυμπιακούς να λένε ότι είναι καλύτερος του Διαμαντίδη. Το ότι είναι τελειωμένος τώρα δε μου λέει κάτι. Και ο Αλβέρτης είναι τελειωμένος τώρα αλλά κάποτε έβαζε 20άρες σε παιχνίδι F4. Και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι ο Μουν είναι καλύτερος του Γκαλέτι. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι πιστεύεται από όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ή από μία μερίδα κοντόφθαλμων ανθρώπων που ακόμα και το πράσινο το βλέπουν κόκκινο και τούμπαλην? Καλό είναι να μιλάμε για απόψεις που έχουν διατυπωθεί εδώ μέσα κι όχι για κάτι που κάποιος άκουσε κάποτε στο δρόμο ή στο ραδιόφωνο. Τέλος, ξεχνάτε μία λεπτομέρεια. Ο τότε Παναθηναϊκός κατέβαινε σαν πρωταθλητής Ευρώπης στο ΣΕΦ και όχι σαν μία διαλυμένη και ξεπουλημένη ομάδα που προσπαθούσε μάταια να ορθοποδήσει λόγω της διάλυσης που είχε υποστεί από τον Κόκκαλη. Η οποιαδήποτε υποθετική σύγκριση μεταξύ παιχτών κλπ είναι μάλλον ατυχής και φυσικά δεν μπορεί να αποτελεί σοβαρό επιχείρημα για τη σύγκριση 2 ομάδων.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Critter, απάντηση το βραδάκι, πάω να το παίξω Σχορτσιανίτης.
afentiko7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 @Μικα λοιπόν επειδή δε σας τα λένε όλα θα πρέπει να σας ανοίξουμε τα μάτια. Ο Βγενόπουλος (δηλαδή η τράπεζα του η μαρφίν) έδωσε 9εκ στον ΠΑΟΚ. Αν εγώ σου χρώσταγα 9εκ και σαν αντάλλαγμα (δεν μπορούσα να στα ξεπληρώσω) σου έδινα την γκόμενα μου και αυτή παρόλο που σου καθότανε δεν σου έκανε εσένα κούκου ποιος θα είχε το πρόβλημα εγώ η εσύ? Και για το δούρειο πρωτάθλημα μη μένουμε στο Βόκολο και στον Αναστασιάδη. Στο κάτω κάτω βάζελος είναι το παιδί (πρέπει να 'χει πόστο στην ΠΑΕ τώρα νομίζω) ε ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του. Εδώ Πανηλειακός και Προοδευτική ρίξαν τις ομάδες τους και από τότε δεν ξαναείδαν άσπρη μέρα, όπως Δράμα, Κόρινθος, Απόλλων Αθηνών...
Mika Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 δηλαδη ο παοκ καθησε χτες. οκ. σορυ αλλα απ οτι φαινεται σοβαρη συζητηση δεν γινεται με μερικους. τελικα με τον Βοκολο θα μου πει κανεις τι εγινε? μηπως δεν κυνηγησε τη φαση και δεν το θυμαμαι? εκτος κι αν ειναι ο Νεστα και επρεπε σωνει και καλα να κοψει τον Ολισαντεμπε. τα βιντεο υπαρχουν στο youtube ψαξτε τα και δειτε αν αφηνει τη φαση ο Βοκολος ή οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.