afentiko7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 και μην ξεχασεις οτι δεν θα φερουν γιατι δεν εχουν να δωσουν λεφτα για μπασκετ και ποδοσφαιρο μαζι, και ετσι θα μεινουν με τον "μετριο" διαμαντιδη και τους αλλους ψευτοπαιχτουρες.. Και γιατί ήρθαν πίσω στην Ελλάδα οι ΣπανουλοΦώτσηδες? Τους χάλαγε το κλίμα? Και γιατί το ασχημόπαπο δεν πάει NBA. Επειδή είναι κοντός?
littlelouievegos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Θα πρέπει να μην έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα για να τσιμπήσεις σε τέτοια δημοσιεύματα. Μπορεί άμα του δώσει καμιά Ιταλική ομάδα καμιά 20ριά και άλλα τόσα από διαφημίσεις του Αρμάνι και 5-6 Ιταλίδες μοντέλα να κυκλοφορούν γυμνές στην βίλα του στο Μιλάνο, να το σκεφτεί να πάει για κανά χρόνο για τουρισμό στην δύση της καριέρας του. Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αντέξει ούτε 1 εβδομάδα. Δεν μιλάμε για έναν απλό σταρ αλλά για τον μεγαλύτερο υπερπαίχτη/ σουπερσταρ μετά τον Μιχαλάκη που έχει βγάλει ήδη τρελά λεφτά και ζει σε βίλα στο LA με όλες τις bitches στα πόδια του και κάνει ότι γουστάρει σε ομάδες όπως οι Lakers (κανονικά και με τον νόμο - εδώ έδιωξε ολόκληρο Σακίλ). Δεν είναι ούτε καν άπιαστο όνειρο γιατί ούτε που τους έχει περάσει από το μυαλό των Αγγελόπουλων να τον φέρουν και σίγουρα βάζουν τα γέλια με τέτοια δημοσιεύματα. Άμα καταφέρουν και φέρουν ποτέ κανάν παίχτη τύπου Deng θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Η πλακα της υποθεσης πια ειναι; Οτι δεν γραφουν τουλαχιστον για καποιον παικτη του NBA που ναι μεν ειναι σταρ/πολυ καλος παικτης αλλα υπηρχε και μια της χιλης να ερθει.. Γραφουν για τον Kobe.. Δλδ ποσο μαλακας μπορει να εισαι ρε αδελφε; Πες μου ποσο δλδ..
kfyros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Χάλια η εθνική σήμερα. Τουρλουμπούκι. Τι κατάλαβαν που γέμισε το γήπεδο? Χειρότερα γι αυτούς ήταν... Πλάκα πλάκα , με τον Καραγκούνη και η Εθνική , και ο Βάζελλος γίνονται άλλες ομάδες...
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Και γιατί ήρθαν πίσω στην Ελλάδα οι ΣπανουλοΦώτσηδες? Τους χάλαγε το κλίμα? Και γιατί το ασχημόπαπο δεν πάει NBA. Επειδή είναι κοντός? Οι Σπανουλοφώτσηδες έχουν αναπνευστικό και ήρθαν στην Ελλάδα για να αναπνέουν ιώδιο δίπλα στη θάλασσα. Το ίδιο και ο Αφάνας. Ποιος είναι το ασχημόπαπο ώ τρισμέγιστε;
vlachaquito Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Και γιατί ήρθαν πίσω στην Ελλάδα οι ΣπανουλοΦώτσηδες? Τους χάλαγε το κλίμα? Και γιατί το ασχημόπαπο δεν πάει NBA. Επειδή είναι κοντός? εγω παλι γιατι θυμαμαι τον πρωταθλητη νουβουα και mvp αντονι παρκερ να παρακαλει τον σπανουλη να παει σπερς για αναπληρωματικο του?? Οσο για το ασχημοπαπο....ντροπη να πιανουμε στο στομα μας τον καλυτερο ευρωπαιο των τελευταιων χρονων..
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 εγω παλι γιατι θυμαμαι τον πρωταθλητη νουβουα και mvp αντονι παρκερ να παρακαλει τον σπανουλη να παει σπερς για αναπληρωματικο του??Οσο για το ασχημοπαπο....ντροπη να πιανουμε στο στομα μας τον καλυτερο ευρωπαιο των τελευταιων χρονων.. Για τον Σπανακοπιτούλη πρώτη φορά το ακούω αυτό που λές. Για τον Διαμαντίδη συμφωνώ. Αυτό που έλειπε τόσα χρόνια από τον Ολυμπιακό ήταν ένας άσος με προσωπικότητα και δυστυχώς, ο τελευταίος άσος που θυμάμαι εγώ που να έχει ηγετικά στοιχεία, δημιουργώντας παιχνίδι και ταυτόχρονα σκοράρωντας, ήταν ο Ρίβερς. Τώρα με τον Τεό πιστεύω ότι θ' αλλάξουν οι ισορροπίες.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Για τον Σπανακοπιτούλη πρώτη φορά το ακούω αυτό που λές. Για τον Διαμαντίδη συμφωνώ. Αυτό που έλειπε τόσα χρόνια από τον Ολυμπιακό ήταν ένας άσος με προσωπικότητα και δυστυχώς, ο τελευταίος άσος που θυμάμαι εγώ που να έχει ηγετικά στοιχεία, δημιουργώντας παιχνίδι και ταυτόχρονα σκοράρωντας, ήταν ο Ρίβερς. Τώρα με τον Τεό πιστεύω ότι θ' αλλάξουν οι ισορροπίες. Για το Σπανούλη, όσο κι αν δεν τρελλένομαι, είναι αλήθεια. Τόνυ Πάρκερ και νωρίτερα ο Γιάο Μινγκ προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσα σε Διαμαντίδη και Παπαλουκά. Ο Διαμαντίδης τώρα μπαίνει στην καλύτερη φάση της καριέρας του, ο Παπαλουκάς ήταν εκεί πριν 2 χρόνια. Ξέρω ξέρω, τα λέω επειδή είμαι Παναθηναϊκός. Τα ίδια λένε και οι αριθμοί πάντως.
tsavi1991 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 οντως ο Παπαλουκας πριν 2-3 χρονια ηταν ακομα καλυτερος παρολα αυτα θεωρω οτι και παλι δεν υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα αναμεσα στους 2 παιχτες.
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Για το Σπανούλη, όσο κι αν δεν τρελλένομαι, είναι αλήθεια. Τόνυ Πάρκερ και νωρίτερα ο Γιάο Μινγκ προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσα σε Διαμαντίδη και Παπαλουκά. Ο Διαμαντίδης τώρα μπαίνει στην καλύτερη φάση της καριέρας του, ο Παπαλουκάς ήταν εκεί πριν 2 χρόνια. Ξέρω ξέρω, τα λέω επειδή είμαι Παναθηναϊκός. Τα ίδια λένε και οι αριθμοί πάντως. Δεν είμαι τόσο κολλημένος όσο θέλεις να πιστεύεις κι αν δεν θεωρούσες ότι είμαι ο omnislash, είμαι σίγουρος ότι θα κάναμε και κάποιες αξιόλογες συζητήσεις, αλλά τεσπά. Από εκεί και πέρα, έχεις δίκαιο στη σύγκριση Διαμαντίδη - Παπαλουκά, αλλά ο Διαμαντίδης έχει και το σουτ, κάτι που ο μεγαλύτερος Παπαλουκάς δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να βελτιώσει. Επίσης ο Διαμαντίδης είναι και μανούλα στα κλεψίματα. Θεωρώ ότι το μοναδικό συν του Παπαλουκά σε αυτή τη σύγκριση είναι οι ασίστ και η εμπειρία του. Συνολικά πάντως ψηφίζω Διαμαντίδη και αυτό το έχει κερδίσει με το σπαθί του το παλληκάρι (τον σεβασμό του αντιπάλου εννοώ) και λόγω χαρακτήρα, σε αντίθεση με κάποιους άλλους παίχτες του ΠΑΟ που υπήρξαν μεγάλοι παίχτες, αλλά μικροί άνθρωποι.
afentiko7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Οι Σπανουλοφώτσηδες έχουν αναπνευστικό και ήρθαν στην Ελλάδα για να αναπνέουν ιώδιο δίπλα στη θάλασσα. Το ίδιο και ο Αφάνας. Ποιος είναι το ασχημόπαπο ώ τρισμέγιστε; Ο αφάνας ήρθε για να πάρει εμπειρίες εγω παλι γιατι θυμαμαι τον πρωταθλητη νουβουα και mvp αντονι παρκερ να παρακαλει τον σπανουλη να παει σπερς για αναπληρωματικο του??Οσο για το ασχημοπαπο....ντροπη να πιανουμε στο στομα μας τον καλυτερο ευρωπαιο των τελευταιων χρονων.. και όχι μόνο. και ο μπους τον παρακαλούσε. Κατι Γκαζόληδες, Γκαρμπαχοδηδες και κάτι καλντερονηδες σου λένε τπτ? Πόσα ρίχνουν στους Σπανουλοφώτσηδες? Με Ζαβλανούς και μαστραφτσήδες έχουν γίνει παίκτες. Επίσης ο Διαμαντίδης είναι και μανούλα στα κλεψίματα Ειδικά αυτό στον 3ο τελικό πρόπερσι ήταν και πεντακάθαρο. Α και τέρμα η κουβέντα για το μπάσκετ. Εχουμε μπάλα Σαββάτο, Τρίτη. Οπως είπε ο Γιαννάκης από Δεκέμβρη τα σπουδαία
Mika Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ειδικά αυτό στον 3ο τελικό πρόπερσι ήταν και πεντακάθαρο. http://www.youtube.com/watch?v=DQtbC79c2WE
Critter Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Αντε ρε με τον φλωρο τον Αλεφαντο : Best Practices :
KWSN_Men Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Ο αφάνας ήρθε για να πάρει εμπειρίες Τι είδους; Περί οργασμών κτλ; Σε Γυμνάσιο έπαιζε προηγουμένως και θέλει εμπειρίες; και όχι μόνο. και ο μπους τον παρακαλούσε. Κατι Γκαζόληδες, Γκαρμπαχοδηδες και κάτι καλντερονηδες σου λένε τπτ? Πόσα ρίχνουν στους Σπανουλοφώτσηδες? Με Ζαβλανούς και μαστραφτσήδες έχουν γίνει παίκτες. Έτσι είναι όσο και αν δε σου αρέσει με τον Πάρκερ. Αλλά ναι μωρέ, ο Ζαβλανός με το Βασιλακόπουλο μας έδωσαν και την Ευρωλίγκα το 2007. Ειδικά αυτό στον 3ο τελικό πρόπερσι ήταν και πεντακάθαρο. Έχεις υπόψη σου ότι στη φάση που αναφέρεσαι δεν υπάρχει κλέψιμο έτσι; Αντίθετα, 1 λεπτό πριν υπάρχει κλέψιμο με φάουλ του Ολυμπιακού που δε δώθηκε στον Τσαρτσαρή. Α και τέρμα η κουβέντα για το μπάσκετ. Εχουμε μπάλα Σαββάτο, Τρίτη. Οπως είπε ο Γιαννάκης από Δεκέμβρη τα σπουδαία Έτσι, πιάσε κανένα θέμα που να ξέρεις. Το σεξ για παράδειγμα.
cbr600RR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Τι είδους; Περί οργασμών κτλ; Σε Γυμνάσιο έπαιζε προηγουμένως και θέλει εμπειρίες; εμπειριες σε ενα διαφορετικα στυλ παιχνιδιου..διαφορετικη νοοτροπια και αλλος ρυθμος.. αλλο ΝΒΑ αλλο ευρωπη.. νταξει το καταλαβες τωρα? Έτσι είναι όσο και αν δε σου αρέσει με τον Πάρκερ. Αλλά ναι μωρέ, ο Ζαβλανός με το Βασιλακόπουλο μας έδωσαν και την Ευρωλίγκα το 2007. Ναι πολυ απλα ΚΑΙ αυτοι εβαλαν το χερακι τους σε σαπιο συστημα που εχετε στησει εδω και καιρο.. Έχεις υπόψη σου ότι στη φάση που αναφέρεσαι δεν υπάρχει κλέψιμο έτσι; Αντίθετα, 1 λεπτό πριν υπάρχει κλέψιμο με φάουλ του Ολυμπιακού που δε δώθηκε στον Τσαρτσαρή. και 2 λεπτα πιο πριν απο αυτο εγινε αντιαθλητικο που ΔΕΝ δοθηκε καν.. ασε μας ρε να πουμε Έτσι, πιάσε κανένα θέμα που να ξέρεις. Το σεξ για παράδειγμα. 73-38 αυτο ενοεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.