Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πώς έχω βγάλει το συμπέρασμα;

Γνωρίζεις άτομο φυσιολογικό, μη πορωμένο. Μιλάς για διάφορα θέματα, το γυρνάς στα αθλητικά και ξαφνικά αρχίζει τα άντε γεια κτλ. Δεν το έχω διαπιστώσει μόνο εγώ, το έχω ακούσει και από ΑΕΚτζήδες, από διαφόρους άσχετους κτλ.

Ελα ρε πλακα μου κανεις ; Δεν τα πιστευεις ουτε εσυ αυτα που λες τωρα για αυτο σου λεω μην κανουμε τωρα συζητηση του κωλου.. Σε λιγο θα μας πεις οτι ολοι ειμαστε κλωνοι του Τακη και παμε και στο ιδιο κομμωτηριο/κουρειο...:P

Εγω παλι πλακα πλακα πιο πολυ βλεπω Παναθηναικους να καθονται να τον παρακολουθουν παρα Ολυμπιακους φιλους..

Αλλα εκει ειναι χαβαλες δεν πιανετε.. Ξεχασα.. ;)

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παρουσιάσου...

Καλή φάση.

Αποκαλώ κάποιον ηλίθιο, προσβάλεται το μεγάλο αφεντικό, τρώω ban. Με αποκαλεί αυτός, ακόμα εδώ.

Και μη μου πεις ότι μετράει το edit, το e-mail to έλαβε όλη η κοινότητα, σωστά;

Congrats αφεντικό, well done.

Δημοσ.
Καλή φάση.

Αποκαλώ κάποιον ηλίθιο, προσβάλεται το μεγάλο αφεντικό, τρώω ban. Με αποκαλεί αυτός, ακόμα εδώ.

Και μη μου πεις ότι μετράει το edit, το e-mail to έλαβε όλη η κοινότητα, σωστά;

Congrats αφεντικό, well done.

Ναι το βρήκες. Κανένα edit δεν έγινε απλά διαγράφηκε το επίμαχο μήνυμα όπως έχουν διαγραφεί αρκετά άλλα παρόμοια (και δικά σου). Τα ban τα δικά σου ξέρεις ακριβώς τους λόγους για τους οποίους έγιναν.

Οπότε άσε τη δημόσια κριτική και τις ειρωνείες. Για οποιοδήποτε απορία στείλε pm αλλιώς κουβαδάκι και άλλη παραλία που λέει και το ρητό.

Δημοσ.

Κώστα ΟΚ δε θα σου πω αν έχεις εσύ δίκιο ή ο Μενέλαος. Βασικά στα @@ σου κιόλας τι θα πω εγώ και λογικό.

ΑΛΛΑ.

spooker, και άλλοι πολλοί τρώνε ban on site μόλις μπουν με δεύτερο,τρίτο εικοστό πέμπτο λογαριασμό διότι πολύ απλά έτσι το προβλέπουν οι κανονισμοί. Παρόλαυτα το άλλο το μόγγολο ενώ όλοι ξέρουμε ποιος είναι βόσκει ακόμα εδώ. Έχεις τη διάθεση να μας αναλύσεις το σκεπτικό πίσω απο αυτή τη στάση; Η βλακεία του είναι προκλητικότατη, όπως προκλητικότατη ήταν και η βλακεία του nontasg παλιότερα. Που σημαίνει ότι λίγο παραπάνω στραβωμένος να είσαι θα του πεις κάτι για τη μάνα του που έκανε τη μαλακία να τον γεννήσει. Και έρχομαι να σε ρωτήσω. Ναι ΟΚ παραφέρθηκα banαρισε με διότι έκανα στραβή. Αλλά αν είχε κάνει ο εκάστοτε αρμόδιος (και δεν καταφέρομαι έναντια του Lucie) σωστά τη δουλειά του (κοινώς αν τον είχε banαρει όπως προβλέπουν οι κανονισμοί) θα γινόταν όλο αυτό το νταβαντούρι; Μάλλον οχι.

Δημοσ.
Ναι το βρήκες. Κανένα edit δεν έγινε απλά διαγράφηκε το επίμαχο μήνυμα όπως έχουν διαγραφεί αρκετά άλλα παρόμοια (και δικά σου). Τα ban τα δικά σου ξέρεις ακριβώς τους λόγους για τους οποίους έγιναν.

Οπότε άσε τη δημόσια κριτική και τις ειρωνείες. Για οποιοδήποτε απορία στείλε pm αλλιώς κουβαδάκι και άλλη παραλία που λέει και το ρητό.

Σωστά, έτσι έχουν τα πράγματα.

Όπως εκείνη τη φορά που κάποιος μου είχε πει "της μάνας σου", πληροφορήθηκα ότι έφαγε ολόκληρο infraction γιατί τυπικά δεν είχε πει και κάτι κακό.

Και μια και αφήνεις και εντυπώσεις στον αέρα, για πες μου γιατί εσύ προσωπικά μου είχες ρίξει πρόσφατα ban για 1 μήνα πριν πολύ λίγο καιρό; Μήπως γιατί είπα κάποιον "ηλίθιο";

Όσον αφορά το κουβαδάκι, ξέρω, δε θα λείψω. Το "Μπλα-Μπλα" με τα hits του να είναι καλά να μας τα σκάει ο Γεράρδος.

Δημοσ.
Κώστα ΟΚ δε θα σου πω αν έχεις εσύ δίκιο ή ο Μενέλαος. Βασικά στα @@ σου κιόλας τι θα πω εγώ και λογικό.

ΑΛΛΑ.

spooker, και άλλοι πολλοί τρώνε ban on site μόλις μπουν με δεύτερο,τρίτο εικοστό πέμπτο λογαριασμό διότι πολύ απλά έτσι το προβλέπουν οι κανονισμοί. Παρόλαυτα το άλλο το μόγγολο ενώ όλοι ξέρουμε ποιος είναι βόσκει ακόμα εδώ. Έχεις τη διάθεση να μας αναλύσεις το σκεπτικό πίσω απο αυτή τη στάση; Η βλακεία του είναι προκλητικότατη, όπως προκλητικότατη ήταν και η βλακεία του nontasg παλιότερα. Που σημαίνει ότι λίγο παραπάνω στραβωμένος να είσαι θα του πεις κάτι για τη μάνα του που έκανε τη μαλακία να τον γεννήσει. Και έρχομαι να σε ρωτήσω. Ναι ΟΚ παραφέρθηκα banαρισε με διότι έκανα στραβή. Αλλά αν είχε κάνει ο εκάστοτε αρμόδιος (και δεν καταφέρομαι έναντια του Lucie) σωστά τη δουλειά του (κοινώς αν τον είχε banαρει όπως προβλέπουν οι κανονισμοί) θα γινόταν όλο αυτό το νταβαντούρι; Μάλλον οχι.

Είναι αφελές να πιστεύεις ότι ένα συγκεκριμένο μέλος δημιουργεί το πρόβλημα στα οπαδικά posts. Μπορεί να έχεις εσύ η οποιοσδήποτε άλλος μια κόντρα με κάποιον συγκεκριμένα αλλά μη προσπαθείτε να τη γενικεύσετε.

Απαντάω στα γρήγορα και για οτιδήποτε άλλο με Pm. Συγκρίνεις 2 διαφορετικές περιπτώσεις. Στη πρώτη περίπτωση έχουμε αποδεδειγμένα μια προσπάθεια δημιουργίας προβλήματος στη κοινότητα με συνεχείς λογαριασμούς και υβριστικά/flame posts ενώ στη δεύτερη έχουμε τον Erwdio που προφανώς τον θεωρείς ίδιο άτομο με παλαιότερο μέλος που είχε γίνει ban για θέματα επαναλαμβανόμενης προκλητικής συμπεριφοράς. Παρουσίασε μου εσύ η οποιοσδήποτε άλλος συγκεκριμένα στοιχεία (pm πάντα) που να δικαιολογούν τον ισχυρισμό σας και θα πράξω ανάλογα γιατί εγώ δε βρήκα όταν το είχα ψάξει.

Πάντως οι απόψεις μας για το moderation διαφέρουν αρκετά. Εσύ μπορεί να μπάναρες κάποιον επειδή κρίνεις ότι "η βλακεία του είναι προκλητικότατη" και δικαιολογείς πιθανή ακραία αντίδραση σου. Το ίδιο όμως μπορεί να πει κάποιος ανετότατα για τα δικά σου μηνύματα η κάποια άλλα που είναι κυρίως εριστικά και δεν προσφέρουν τίποτα σε μια συζήτηση που ας μη κοροιδευόμαστε, είναι η πλειονότητα στα οπαδικά topics. Μη ξεχνάς και το ρόλο της καζούρας στα συγκεκριμένα θέματα. Μπορεί να είμαι λάθος εγώ και οι υπόλοιποι αρμόδιοι moderators που αφήνουμε τέτοια μηνύματα και δημιουργούνται αυτές οι αντιδράσεις αλλά προτιμώ να κοπούν τελείως παρά να σβήνουμε συνέχεια και να χάνουμε την ώρα μας.

Αναφέρθηκε προηγουμένως κάτι για καμπούρες. Συμφωνώ απολύτως

Δημοσ.

Ημαρτον ρε συ η βλακεια 9/10 ειναι σημαδούρα φαινεται απο μακρυα και προσφερει ταυτοποιηση. Τωρα αν μου λες οτι δε μπορεις να τον μπαναρεις επειδη η ΙΡ του δεν ειναι ίδια με του ομνιβλαξ, ε οκ.

Το ρολο της καζουρας τον αντιλαμβανομαι απολυτα αλλα για να την κανεις πρεπει να αισθανεσαι την υπαρξη ενεργων εγκεφαλικων κυτταρων στο ξερο του αλλου. Και ειλικρινα δε μπορω να καταλανω που κολλαει η καμπουρα, οταν ειπα οτι εγω ενδεχομενως να ημουν πιο αυστηρος με την παρτη μου

Δημοσ.
Και ειλικρινα δε μπορω να καταλανω που κολλαει η καμπουρα, οταν ειπα οτι εγω ενδεχομενως να ημουν πιο αυστηρος με την παρτη μου

Δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά. Είναι μια κοινή διαπίστωση για αυτά τα topics με την οποία συμφωνώ απόλυτα. Οτιδήποτε άλλο σχετικά με το θέμα θα διαγράφεται

Δημοσ.

Εγω πάντως πιστευω οτι ο Erwdios ειναι ο HAL9000 και ο omnislash ειναι ο LL_Neo που εκανε επιτηδες το omniaccount με σκοπο να τα ριξει στον Erwdio ωστε να τον κανουν ban.

Επισης πιστευω οτι ο Μουρινιο ειναι ο Τιμουρ.

Δημοσ.

Και εγω υποτιθεται οτι ειχα διπλο account αλλα δεν θυμαμαι ποιος μου λεγανε οτι ειμαι. Πολυ θεωρεια συνομωσιας πάντως...Ρε, μηπως ειστε κνίτες?

Υ.Γ: Ασε που εγω εχω static ip (και στη δουλεια και στο σπιτι) οποτε δεν με πολυπαιρνει να εχω διπλο account.

Δημοσ.
Επισης πιστευω οτι ο Μουρινιο ειναι ο Τιμουρ.

Κι ο Σόσιν είναι ο Φαν Νίστελροι.

Και εγω υποτιθεται οτι ειχα διπλο account αλλα δεν θυμαμαι ποιος μου λεγανε οτι ειμαι. Πολυ θεωρεια συνομωσιας πάντως...Ρε, μηπως ειστε κνίτες?

Υ.Γ: Ασε που εγω εχω static ip (και στη δουλεια και στο σπιτι) οποτε δεν με πολυπαιρνει να εχω διπλο account.

Ο omni είμαι ρε. Αφού είμαι τόσο μάγκας που έκανα και διπλή εγγραφή και το δεύτερο account ήταν πιο παλιό από το πρώτο, επειδή ήξερα ότι θα φάω ban.

Τεσπα, για εμένα το θέμα θεωρείται λήξαν κι ας σβήστηκε και η απαντητική επιστολή μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...