elven Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ο Παπουτσέλης ήταν η αρχή για αυτά που ακολούθησαν. Μεταξύ αυτών τη μεγάλη ντροπή άλλη ομάδα να ψηφίζουν οι ποδοσφαιριστές οι ίδιοι ως καλύτερη του πρωταθλήματος και άλλη να πέρνει το πρωτάθλημα. Κατά τα άλλα, διάβασε τι λέει ο Geovard στο θέμα του Παναθηναϊκού με τον οποίο συμφωνώ. Φτου ρε φούστη μου,υπήρξε κι άλλος "Ηθικός Πρωταθλητής" πριν απο μας; Καλά ρε Ντέμη,ούτε μια καινοτομία;Ούτε σε αυτό;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ο Παπουτσέλης ήταν η αρχή για αυτά που ακολούθησαν. Μεταξύ αυτών τη μεγάλη ντροπή άλλη ομάδα να ψηφίζουν οι ποδοσφαιριστές οι ίδιοι ως καλύτερη του πρωταθλήματος και άλλη να πέρνει το πρωτάθλημα. Κατά τα άλλα, διάβασε τι λέει ο Geovard στο θέμα του Παναθηναϊκού με τον οποίο συμφωνώ. Ο Παπουτσέλης σφύριξε το πέναλτι την 11η αγωνιστική.Μέχρι και την 17η αγωνιστική η διαφορά των 6 πόντων είχε γίνει 0 (μηδέν),Ολυμπιακός και Παναθηναικός ήταν ισόβαθμοι.18η αγωνιστική χάνεις στην Καλαμάτα,19η από τον Απόλλωνα εντός έδρας και μετά από τον Φρούσο και τον Τσιαντάκη στη Νίκαια.Τι ακριβώς ήταν αυτό που ακολούθησε τον Παπουτσέλη? Και από πότε οι ψηφοφορίες του ΠΣΑΠ αποτελούν κριτήριο για το αν μια ομάδα κατέκτησε δίκαια το Πρωτάθλημα ή όχι?
tsavi1991 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 μα οτι εχω να πω το λεω στα ισα.και στο αλλο topic αν δεις εγραψα καποια πραγματα.απλα συνομιλουσα με ενα παλικαρι κι αν ελεγα την φραση κομπλεξικος τοτε εκεινος θα νομιζε οτι αφορουσε αποκλειστικα αυτον...(παντου εχθρους βλεπετε) επισης εχω το δικαιομα να γραφω οτι θελω αρκει αυτο να μην ξεφευγει απο τα ορια του forum.και τελος εχω ακουσει πολλα προσβλητικα σχολια στο topic του παναθηναικου για την ηλικια μου και τα εχω αφησει ασχολιαστα. το οτι μπορει να εισαι μεγαλυτερος δεν σημαινει οτι αυτα που λες ειναι σωστα...
adamakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 στο μπασκετ αρχιζουν να φτιαχνουν τα πραγματα ο παπαλουκας δινει αλλο αερα στην ομαδα και ο τσιλντρες θα σηκωσει το σεφ πολλες φορες στο ποδι ενδιαφερουσα χρονια στο βολει χασαμε .... παλι περιμενα περισσοτερα απο το μιλκοβιτς. ας ελπισουμε να βελτιωθει στους επομενους αγωνες
cbr600RR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 στο μπασκετ ερχονται καλες μερες.. προβλεπω οτι θα παιχτει ωραιο μπασκετ φετος απο την ομαδα - καλυτερο απο περισυ παντως - αν δεν αρχισει τις μαιμουδιες ο κοντος μεσα στα γηπεδα... στο βολλευ.. υπομονη.. πρωτο παιχνιδι, ενα καρο νεοι παιχτες.. προεδρο/συμβουλιο δεν ειχαμε..πριν 2 μερες συμφωνησαν.. ο Χοφ ακομα περιμενει την βιζα του..ο μιλκοβιτσ ας παρει λιγες ανασες, ολο το καλοκαιρι με προπονησεις και παιχνιδια ηταν.. μολις στρωσει αυτη η ομαδα δεν θα υπαρχει προβλημα..
gf030 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ψιλοασχετη ερωτηση σε σχετικο σαιτ: Που μπορω να βρω ΟΛΑ τα τραγουδια-παλια και νεα-του θρυλου?
afentiko7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 3. Η ηλικία σου παίζει κάποιο ρόλο. Δεν έχει νόημα για παράδειγμα μιλήσει μαζί σου κάποιος για τον Παπουτσέλη πχ όταν εσύ τότε ήσουν με τις πιπίλες... Ρε τι κόλλημα έχετε με τον Παπουτσέλη? Εδωσε ένα πεντακάθαρο πέναλντι. Ε βέβαια εσύ είχες συνηθίσει τις Δράμες, τους Απόλλωνες, τις Κορίνθους, τους βαλιτσοφόρους παράγοντες, να μπάινεις μέσα με πιστόλια, να κάνεις νεκραναστάσεις, αλλαγές εθνικοτήτων αλλά αυτό που σε παραδέχομαι ως σωματείο είναι ότι έχεις καταφέρει να κυριαρχήσεις στη βρωμιά επί όλων των σύγχρονων καθεστώτων. Ναζισμό (έπαιζες μπάλα με τους Γερμανούς), βασιλεία (επίτιμο μέλος της ομάδας σου ο βασιλιάς), χούντα (γουέμπλει), δημοκρατία (σχέδιο πρωθυπουργού για πολυμετοχικούς, πολυιδιοκτησία) και εσύ μου λες τώρα ότι επειδή σου καταλογίστηκε εις βάρος σου ένα πέναλντι δεν παίρνεις 12 χρόνια πρωτάθλημα? (το ένα το πήρε το Δούρος και σου το δωσε δεν το πήρες στο γήπεδο). Μπράβο σου
KWSN_Men Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ρε τι κόλλημα έχετε με τον Παπουτσέλη? Εδωσε ένα πεντακάθαρο πέναλντι. Ε βέβαια εσύ είχες συνηθίσει τις Δράμες, τους Απόλλωνες, τις Κορίνθους, τους βαλιτσοφόρους παράγοντες, να μπάινεις μέσα με πιστόλια, να κάνεις νεκραναστάσεις, αλλαγές εθνικοτήτων αλλά αυτό που σε παραδέχομαι ως σωματείο είναι ότι έχεις καταφέρει να κυριαρχήσεις στη βρωμιά επί όλων των σύγχρονων καθεστώτων. Ναζισμό (έπαιζες μπάλα με τους Γερμανούς), βασιλεία (επίτιμο μέλος της ομάδας σου ο βασιλιάς), χούντα (γουέμπλει), δημοκρατία (σχέδιο πρωθυπουργού για πολυμετοχικούς, πολυιδιοκτησία) και εσύ μου λες τώρα ότι επειδή σου καταλογίστηκε εις βάρος σου ένα πέναλντι δεν παίρνεις 12 χρόνια πρωτάθλημα? (το ένα το πήρε το Δούρος και σου το δωσε δεν το πήρες στο γήπεδο). Μπράβο σου Είναι πολλοί και σκόρπιοι...
johnnyestia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Όφου με αυτόν τον Δούρο. Μιλάτε για ένα παιγνίδι όπου σας μέτρησε ένα γκόλ που δεν μπήκε ποτέ και έπρεπε να είχε αποβάλει τον Γεωργάτο από το 20'. Στο κάτω κάτω εσείς οι ίδιοι λέγατε πως η καλύτερη ομάδα θα φαινόταν στον τελικό του κυπέλλου που ήταν λίγες μέρες αργότερα... 3-1 σε ένα ματς που ήταν για 5-1...Αλλά εκεί η επιλεκτική μνήμη σταματάει.
afentiko7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Όφου με αυτόν τον Δούρο. Μιλάτε για ένα παιγνίδι όπου σας μέτρησε ένα γκόλ που δεν μπήκε ποτέ και έπρεπε να είχε αποβάλει τον Γεωργάτο από το 20'. Στο κάτω κάτω εσείς οι ίδιοι λέγατε πως η καλύτερη ομάδα θα φαινόταν στον τελικό του κυπέλλου που ήταν λίγες μέρες αργότερα... 3-1 σε ένα ματς που ήταν για 5-1...Αλλά εκεί η επιλεκτική μνήμη σταματάει. Εγώ ξέρω πως η λουλού γρονθοκόπησε το θεό-μάγο και πως θα μένατε με 10 παίχτες, ενώ το σκορ ήταν 1 - 2 υπέρ μας. Και μάντεψε το μπουνίδι ήταν εντός περιοχής οπότε θα παίρναμε και πέναλντι. Αρα 1-3 και με 20 λεπτά παιχνιδιού ακόμα να μένουν και εσείς με 10 παίχτες και γαμημένη ψυχολογία λες να γυρίζατε το παιχνίδι?
johnnyestia Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Επιλεκτικά ξεχνάς πάλι πώς ο "θεος" (χαχα) όπως πέφτουνε και οι 2 κάτω του ρίχνει αγκωνιά πριν φάει το μπουκέτο. Τέσπα, δεν θα κάτσω να βγάλω άκρη μαζί σου. Εδώ εσείς ακόμα κλαίτε για τον Δούρο και ξεχάσατε το περσινό στα χαρτιά.
cbr600RR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ρε αφεντικο7 τι καθεσαι και ασχολεισε με ατομα που εχουν αφισα πανω απο το κρεβατι τους με τον Δουρο και τον Ζλατανο. περιμενεις να βγαλεις ακρη? ασπρο τους λες μαυρο απαντανε.. δε με νοιαζουν ουτε τα "αμα" ουτε τα "εαν" , εχασα το πρωταθλημα τοτε ( με κλεψιμο τοδε ολος ο κοσμος χεστηκα τι λεει ο καθε βαζελος πισω απο μια οθονη σενα φορουμ ) και το πληρωνουν μεχρι και σημερα.. κεφαλι ΔΕΝ θα σηκωσουν θα φτασουμε τα 48/50 ετσι να τοχουν να το θυμουνται
Critter Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Η λύση ειναι μια....συλλαλητηριο, 80 εκατομυρια μετοχικο κεφαλαιο, 20 εκατομυρια μεταγραφες και φυσικα ΚΟΤΕρο. Βεβαια το κοτερο θέλει προσοχή μην σπασει καμμια ΛΑΓΟυδερα και μείνει το σκάφος ακυβέρνητο.
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δεν γίνεται δεύτερη φορά και να βάλεις 20 μύρια στις μεταγραφές και να είναι και τόσο επιτυχημένες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.