foufoutios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 και για συνταγη γιατρου.. Ο πατσα εδω και 2 χρονια εχει κλαταρει εντελως.. ουτε να τρεξει μπορει, ουτε να μαρκαρει, ουτε να πασαρει... ενα μηδενικο.. απορω γιατι παιζει ακομα στον Ολυμπιακο..
MiltoZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα. Το βρίκαμε το εξιλαστήριο θύμα για φέτος. Πάτσατζόγλου, το πιο φιλοτιμο και πιο άτυχο παιδί που έχει περάσε ιαπό την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Και ο λόγος? Επειδή δεν έπαιξε καλά σε 1-2 ματς στην αρχή μίας σεζόν έχοντας μπει και αργά στην ομάδα και επειδή απαιτούμε από έναν αμυντικογενή ποδοσφαιριστή που κάνει συγκεκριμένες δουλειές μέσα στο γήπεδο να βγάζει και κάθετες πάσες και να τριπλάρει κλπ για να είμαστε ευχαριστημένοι. Αλλά γιατί μου φαίνεται περίεργο? Εδ'ω πήγαμε να βγάλουμε παιχταρά τον Λούα Λούα, εκεί θα κολλήσουμε? p.s. Αμπαλόγλου και Αμπαλούα Λούα
Erwdios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ηθικό δίδαγμα....Παντού υπάρχει ένα λουκάτοβυντρα!!!!!!!!!! Τώρα που το σκέφτομαι και το ΑΕΚ έχει τον Ράμος...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα. Το βρίκαμε το εξιλαστήριο θύμα για φέτος. Πάτσατζόγλου, το πιο φιλοτιμο και πιο άτυχο παιδί που έχει περάσε ιαπό την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Και ο λόγος? Επειδή δεν έπαιξε καλά σε 1-2 ματς στην αρχή μίας σεζόν έχοντας μπει και αργά στην ομάδα και επειδή απαιτούμε από έναν αμυντικογενή ποδοσφαιριστή που κάνει συγκεκριμένες δουλειές μέσα στο γήπεδο να βγάζει και κάθετες πάσες και να τριπλάρει κλπ για να είμαστε ευχαριστημένοι. Αλλά γιατί μου φαίνεται περίεργο? Εδ'ω πήγαμε να βγάλουμε παιχταρά τον Λούα Λούα, εκεί θα κολλήσουμε? p.s. Αμπαλόγλου και Αμπαλούα Λούα Πρώτον:κανείς δεν είπε οτι ο Πατσατζόγλου φταίει για όλα τα δεινά του Ολυμπιακόυ,άρα το να τον χαρακτηρίζεις εξιλαστήριο θύμα είναι υπερβολή. Δεύτερον:Ο Χρηστάρας δεν έχει πάιξει άθλια σε 1-2 μάτς.Αυτό το πράγμα το βλέπουμε από πέρυσι,είναι σταθερά ο χειρότερος πάικτης με διαφορά. Τρίτον:Τα λάθη που κάνει είναι τόσο καταστροφικά και ερασιτεχνικού επιπέδου που πραγματικά προκαλούν.Για παράδειγμα το να είσαι αμυντικό χάφ και αντί να πάς να δαγκώσεις τον αντίπαλο να γυρνάς την πλάτη όταν σουτάρει (στο 3ο γκόλ της Ανόρθωσης) ή να χάνεις τη μπάλα μόνος σου στο κέντρο και μετά να κάνεις και άχρείαστο μαρκάρισμα πέναλτι (με Αστέρα) είναι τραγικό.Και κανείς δεν ζήτησε κάθετες και τρίπλες,μια γαμημένη σωστή πάσα στα 10 μέτρα θέλουμε να βγάζει και να μαρκάρει όπως πρέπει. Τέταρτον:Ο Πατσατζόγλου κόντεψε να σταματήσει τη μπάλα εξαιτίας της ψύχωσης για το έβδομο.Έπαιζε με ενέσεις μέχρι που κλάταρε το παλληκάρι.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είμαστε υποχρεωμένοι για τα επόμενα 10 χρόνια να τον ανεχόμαστε και να τον βλέπουμε να κάνει τα απίστευτα μέσα στο γήπεδο.Δεν μπορεί πλέον είναι ξεκάθαρο.Τον ευχαριστούμε για την αυταπάρνηση και την αυτοθυσία αλλά αν μου κάνει καμιά γκέλα και χάσω από την αεκ την Κυριακή θα του ρίξω χριστοπαναγίες και δεν θα πώ το καυμένο το παιδί πρίν από 5 χρόνια έδωσε τα πάντα στην ομάδα.
kfyros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ότι και να λέτε εγώ δεν ξεχνάω την εμφάνιση του Πάτσα πέρσυ στη Βρέμη. Και μη δω καμιά μαλακία του στυλ "σιγά την ομάδα". Και η Bayern του χεριού της την είχε φέτος . Γι αυτό είχε αρπάξει 5 στο 70' (και μετά έκαναν πλάκα). Δε λέω ότι είναι το καλύτερο αμυντικό χαφ του κόσμου, αλλά σίγουρα δεν είναι άχρηστος. Στη δεδομένη περίπτωση είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε. Το δεύτερο αμυντικό χαφ της ομάδας (πίσω από Ιέρο ). Ο Ντούντου δεν θα έλεγα ότι είναι καθαρό αμυντικό χαφ. Αν προσέξει λίγο τις λάθος πάσες θα είναι πολύ καλύτερος. Έχουμε και το Μενδρινό , μην τον ξεχνάτε. Θα πάρει κι αυτός παιχνίδι στα πόδια του την Πέμπτη μάλλον.
MiltoZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει ρε Άρρωστε7, δεν είπα εγώ ότι δεν κάνει λάθη ή ότι δεν μπορούμε να έχουμε καλύτερο για να δίνει ανάσες στον Στολτίδη. Η υπερβολή με ενοχλεί εμένα, που κάνουμε κάποιον αμέσως θεό και αντίστοιχα βγάζουμε κάποιον εντελώς άχρηστο χωρίς να είναι.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ότι και να λέτε εγώ δεν ξεχνάω την εμφάνιση του Πάτσα πέρσυ στη Βρέμη. Και μη δω καμιά μαλακία του στυλ "σιγά την ομάδα". Και η Bayern του χεριού της την είχε φέτος . Γι αυτό είχε αρπάξει 5 στο 70' (και μετά έκαναν πλάκα). Δε λέω ότι είναι το καλύτερο αμυντικό χαφ του κόσμου, αλλά σίγουρα δεν είναι άχρηστος. Στη δεδομένη περίπτωση είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε. Το δεύτερο αμυντικό χαφ της ομάδας (πίσω από Ιέρο ). Ο Ντούντου δεν θα έλεγα ότι είναι καθαρό αμυντικό χαφ. Αν προσέξει λίγο τις λάθος πάσες θα είναι πολύ καλύτερος. Έχουμε και το Μενδρινό , μην τον ξεχνάτε. Θα πάρει κι αυτός παιχνίδι στα πόδια του την Πέμπτη μάλλον. Nαι ΟΚ,και εγώ δεν ξεχνάω το γκόλ του Νούνιεζ με τον βάζελο και του Μπουλούτ με τη Ρεάλ.Τι πάει να πεί αυτό,οτι έπρεπε να μείνει ο Χόρχε και ο Τούρκος?Αν ο πάικτης δεν έχει διάρκεια τι να το κάνεις? Αυτες οι λάθος πάσες που λές και εσύ είναι καταστροφικές για την ομάδα και μπορεί να στοιχίσουν πολύ ακριβά.Και στην τελική αν ο Πάτσα δεν μπορεί να δώσει μια σωστή πάσα τι φταίω εγώ να γίνομαι καρδιακός όποτε πάιρνει μπάλα στα πόδια του? Αυτή τη στιγμή ο Χρηστάρας είναι για να πάιζει 20 λεπτα σε παιχνίδια που τα κερδίζουμε 3-0,για τίποτα παραπάνω.
Erwdios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Πρώτον:κανείς δεν είπε οτι ο Πατσατζόγλου φταίει για όλα τα δεινά του Ολυμπιακόυ,άρα το να τον χαρακτηρίζεις εξιλαστήριο θύμα είναι υπερβολή. Δεύτερον:Ο Χρηστάρας δεν έχει πάιξει άθλια σε 1-2 μάτς.Αυτό το πράγμα το βλέπουμε από πέρυσι,είναι σταθερά ο χειρότερος πάικτης με διαφορά. Τρίτον:Τα λάθη που κάνει είναι τόσο καταστροφικά και ερασιτεχνικού επιπέδου που πραγματικά προκαλούν.Για παράδειγμα το να είσαι αμυντικό χάφ και αντί να πάς να δαγκώσεις τον αντίπαλο να γυρνάς την πλάτη όταν σουτάρει (στο 3ο γκόλ της Ανόρθωσης) ή να χάνεις τη μπάλα μόνος σου στο κέντρο και μετά να κάνεις και άχρείαστο μαρκάρισμα πέναλτι (με Αστέρα) είναι τραγικό.Και κανείς δεν ζήτησε κάθετες και τρίπλες,μια γαμημένη σωστή πάσα στα 10 μέτρα θέλουμε να βγάζει και να μαρκάρει όπως πρέπει. Τέταρτον:Ο Πατσατζόγλου κόντεψε να σταματήσει τη μπάλα εξαιτίας της ψύχωσης για το έβδομο.Έπαιζε με ενέσεις μέχρι που κλάταρε το παλληκάρι.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι είμαστε υποχρεωμένοι για τα επόμενα 10 χρόνια να τον ανεχόμαστε και να τον βλέπουμε να κάνει τα απίστευτα μέσα στο γήπεδο.Δεν μπορεί πλέον είναι ξεκάθαρο.Τον ευχαριστούμε για την αυταπάρνηση και την αυτοθυσία αλλά αν μου κάνει καμιά γκέλα και χάσω από την αεκ την Κυριακή θα του ρίξω χριστοπαναγίες και δεν θα πώ το καυμένο το παιδί πρίν από 5 χρόνια έδωσε τα πάντα στην ομάδα. Και σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε τις δηλώσεις του Χρηστάκη μετά το μάτς με τον ΟΦΗ, όπου προφανώς ο Πάτσα ήταν σε άλλο γήπεδο και δεν είδε όσα είδε όλη η υπόλοιπη Ελλάδα. Πατσατζόγλου: «Δίκαιο το αποτέλεσμα» Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ο Χρήστος Πατσατζόγλου. «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Υπήρχε δύσκολο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, αλλά τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Φεύγουμε από μια δύσκολη έδρα, κρατάμε τον βαθμό και κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, την επόμενη αγωνιστική. Θα δούμε τι δεν πήγε καλά και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε», τόνισε ο Έλληνας μέσος.
kfyros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις Σε κάθε περίπτωση, αυτόν έχουμε , αυτόν εμπιστευόμαστε. Όταν θα πάρουμε κάποιον καλύτερο ( που να 'σαι Καρεμπέ !!!), τότε το ξανασυζητάμε. Τον Καρντόσο που τον είχαμε για θεό πέρσυ, τον είδες φέτος? Δύο αποβολές σε 4 αγωνιστικές !!!!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει ρε Άρρωστε7, δεν είπα εγώ ότι δεν κάνει λάθη ή ότι δεν μπορούμε να έχουμε καλύτερο για να δίνει ανάσες στον Στολτίδη. Η υπερβολή με ενοχλεί εμένα, που κάνουμε κάποιον αμέσως θεό και αντίστοιχα βγάζουμε κάποιον εντελώς άχρηστο χωρίς να είναι. Μαζί σου,δεν είναι σωστό να υπερβάλουμε.Αλλά με τον Πατσατζόγλου δεν είναι θέμα υπερβολής,αντίθετα εξαιτίας των τραυματισμών του ο κόσμος έχει δείξει μεγάλη ανοχή.Για να έκανε αυτές τις εμφανίσεις και τα λάθη ο Ζεβλάκοφ π.χ. και θα βλέπαμε τι θα γινότανε.Αλλά κάποια στιγμή ξεχειλίζει το ποτήρι,και σου ξαναλέω ο Πάτσα και πέρυσι και φέτος είναι ένα με το χώμα.Πόσο να περιμένουμε ακόμα? -----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 04 : 32 : 44----- Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις Σε κάθε περίπτωση, αυτόν έχουμε , αυτόν εμπιστευόμαστε. Όταν θα πάρουμε κάποιον καλύτερο ( που να 'σαι Καρεμπέ !!!), τότε το ξανασυζητάμε. Τον Καρντόσο που τον είχαμε για θεό πέρσυ, τον είδες φέτος? Δύο αποβολές σε 4 αγωνιστικές !!!! Σόρυ φίλε αλλά εγώ δεν μπάινω στη λογική αυτον έχουμε αυτόν εμπιστευόμαστε.Δεν γίνεται να εμπιστευθείς κάποιον που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν μπορεί πλέον.Δηλαδή αν το Δεκέμβριο φέρει τον Πασσαλή θα πούμε αυτόν έχουμε αυτόν εμπιστευόμαστε? Ο Καρντόσο είναι άλλη ιστορία.Και πέρυσι έτρωγε κόκκινες και φέτος θα τις τρώει,δεν άλλαξε κάτι,κανείς όμως δεν αμφιβάλλει οτι είναι σκυλί που δαγκώνει.
Critter Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μιλάει και το παπάρι για ποδοσφαιρο : http://www.sport-fm.gr/article/148605 -----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 04 : 38 : 59----- Οσο για τον Πατσα, ωρες ωρες πρεπει να νομιζει οτι ειναι μονος του στο γηπεδο ή οτι οι παικτες της αντιπαλης ομαδας βρισκονται παντα στο οπτικο του πεδιο. Και αυτο για τις πασες ειναι 100% αληθες....δεν μπορει το παληκαρι να αλλαξει μια μπαλια οχι στα 10 αλλα στα 5m. Για τον ΠΑΟΚ μια χαρα ειναι χωρις καμμια υπερβολη.
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μιλάει και το παπάρι για ποδοσφαιρο :http://www.sport-fm.gr/article/148605 Κάνει και λέει ότι μπορεί το παιδί για να επιστρέψει στον βάζελο. Και όπως λέει και ο Κουρκούτης:
MiltoZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο Δημούτσο αγόρι μου είσαι πολύ καλό παιδί, και παρότι υποβιβάστηκες προσωρινά στην ομάδα Β' η οικογένεια του Παναθηναικού θα σου έχει πάντα φυλαγμένη μία θέση στην πρώτη. Με την ευκαιρία, συγχαρητήρια και για το τάκλιν με τα δύο πόδια στον Ντούντου (τύφλα να χει ο Πουσταριαν)
kfyros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εμ, βέβαια τον τσογλανάκο το Δημούτσο δε τον μάρκαρε ο Μπαρκαουάν. Είχε το Ραούλ Μπράβο και το Λέττο να τον χαϊδεύουνε.. Ας παίζανε με 10 από το 35' όπως έπρεπε, και δεν θα είχαμε πρόβλημα με τη "δυνατή ομάδα" τον ΟΦΗ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Kάτι τέτοια διαβάζω και αναπολώ τον Ανατολάκη που έστειλε τον Κιάσσο διακοπές για κανα χρόνο μέχρι να θρέψουν οι χιαστοί του. Και τον Αμανάτ με τα τάκλιν στην καρωτίδα. Έναν τέτοιο ήθελε και το Δημούτσο να δούμε μετά αν θα του άρεσε το δυνατό παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.