Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η διαφορα δυναμικοτητας των 2 ομαδων στο πινγκ πονγκ δεν επετρεπε κατι καλυτερο... οπως ακριβως στο βολει πριν μια εβδομαδα ...

200 ατομα σε αυτο το αθλημα παντως ΜΟΝΟ ο Παναθηναικος

Την άλλη Κυριακή θα έχει και τάβλι, οπότε μην ξεχάσετε να παρευρεθείτε.

Πήγαν στο πινγκ πόνγκ λέει και κατεβάζαν καντήλια στον αντίπαλο. Και κατά τ' άλλα οι γαύροι είναι οι κάφροι και οι βάζελοι σκεπτόμενοι φίλαθλοι ανώτερου επιπέδου και όχι πρόβατα καθοδηγούμενα από τον Κόκκαλη.

Να δούμε τώρα ποιόν θα πρωτοκράξετε για την επιλογή ΤΕΝ ΚΑΤΕ και για τις απίθανες εμπνεύσεις του: Τζιώλης αντί του Μάτος η κορυφαία.

Τον Τζίγγερ, τον Παύλοθεεπάρετηνπαε, τον Φτουκαιβγενόπουλο ή τον Λίτσα Πατέρα?

Αλλά τώρα ξέχασα, κάνει το παράρτημα συλλαλητήρια. Οπότε θα το αφήσουμε για άλλη μέρα, για να έρθουν κι αυτοί που δεν μπορούν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο Ηράκλειο.

Δημοσ.
Έτσι, έτσι, ψάξε τώρα να δεις αν έγραψα και σε κανένα άλλο θέμα να γράψεις τα γνωστά σου χουλιγκάνι του πληκτρολογίου.

το ποιος εχει το χοντρο κομπλεξ το εχουμε δει.. δε με νοιαζει ποιος εισαι μιας και μια ζωη εκει απο πισω κρυμμενος θασαι.. ειπαμε.. οταν διαβαζω μπαρουφες.. απανταω.. δε φταιω εγω αν τις γραφεις μαζεμενες..

Αν δεν κάνω λάθος την ώρα που πόσταρες έπαιζε η ομάδα σου. Τόσο πολύ την αγαπάς.

Μαγευτηκε απο το υπερθεαμα που εδωσε η ομαδα του με το παραρτημα του βορρα.. και στο μισαωρο ειχε αλλαξει καναλι και μπηκε ινσομνια να βρει την υγεια του .. η ευτυχια ειναι ενα "κλικ" μακρια του.. ;)

Πόσταρα με wireless μέσα από την Τούμπα.

ειναι μερος της χορηγιας Βγενοπουλου? σας μοιρασαν και φθηνα λαπτοπ στην εισοδο ή μαζι με το εισητηριο πηρατε και απο ενα? αυτο παει να πει εξυγιανση και πολυμετοχικοτητα..

Εγώ να ρωτήσω και πάλι πως ένας παίκτης σαν τον Γκαλέτι ήρθε στην Ελλάδα;;;

Ενας τετοιος παιχτης ελλαδα θα επαιζε μονο στον ολυμπιακο.. επειδη παιζει σε αλλο επιπεδο.. ο βαζελος ολο το καλοκαιρι μας εφαγε τα αυτια με τον ΑΟΡΑΤΟ ΤΟΙΧΟ - το πολυβολο σοουζα και τον Γκαμπριελ την αποκαλυψη.. τωρα - μεσα σε εναμιση μηνα - ο τεν κατε απο προπονηταρας απο chelsea εγινε ασχετος.. δε τα ξερουμε? καθε χρονο το ιδιο βιολι.. πρωταθλητες στις δηλωσεις οι βαζελοι.. τετοιοι εορτασμοι για τα 100 χρονια.. θα τους θυμουνται πολλες γενεες! :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Εμεις ειχαμε διαλεξει τους παιχτες σας?

Μηπως επρεπε να σας δωσουμε και κανα 2-3 απο τους δικους μας για να ειναι πιο δικαιο?

Και για πες μου ποσο το γεγονος οτι ησασταν κουλοι σαν παιχτες, ακυρωνει την εννοια του σεξ με τον τροπο που ο σιμπιαρ εθιξε.

Οτι ναναι. Σημασια εχει οτι συγκρινεις ενα ματς που εγινε οταν η μια ομαδα βρισκοτανε στην ακμη της ενω η άλλη βρισκοτανε στην παρακμη της. Εγω σου μιλαω για ενα ματς με 2 ομαδες που βρισκοντουσαν στην ακμη τους. Το ποιος ευθυνεται για το ροστερ δεν εχει καμμια απολύτως σημασια.

-----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 10 : 08 : 20-----

την ιστορια της λεξης την ξερεις?

Και την Ιστορια του Βαζελου ξερω και την ιστορια του Γαυρου ξέρω και την ιστορια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου ξερω καθως επισης και την ιστορια του Αλι μπαμπα με τους 40 κλεφτες....Δεν καταλαβαινω όμως τι σχεση έχει αυτο. Δηλαδη όταν λεω κάποιον μαλακα σημαινει οτι τον εχω δει να την παιζει?

Δημοσ.
Οτι ναναι. Σημασια εχει οτι συγκρινεις ενα ματς που εγινε οταν η μια ομαδα βρισκοτανε στην ακμη της ενω η άλλη βρισκοτανε στην παρακμη της. Εγω σου μιλαω για ενα ματς με 2 ομαδες που βρισκοντουσαν στην ακμη τους. Το ποιος ευθυνεται για το ροστερ δεν εχει καμμια απολύτως σημασια.

Κριττερ, ο,τι γραφει δεν ξεγραφει.

Το αν μια ομαδα βρισκεται στην ακμη της και η αλλη στην παρακμη της δεν εχει καμια απολυτως σημασια. Αυτο που μενει ειναι το αποτελεσμα.

Αν ηταν ετσι, θα συμφωνουσαν οι ομαδες να παιζουν μονο οταν αισθανονταν και οι 2 ομαδες καλα και ετοιμες.

Δημοσ.
Ο Βασιλόπουλος ήταν μόλις ένα χρόνο μικρότερος από τον Αλβέρτη το 1996

Τι λες ωρέ?

ενώ ο Σχορτιανίτης έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Ο Χαρίσης σας είχε ξελασπώσει την επόμενη χρονιά με τον Άρη στα ημιτελικά οπότε δεν θα ήταν και τόσο κακός ενώ ήταν η πρώτη χρονιά της αντεπίθεσης των Τζεντάι όπως λέγατε (ερχόμαστε και θα δείτε και θα περνάτε την Ομόνοια και θα χάνετε κτλ). Εντωμεταξύ, είχατε και τον καλύτερο προπονητή των τελευταίων χρόνων.

Λολ που λενε και τα παιδακια στα chat. Το οτι ο Σχορτσιανιτης εκανε την καλυτερη χρονια της καριερας του δεν τον κανει μια ομαδα μονο του, δεν αποδεικνυει οτι ειναι το καλυτερο που μπορει να δωσει και ουτε του δινει εμπειρια όταν ειναι 20 χρονων να ξελασπωσει μονος του μια ομαδα στα μεγαλα ματς. Ο Χαρισης απο μονος σου το λες οτι "δεν ηταν και τοσο κακος" οταν για τους παικτες του ΠΑΟ αυτο που λεγαμε και εμεις κατα γενικη ομολογια ηταν πως ειναι παικταραδες κτλ.

Και εν πασει παριπτωσει, μου λες οτι έιχαμε 1 παικταρα, άλλον ένα μέτριο καθως και τον καλυτερο προπονητη που ειχε ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ο ολυμπιακος. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι τον κανει προπονηταρα στο παγκοσμιο στερεωμα όπως ειναι ο Ομπραντοβιτς αλλά απλα καλύτερο απο τον Ζουρο.

Το 1996 παίξαμε χωρίς Γουίλκινς και Βράνκοβιτς και με βασικούς στον άσσο τον 34χρονο Κόρφα και τον 37χρονο πρώην ξεδιοντάρη/μασελιάρη και νυν εθνικό σύμβολο και προπονηταρά. Θες να το πάμε έτσι; Άσε το πόσο είναι το σκορ μεταξύ μας στην ιστορία των ομάδων. Το ότι έχετε μείνει και μιλάτε για 3-4 παιχνίδια σε τόση ιστορία μεταξύ των ομάδων δείχνει ότι μάλλον δεν έχετε και τίποτα να πείτε.

Ποιος Βρανκοβιτς δεν έπαιζε?Μια χαρα ομάδα έιχατε κατεβασει. Μονο ο Ουιλκινς ελειπε.

Ολυμπιακός: Μπακατσιάς 3, Σιγάλας 10, Μπέρι 10, Νάκιτς 12, Φασούλας 8, Τόμιτς, Τάρλατς 14, Ρίβερς 16

Παναθηναϊκός: Αλβέρτης 10, Σοκ 3, Κούουσμα 2, Οικονόμου 6, Γιαννάκης 6, Βράνκοβιτς 5, Σταυρακόπουλος 4, Πετσάρσκι 2

Προσωπικά δεν έχω πει κανέναν ούτε γαύρο. Γουστάρεις να σε λέμε gay-ro και απόγονο; Κοτόπουλο με κράνος και άλλα όμορφα;

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Εδω τη μανα μου βριζουν, σε αυτα θα κολλησω?

Δημοσ.

Και την Ιστορια του Βαζελου ξερω και την ιστορια του Γαυρου ξέρω και την ιστορια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου ξερω καθως επισης και την ιστορια του Αλι μπαμπα με τους 40 κλεφτες....Δεν καταλαβαινω όμως τι σχεση έχει αυτο. Δηλαδη όταν λεω κάποιον μαλακα σημαινει οτι τον εχω δει να την παιζει?

σε ρωτησα εσενα γιατι δεν νομιζω οτι εισαι ιδιου επιπεδου με omnivlax,ερωδιου και τον αλλον τον μηχανακια... τεσπα αστο

Δημοσ.
σε ρωτησα εσενα γιατι δεν νομιζω οτι εισαι ιδιου επιπεδου με omnivlax,ερωδιου και τον αλλον τον μηχανακια... τεσπα αστο

Καλα, μην νομιζεις οτι οποιος γραφει καφριλες μεσω internet ειναι και χουλιγκανος. Τα περισσοτερα στο χαβαλε λεγονται. Άλλωστε ειναι βλακεια να δηλωνει καποιος χουλιγκανος σε ενα τοσο γνωστο forum μιας και αμα θελουν τον μπαγλαρωνουν για πλακα.

Προσωπικα πάντως ουτε στα 15 μου που εβραζε το αιμα μου και ταυτιζομουνα πιο πολυ με τον ομαδα μου δεν μου ειχε περασει καν απο το μυαλο μου να μπλεξω σε επισοδεια. Μαλιστα τη μια και μοναδικη φορα που ετυχα ολυμπιακους να κυνηγουν παναθηναικους και ενώ θα μπορουσα να συμμετασχω μιας και ειχαμε το πανω χερι, απλα σηκωθηκα και εφυγα. Σιγα μην κατσω να παιξω με τη ζωη μου και τη ζωη των αλλων για μια ομάδα (αν και αμφιβαλλω για το κατα ποσο αυτα γινονται για τις ομαδες ή απλα οι ομάδες αποτελούν μια πρόφαση για να ξεδωσουν ορισμενοι παρασυροντας βεβαια και στοκους ανιδεους).

Πάντως πραγματικα δεν με απασχολει για το πως με αποκαλουν σαν φιλαθλο...Των γηπεδων ειναι αυτα, σιγα μην κατσω να σκασω....Αυτο με τους απογόνους btw πρωτη φορα το ακουω και για να ειμαι ειλικρινης, ουτε που καταλαβα τι σημαινει.

Δημοσ.
Καλα, μην νομιζεις οτι οποιος γραφει καφριλες μεσω internet ειναι και χουλιγκανος. Τα περισσοτερα στο χαβαλε λεγονται. Άλλωστε ειναι βλακεια να δηλωνει καποιος χουλιγκανος σε ενα τοσο γνωστο forum μιας και αμα θελουν τον μπαγλαρωνουν για πλακα.

Προσωπικα πάντως ουτε στα 15 μου που εβραζε το αιμα μου και ταυτιζομουνα πιο πολυ με τον ομαδα μου δεν μου ειχε περασει καν απο το μυαλο μου να μπλεξω σε επισοδεια. Μαλιστα τη μια και μοναδικη φορα που ετυχα ολυμπιακους να κυνηγουν παναθηναικους και ενώ θα μπορουσα να συμμετασχω μιας και ειχαμε το πανω χερι, απλα σηκωθηκα και εφυγα. Σιγα μην κατσω να παιξω με τη ζωη μου και τη ζωη των αλλων για μια ομάδα (αν και αμφιβαλλω για το κατα ποσο αυτα γινονται για τις ομαδες ή απλα οι ομάδες αποτελούν μια πρόφαση για να ξεδωσουν ορισμενοι παρασυροντας βεβαια και στοκους ανιδεους).

Πάντως πραγματικα δεν με απασχολει για το πως με αποκαλουν σαν φιλαθλο...Των γηπεδων ειναι αυτα, σιγα μην κατσω να σκασω....Αυτο με τους απογόνους btw πρωτη φορα το ακουω και για να ειμαι ειλικρινης, ουτε που καταλαβα τι σημαινει.

Τους χάλασες την εικόνα τώρα...

Άλλο πράγμα είχαν στο μυαλό τους όταν μιλούσαν για οπαδούς του Ολυμπιακού.

Και αυτό με το Βασιλόπουλο και τον Αλβέρτη, είναι πραγματικά για γέλια. 10 ολόκληρα χρονια διαφορά έχουν οι 2 παίχτες. Το 74 γεννηθείς ο Αλβέρτης, το 84 ο Βασιλόπουλος.

-----Προστέθηκε 20/10/2008 στις 12 : 36 : 22-----

Ε, ναι, όταν ο άλλος σε αποκαλεί με το nickname σου που υποδηλώνει τον ελάχιστο στοιχειώδη σεβασμό σε ένα forum κι εσύ αραδιάζεις τα παραπάνω, τότε είσαι σίγουρα ανωτέρου επιπέδου με σχολές στην Καλών Τεχνών και υποτροφία για το London School of Economics.

Δημοσ.

Η ομάδα σας εφερε ισοπαλία με το παράρτημα της και εσείς αντί να προσπαθείτε να βρείτε τι φταίει στο τόπικ σας κάθεστε και σχολιάζετε εμάς. Ο absinthe και o mika δεν είδα να ποστάρουν για την ομάδα τους παρά μόνο εδώ. Έχετε απωθημένα το ξέρω εμείς όμως τι φταίμε? Ερχεται και η 9η αγωνιστική χαλαρώστε.

Δημοσ.

κι ο Παοκ παραρτημα? τελικα μονο ο ολυμπιακος δεν ειναι παραρτημα μου φαινεται

Δημοσ.

οτι πειτε.... εξαλλου οπως εχει δηλωσει κατ επαναληψη ο ομνι μιλαει παντα με επιχειρηματα... οπως και παραπανω

για πες μου εσυ αλεξζζζ που φαινεσαι τουλαχιστον ανθρωπος για συζητηση πως γινεται να αφηνουμε βαθμους στο υποκαταστημα (οπως λες) και μετα τον αγωνα ο Ζαγορακης να τραμπουκιζει τον τεχνικο διευθυντη του Παο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...