Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα περιμενε παντως καποιος, εχοντας με γραμμενο, καθως λες, να μην απαντας σε μηνυματα τα οποια δεν σε αφορουν και δεν απευθυνονται προσωπικα σε σενα.

Αν δε σε βοηθαει η μνημη σου, κοιτα στην πισω σελιδα και πες μου αν φαινεται οτι με εχεις γραμμενο.

Α και ειναι κακο να ταυτιζεσαι με την μαζα αλεξζζζζ, ακομα και αν αυτη ειναι η ομαδα σου.

Γραμμένο σε έχω... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απαντήσω και σε αυτά που γραφείς ή μου απαντάς...

Και ναι, είναι κακό να ταυτίζεσαι με την ομάδα σου. Και ας το κάνουμε όλοι κάποιες στιγμές, αλλά δεν έγινε την ώρα που σου έγραφα την απάντηση στην προηγούμενη σελίδα. Εκτός και αν μου λες ότι εσύ δεν χρησιμοποιείς ποτέ το "σας/ μας".

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γραμμένο σε έχω... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απαντήσω και σε αυτά που γραφείς ή μου απαντάς...

Και ναι, είναι κακό να ταυτίζεσαι με την ομάδα σου. Και ας το κάνουμε όλοι κάποιες στιγμές, αλλά δεν έγινε την ώρα που σου έγραφα την απάντηση στην προηγούμενη σελίδα. Εκτός και αν μου λες ότι εσύ δεν χρησιμοποιείς ποτέ το "σας/ μας".

Εγω παντως ξερω οτι οταν εχεις καποιον γραμμενο, δεν απαντας σε ποστ τα οποια δεν αφορουν και δεν αναφερονται σε σενα.

Οσο για το σας και το μας ρε αλεξζζζζ, τι να λεμε τωρα. Διαβασε την απαντηση σου και πες μου αν αυτο δεν ειναι μαζοποιηση. Καλο θα ηταν να μπορεις να μιλας και για πραγματα μονος σου και οχι υπο την σκεπη των συν-οπαδων σου.

Δημοσ.
Εγω παντως ξερω οτι οταν εχεις καποιον γραμμενο, δεν απαντας σε ποστ τα οποια δεν αφορουν και δεν αναφερονται σε σενα.

Οσο για το σας και το μας ρε αλεξζζζζ, τι να λεμε τωρα. Διαβασε την απαντηση σου και πες μου αν αυτο δεν ειναι μαζοποιηση. Καλο θα ηταν να μπορεις να μιλας και για πραγματα μονος σου και οχι υπο την σκεπη των συν-οπαδων σου.

Κοίτα... αν θες το βλέπεις και σαν πολιτική γραμμή... όπως την βρίσκει κανείς. Η ουσία όμως είναι ότι αν θέλω να μιλήσω για τους φιλάθλους του παναθηναϊκου με έναν βάζελο θα πω "σας" και αντίστοιχα για το αντίθετο θα πω "μας". Δεν κρύβουν όλα κρυφά μηνύματα και ούτε χρίζουν ανάλυσης 10 επιπέδων. Εκτός και αν θέλεις να πεις κάτι έξυπνο ενώ έχεις καταλάβει τι ακριβώς ήθελα να πω.

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθούμε. Το λαγοί δε βγήκε τυχαία μια ωραία πρωία. Βγήκε επειδή σας κυνηγάγαμε (πχ. Ασέα) και τρέχατε γρήγορα και ανεβαίνατε βουνά. Το κότες βγήκε για 2 λόγους. α) επειδή πάντα παρουσιάζεστε περισσότεροι και β) και περισσότεροι να 'στε πάλι τρέχετε. Τα κράνη φοριούνται επειδή κάποιοι έχουν αγαστές σχέσεις με την αστυνομία.Το απόγονοι του στόλου είναι μια εφεύρεση δική σας. Δεν είναι καταγεγραμμένο πουθενά. Αλλά αφού δεν έχετε να πείτε τπτ καταλήγετε σε αστοχους χαρακτηρισμούς. Το σήμα πως νομίζετε ότι το πήρατε. Το 24 (τότε ιδρυθήκατε) οι Αμπελόκηποι δεν ήταν όπως είναι σήμερα. Ειχαν χορτάρια και πηγαίνατε και καπνίζατε. Η ότι η πρώτη σας φανέλα ήταν ροζ δεν είναι αλήθεια? Εμείς λοιπόν παραθέτουμε επιχειρήματα πραγματικά, με υπόσταση ενώ εσείς κοροιδεύετε τους εαυτούς σας.

Δημοσ.

και τρεχατε και τρεχατε σα παλαβοι πηγαινατε.. και ανεβενατε βουνα και σας κυνηγαγε η 7 .. και στριμωξιδια στις τουαλετες κτλ κτλ..

φυσικα ο Absinthe και ο KWSN εκεινη την στιγμη κατεβαζανε απο την ανατομικη καρεκλα τους, βιντεακια και στατιστικα απο το νετ.. για να το παιζουν καποιοι στα φορουμ.. ετσι σας θελουμε .. παλικαρια! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
και τρεχατε και τρεχατε σα παλαβοι πηγαινατε.. και ανεβενατε βουνα και σας κυνηγαγε η 7 .. και στριμωξιδια στις τουαλετες κτλ κτλ..

φυσικα ο Absinthe και ο KWSN εκεινη την στιγμη κατεβαζανε απο την ανατομικη καρεκλα τους, βιντεακια και στατιστικα απο το νετ.. για να το παιζουν καποιοι στα φορουμ.. ετσι σας θελουμε .. παλικαρια! :lol::lol::lol::lol:

Έτσι, έτσι, ψάξε τώρα να δεις αν έγραψα και σε κανένα άλλο θέμα να γράψεις τα γνωστά σου χουλιγκάνι του πληκτρολογίου.

Ε ρε κόμπλεξ....

Δημοσ.
ότι και να πω για τον Γκαλέτι είναι λίγο.. Πρώτη φορά θα αγοράσω φανέλα (υπερ) παίκτη.

μακραν ο καλυτερος

ΠΑΙΚΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

Δημοσ.
Έτσι, έτσι, ψάξε τώρα να δεις αν έγραψα και σε κανένα άλλο θέμα να γράψεις τα γνωστά σου χουλιγκάνι του πληκτρολογίου.

Ε ρε κόμπλεξ....

Αν δεν κάνω λάθος την ώρα που πόσταρες έπαιζε η ομάδα σου. Τόσο πολύ την αγαπάς.

Ο Γκαλέτι είχε και έναν Μπελούτσι να βγάζει τις κάθετες. Πάντως για να παίξει μπάλα η ομάδα μπροστά το βρήκαμε το κόλπο. Μπελούτσι, Όσκαρ, Ντιόγκο φοβερή τριπλέτα. Πλακα έκαναν με τους Πανθρακικούς

Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος την ώρα που πόσταρες έπαιζε η ομάδα σου. Τόσο πολύ την αγαπάς.

Πόσταρα με wireless μέσα από την Τούμπα.

Δημοσ.

Η διαφορα δυναμικοτητας των 2 ομαδων στο πινγκ πονγκ δεν επετρεπε κατι καλυτερο... οπως ακριβως στο βολει πριν μια εβδομαδα ...

200 ατομα σε αυτο το αθλημα παντως ΜΟΝΟ ο Παναθηναικος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...