Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπα όχι σε αυτό σας βγάζω το καπέλο. Πάντα πρωτοπόροι. Σαν παράρτημα της Ιντραλοτ είχε γίνει η Α Εθνική ένα φεγγάρι...

Προσπαθήσαμε να σπάσουμε το μονοπώλιο της Motor Oil.

Δημοσ.

Erwdios πάμε πάλι μια.

(αν και εσύ έχεις ακόμα διάβασμα για γυναικολογία να μάθεις πως μένει έγκυος μια γυναίκα οπότε δε ζητάω και πολλά)

Παίρνουμε σαν δεδομένο ότι ο Παναθηναικός εχει κάνει πολλές πουστιές. Εγώ σου λέω ότι είναι κάτι σαν τον Σρέντερ ρε παιδί μου απο τα χελωνονιντζάκια.

Εσύ όμως αγαπημένε μου ελληνοαμερικάνε τι διαμαρτύρεσαι τι στιγμή που

α) Κατακρίνεις τις διαμαρτυρίες

β) Έχεις κάνει τα ίδια αν όχι χειρότερα

Το μόνο παρήγορο της ιστορίας είναι ότι πολύ απλά, αρνείστε να μπείτε στη διαδικασία να δείτε πόσο η μια συμπεριφορά έρχεται σε αντίθεση με την άλλη. Τουλάχιστον η υποκρισία είναι (για μένα) προτιμητέα της παντελούς έλλειψης επαφής με την πραγματικότητα.

Εϊναι σαν να έχει πάρει ο γειτονάς σου κόκκινο αυτοκίνητο και να του λες:

-Καλά ρε είσαι χαζός πήρες κόκκινο αυτοκίνητο;

-Με δουλεύεις και συ κόκκινο αυτοκίνητο έχεις!

-Δε μπορώ να καταλάβω πως σε έπεισαν να πάρεις κόκκινο αυτοκίνητο. Κόκκινο παίρνουν μόνο οι αδελφές.

Άρρωστε για την Προοδευτική λες έτσι; Θες να μπεις στον κόπο και να μου πεις τι σερί είχαμε πριν βάλει η Προο τη διαφήμιση στη φανέλα και τι σερί είχαμε μετά;

Δημοσ.

Πως και κανένας βάζελος δεν μίλησε ακόμα για Ξάνθη;;; Μια ζωή τις ίδιες φίφες λένε... έπρεπε ήδη να έχει αναφερθεί.

Δημοσ.

Μια ερωτηση ρε παιδια.

Για να εισαστε ευχαριστημενοι και να μη γινεται ολη αυτη η κουβεντα εδω, θα επρεπε να κερδιζει παντα ο γαβρος τον οφη και να χανει ο παναθηναικος για να αποδεικνυεται οτι δεν ειναι παραρτημα του?

Απαγορευεται δηλαδη να παιξουν σκληρα και αντιαθλητικα οι παιχτες του οφη τον γαβρο και να τους ταξει πριμ ο βατσινας? Γιατι? Για να αποδειχθει οτι δεν ειναι θυγατρικη του παο?

Ε αν ειναι ετσι ρε παιδια και καθε φορα που κοβει βαθμους ο οφη απο τον γαβρο φταιει ο παναθηναικος και γινεται τετοιο σουσουρο, δεν συμφερει να τους εχουμε παραρτημα (πλακα κανω, μη βιαστει κανεις να βγαλει συμπερασματα).

Εστω οτι ηταν ο εργοτελης και επαιζε το ιδιο σκληρα τον γαβρο. Τοτε απλως θα λεγανε ολοι οτι οι παιχτες του δεν ειναι για παραπανω και αρα κανανε ο,τι μπορουσαν για να καταστρεψουν το παιχνιδι των ανωτερων ποιοτικα γαβρων και καταφεραν και πηραν τον χρυσο βαθμο της ισοπαλιας.

Και ερωτω. Δηλαδη εσεις πιστευετε οτι οι σερρες, ο πανθρακικος, η καλαματα, η παναχαικη (αν ηταν α εθνικη) θα παιζαν διαφορετικα τον ολυμπιακο σε ενα τετοιο παιχνιδι? Και αν οχι ολες αυτες, σιγουρα καποιες απο αυτες δεν θα δειχνανε υπερμετρο ζηλο και μαχητικοτητα?

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με τα πουστόπεδα που ψάχνανε ψαχνό.

Από εκεί και πέρα το ότι έχετε υποκατάστημα στην Κρήτη δεν με χαλάει...

Δημοσ.
Erwdios πάμε πάλι μια.

(αν και εσύ έχεις ακόμα διάβασμα για γυναικολογία να μάθεις πως μένει έγκυος μια γυναίκα οπότε δε ζητάω και πολλά)

Παίρνουμε σαν δεδομένο ότι ο Παναθηναικός εχει κάνει πολλές πουστιές. Εγώ σου λέω ότι είναι κάτι σαν τον Σρέντερ ρε παιδί μου απο τα χελωνονιντζάκια.

Εσύ όμως αγαπημένε μου ελληνοαμερικάνε τι διαμαρτύρεσαι τι στιγμή που

α) Κατακρίνεις τις διαμαρτυρίες

β) Έχεις κάνει τα ίδια αν όχι χειρότερα

Το μόνο παρήγορο της ιστορίας είναι ότι πολύ απλά, αρνείστε να μπείτε στη διαδικασία να δείτε πόσο η μια συμπεριφορά έρχεται σε αντίθεση με την άλλη. Τουλάχιστον η υποκρισία είναι (για μένα) προτιμητέα της παντελούς έλλειψης επαφής με την πραγματικότητα.

Εϊναι σαν να έχει πάρει ο γειτονάς σου κόκκινο αυτοκίνητο και να του λες:

-Καλά ρε είσαι χαζός πήρες κόκκινο αυτοκίνητο;

-Με δουλεύεις και συ κόκκινο αυτοκίνητο έχεις!

-Δε μπορώ να καταλάβω πως σε έπεισαν να πάρεις κόκκινο αυτοκίνητο. Κόκκινο παίρνουν μόνο οι αδελφές.

Άρρωστε για την Προοδευτική λες έτσι; Θες να μπεις στον κόπο και να μου πεις τι σερί είχαμε πριν βάλει η Προο τη διαφήμιση στη φανέλα και τι σερί είχαμε μετά;

Λοιπόν κοριτσάρα μου (κατά Μελισσανίδη) να μου μάθεις κάποια στιγμή πώς γίνονται τα παιδιά.

Στα υπόλοιπα τώρα:

Όσες πουστιές κι αν έκανε ο Κόκκαλης, το κατεστημένο σας με το παράρτημα της Κρήτης δεν κατάφερε να το σπάσει, ίσα ίσα που αναπτύξατε και το Βορείου Ελλάδος.

Franchising έχετε καταντήσει.

Αυτό που δεν λες να καταλάβεις είναι ότι ο γαύρος οπαδός δεν διαμαρτύρεται για τη διαιτησία όταν η ομάδα του είναι μαύρα χάλια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το περσινό μεταξύ μας που παρά τα όργια, κρατήσαμε την αποκαρδιωτική εμφανισή μας και δεν πλακωθήκαμε στις ανακοινώσεις, όπως έκανες εσύ, μετά τα μαύρα χάλια που παρουσίασε η ομάδα σου στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το να μην σου δινει ένα οφσάιντ ή ένα πέναλτι ο διαιτητής, είναι πολύ διαφορετικό από το να αγωνίζονται μισθοφόροι, τύπου Μπαρκαουάν, να κόψουν την μπάλα σε επενδύσεις, όπως ο Μπελούτσι κι ο Ντιόγκο.

Στην ομάδα σου έχουν λείψει τόσο πολύ οι τίτλοι, που προσπαθείς πλέον παρασκηνιακά να ανατρέψεις μία κατάσταση η οποία τα 4 τελευταία χρόνια, μόνο παρασκηνιακά δεν παίζεται.

Άσχημο πράγμα τα φαντάσματα του παρελθόντος ,ειδικά όταν σε παίρνουν από πίσω. (άναψες πονηρούλη?)

Δημοσ.
ίσα ίσα που αναπτύξατε και το Βορείου Ελλάδος.

Franchising έχετε καταντήσει.

Η μαλακία είναι ότι το υποκατάστημα πάει πολύ καλύτερα από το κεντρικό...

Δημοσ.
Μια ερωτηση ρε παιδια.

Για να εισαστε ευχαριστημενοι και να μη γινεται ολη αυτη η κουβεντα εδω, θα επρεπε να κερδιζει παντα ο γαβρος τον οφη και να χανει ο παναθηναικος για να αποδεικνυεται οτι δεν ειναι παραρτημα του?

Απαγορευεται δηλαδη να παιξουν σκληρα και αντιαθλητικα οι παιχτες του οφη τον γαβρο και να τους ταξει πριμ ο βατσινας? Γιατι? Για να αποδειχθει οτι δεν ειναι θυγατρικη του παο?

Ε αν ειναι ετσι ρε παιδια και καθε φορα που κοβει βαθμους ο οφη απο τον γαβρο φταιει ο παναθηναικος και γινεται τετοιο σουσουρο, δεν συμφερει να τους εχουμε παραρτημα (πλακα κανω, μη βιαστει κανεις να βγαλει συμπερασματα).

Εστω οτι ηταν ο εργοτελης και επαιζε το ιδιο σκληρα τον γαβρο. Τοτε απλως θα λεγανε ολοι οτι οι παιχτες του δεν ειναι για παραπανω και αρα κανανε ο,τι μπορουσαν για να καταστρεψουν το παιχνιδι των ανωτερων ποιοτικα γαβρων και καταφεραν και πηραν τον χρυσο βαθμο της ισοπαλιας.

Και ερωτω. Δηλαδη εσεις πιστευετε οτι οι σερρες, ο πανθρακικος, η καλαματα, η παναχαικη (αν ηταν α εθνικη) θα παιζαν διαφορετικα τον ολυμπιακο σε ενα τετοιο παιχνιδι? Και αν οχι ολες αυτες, σιγουρα καποιες απο αυτες δεν θα δειχνανε υπερμετρο ζηλο και μαχητικοτητα?

Απόσπασμα από το άρθρο της κας Κουντούρη ως απάντηση στις απορίες σου:

Οι παίκτες του ΟΦΗ καλά έκαναν και έπαιξαν κατενάτσιο, δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει για αυτό, δεν έκαναν καλά όμως που εμφανέστατα προσπάθησαν να... σακατέψουν με πρόθεση τους παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν θα έχουν μετά

άδικο άπαντες στον Ολυμπιακό να δουν το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός και να διαπιστώσουν κατά πόσο θα χτυπούν στο ψαχνό οι παίκτες του ΟΦΗ ή θα είναι... κυρίες. Αλλά και αυτό θέμα του διαιτητή ήταν. Οταν είσαι παίκτης και βλέπεις ότι ο διαιτητής σου επιτρέπει να βαράς στο δόξα πατρί, ε το πιθανότερο είναι να βαράς στο δόξα πατρί.

http://www.sport-fm.gr/article/148306

Δημοσ.

Όχι Neo δεν ήταν μόνο η Προοδευτική.ΟΦΗ,Κόρινθος,Αθηναικός θυμάμαι οτι είχαν Motor Oil ή Avin.Mπορεί να ήταν και άλλες που δεν θυμάμαι.Το ξέρεις οτι ακόμα και σήμερα η Κόρινθος έχει για σπόνσορα την ΑVIN?

Μια ερωτηση ρε παιδια.

Επειδή ήμουνα στο γήπεδο και ότι έγινε το είδα με τα μάτια μου,και δεν περιμένω από κανέναν να μου τα μεταφέρει,εχτές έπεσε τρελό κλωτσίδι.Είναι συνηθισμένο το φαινόμενο οι μικρές ομάδες να βαράνε στο ψαχνό αλλά εχτές παράγινε το κακό,ήταν πέραν του συνηθισμένου.Ο Μπελούσι θα μπορούσε σήμερα να είναι με σπασμένο καλάμι και να μείνει έξω για όλη τη χρονιά,ήταν πολύ τυχερός.Τα ίδια ισχύουν και για τον Ντιόγο που μόλις έπερνε τη μπάλα πιο πολλύ προσπαθούσε να προφυλαχθεί από τα δρεπάνια παρά να πάιξει μπάλα.

Πραγματικά ήταν εκτός ορίων το σκληρό παιχνίδι των φιδιών.Αυτό σε συνδυασμό με το έξτρα πρίμ και τους 3 δανεικούς όπως και να το κάνεις προκαλεί.

Δημοσ.
Όχι Neo δεν ήταν μόνο η Προοδευτική.ΟΦΗ,Κόρινθος,Αθηναικός θυμάμαι οτι είχαν Motor Oil ή Avin.Mπορεί να ήταν και άλλες που δεν θυμάμαι.Το ξέρεις οτι ακόμα και σήμερα η Κόρινθος έχει για σπόνσορα την ΑVIN?

Για ΟΦΗ νομίζω ότι είχε χορηγό την Avin όταν την ιδιοκτησία του ΟΦΗ την είχε ο Βαρδινογιάννης που πέθανε (και που αν δεν κάνω τραγικό λάθος στην Κρήτη τότε λένε ότι ήταν ανεξάρτητοι).

Τους άλλους δυο δε θυμάμαι ρε φίλε τι χορηγό είχαν. Αλλά μισό. Αν όντως ΟΦΗ, Κόρινθος, Αθηναικός ήταν/είναι υπό σκιώδη ιδιοκτησία ΠΑΟ τότε γιατί να βάλουν χορηγό. Για να εμφανιστεί νομότυπα η μεταφορά χρήματων; Σιγά το δύσκολο. Να σου πω την αλήθεια. Αν ήμουν εξωτερικός παρατηρητής πιο πολύ θα με θορυβούσε η Δελτα στη φανέλα του ΠΑΟΚ (μιας και λογικά ο ΠΑΟΚ είναι ανεξάρτητος απο τον Παναθηναικό και αυτή η εισροή χρημάτων μπορεί να αλλάξει κάτι στην αντιμετώπιση του Παναθηναικού στη Τούμπα) απ' όσο πχ η AVIN στον ΟΦΗ/Κορινθο/Αθηναικό που φαίρονται μα είναι ιδιοκτησίας μας (διότι τι να αλλάξει η διαφήμιση αν όντως είναι δικά μας παιδιά)

Erwdios/omnivlaks ευχαρίστως να σου απαντήσω ΣΕ ΟΛΑ, αλλά δεν έχω όρεξη για ban σήμερα. Αύριο ίσως.

Δημοσ.
Για ΟΦΗ νομίζω ότι είχε χορηγό την Avin όταν την ιδιοκτησία του ΟΦΗ την είχε ο Βαρδινογιάννης που πέθανε (και που αν δεν κάνω τραγικό λάθος στην Κρήτη τότε λένε ότι ήταν ανεξάρτητοι).

Τους άλλους δυο δε θυμάμαι ρε φίλε τι χορηγό είχαν. Αλλά μισό. Αν όντως ΟΦΗ, Κόρινθος, Αθηναικός ήταν/είναι υπό σκιώδη ιδιοκτησία ΠΑΟ τότε γιατί να βάλουν χορηγό. Για να εμφανιστεί νομότυπα η μεταφορά χρήματων; Σιγά το δύσκολο. Να σου πω την αλήθεια. Αν ήμουν εξωτερικός παρατηρητής πιο πολύ θα με θορυβούσε η Δελτα στη φανέλα του ΠΑΟΚ (μιας και λογικά ο ΠΑΟΚ είναι ανεξάρτητος απο τον Παναθηναικό και αυτή η εισροή χρημάτων μπορεί να αλλάξει κάτι στην αντιμετώπιση του Παναθηναικού στη Τούμπα) απ' όσο πχ η AVIN στον ΟΦΗ/Κορινθο/Αθηναικό που φαίρονται μα είναι ιδιοκτησίας μας (διότι τι να αλλάξει η διαφήμιση αν όντως είναι δικά μας παιδιά)

Kάνεις λάθος.Ο Θόδωρος Βαρδιννογιάννης πέθανε το 1996,ο ΟΦΗ το 2001 ή 2002 είχε Μότορ Οιλ,οπότε η ιδιοκτησία του είχε φύγει προ πολλού άπό το Θόδωρα.Βαριέμαι τώρα να ψάχνω να ποστάρω φώτο.

Στα άλλα που λές,δεν είπε κανείς οτι Κόρινθος κλπ ήταν σκιώδους ιδιοκτησίας ΠΑΟ,όπως δεν ήταν ιδιοκτησίας ΟΣΦΠ οι ομάδες που είχανε Ξυστό.Οπότε ότι ίσχυε για Μοτορ Όιλ-Αβίν ίσχυε και για το Ξυστό.Αν υπήρχε κάτι βρώμικο στο ένα υπήρχε και στο άλλο.Αλλά ξέρεις μωρε τι γίνεται,στην Ελλάδα είμαστε και ο καθένας κοιτάζει την καμπούρα του άλλου και ποτε τη δικιά του.Και αυτό ισχύει για όλους ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν.Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.

Δημοσ.

Νομίζω ότι ό,τι λένε για ΟΦΗ λέγανε και για Κόρινθο. Όπως και δε νομίζω(το λέω με επιφύλαξη) ο ΟΦΗ να είχε φανέλα Βαρδινογιαννικών συμφερόντων τόσο πρόσφατα.

Αλλά ξέρεις μωρε τι γίνεται,στην Ελλάδα είμαστε και ο καθένας κοιτάζει την καμπούρα του άλλου και ποτε τη δικιά του.Και αυτό ισχύει για όλους ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν.Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.

Δε θα με βρεις αντίθετο σε αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...