Erwdios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Κι ο Καλιτζάκης θα βγεί και θα κάνει δηλώσεις τύπου: "Πρώτη φορά έπαιζαν με σκληρή ομάδα...?" Και όπως συμβαίνει πάντα σε αγώνες με την ΑΕΚ αλλά μερικοί έχουν ασθενή μνήμη, γι' αυτό τα γράφουν όλα αβίαστα κι αβάδιστα Για γέλια δηλαδή. Ο Κύρος που στο παρελθόν τους έχει ευνοήσει κατάφωρα στους μεταξύ μας αγώνες και έχει εγκληματίσει υπέρ τους με πιο πρόσφατο παράδειγμα το πέναλτι στον αγώνα με τους άλλους, ετοιμάζει σφαγή στην κακομοίρα την ΑΕΚ.
Critter Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Σημασια εχει οτι με τον Κυρο δεν θα δουμε μπαλα. Θα κοβει το ρυθμο και θα σφυριξει 50 φαουλ. Θα ειμαι και στο γηπεδο τρομαρα μου.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Γενικα ολοι του ολυμπιακου (παιχτες-οπαδοι) ειναι αλητες και τεντυμποηδες. Καλα που υπαρχει και το σωματειο του ΠΑΟ καθως και οι αγνοι οπαδοι του που διαδιδουν στα περατα του συμπαντος το αθλητικο ιδεωδες και πνευμα.Νομιζω οτι αν συνεχισει ετσι αυτος ο συλλογος θα αναγκασει τη ΔΟΕ να ονομασει τους Ολυμπιακους Αγωνες ως Παναθηναικους Αγωνες με ολους τους κυκλους να ειναι πρασινοι. Μη πω για το σχεδιο διασωσης της ολυμπιακης αεροποριας που λεγεται οτι θα μετονομαστει σε Παναθηναικη Αεροπορια και αυτοματως θα γινει κερδοφορα εταιρια. 1. Ωραίο κολπάκι να πουλάς τρελλίτσα όταν δε θες να απαντήσεις με επιχειρήματα αλλά την 100στή φορά δεν πιάνει. 2. Πάντως Ολυμπιακούς έχω διαβάσει να μιλάνε για αντρικά αθλήματα, λιμανίσια μαγκιά κτλ. 3. Πάντα γούσταρα τις Ολυμπιακές κωλοτούμπες, ήταν οι πιο θεαματικές.
Critter Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 1. Ωραίο κολπάκι να πουλάς τρελλίτσα όταν δε θες να απαντήσεις με επιχειρήματα αλλά την 100στή φορά δεν πιάνει. 2. Πάντως Ολυμπιακούς έχω διαβάσει να μιλάνε για αντρικά αθλήματα, λιμανίσια μαγκιά κτλ. 3. Πάντα γούσταρα τις Ολυμπιακές κωλοτούμπες, ήταν οι πιο θεαματικές. Πουλαω τρελιτσα οταν ασχολειστε (εκατερωθεν) με μλκιες (για τον ολυμπιακο τα ειπατε οποτε λεω και γω για τον ΠΑΟ). Σιγα μην καθομαι να μετρησω ποιος εχει κανει περισσοτερα φαουλ στα ντερμπυ. Μηπως να τις μετρησουμε κιολας στους παιχτες να δουμε πιοι ειναι πιο αντρες; Αν ημουνα του συναφιου σας, θα ρωταγα και τον παππου μου να μου πει για παικτες κλαδευτηρια που ειχε ο ΠΑΟ το 1920 και θα τους ποσταρα, μια λογικη που ακολουθεις εσυ, ο antreaslam, ο kaiser εννιοτε και καποιοι βεβαια απο τους δικους μου. Ποδοσφαιρο παιζουν οι ομαδες και θα υπαρξουν και τραυματισμοι και σπασιματα και ολα τα καλα. Το πιος εχει κανει τα περισσοτερα ειναι ανουσιο να συζητιεται γιατι : 1.Οταν ενας παικτης γινεται μεταγραφη δεν υπαρχει το κριτηριο "Α! αυτος σπαει ποδια, ας τον φερουμε στον ολυμπιακο να παρουμε κοκκινες καρτες να παιζουμε με 10 να γουσταρουμε". 2. Μετα την αποκτηση του παικτη, ειναι κουλο να υπαρχει γραμμη απο την ομαδα "Σπαστε ποδια να μεινουμε με 10". Βεβαια υπαρχουν και περιπτωσεις που καποιοι χρηματιζονται για να το κανουν αυτο με προσφατο παραδειγματΑΚΗ. 3.Όπως στην οδηγηση λεμε οτι ναι μεν ο αλλος εφταιγε γιατι περασε απο stop αλλα και συ αν προσεχες λιγακι θα μπορουσες να το ειχες αποφυγει, ετσι και στο ποδοσφαιρο θα πρεπει ενας παικτης ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙ να διαβαζει τη φαση και να αποφευγει το δρεπανοφορο. Με αυτο θελω να πω οτι ειναι ΚΑΙ θεμα τυχης και διορατικοτητας του παιχτη. Εν πασει περιπτωσει και να ψαξω και να βρω εγω οτι μου εχεις σπαει 1 ποδι εσυ και σου εχω σπασει 5 ποδια εγω, δεν μου λεει απολυτως τπτ και το θεωρω κατα 99% κακια στιγμη.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μα εγώ δεν είπα για μεγαλύτερα ή μικρότερα δρεπανηφόρα, ούτε να μετρήσουμε ποιος έχει κάνει τα πιο πολλά. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι φωνάζετε για κάτι που έχει γίνει πολλές φορές από παίκτες της ομάδας σας (όπως και από παίκτες όλων των ομάδων θα έλεγα εγώ) αλλά επίσης πολλές φορές έχει παρουσιαστεί ότι εμπεριέχει "Πειραιώτικη μαγκιά" και τα τοιαύτα. Και η κωλοτούμπα αναφέρεται και στα κλαδευτήρια και στον ξαφνικό πόνο για τη διαιτησία.
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι ξαφνικός ο πόνος για τον Τσίρο... σε κάθε παιχνίδι κάνει και μια μαλακία. Ευχή θα είναι σε αυτό να μην κάνει... αλλά είναι και η πουτάνα η παράδοση. Και τα κρατάει τα ήθη και τα έθιμα.
littlelouievegos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ρε σεις την παλευετε; Ποιες Πειραιωτικες μαγκιες και φλωρους B.Π/Αθηναιους λετε ολη την ωρα; Βρισκομαστε στο σωτηριο ετος 2008 και οχι στην εποχη του παππου μου.. Τι ειναι αυτα που λετε;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μα εγώ δεν είπα για μεγαλύτερα ή μικρότερα δρεπανηφόρα, ούτε να μετρήσουμε ποιος έχει κάνει τα πιο πολλά. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι φωνάζετε για κάτι που έχει γίνει πολλές φορές από παίκτες της ομάδας σας (όπως και από παίκτες όλων των ομάδων θα έλεγα εγώ) αλλά επίσης πολλές φορές έχει παρουσιαστεί ότι εμπεριέχει "Πειραιώτικη μαγκιά" και τα τοιαύτα. Και η κωλοτούμπα αναφέρεται και στα κλαδευτήρια και στον ξαφνικό πόνο για τη διαιτησία. Ρε άνθρωπε γιατί το κουράζεις και μας τα κάνεις τσουρέκια με τις κωλοτούμπες και τις θεωρείες σου? Το κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές και ΟΛΟΙ ΜΑΣ,Ολυμπιακοί,Παναθηναικοί,Αεκτζήδες,κάθε φορά βλέπουμε την πλευρά που μας συμφέρει.Τώρα κατηγορείς τους γαύρους που το κάνουνε αλλά όταν τρώγατε εσείς κλωτσιές λέγατε τα ίδια με εμάς.Μη μας το παίζεις τόσο αντικειμενικός γιατί δεν τα καταφέρνεις. Όταν ο Καλλιτζάκης,ο Τζάκ και ο Κυριάκος κοπανούσαν τους αντιπάλους εσύ ήσουν λυπημένος ή τους χαρακτήριζες όπως εμείς τον Ανατολάκη?Ακόμα και σήμερα η Κούλα είναι ίνδαλμα στους βάζελους επειδή έριξε μπουνίδια στον Ζιοβάνι.Όσο κωλοτούμπες είμαστε εμείς τόσο είσαστε και εσείς γιαυτό κοιτάξτε την πάρτη σας και μην μας το παίζεται αντικειμενικοί,υπεράνω και κριτές των πάντων.
Erwdios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ρε σεις την παλευετε; Ποιες Πειραιωτικες μαγκιες και φλωρους B.Π/Αθηναιους λετε ολη την ωρα;Βρισκομαστε στο σωτηριο ετος 2008 και οχι στην εποχη του παππου μου.. Τι ειναι αυτα που λετε; Αυτοί θεωρούν ότι έχουμε μόρφωση επιπέδου δημοτικού, ότι μεγαλώσαμε σε συμμορίες κι ότι εξωτερικά μοιάζουμε στον Τσουκαλά στην χειρότερη και στο άλλο το φυντάνι τον Χρήστο στην καλύτερη. Επίσης θα έπρεπε να δικαζόμαστε μαζί με τους ηλίθιους του ΔΣ και όλοι μα όλοι κυκλοφορούμε με έναν Πρωταθλητή στο χέρι, κραδαινοντάς τον σε κάθε αλλόθρησκο που συναντούμε, πρίν του κάνουμε τη μούρη κρέας. Ουγκ. Μάλλον ξεχνούν ότι έχουμε να κάνουμε με 2 στρατούς ηλιθίων, τροφοδοτούμενους και από τις διοικήσεις τους, που εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων.
tzinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ειναι μεγαλη διαφορα να εχεις καποιον παιχτη σκληρο (πχ ανατολακη που λετε) που μια στο τοσο κανει καποιο επικυνδηνο μαρκαρισμα, απο το να εχεις μια 11δα παιχτων που ειναι φανερο οτι εχουν εντολες για σκληρο και αντιαθλητικο μαρκαρισμα και αυτο μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι (δεν νομιζω στα προηγουμενα να ειχαν το ιδιο "παθος"). Αλλωστε 6 απο τους 11 πηραν κιτρινες, ενω ειναι δεδομενο οτι εγινε κακη εκτιμηση και σε πολλα αλλα μαρκαρισματα που ηταν επισης για κιτρινες η κοκινες. Δεδομενο διοτι τα ματια μας βλεπουνε, ολος ο τυπος το ειδε και ο διαιτητης τιμωρηθηκε επειδη δεν τα ειδε. Εγω σαν ολυμπιακος αναγνωριζω οτι ο ανατολ η ο στολτιδης... εχουν κανει σκληρα μαρκαρισματα, τα περισοτερα ομως ατυχης συγκρουσεις, κθυστερημενα η αγαρμπα τακλιν και οχι φανερα εσκεμενα και αποτελεσμα εντολης για συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου. Δεν θα κατσω να αποδειξω οτι οι εντολες αυτες ηρθαν απο τον παναθηναικο, η οι οφιτζιδες απο μονοι τους θελανε να κανουνε χαρη στα αφεντικα τους, η τελως παντων να πουμε και το αστειο οτι πολυ απλα πεζανε για την παρτη τους και δεν εχει καμια σχεση με τον παναθηναικο. Οποιο θες απο τα 3 δεχεσαι, αλλα αν καποιος αμφιβαλει οτι το παιχνιδη του οφη ηταν αντιαθλητικο, εγκληματικο, σιχαμερο και εσκεμενο, τοτε εθελοτυφλει.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ρε σεις την παλευετε; Ποιες Πειραιωτικες μαγκιες και φλωρους B.Π/Αθηναιους λετε ολη την ωρα;Βρισκομαστε στο σωτηριο ετος 2008 και οχι στην εποχη του παππου μου.. Τι ειναι αυτα που λετε; Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Όταν εγώ μένω Νέα Φιλαδέλφεια και είμαι Παναθηναϊκός και ο γείτονας είναι Ολυμπιακός, τι βόρεια προάστεια και λιμάνια και προσφυγιές. Το θέμα είναι πόσοι Ολυμπιακοί τα πιστεύουν ακόμα αυτά. Μπορείς να θεωρείς ότι κανένας. Μπορώ να θεωρώ αρκετοί, πολλοί περισσότεροι από ότι σε άλλες ομάδες. Ρε άνθρωπε γιατί το κουράζεις και μας τα κάνεις τσουρέκια με τις κωλοτούμπες και τις θεωρείες σου? Το κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές και ΟΛΟΙ ΜΑΣ,Ολυμπιακοί,Παναθηναικοί,Αεκτζήδες,κάθε φορά βλέπουμε την πλευρά που μας συμφέρει.Τώρα κατηγορείς τους γαύρους που το κάνουνε αλλά όταν τρώγατε εσείς κλωτσιές λέγατε τα ίδια με εμάς.Μη μας το παίζεις τόσο αντικειμενικός γιατί δεν τα καταφέρνεις. Όταν ο Καλλιτζάκης,ο Τζάκ και ο Κυριάκος κοπανούσαν τους αντιπάλους εσύ ήσουν λυπημένος ή τους χαρακτήριζες όπως εμείς τον Ανατολάκη?Ακόμα και σήμερα η Κούλα είναι ίνδαλμα στους βάζελους επειδή έριξε μπουνίδια στον Ζιοβάνι.Όσο κωλοτούμπες είμαστε εμείς τόσο είσαστε και εσείς γιαυτό κοιτάξτε την πάρτη σας και μην μας το παίζεται αντικειμενικοί,υπεράνω και κριτές των πάντων. Είπα εγώ ποτέ ότι είμαι αντικειμενικός; Μερικές φορές προσπαθώ να είμαι, άλλες δε με ενδιαφέρει. Αλλά ποτέ δεν είπα ότι είμαι. Τόση κωλοτούμπα όμως δε ρίχνω. Εγώ προσωπικά. Το "ποια διαιτησία, ο καλύτερος κερδίζει" το ξεχάσατε, το δυνατο/αντιαθλητικό παιχνίδι από μαγκιά έγινε κατακριτέο, το τσούκου τσούκου μπολ έγινε έξυπνο παιχνίδι μέχρι και "κλείνω στα καρέ", το "ποιος τη γαμάει την Ευρώπη" και το "πορείες κάνει μόνο το ΚΚΕ" τα ξεχάσατε και ψάχνατε να δείτε ποιος έχει κάνει πιο πολλά διπλά. Και χρησιμοποιώ δεύτερο πληθυντικό γιατί πολλά από αυτά έχουν αναφερθεί και εδώ μέσα. Αυτοί θεωρούν ότι έχουμε μόρφωση επιπέδου δημοτικού, ότι μεγαλώσαμε σε συμμορίες κι ότι εξωτερικά μοιάζουμε στον Τσουκαλά στην χειρότερη και στο άλλο το φυντάνι τον Χρήστο στην καλύτερη. Επίσης θα έπρεπε να δικαζόμαστε μαζί με τους ηλίθιους του ΔΣ και όλοι μα όλοι κυκλοφορούμε με έναν Πρωταθλητή στο χέρι, κραδαινοντάς τον σε κάθε αλλόθρησκο που συναντούμε, πρίν του κάνουμε τη μούρη κρέας. Ουγκ. Μάλλον ξεχνούν ότι έχουμε να κάνουμε με 2 στρατούς ηλιθίων, τροφοδοτούμενους και από τις διοικήσεις τους, που εξυπηρετούν συμφέροντα τρίτων. Λοχίας;
MiltoZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 KWSN_Men σε ένα φόρουμ ακούγονται πολλές απόψεις και δεν είανι σωστό να παίρνεις μία μεμονομένη άποψη κάποιου και να την προσάπτεις σε όλους. Δηαλδή άμα κάποιος Ολυμπιακός πει ότι δεν ασχολείται με την διαιτησία και βγω εγώ στο επόμενο ποστ και πω κάτι για την διαιτησία είναι κωλοτούμπα? Ακόμα και μεταξύ μας διαφωνούμε πολλές φορές ή με τους παράγοντες των ομάδων και άλλες αλλάζουμε γνώμη. Δεν είναι κωλοτούμπα, μαλλον διάσταση απόψεων ειναι, αν και είναι σίγουρο ότι κάποιες φορές γίνονται και κωλοτούμπες από μας και πολύ περισσότερο από τους παράγοντες των ομάδων μας. Αν θες να πεις κάτι όμως, φέρε τούλάχιστον κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα κάποιου συγκεκριμένου χρήστη. tzinos συμφωνώ με το τελευταίο σου ποστ
littlelouievegos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Το θέμα είναι πόσοι Ολυμπιακοί τα πιστεύουν ακόμα αυτά. Μπορείς να θεωρείς ότι κανένας. Μπορώ να θεωρώ αρκετοί, πολλοί περισσότεροι από ότι σε άλλες ομάδες. Αλλος κραταιος μυθος απο εδω.. Διασταση αποψεων. Aν εσυ απο την εμπειρια σου εχεις βγαλει πιο πολλους τους Ολυμπιακους τι να σου πω τωρα; Οι καφροι,κομπλεξικοι,"παλιας νοοτροπιας οπαδοι" και οι βλακες δεν εχουν συνορα ουτε χρωματα.. Μην την ανοιξουμε αυτη την κουβεντα δεν εχει νοημα ποσο μαλλον λογικη βαση για να γινει εποικοδομητικη συζητηση..
KWSN_Men Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Πώς έχω βγάλει το συμπέρασμα; Γνωρίζεις άτομο φυσιολογικό, μη πορωμένο. Μιλάς για διάφορα θέματα, το γυρνάς στα αθλητικά και ξαφνικά αρχίζει τα άντε γεια κτλ. Δεν το έχω διαπιστώσει μόνο εγώ, το έχω ακούσει και από ΑΕΚτζήδες, από διαφόρους άσχετους κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.