Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
73-38 αυτο ενοεις?

Οχι, το 51-81 εννοει.

Ξερεις μωρε, τοτε που ειχε μπει ο Ζαβλανος και ο Βασιλακοπουλος και βαραγανε τριποντα εναντιον σας.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε δεν είπαμε τέρμα η κουβέντα για το μπάσκετ? Ποιος το μαμάει? Σε λίγο θα ανοίξουμε κουβέντα και για το τραμπολίνο. Εκεί και αν έχετε πάρει κούπες. Αλλά ρε πούστη μου ακόμα και κει είστε ικανοί να πειράζετε τα ελατήρια των στρωμάτων για να πηδάνε οι άλλοι χαμηλότερα.

Α και κάτι άλλο. Αφού τρώγεστε με τον Γκαγκάτση και λέτε στον κόσμο να μην πηγαίνει να δει εθνική γιατί ρε δεν τον καταψηφίσατε? Και γιατί βάζετε τους ψευτογράφους να γράφουν άσχημα πράγματα για τον Αβραάμ? Πέσαν όλες οι κωλοφυλλάδες να τον εφάνε. Και γιατί ρε όταν ο Θεοδωρίδης τα 'χωνε στον υπάλληλο Βουτσινά ο σωφέρ δεν έβγαζε λέξη. Δε θιγόταν και αυτός? Αλλά τι να πει?

Δημοσ.
Οχι, το 51-81 εννοει.

Ξερεις μωρε, τοτε που ειχε μπει ο Ζαβλανος και ο Βασιλακοπουλος και βαραγανε τριποντα εναντιον σας.

Ξέρω μωρέ, τοτε που ο ολυμπιακος επαιζε με Αγαδάκο, Μπάρλο, Παπαμακάριο, Χαρίση, Λιούις, Σεϊμπούτις, Χατζή, Ζιζιτς, τον Βασιλοπουλο και τον Σχορτιανιτη 20 χρονών και μόνο σοβαρό τον Έντνι ενω ο ΠΑΟ με Σπανουλη, Διαμαντιδη,Μπατιστ,Λακοβιτς,Τσαρτσαρη και αντι να κερδίσετε με 60 πόντους ,κοκορευεστε που κερδισατε με 30.

Όταν ο ολυμπιακος έσταζε τον ευρωπεο πρωταθλήτη του 1996 Πανλαγοκοταικο με 35, οι ομαδες ήτανε υποτίθεται ισάξιες και μαλιστα εσεις ακομα καλυτεροι μιας και ήσασταν ευρωπεοι.

Μαθε να συγκρινεις όμοια πραγματα...Το ύψος δεν μετριέται σε λίτρα.

Δημοσ.

critter ολη την ωρα για λαγους μιλας... φανταζομαι οταν δεν εισαι στο ινσομνια τρεχεις και βαρας Παναθηναικους?

Δημοσ.
critter ολη την ωρα για λαγους μιλας... φανταζομαι οταν δεν εισαι στο ινσομνια τρεχεις και βαρας Παναθηναικους?

Το λαγος ειναι μια προσφωνηση όπως το βάζελος, το γαύρος, το σκουλικι κτλ. That's all.

Δημοσ.
Ξέρω μωρέ, τοτε που ο ολυμπιακος επαιζε με Αγαδάκο, Μπάρλο, Παπαμακάριο, Χαρίση, Λιούις, Σεϊμπούτις, Χατζή, Ζιζιτς, τον Βασιλοπουλο και τον Σχορτιανιτη 20 χρονών και μόνο σοβαρό τον Έντνι ενω ο ΠΑΟ με Σπανουλη, Διαμαντιδη,Μπατιστ,Λακοβιτς,Τσαρτσαρη και αντι να κερδίσετε με 60 πόντους ,κοκορευεστε που κερδισατε με 30.

Όταν ο ολυμπιακος έσταζε τον ευρωπεο πρωταθλήτη του 1996 Πανλαγοκοταικο με 35, οι ομαδες ήτανε υποτίθεται ισάξιες και μαλιστα εσεις ακομα καλυτεροι μιας και ήσασταν ευρωπεοι.

Εμεις ειχαμε διαλεξει τους παιχτες σας?

Μηπως επρεπε να σας δωσουμε και κανα 2-3 απο τους δικους μας για να ειναι πιο δικαιο?

Και για πες μου ποσο το γεγονος οτι ησασταν κουλοι σαν παιχτες, ακυρωνει την εννοια του σεξ με τον τροπο που ο σιμπιαρ εθιξε.

-----Προστέθηκε 18/10/2008 στις 11 : 38 : 57-----

Το λαγος ειναι μια προσφωνηση όπως το βάζελος, το γαύρος, το σκουλικι κτλ. That's all.

Α δηλαδη, οπως και το "απογονοι του αμερικανικου στολου" εννοεις? Προσφωνηση την οποια βεβαια εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.

Δημοσ.
Α δηλαδη, οπως και το "απογονοι του αμερικανικου στολου" εννοεις? Προσφωνηση την οποια βεβαια εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.

Την ευαισθησία σας στις προσφωνήσεις την έχετε δείξει άπειρες φόρες και άπειρες φορές έχουμε δείξει ότι δεν την λαμβάνουμε υπόψη μας. Τι το τυραννάμε λοιπόν;

Δημοσ.

την ιστορια της λεξης την ξερεις?

Δημοσ.
Την ευαισθησία σας στις προσφωνήσεις την έχετε δείξει άπειρες φόρες και άπειρες φορές έχουμε δείξει ότι δεν την λαμβάνουμε υπόψη μας. Τι το τυραννάμε λοιπόν;

Αισθανεσαι την αναγκη να ανηκεις σε καποια κοινωνικη ομαδα?

Δημοσ.

Ο Βασιλόπουλος ήταν μόλις ένα χρόνο μικρότερος από τον Αλβέρτη το 1996 ενώ ο Σχορτιανίτης έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Ο Χαρίσης σας είχε ξελασπώσει την επόμενη χρονιά με τον Άρη στα ημιτελικά οπότε δεν θα ήταν και τόσο κακός ενώ ήταν η πρώτη χρονιά της αντεπίθεσης των Τζεντάι όπως λέγατε (ερχόμαστε και θα δείτε και θα περνάτε την Ομόνοια και θα χάνετε κτλ). Εντωμεταξύ, είχατε και τον καλύτερο προπονητή των τελευταίων χρόνων.

Το 1996 παίξαμε χωρίς Γουίλκινς και Βράνκοβιτς και με βασικούς στον άσσο τον 34χρονο Κόρφα και τον 37χρονο πρώην ξεδιοντάρη/μασελιάρη και νυν εθνικό σύμβολο και προπονηταρά. Θες να το πάμε έτσι; Άσε το πόσο είναι το σκορ μεταξύ μας στην ιστορία των ομάδων. Το ότι έχετε μείνει και μιλάτε για 3-4 παιχνίδια σε τόση ιστορία μεταξύ των ομάδων δείχνει ότι μάλλον δεν έχετε και τίποτα να πείτε.

Προσωπικά δεν έχω πει κανέναν ούτε γαύρο. Γουστάρεις να σε λέμε gay-ro και απόγονο; Κοτόπουλο με κράνος και άλλα όμορφα;

Δημοσ.
Αισθανεσαι την αναγκη να ανηκεις σε καποια κοινωνικη ομαδα?

Όχι. Και χέστηκα κιόλας για το πως με προσφωνείς. Όσο όμως σε βλέπω να τσιμπάς όταν σε λέω (χάριν συντομίας/ συνήθειας/ χαβαλέ κ.α.) βάζελο, λαγό και άλλα τέτοια, τόσο πιο πολύ όρεξη μου κάνει να τα λέω.

Δημοσ.

Δεν μιλαω για αυτο.

Για το σας και το μας μιλω.

Και προσωπικα, ποσως με ενδιαφερει πως με αποκαλει σε ενα φορουμ, ενας γαβρος απο την Καβαλα, τον οποιο ουτε θελω και ουτε προκειται να γνωρισω απο κοντα ποτε.

Δημοσ.
Δεν μιλαω για αυτο.

Για το σας και το μας μιλω.

Και προσωπικα, ποσως με ενδιαφερει πως με αποκαλει σε ενα φορουμ, ενας γαβρος απο την Καβαλα, τον οποιο ουτε θελω και ουτε προκειται να γνωρισω απο κοντα ποτε.

Βρε το είπαμε και εγώ γραμμένο σε έχω αλλά να μου αναλύεις το "σας/ μας" και να μου γράφεις για κοινωνικές ομάδες... ;

Δημοσ.

Θα περιμενε παντως καποιος, εχοντας με γραμμενο, καθως λες, να μην απαντας σε μηνυματα τα οποια δεν σε αφορουν και δεν απευθυνονται προσωπικα σε σενα.

Αν δε σε βοηθαει η μνημη σου, κοιτα στην πισω σελιδα και πες μου αν φαινεται οτι με εχεις γραμμενο.

Α και ειναι κακο να ταυτιζεσαι με την μαζα αλεξζζζζ, ακομα και αν αυτη ειναι η ομαδα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...