Critter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Μα γιατι δεν παει στα bodyline? Πάντως εδώ φαίνεται πόσο ανθυγιεινα και επικινδυνα ειναι ολα αυτα που μας πλασαρουν στα κεντρα αδυνατισματος και ειδικα αυτα που πλασαρουν στα γυμναστηρια όπως λιποδιαλυτες κτλ. Ένας φιλος πηρε λιποδιαλυτες, εκανε 2 μήνες γυμναστηριο και οχι μονο εχασε 20 κιλα, αλλα εγινε και φέτες. Φανταστειτε τι κακο έκανε στον ευατό του. Άμα ήταν ετσι, ο Σοφο θα γινοτανε 100 κιλα σε 4 μήνες.
Kandinsky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Να σοβαρευτεί ο Σόφος και να κάτσει να δουλέψει. Δε μπορεί ενώ ο κόσμος πεινάει και σκίζεται να βγάλει ένα μισθό, ο παχυλά αμειβόμενος νεαρός να ζορίζεται να χάσει ένα κιλό και να μην είναι εντάξει στις ελάχιστες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δλδ η απλή αντοχή για το 40λεπτο! Δε μπορεί δλδ να αφήνουμε την ομάδα χωρίς βοήθειες επειδή του αρέσουν τα διπλόγυρα, ντροπή.
Speed Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Πάντως ο αγωνιστικός χώρος στο Καραισκάκη το Σάββατο ήταν χάλια...Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το χάλι κάθε χρόνο τα ίδια...
Arxon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 για να φτιαξει ο αγωνιστικος χωρος ενα πραγμα μονο μπορει να γινει.Να τον ξηλωσουν και να βαλουν αλλον.Αυτο ομως εινα αδυνατο απο τη στιγμη που την αλλη εβδομαδα παιζουμε με τη Ρομα εκει μεσα και θα την σκαπουλαρουν με ψιλοβλακοδιορθωσουλες. Απαραδεκτος χωρος για το πιο συγχρονο σταδιο στην Ελλαδα.(μεχρι στιγμης). Εκτος αν το αφηνουμε για να εχουμε δικαιολογια σε καμια ηττα οτι παιζαμε πολο και οχι μπαλα....χεχε
Kandinsky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Άστο έτσι όπως είναι. Όποιος προτιμά να παίξει με τη Ρόμα σε χαλί πρέπει να είναι ολίγον αιθεροβάμων έως πολύ τρελλός....
Arxon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Άστο έτσι όπως είναι. Όποιος προτιμά να παίξει με τη Ρόμα σε χαλί πρέπει να είναι ολίγον αιθεροβάμων έως πολύ τρελλός.... :-D λες να βρεξει εκεινη την μερα και να κερδισουμε μεσα στην πισινα?αντι για χαλί θα παίξουμε σε χάλι. Αν ειναι να κερδίσουμε ας παίξουμε και σε μπιλιάρδο πάνω. Μαλλον εχεις δικιο και μας συμφερει η πισινα...
Gabriel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=61085 Να γιατί δε πήραμε τον Γκόμεζ από τον ΟΦΗ,χα χα χα.
strassenmeister Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Μα γιατι δεν παει στα bodyline? Πάντως εδώ φαίνεται πόσο ανθυγιεινα και επικινδυνα ειναι ολα αυτα που μας πλασαρουν στα κεντρα αδυνατισματος και ειδικα αυτα που πλασαρουν στα γυμναστηρια όπως λιποδιαλυτες κτλ. Ένας φιλος πηρε λιποδιαλυτες, εκανε 2 μήνες γυμναστηριο και οχι μονο εχασε 20 κιλα, αλλα εγινε και φέτες. Φανταστειτε τι κακο έκανε στον ευατό του. Άμα ήταν ετσι, ο Σοφο θα γινοτανε 100 κιλα σε 4 μήνες. Eδω εχεις λιγο λαθος.Κατ'αρχην οτιδηποτε λιποδιαλυτικο και να παρεις αν δε κανεις σωστη διατροφη δε θα εχεις το αποτελεσμα που φανταζεσαι. Δευτερον αν κανεις σωστη διατροφη ακομα κι αν παρεις λιποδιαλυτες δε κανεις κακο στον εαυτο σου.Φυσικα παντα εννοω λιποδιαλυτες με ουσιες μη αναβολικες, γιατι με αναβολικα παμε σε αλλες καταστασεις.Και το πιο σημαντικο,εχεις την εντυπωση πως ο Σοφο δεν χανει κιλα επειδη "φοβαται" να παρει λιποδιαλυτες και κανει κακο στον εαυτο του..Ρωτα καποιον γνωστο σου που εχει κανει πρωταθλητισμο να σου πει τι ακριβως γινεται....
Critter Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Eδω εχεις λιγο λαθος.Κατ'αρχην οτιδηποτε λιποδιαλυτικο και να παρεις αν δε κανεις σωστη διατροφη δε θα εχεις το αποτελεσμα που φανταζεσαι. Δευτερον αν κανεις σωστη διατροφη ακομα κι αν παρεις λιποδιαλυτες δε κανεις κακο στον εαυτο σου.Φυσικα παντα εννοω λιποδιαλυτες με ουσιες μη αναβολικες, γιατι με αναβολικα παμε σε αλλες καταστασεις.Και το πιο σημαντικο,εχεις την εντυπωση πως ο Σοφο δεν χανει κιλα επειδη "φοβαται" να παρει λιποδιαλυτες και κανει κακο στον εαυτο του..Ρωτα καποιον γνωστο σου που εχει κανει πρωταθλητισμο να σου πει τι ακριβως γινεται.... Εγω θετω το θεμα σε επιπεδο λογικης μιας και δεν ειμαι γιατρος και λεω το εξης : Ο ολυμπιακος προφανως θα εχει διαιτολογους επι διαιτολογων και γενικα ολοκληρο ιατρικο team. Αν ηταν τοσο ευκολο να χασεις τοσα πολλα κιλα σε 2 μηνες με ταυτοχρονη σουπερυπεργραμμωση (οταν πηγαινα γυμναστηριο ενας τα ειχε χασει σε 1 μηνα) παιρνοντας χαπια και κανοντας γυμναστικη, τοτε και ο σοφο θα ητανε τωρα καλαμακι. Το δευτερο θεμα που θετω ειναι οτι ολα αυτα τα σκευσματα δεν εχουν καμμια εγκριση απο τον ΕΟΦ και αυτο απο μονο του τα λεει ολα. Εκτος αν υπαρχουν λιποδιαλυτες εγκεκριμενοι απο τον ΕΟΦ και μου διαφευγει. Τοτε παω πασο. Βεβαια υποθετω οτι αν υπαρχουν δεν θα κανουν τη δουλεια που κανουν οι "παρανομοι" λιποδιαλυτες απο αποψη χρόνου-ταχυτητας. Τελος μην ξεχναμε οτι όλοι οι γιατροι παγκοσμιως λενε ενα μεγαλο ΟΧΙ σε ολα αυτα εκτος απο καποια τα οποια θεωρουνται πολυ δυνατα συμπληρωματα (εγκεκριμενα συνηθως) και πρεπει να χρησιμοποιουνται μονο απο οσους κανουν πρωταθλητισμο μιας και εχουν σχεση με τις καυσεις του οργανισμου, τις οποιες δεν εχει ενας απλος ανθρωπος που παει γυμναστηριο 2 ωριτσες τη μερα. Μακαρι να μπορουσα να σου δωσω ιατρικη εξηγηση, αλλα αφου το λενε οι επιστημονες του χώρου ομόφωνα, δεν μπορω να το αμφισβητησω!
punky Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά, όπως ανέφερε και κάποιος άλλος πιο πάνω, ο τύπος πρέπει να πλακώνεται στα πιτόγυρα. Εδώ ρε πούστη μου εγώ με 10-12 ώρες καθιστική εργασία την ημέρα, χωρίς γυμναστές και διαιτολόγους πάνω από το κεφάλι μου, με γυμναστική που εγώ επιβάλλω στον εαυτό μου, σποραδικό jogging και μάλλον κακή διατροφή, έχω 11% ποσοστό λίπους στο σώμα, που θεωρρείται ιδανικό. Και δεν μπορεί να το κάνει επαγγελματίας αθλητής; Προφανώς δεν είναι και τόσο επαγγελματίας.
Critter Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ενταξει ρε σεις. Βασικα δεν μπορουμε να ξερουμε τι εχει ο ανθρωπος. Ειναι και θεμα οργανισμου, μπορει να ειναι θυροειδης κτλ κτλ.. Μπορει να μην κανει σωστες καυσεις. Εγω για παραδειγμα τρωω 3πλες μεριδες απο το κανονικο και οχι μονο δεν παχαινω, αλλα δινω μαχη μπας και παρω κανα κιλο. Ειναι αλλοι που ο οργανισμος τους οτι τρωνε τους το φορτωνει σε κιλα. Ακομα και τη σουπα. Ε!οπως καταλαβαινετε δεν ειναι ευκολο σε καποιον να μην τρωει τπτ και προφανως δεν μπορουνε απο τον ολυμπιακο να βγαλουν και ανακοινωση με το πιθανο προβλημα του Σοφο.
Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δε μπορεί δλδ να αφήνουμε την ομάδα χωρίς βοήθειες επειδή του αρέσουν τα διπλόγυρα, ντροπή. απλα διπλογυρα ο σοφο? :-D δεν τον εχεις δει να τρωει φαινετε! πηγαινε στον ηλια στη φρεατιδα να δεις τι τρωει το παλικαρι! καλος παιχτης,αλλα αν συνεχισει να τρωει ετσι,βλεπω συντομα εκπομπες του Δημητρη Μαρκου στον αλφα,με πρωτο καλεσμενο αυτον.
Kandinsky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μεγάλον θέμα με τον μάνατζερ του Οκκά σήμερα. "Μαφιοζάκος" ο Σόλιντ, δεν προσέχει το "προιόν", και άλλα πάρα πάρα πολλά εκπάγλου καλλονής. Γιατί μου φαίνεται ότι πάει να παιχτεί πάλι το έργο Τουρέ? (κατ' αναλογία πάντα)
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 To αστειο ειναι Δηλαδη ΠΟΙΟΝ προμοταρει ο Σολιντ?Τον Καστιγιο?Που τον ηξερε?Τον Κωνσταντινου?Αλλοι του τον φερανε.Τον Μπαμπαγκιντα?Ουτε 18αδα.Τον Μπορχα?Με τιποτα,με το ζορι αραια και που να παιξει. Και επειδη ο Μποτος δεν ειναι χαζος,μου βρωμαει η υποθεση,συσπυρωση και καλα γυρω απο τον Σολιντ κατσε μην φυγει και ο Οκκας και μας παρουν με τις πετρες κτλ
adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ο Σολιντ εχει δειξει οτι βαζει να παιξουν οποιοι αξιζουν και 1000000 μπραβο του !!!!! Δεν υπολογιζει δικους τους ξεδικους του (μπαμπα λεμενς...) ουτε πεταει αυτους που δημιουργουσαν προβληματα αλλα τωρα αποδιδουν(Νερι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.