Freakster Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Λολ πορωθήκαμε και την λέμε σε όποιον βρούμε. πριν δέκα χρόνια ήμουν 12 δε κράταγα τεφτέρια και ημουν ακόμα Ολυμπιακός λολ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μα ειναι δυνατον ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ να κανουν ΜΟΝΟ ΨΗΛΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ? Αφου ο κυριακος και ο αλλος ο μαεστοροβιτς πως διαλα τον λεγανε τα εχουν ψωμοτυρι αυτα! ΔΥΟ φορες τους βγηκε ΧΑΜΗΛΑ ΣΩΣΤΑ και τις 2 το καρφωσανε...! Αντε πια... Αν προσεξατε τη κατοχη σε λεπτα που εδειξε στο 88', ηταν 22' για τον ολυμπιακο και 23' για την ΑΕΚ. Δηλαδη 45 λεπτα βλεπαμε ποδοσφαιρο και αλλα 43 βλεπαμε ΦΑΟΥΛ :@
vaso7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Ετσι για να μη μιλάνε! Και εσύ ρε τζίνος τι του λες οτι ήταν φαουλ και κόκκινη? Του δωσε το πόδι στο χέρι, δεν του το δωσε αρα δεν είναι φάουλ. Ετσι καταντήσανε να τα κοιτάνε.
firewalker Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μου φαίνεται για τον Φαλάκρα πάλι δεν βρήκατε αντικαταστάτη. Μια χαρά του πήγε του Βασάρα το παιχνίδι.
Bougas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 αυτός ο λέτο χαλάει όλη την εικόνα της ομάδας.15 επιθέσεις τελείωσαν στα πόδια του λέτο στο πρώτο ημίχρονο,δέν δίνει πάσες,κάνει ατομικές ενέργιες για να εντυπωσιάσει με αποτέλεσμα να χάνει την μπάλα και να κόβεται η επίθεση-αντεπίθεση της ομάδας.αυτά έχουνε οι δανεικοί ποδοσφαιριστές....παρτάκιδες,όπως ο κύριος λίβερπουλ.ας τον στήλει στο σπιτάκι του ο πρόεδρος να τελειώνουμε.
alexzzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μου φαίνεται για τον Φαλάκρα πάλι δεν βρήκατε αντικαταστάτη. Μια χαρά του πήγε του Βασάρα το παιχνίδι. Αν και ανεβαίνει το μοντέλο του Λίβερπουλ... πάλι δεν μου άρεσε. Άντε να δούμε. Ο Τσίρο καλά πήγε αν και είχα τις αμφιβολίες μου.
liopyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Μια χαρά του πήγε του Βασάρα το παιχνίδι. Eιχε βαλει στοχο τα 41 κοντινα... Χαλαλι το 3ωρο πιστολακι στα αποδυτηρια...
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 αν δεν εμπαινε ο Νταρκο δε βαζαμε γκολ αυτος και ο Γκαλετι ειναι αλλη κλαση ο Ντιογκο αμφιβαλω αν θα βαλει γκολ εκτος μικρης περιοχης
DeathBoy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 DeathBoy τι ομαδα εισαι τελικα?> ολυμπιακός είμαι αλλά μάλλον δεν το έπιασες,αυτό που ήθελα να πω.....πάνω σε αυτό που έιπε ο άλλος ότι χρωστάμε άλλα 2 γκολλλ......αυτός τόσα χρόνια που έτργε τις 4-5-6 ακόμα να ισοφαρίσει έστω τα γκολ...τωρα νομιζω γίνομαι πιο κατανοητός,,,,,
liopyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 ολυμπιακός είμαι αλλά μάλλον δεν το έπιασες,αυτό που ήθελα να πω.....πάνω σε αυτό που έιπε ο άλλος ότι χρωστάμε άλλα 2 γκολλλ......αυτός τόσα χρόνια που έτργε τις 4-5-6 ακόμα να ισοφαρίσει έστω τα γκολ...τωρα νομιζω γίνομαι πιο κατανοητός,,,,, Εσυ κατανοητος εγινες. Σε ποιον τα ελεγες προσεξες?
Freakster Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εγώ ειλικρινά, ακόμα δεν καταλαβαίνω αν αυτός ο Λετο, θα παίξει στη Λιβερπουλ, ή αν μας στείλαν τον περισσευούμενο; +1 τσάκωνας. Και τι μανία και αυτή να αφήνει μόνο τον Ντιόγο, αφού δεν το έχει..
Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Το οτι δεν υπήρχε φάουλ στη φάση του Κυργιάκου δε το σχολιάζεις βέβαια - όπως και τη φάση του Μπασινα που πήρε κίτρινη και ο Ντιόγκο χτυπιότανε και γύριζε κάθε τόσο να δει αν θα δείξει κίτρινη ο βασσάρας. Όπως και δεν είδα κανενα ριπλευ από τα 3-4 οφσαιντ που δώσαν εις βάρος μας.
Erwdios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Erwdios δεν θα τον ξεπερασετε ποτε ε? Εγώ δεν τον θυμόμουν και δεν είχα καθόλου διάθεση να ασχοληθώ μαζί του (έβριζα τον Τοροσίδη πάλι , αν και με φίμωσε με την αποψινή του εμφάνιση), αλλά μου τον θύμισε το υπόλοιπο γήπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.