DeathBoy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εσυ κατανοητος εγινες. Σε ποιον τα ελεγες προσεξες? εντάξη γράψε λάθος νόμιζα ότι μιλούσα στο ίδιο άτομο.
liakos18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δεν τον θυμόμουν και δεν είχα καθόλου διάθεση να ασχοληθώ μαζί του (έβριζα τον Τοροσίδη πάλι , αν και με φίμωσε με την αποψινή του εμφάνιση), αλλά μου τον θύμισε το υπόλοιπο γήπεδο. Μπορείς να γράψεις το σύνθημα που φώναζε ο κόσμος για τον Ριβάλντο; Ο Βερνίκος είπε "Αναφέρθηκαν στον Ριβάλντο αλλά χωρίς να βρίζουν" και μου έκανε εντύπωση!
tzinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 δεν πα να μην βαλει ποτε του γκολ εκτος περιοχης! Ας συνεχισει να τα βαζει μονο εντος με τετοια συνεπεια. Αν δεις τα βιντεακια απο μπραζιλ παντος δεν ειναι μονο κοντινα και πλασεδακια, απλα εδω εκτος περιοχης τον παιζουν βετνουζα και η κλωτσια παει συνεφο. Με τον τροπο που τον μαρκαρουν το να εχει καταφερει να βαζει συνεχεια γκολ παει να πει οτι ειναι υπερπαιχτουρα. 3 στο πρωταθλημα σε 4 αγωνες, που θα επρεπε να ειναι 4 στα 4 με το ψαλιδακι ποιημα. Και αλλα δυο στο ουεφα. 5 γκολ σε 6 αγωνες! και ειναι στην ομαδα ουτε 3 μηνες, χωρις προετοιμασια και περιθωρια προσαρμογης. ενταξει μην τον φαμε και τον λετο, ειναι περιεργος τυπος και θελει κουμανταρισμα σωστο, αλλα εχει δειξει οτι στρωνει και εχει βοηθησει αρκετα. Δεν τον πηγε το παιχνιδι, δεν παιξαμε και πολυ αριστερα και δεν φανηκε.
vlachaquito Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ο Ντιογκο αμφιβαλω αν θα βαλει γκολ εκτος μικρης περιοχης αν συνεχισει να σκοραρει ετσι, μου φαινεται οτι ειναι τελειος ανουσιο να σκοραρει απ' εξω....
tsavi1991 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 καλα μιλάμε οτι ο θρυλος αλλη κλαση. 2 παιχτες που ειναι στον παγκο με μια φαση παιρνουν το παιχνιδι μονοι τους. Ο ντιογκο αν εχει στηριγμα και δεν ειναι αναγκασμενος να βγαινει απο την περιοχη και να τον τσεκουρώνουν τοτε χαλαρα 1-2 μπαλακια σε καθε ματς Αααα και η φαση με τον Κυργιακο ειναι καθαρη κιτρινη γιατι μαζευει φορα και ετοιμαζεται να του κοψει το ποδι.
Critter Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μπορείς να γράψεις το σύνθημα που φώναζε ο κόσμος για τον Ριβάλντο; Ο Βερνίκος είπε "Αναφέρθηκαν στον Ριβάλντο αλλά χωρίς να βρίζουν" και μου έκανε εντύπωση! "Πουναι ο Ριμπο" φωναζανε. Οσο για το ματς νομιζω οτι το 2-0 ειναι ακρως ικανοποιητικο αν υπολογισουμε οτι παιζαμε χωρις τα 2 βασικα μας αμυντικα χαφ. Και το λεω αυτο γιατι ως γνωστον το καλο κεντρο ειναι και το κλειδι του ματς στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Ο Ντιογκο ναι μεν τρωει πολυ ξυλο αλλα πρεπει να μενει και λιγο ορθιος. Πεφτει ευκολα και πρεπει να το ξεπερασει. Ο Κυριακος επρεπε να φυγει απο το 10 αλλα για μενα καλυτερα που δεν τον απεβαλε για πολλους λογους. Επίσης επειδη η καμερα δεν τα εδειχνε, πηγαινε συνεχεια (σε καθε επιθεση σχεδον) και τα εχωνε στον Ντιογκο και ο Ντιογκο δεν του ειπε ουτε μια λεξη στα Βραζιλιανικα (διοτι αμφιβαλλω αν καταλαβαινε τα Ελληνικα και πιθανον Αγγλικα που θα του ελεγε ο Κυριακος). Απλα το παιδι δεν ασχολουτανε και αυτο ειναι ενα στοιχειο επαγγελματισμου. Αλλωστε μιλησε με γκολακι, γιατι να μιλησει με λεξεις? O κοβασεβιτς τι ελεγε στο γκολ και σε ποιον?
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά το μαρκάρισμα που λέτε για δεύτερη στον Κυριάκο δεν είναι κάρτα.
godslayerxp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά το μαρκάρισμα που λέτε για δεύτερη στον Κυριάκο δεν είναι κάρτα. Γιατί δεν είναι? Επειδή δεν τον βρίσκει ή επειδή πάει για την μπάλα? Γιατί ούτε το ένα ούτε το άλλο συμβαίνει... Ας το έκανε κάποιος παίχτης του Ολυμπιακού έχοντας ήδη μια κάρτα να δεις τι θα διαβάζαμε εδώ... Για μένα καλύτερα που δεν τον έβγαλε για να μην έχουν άλοθι... και όλα τα συναφή μυξοκλάματα που συνηθίζονται
tsavi1991 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 γιατι ρε συ alexzzz αφου μαζευει φορα και πεφτει για τακλιν. ο οποισδηποτε παιχτης μαζευεται δεν καθεται να του σπασουν τα ποδια. Αρα ανακοπτει το παιχνιδι παιζοντας ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. κατα την γνωμη μου ειναι καρτα οτι και να λεει ο Βαρουχας...
Critter Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Alex δεν εχει σημασια αν τον βρισκει. Δεν τον βρισκει γιατι ο Galetti πηδαει και απο τη στιγμη που δεν παίρνει μπαλα και ταυτοχρονα το οτι δεν πηρε παιχτη ειναι λογο του οτι ο Γκαλετι προλαβε και πηδηξε, σημαινει επικινδυνο παιχνιδι και κάρτα. Το να πεις οτι ειναι η δευτερη και χαριστικη, να πω οκ....αλλα αν συνυπολογισουμε οτι κοβει αντεπιθεση με πολυ καλες προυποθεσεις, τοτε ειναι σιγουρα κιτρινη. Εν πασει περιπτωσει, δεν στεκομαι εκει....Ο βαρουχας τι ειπε γιάυτο?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ωραίο παιχνίδι. Μπράβο στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Του Λέτο του έχω αδυναμία, από το FM. Είναι "δικό μου" παιδί, οπότε να μου τον προσέχετε
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι φάουλ καταρχήν. Αλλά δεν βρίσκει πόδια και δεν μπορείς να τιμωρήσεις αμφίβολη πρόθεση σε τέτοια φάση σε παίκτη που έχει ήδη κάρτα στο 10 λεπτό σε ντέρμπι. Ακόμα και να είμαι λάθος όμως, καλύτερα που δεν την έβγαλε γιατί ξέρετε τι θα διαβάζαμε τώρα. Για εξάντληση αυστηρότητας και άλλα τέτοια.
tsavi1991 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ναι οντως ειχεις δικιο ειναι μαλλον δυσκολο να δωσεις 2 καρτες σε ντερμπυ 10 λεπτων ασχετα αν αυτο ειναι το σωστο. Ο Βαρουχας ειπε οτι δεν ηταν καρτα αλλα καλυτερα να μην δινουμε σημασια σε 1 ανθρωπο που δουλεια του ειναι να ηγειται αρα και να υπερασπιζεται οσο μπορει τους ελληνες διαιτητες. Τεσπα εκτος απο αυτη την φαση ο Βασσαρας ηταν καλος και χωρις πολλα λαθη
littlelouievegos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνω πληρως με τον Τσαβι1991.. Η φαση του Κυριακου ειναι δευτερη κιτρινη απλα ο Βαρουχας δεν μπορει να το πει και αναλωνεται σε μαλακιες.. Εχει κανει τακλιν ΔΕΝ παει για τον Γκαλετι οπως το βλεπω εγω δεν τον ακουμπαει (εκει που στεκεται ο Βαρουχας..) αλλα.. εχει χασει την φαση και με το τακλιν του ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ κανει φαουλ στον παικτη που την εχει τσιμπησει και φευγει.. Απλα οπως και να το κανουμε δεν την βγαζεις ευκολα την δευτερη κιτρινη εκει παιδια..Θα χασεις και τον ελεγχο του παιχνιδιου.. Γενικα περα απο 3-4 μαλακιες καλα το πηγε το παιχνιδι.. Απλα με αυτον τον ανθρωπο δεν μπορεις να δεις μπαλα γιατι σφυριζει ΠΟΛΥ για να κρατησει τα γκεμια..Και δεν βρισκουν ευκολα ρυθμο οι ομαδες μετα.. Οσο αφορα το ματς τωρα θεωρω οτι μια χαρα το πηγε ο Βαλβερδε.. Ξεκινησε με 4-5-1 οπως επρεπε και αν ειχε μεινει ο Ντουντου μεσα και ηταν και πιο ετοιμος απο τον τραυματισμο του θα ειχαμε και καλυτερη αναπτυξη απο τα κεντρικα χαφ.. Το ματς εκρυβε παγιδες και η φετινη ΑΕΚ ειναι ενιγματικη για αυτο και το φοβηθηκε και καλα εκανε δεδομενης της αμυντικης μας εικονας μεχρι σημερα.. Και μετα το 60 το γυρνας σε 4-4-2 γεμιζεις την περιοχη και κανεις το παιχνιδι σου βαζοντας Τζολε και Νταρκο.. Ειναι λογικο μεχρι εκεινη την στιγμη να μην εχει φανει ο Ντιογκο με 2 γομαρια στοπερ επανω του και γιομες..Ειχε αχαρο ρολο..Οταν λειπουν και τα αμυντικα χαφ για να περναει η μπαλα σωστα μπροστα στα ακραια χαφ ή στο σεντερ φορ ειναι δυσκολα τα πραγματα.. Οταν μπηκε ο Νταρκο αμεσως εκανε 2-3 φασεις.. Και το σημαντικοτερο.. Αμεσως σκοραρε.. Το χει ο μικρος ξερει μπαλαρα.. Απλα φοβαμαι μην δεν δουλευτει σωστα εδω στο Ελλαντα και χαθει γιατι ειναι μεγαλο ταλεντο..Οποιος λεει το αντιθετο απλα δεν ξερει μπαλα.. Γενικα ο Ολυμπιακος επαιξε με σωστη τακτικη το παιχνιδι και αν και φοβηθηκα οταν βγηκε ο Ντουντου γιατι λεω τωρα αστα και βραστα, παλι βρηκαμε τροπο να ελεγξουμε καπως το κεντρο απο ενα σημειο και επειτα που πηρε η ΑΕΚ για λιγο μετα την εξοδο του.. Επισης ο γνωστος καλος Γκαλετι που μπορει να μην επιασε τα πολυ υψηλα επιπεδα αποδοσης σε ολη την διαρκεια του αγωνα, αλλα σε καποιες φασεις τους εκανε ανω κατω με την ποδοσφαιρικη ευφυια του.. Leto απογοητευτικος επιτελους πρεπει το μεγαλο ταλεντο του να το εφαρμοσει και να το αναδειξει μεσα απο την ομαδα και οχι ατομικα. Δειχνει οτι δεν εχει μπει στο ευρωπαικο στυλ παιχνιδιου ακομα.. Η αληθεια ειναι μια παιδια.. Ο Ολυμπιακος εχει πολλους και εμπειρους παικτες.. Που με λιγες φασεις δεν θα σου συγχωρησουν το οποιο λαθος.. Ειναι κλαση και στοφα παροτι δεν παιζει μπαλα ακομα.. Που να παιξει κιολας δλδ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.