afentiko7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Να ρωτήσεις τον πρόεδρο της Παναχαικής να σου πει αγαπητέ. Και επειδή βλέπω ποστάκια για κάρτες κτλ κτλ κτλ. Τι έγινε ρε μάγκες; Εσεις δεν κομπάζατε ότι δε μιλάμε για διαιτησιά και αυτά είναι για τους άλλους μπλα μπλα τρια πουλάκια κάθονται μπλα μπλα; Ποια διαιτησία? Το πρόβλημα όλων μας είναι πως οι παίχτες του όφη ήταν σε διατεταγμένη αποστολή. Όχι απλά να κόψουν βαθμούς από τον Θρύλο (αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε) αλλά να τους σταματήσουν την μπάλα. Αυτό φάνηκε και από το φάουλ του Εντόι στον Αντζα όταν όλος ο όφις ήταν πίσω και εμείς ξεκινάγαμε οργανωμένη επίθεση αυτός στα καλά καθούμενα τον κλώτσησε. Μας πειράζει επίσης που ο Βουτσινάς δίνει πριμ σε ένα παιχνίδι που δε νομίζω να ήταν στο πρόγραμμα ο άσσος με τον Ολυμπιακό, κιτρινίζει τους παίχτες του σε παιχνίδι που θεωρείται χαμένο στην αρχή της σεζόν, που ο Βγενόπουλος δε βγαίνει να πει πως εγώ έδωσα πριμ στον κουρτίνα (γούστο και καπέλο του άλλωστε) αλλά βάζει Αντωνιάδηδες κλπ (κιοτεύει δλδ). Τέλος μας τη σπάει που ενώ η επίσημη γραμμή Βγενόπουλου δια στόματος κουτσοδόντη είναι ότι εμείς δεν ασχολούμαστε με διαιτησία αλλά παράλληλα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βάλει έναν Ολυμπιακό διαιτητή στην Κρήτη (φαντάζομαι γνωρίζεις το γιατί). Τέλος μου τη σπάει (εμένα προσωπικά) το γεγονός ότι πρωθυπουργός της χώρας ασχολείται με τα τεκταινόμενα μιας ΠΑΕ, κανονίζει συναντήσεις μεταξύ παραγόντων για τη "σωτηρία " του ΠΑΟ αντί να ασχολείται με τα προβλήματα της χώρας.
kfyros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Και ανησύχησε ο Πετραν ότι θα ανέβουν οι τιμές λόγω υπερκατανάλωσης; Εξυπνάδες.... Με την αεκ τη θα κανουμε που εχουμε τοσους τραυματιες?? Ο νόμος του Καραϊσκάκη θα επιβληθεί και πάλι. Έξω να δούμε τι θα κάνουμε.
LL_NEO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα αν όπως λες δεν είναι στο πρόγραμμα ο άσσος με τον Ολυμπιακό και όντως ο Βουτσινάς έχει οικονομικά προβλήματα, μάλλον σε τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να τάζει το bonus. Αν του κάτσει, περίφημα extra βαθμοί στο σακούλι. Αν όχι well τουλάχιστον δε ξηλώθηκε. Απομένει να δούμε αν θα τάξει το ίδιο bonus και με ΑΕΚ και Παναθηναικό. Αν εσύ είδες ταμιακή εκροή απο λογαριασμό του Βγενό βγάλε αποδείξεις να τις δούμε και να μας ταπώσεις. Αν όχι, σαφώς και μπορείς να το ευαγγελίζεσαι (ιδίως αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα) αλλά θα ήθελα να μου απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα για την Παναχαική (για να σε βοηθήσω μιλάμε για τη πρώτη χρονιά του Κυράστα). Όσον αφορά το πρώτο σκέλος της απαντησής σου (κανε σε παρακαλώ ένα Ctrl+F στον browser σου στις 4 τελευταίες σελίδες και κοίτα πόσες φορές αναφέρθηκαν λέξεις όπως διαιτησία, κάρτα κτλ κτλ κτλ) Όσον αφορά τον πρωθυπουργό της χώρας, θα μπορούσα να σου πω για προνομιακή αντιμετώπιση του Ολυμπιακού όσον αφορά τα χρεή Κοσκωτά, το μπάσιμο του Καραισκάκη στο φάκελο 2004 και την έξωση όλων των ομίλων στίβου απο την περιοχή αλλά ειλικρινα επειδή είμαι μακρυά απο Ελλάδα και με πιάνεις αδιάβαστο θέλεις να μου πεις σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;
alexzzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Τι σου είναι όμως η καριόλα η μαντόνα, ε; Ένα σουκου που οι βάζελοι δεν παίζουν, δεν έχουν με τι να κλάψουν και μαζεύτηκαν όλοι να σώσουν την παγκόσμια ισορροπία.
kfyros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό φάνηκε και από το φάουλ του Εντόι στον Αντζα όταν όλος ο όφις ήταν πίσω και εμείς ξεκινάγαμε οργανωμένη επίθεση αυτός στα καλά καθούμενα τον κλώτσησε. Εντάξει, ο Εντόι έφαγε κι έριξε ξύλο, και έπεσε άγαρμπα σε μια διεκδικήσιμη μπάλα. Το παιχνίδι είχε γίνει ήδη καράτε από πριν. Τα υπόλοιπα με τον ΠΑΟ νο2 είναι έτσι όπως τα λες. Όσοι είχαν αξιοπρέπεια και έχουν κάποια αξία στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, έπαιξαν μπάλλα (Δημούτσος, Ταραλίδης, Εντόι).. Τα υπόλοιπα κλαδευτήρια (Μπαρκαουάν, Ισά,Ρουμπάκης κλπ) που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, δεν πρόκειται να ξαναδούν ποτέ αυτά τα λεφτά και βαράγανε στο ψαχνό. Φυσικά και δεν υπάρχει επαγγελματικη δεοντολογία. Από τη μια έχουμε ποδοσφαιριστές και από την άλλη ξυλοκόπους. Ο δε Σφακιανάκης, παρόλο που δεν είναι δρεπάνι είναι ο πιο εκνευριστικός απ' όλους.Αυτός θα έχει κόμπλεξ που έφυγε νύχτα από τον Ολυμπιακό μέχρι να πεθάνει. Αλλά από μπάλα, μυρωδιάς...
Erwdios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Τι σου είναι όμως η καριόλα η μαντόνα, ε; Ένα σουκου που οι βάζελοι δεν παίζουν, δεν έχουν με τι να κλάψουν και μαζεύτηκαν όλοι να σώσουν την παγκόσμια ισορροπία. Την παγκόσμια ισορροπία την έσωσε ο Καφές στο '94. Και ποιά η διαφορά της Τσικόνε με την πράσινη πριμαντόνα?
kfyros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα αν όπως λες δεν είναι στο πρόγραμμα ο άσσος με τον Ολυμπιακό και όντως ο Βουτσινάς έχει οικονομικά προβλήματα, μάλλον σε τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να τάζει το bonus. Αν του κάτσει, περίφημα extra βαθμοί στο σακούλι. Αν όχι well τουλάχιστον δε ξηλώθηκε. Απομένει να δούμε αν θα τάξει το ίδιο bonus και με ΑΕΚ και Παναθηναικό. Δεν έχει λογική αυτό που λες φίλε μου. Μόνο αν το είχε παίξει στο στοίχημα ο Βουτσινάς θα κερδίσει κάτι πέρα από τον βαθμό. Το ότι κιτρινιστίκανε σχεδόν όλοι οι βασικοί του , (ενώ έπρεπε να είχαν και 2 αποβολές άνετα) σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ζωής και θανάτου για τον ΟΦΗ, είναι ύποπτο. Μόνο ζημιά σου κάνει να αποδυναμώσεις την ομάδα σου σε παιχνίδι που ή λογική λέει ότι και να το χάσεις δεν τρέχει τίποτα. Αν εσύ είδες ταμιακή εκροή απο λογαριασμό του Βγενό βγάλε αποδείξεις να τις δούμε και να μας ταπώσεις. Ταμειακή εισροή σίγουρα θα υπήρξε στα ταμεία του ΟΦΗ ή στους λογαριασμούς του Βατσινά, αλλιώς δεν θα πληρωθεί ποτέ αυτό το πριμ. Και δεν θα είναι από λογαριασμό του αχυράνθρωπου Βγενόπουλου, αλλά από τους λογαριασμούς της οικογένειας Βαρδινογιάννη που ελέγχει τον ΟΦΗ εδώ και 30 χρόνια. Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο.... Αλλά είπαμε, οι παράγκες υπάρχουν μόνο όταν μας συμφέρει...
LL_NEO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 ΛΟΛ. Ακόμα δεν έχω ακούσει μια πειστική εξήγηση για το πως χάσαμε πέρσυ και το πως χάσαμε το 96 μέσα στο σπίτι μας (εκτός και αν ο Βαρδινογιάννης αποφάσισε να διασκεδάσει της εντυπώσεις σε κρίσιμο αγώνα) Μέτρα μου μια πόσες ομάδες είχαν φανέλα ΞΥΣΤΟ την τελευταία δεκαετία και μέτα έλα να τα ξαναπούμε.
Erwdios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέτρα μου μια πόσες ομάδες είχαν φανέλα ΞΥΣΤΟ την τελευταία δεκαετία και μέτα έλα να τα ξαναπούμε. Βγενόπουλος --> Vivartia --> Χριστοδουλόπουλος --> μΠΑΟΚάρα
LL_NEO Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μα δε κατάλαβες. Σου είπα εγώ ότι δεν πρέπει να ανασηκώσεις το φρύδι σε κάτι τέτοιο; Αλλά απάντα μου και σε αυτό που σε ρωτάω.. Με λίγα λόγια, καλό το κοκοκοκο. Καλή και η διαμαρτυρία. Αλλά και διαμαρτυρίες ρε παιδιά και κοκοκοκοκο ε δεν πάνε μαζί. Αποφασίστε!
alexzzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι που μας παρασέρνει το ρεύμα... παιδιά είμαστε και εμείς, ότι βλέπουμε από τους σωστούς βάζελους κάνουμε.
LL_NEO Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα όχι σε αυτό σας βγάζω το καπέλο. Πάντα πρωτοπόροι. Σαν παράρτημα της Ιντραλοτ είχε γίνει η Α Εθνική ένα φεγγάρι...
alexzzz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο ένα εκεί στην Κρήτη κρατούσε γερά... σαν το Γαλατικό χωριό.
LL_NEO Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αμε. Με τη μαγκιά μας και το παρά μας αφήσατε δυο ποντάκια εκεί. Θα πάμε και μεις με τα τριτοδεύτερα, εκείνες τις ημέρες Ρουμπάκης, Εντοι κτλ θα είναι εκτός (κόψιμο) και θα βάλουμε τρεις βαθμούς στο πουγκί. Γουστάρω!
Erwdios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα όχι σε αυτό σας βγάζω το καπέλο. Πάντα πρωτοπόροι. Σαν παράρτημα της Ιντραλοτ είχε γίνει η Α Εθνική ένα φεγγάρι... Καλά τα λες. Αθηναϊκός, Δόξα Βύρωνα. Ωραίες εποχές, τότε που ο Καπετάνιος καβαλούσε τα κάγκελα με το κουμπούρι παραμάσχαλα και έδειχνε το πραγματικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τα κοκοκο, δεν ρωτάς καλύτερα τον Φιλιππίδη? Έχει εμπεριστατωμένη άποψη. Και για τις διαμαρτυρίες, δεν ρωτάς τον Τζίγγερ? Ή μήπως ξεχάστηκε τόσο απλά το DVD? Αμε. Με τη μαγκιά μας και το παρά μας αφήσατε δυο ποντάκια εκεί. Θα πάμε και μεις με τα τριτοδεύτερα, εκείνες τις ημέρες Ρουμπάκης, Εντοι κτλ θα είναι εκτός (κόψιμο) και θα βάλουμε τρεις βαθμούς στο πουγκί. Γουστάρω! Ξέχασες να μας πείς και για το παράρτημα του Βορρά. Αυτό ντε, που κανονίστηκε να πάρει διπλό στο Ηράκλειο με το παράρτημα της Νοτίου Ελλάδας, για να ανοίξει τα ποδαράκια μόλις ανεβείτε εσείς επάνω. Αλλά έτσι γουστάρω, όλοι μαζί οι ρουφιάνοι κι ο έφηβος να επιβαίνει στο τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.