KWSN_Men Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΚ, έχετε παρελθόν, μην μπλέκω ανάμεσά σας. Μπα, εγώ δεν έχω κανένα παρελθόν. Απλά το πουλί εκεί που παλιά έλεγε ότι από μπασκετ δεν ξέρει, έχει γίνει και ειδικός τώρα. Παπαγαλίζει χαζομάρες που διαβάζει από εδώ και από εκεί χωρίς να ξέρει καν για τι πράγμα μιλάει. Άσε που είναι και τσακωμένος με τη λογική.
Erwdios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα, εγώ δεν έχω κανένα παρελθόν. Απλά το πουλί εκεί που παλιά έλεγε ότι από μπασκετ δεν ξέρει, έχει γίνει και ειδικός τώρα. Παπαγαλίζει χαζομάρες που διαβάζει από εδώ και από εκεί χωρίς να ξέρει καν για τι πράγμα μιλάει. Άσε που είναι και τσακωμένος με τη λογική. Κωστάκη παιδί μου, εγώ δεν έχω πεί ποτέ ότι δεν κατέχω από μπάσκετ. Έχω πεί ότι είμαι ποδοσφαιρικός κατά βάση και ασχολούμαι και με το μπάσκετ, σαφώς λιγότερο απ' ότι με το ποδόσφαιρο. Και μπασκετάκι παίζω (κανονίζουμε και μονάκια αν γουστάρεις στο Άλσος Γαλατσίου) και κανονισμούς γνωρίζω. Και έχω το σθένος να παραδεχτώ ότι ο Σχορτσιανίτης είναι ατσούμπαλος σαν παίχτης και υποπίπτει πολλές φορές σε επιθετικά φάουλ και ότι είναι επιρρεπής στα βήματα, καθώς ο ενθουσιασμός του δεν συμβαδίζει με τον όγκο του. (το μυαλό θέλει, αλλά το σώμα δεν ακολουθεί που λέμε). Εν αντιθέσει μ'εσένα μικρέ Κωστάκη που το παίζεις κατά καιρούς ο πανδαμάτορας ξερόλας και προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι ο κολλητός του Ζέλικο και τα ξέρεις όλα εκ των έσω. Δεν παραδέχεσαι τα κινητά σκρίν που κάνει ο Μπατίστ και φυσικά επ' ουδενί δεν βλέπεις τα ψεύτικα φάουλ που κερδίζει ο Σπανούλης στα ντράιβ που επιχειρεί, όταν ο ψηλός θα σηκωθεί για το κόψιμο. Κάνει ένα σπάσιμο μέσης ο NBAερ () και αμέσως παίρνει το φάουλ (?), ακόμη κι όταν πέφτει πάνω στον αμυνόμενο. Κόψε την Πράσινη, κάνει κακό. Και φυσικά, όποιος διαφωνεί με τη δική σου λογική, είναι τσακωμένος μαζί της. Kepp your mind, I'll keep mine.
tzinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 1to ημιχρονο ντουντου κορυφη, κραταει ολο το κεντρο, αλλα εχει γλιστρησει ισα με 4 φορες. Ο πατσα για τα δεδομενα του ειναι καλος μεχρι τωρα. μπελουτσι, ετσι και ετσι, ναι μεν δημιουργει και ειναι επικυνδηνος συν οτι εχει κανει μερικα καλα κλεψιματα, ΑΛΛΑ αν ηταν ποιο προσεκτικος σε 2-3 φασεις μπορει και να προηγουμασταν. Ο ντιογκο μαχητικος και δραστηριος, αλλα τρωει το ξυλο της ζωης του. ο γκαλετι δυστηχως δεν παει καλα. αβρααμ πολυ καλος, το ιδιο και ο αντζας, ο μπραβο επικυνδηνος και πρωην ποδοσφαιριστης. ο τοροσιδης δεν εχει φανει. ο λετο παει για αποβολη, στην επιμαχη φαση νομιζω εσκεμενα οπως πεφτει ριχνει μια μουλωχτη αγκωνια. Δεν πιστευω οτι τον βρηκε γεματη και εκανε τεραστιο θεατρο ο ισα που σφοδαζε σαν χταποδι, αλλα η ενεργεια εαν ηταν θελημενη ηταν για αποβολη. Απο την αλλη και αυτος που ποιανει απο τον λαιμο τον λετο θα επρεπε να παρει καρτα. Ο διαιτητης νομιζω σωστα δινει την μεση λυση, διοτι ουτε του λετο ηταν προφανες πανω στο πεσιμο, ουτε ηθελε να τιμωρησει μονο οφητζηδες και να ξεσηκωθει το γηπεδο. Τα οφφασιντ νομιζω σωστα μεχρι στιγμης, αν και το 2ρο του ντοι ειναι οριακο, αλλα δινετε. Ο μπαρκαουαν επρεπε να αποβληθει 2-3 φορες, ειναι φανερο οτι ειναι σε αποστολη το παλικαρι. Ολοι οι παιχτες του οφη παιζουν αντιαθλητικα και σκληρα, θα μπορουσαν να εχουν παρει 4-5 καρτες ακομα. Συνηθισμενα πραγματα που δεν θα ξαναδουμε ολη τη χρονια απο το θεατρο του ηρακλειου. Μπαλα δεν παιζετε καθως εχουμε φαουλ και διαμαρτυριες και νευρα καθε 2 λεπτα. οπως ειναι τα πραγματα θα ηθελα στο 2ρο ημιχρονο, ενα 3-5-2 και να βγει ο μπραβο. Μπροστα μονο ο ντοι απειλει και η μαχη γινεται στο κεντρο, αρα γιατι να παιζουμε με 4ρεις πισω? καλυτερα να ενισχυσουμε κεντρο και επιθεση
Erwdios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 sopcast links κανείς? :/ Τι το θέλεις? Μπορώ να σου μεταφέρω εγώ εικόνα. Ξύλο και πάλι ξύλο. Κάποιοι έχουν κατέβει σήμερα εκτελώντας εντεταλμένη υπηρεσία. Προσπαθούν λυσσαλέα να κόψουν την μπάλα σε κόσμο σήμερα. Ήδη ο Μπελούτσι πρέπει να έχει μία γερή σκαριά από την καρατιά που δέχτηκε στα πλευρά και το πέναλτυ γαργάρα. 4 κίτρινες έχουν πάρει μέχρι στιγμής οι ΟΦΗτζήδες, ενώ θα μπορούσαν να έχουν βγεί και 2 τουλάχιστον κόκκινες για εξόφθαλμες περιπτώσεις. Οι μισοί από όσους παίζουν σήμερα, την επόμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ θα είναι ή κουτσοί ή ανάπηροι. Όταν μιλάμε για παράρτημα, κάποιοι πάνε να μας βγάλουν τρελλούς...
littlelouievegos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι εμφανης η τακτικη του ΟΦΗ στο παιχνιδι, αλλα εμεις πρεπει να κοιταξουμε τι θα κανουμε στο δευτερο ημιχρονο αν δεν θελουμε να αφησουμε βαθμο/ους.. Πρεπει οπωσδηποτε να βαλει δευτερο επιθετικο μεσα στο ματς και να βαλουν την μπαλα κατω παιζοντας με πολλες πασες.. Μια κουβεντα ειναι βεβαια αυτη οταν πρεπει να βαλεις τα ποδια σου στην φωτια με κινδυνο να τραυματιστεις πολυ σοβαρα..Το παιχνιδι του ΟΦΗ ειναι περα για περα σκληρο και αν και συμφωνω με την τακτικη του διαιτητη να μην δωσει κοκκινη ακομα για να μην εκτραχυνθει το παιχνιδι, θα πρεπει να βρουμε λυσεις στο σκληρο μαρκαρισμα και μια απο αυτες ειναι σιγουρα το γρηγορο παιχνιδι και η κινηση στον χωρο.. Και προσοχη γιατι σιγουρα την εχουν στημενη στον μονο κιτρινισμενο του Ολυμπιακου τον Λετο και του την πεφτουν για να τσαντιστει και να φαει κοκκινη..Κλασσικες τακτικες..
Erwdios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι εμφανης η τακτικη του ΟΦΗ στο παιχνιδι, αλλα εμεις πρεπει να κοιταξουμε τι θα κανουμε στο δευτερο ημιχρονο αν δεν θελουμε να αφησουμε βαθμο/ους..Πρεπει οπωσδηποτε να βαλει δευτερο επιθετικο μεσα στο ματς και να βαλουν την μπαλα κατω παιζοντας με πολλες πασες.. Μια κουβεντα ειναι βεβαια αυτη οταν πρεπει να βαλεις τα ποδια σου στην φωτια με κινδυνο να τραυματιστεις πολυ σοβαρα..Το παιχνιδι του ΟΦΗ ειναι περα για περα σκληρο και αν και συμφωνω με την τακτικη του διαιτητη να μην δωσει κοκκινη ακομα για να μην εκτραχυνθει το παιχνιδι, θα πρεπει να βρουμε λυσεις στο σκληρο μαρκαρισμα και μια απο αυτες ειναι σιγουρα το γρηγορο παιχνιδι και η κινηση στον χωρο.. Και προσοχη γιατι σιγουρα την εχουν στημενη στον μονο κιτρινισμενο του Ολυμπιακου τον Λετο και του την πεφτουν για να τσαντιστει και να φαει κοκκινη..Κλασσικες τακτικες.. Καλά, πλάκα κάνουμε? Τι μπάλα να παιχτεί? Εδώ λέμε ότι αν φύγουν περπατώντας οι παίχτες από εκεί μέσα, θα είναι κατόρθωμα. Πατέρα, αυτή είναι η προστασία πρός την ομάδα σου? Βάζουμε το Παράρτημα να σακατεύει κόσμο, επειδή σε μπαλίτσα δεν μπορεί? Θα τα πούμε μια χαρά στο Β' γύρο με το παράρτημα στο Καραϊσκάκη. Ο αποψινός αγώνας, να πάει να @#@$$#@. Όρθιοι να φύγουν από κει μέσα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε αλλού.
tzinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 εξω ο ντουντου στο 47!! μακαρι να αρπαξει την ευκαιρια ο μενδρινος, αλλα χανουμε πολυ σε αναστημα στο κεντρο. -----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 08 : 25 : 40----- μαλακα τοροσιδη, απο το μισο μετρο την πηγε δοκαρι!!!!
KWSN_Men Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Κωστάκη παιδί μου, εγώ δεν έχω πεί ποτέ ότι δεν κατέχω από μπάσκετ. Έχω πεί ότι είμαι ποδοσφαιρικός κατά βάση και ασχολούμαι και με το μπάσκετ, σαφώς λιγότερο απ' ότι με το ποδόσφαιρο. Και μπασκετάκι παίζω (κανονίζουμε και μονάκια αν γουστάρεις στο Άλσος Γαλατσίου) και κανονισμούς γνωρίζω. Και έχω το σθένος να παραδεχτώ ότι ο Σχορτσιανίτης είναι ατσούμπαλος σαν παίχτης και υποπίπτει πολλές φορές σε επιθετικά φάουλ και ότι είναι επιρρεπής στα βήματα, καθώς ο ενθουσιασμός του δεν συμβαδίζει με τον όγκο του. (το μυαλό θέλει, αλλά το σώμα δεν ακολουθεί που λέμε). Εν αντιθέσει μ'εσένα μικρέ Κωστάκη που το παίζεις κατά καιρούς ο πανδαμάτορας ξερόλας και προσπαθείς να μας πείσεις ότι είσαι ο κολλητός του Ζέλικο και τα ξέρεις όλα εκ των έσω. Δεν παραδέχεσαι τα κινητά σκρίν που κάνει ο Μπατίστ και φυσικά επ' ουδενί δεν βλέπεις τα ψεύτικα φάουλ που κερδίζει ο Σπανούλης στα ντράιβ που επιχειρεί, όταν ο ψηλός θα σηκωθεί για το κόψιμο. Κάνει ένα σπάσιμο μέσης ο NBAερ () και αμέσως παίρνει το φάουλ (?), ακόμη κι όταν πέφτει πάνω στον αμυνόμενο. Κόψε την Πράσινη, κάνει κακό. Και φυσικά, όποιος διαφωνεί με τη δική σου λογική, είναι τσακωμένος μαζί της. Kepp your mind, I'll keep mine. Χαχαχοχο, είπες kepp όχι keep, χοχο τι είπες!!! :eek: Λοιπόν, καταρχήν δε με λένε Κώστα αγαπητέ πουλάκι/jonny/scider/alsos galatsiou. Από εκεί και πέρα μεγάλε γνώστη και επιστήμονα, ο καινούργιος κανονισμός λέει ότι είτε ο Μπουρούσης πηδήξει είτε έχει πάθει αγκύλωση και είναι μαρμαρωμένος μέσα στο ημικύκλιο, ο Σπανούλης μπορεί να πάρει φορά και να κάνει μπάσιμο. Και δε θα είναι ποτέ επιθετικό φάουλ εφόσον δεν κρατάει μια σπάθα για παράδειγμα. ΠΟΤΕ, ακόμα και αν πάρει φόρα απ' έξω από το γήπεδο για να πέσει στον αμυντικό. Δεν ξέρω πώς μπορώ να το κάνω πιο απλό για να το αντιληφθείς, μάλλον αδύνατο είναι. Κόψε την πρωινή (εφημερίδα), κάνει κακό.
trelosjack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Χαχαχοχο, είπες kepp όχι keep, χοχο τι είπες!!! :eek: Λοιπόν, καταρχήν δε με λένε Κώστα αγαπητέ πουλάκι/jonny/scider/alsos galatsiou. Από εκεί και πέρα μεγάλε γνώστη και επιστήμονα, ο καινούργιος κανονισμός λέει ότι είτε ο Μπουρούσης πηδήξει είτε έχει πάθει αγκύλωση και είναι μαρμαρωμένος μέσα στο ημικύκλιο, ο Σπανούλης μπορεί να πάρει φορά και να κάνει μπάσιμο. Και δε θα είναι ποτέ επιθετικό φάουλ εφόσον δεν κρατάει μια σπάθα για παράδειγμα. ΠΟΤΕ, ακόμα και αν πάρει φόρα απ' έξω από το γήπεδο για να πέσει στον αμυντικό. Δεν ξέρω πώς μπορώ να το κάνω πιο απλό για να το αντιληφθείς, μάλλον αδύνατο είναι. Κόψε την πρωινή (εφημερίδα), κάνει κακό. Κοψε την πρωινη (την γνωστη) ....
tzinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 ακομη και με κακο παιχνιδι και απεναντι στην ξεφτιλα τακτικη του οφη, παλι ειχαμε μοναδικες ευκαιριες να νικησουμε. Το δοκαρι του τοροσιδη, η φαση του μπελουτσι στο 1το, αλλη μια φορα που πηγε να φυγει ο μπελουτσι και καθυστερησε στο κοντρολ, τετ α τετ σιγουρο γκολ του κοβασεβιτς με κακιστο πλασε για την αξια του νταρκο. Ακομα και το φαουλ στο 90 με τη πασα στον νταρκο ηταν εξυπνο και επικυνδηνο, αλλα παλι ο νταρκο μονος κανει τραγικο σουτ. Βαλε και το φοβερο ψαλιδακι γκολ του ντιογκο, που μπορουσες να το πεις και διεκδικηση αντι για επιθετικο φαουλ, αλλα ενταξει δεν λεω οτι δεν δωθηκε σωστα. ΑΡΑΑΑΑ, μαλακιστικαμε σε κρισιμες φασεις, πεταξαμε βαθμους που μπορουσαμε να ειχαμε παρει, αποτυχια. Ο μενδρινος μπηκε??ο οσκαρ καλουτσικος, βελτιωνεται, αλλα πανω που τα σκεφτομουν αυτα κανει την τραγικη πασα στον ντιογκο σε μια καλη αντεπιθεση. Ο νταρκο θα μπορουσε να ηταν ηρωας με την κεφαλια ασιστ, αλλα τελικα εγινε μοιραιος με το απαραδεκτο πλασε, ουτε ο μητρωγλου δεν το σουταρε ετσι. Επρεπε να τολμησει ποιο πολυ ο βαλβερδε, επιθετικο παιχνδι και πιεση δεν ειναι μονο να βαζω 2ρο σεντερ φορ. Πανω που πηγε να ανεβει ο γκαλετι τον εβγαλε! κρατα τον και βαλε και τον οσκαρ! Παρε ρισκα, ανακατεψε, βγαλε μπροστα την ομαδα. τι να τον κανεις τον ενα βαθμο απο τα σουρμενα?? αποτυχια
afentiko7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι @kwsn θυμάσαι 2 φάσεις στο Πεκίνο που εκβίασε επιθετικό ο Σπανούλης με την Αργεντινή και δεν πήρε καμία? Κατά τα άλλα είδαμε το τρόπο παιχνιδιού του Βγενόπουλου, βρώμικα, αντιαθλητικά. Στόχος τους ήταν σήμερα να τραυματίσουν κάποιο παίχτη το πέτυχαν με το Ντουντού. Γενικά έτσι αντιμετωπίζουν οι βάζελοι κάθε εκδήλωση της ζωής, τσάτσικα και πούστικα. Τι παιχτούρα αυτός ο Μενδρινός. Δεν κρατάγαμε τον Ταραλίδη.
alexzzz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Άδικοι άνθρωποι... αφού το είπαν ξεκάθαρα οι βάζελοι ότι αυτοί θα τους ρίξουν στην Β' την τελε αγωνιστική.
Erwdios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 ακομη και με κακο παιχνιδι και απεναντι στην ξεφτιλα τακτικη του οφη, παλι ειχαμε μοναδικες ευκαιριες να νικησουμε. Το δοκαρι του τοροσιδη, η φαση του μπελουτσι στο 1το, αλλη μια φορα που πηγε να φυγει ο μπελουτσι και καθυστερησε στο κοντρολ, τετ α τετ σιγουρο γκολ του κοβασεβιτς με κακιστο πλασε για την αξια του νταρκο. Ακομα και το φαουλ στο 90 με τη πασα στον νταρκο ηταν εξυπνο και επικυνδηνο, αλλα απαλι ο νταρκο μονος κανει τραγικο σουτ. Βαλε και το φοβερο ψαλιδακι γκολ του ντιογκο, που μπορουσες να το πεις και διεκδικηση αντι για επιθετικο φαουλ, αλλα ενταξει δεν λεω οτι δεν δωθηκε σωστα. ΑΡΑΑΑΑ, μαλακιστικαμε σε κρισιμες φασεις, πεταξαμε βαθμους που μπορουσαμε να ειχαμε παρει, αποτυχια. Tzino, ειδικά στη φάση του Μπελούτσι, η μπάλα κάνει γκελ στο λιβαδοχώραφο του Παγκρήτιου και πάει πρός τα πίσω. Δεν φταίει ο Μπελούτσι που ένα νεότευκτο γήπεδο έχει χλοοτάπητα για βοσκή. Εγώ πάντως θα επιμείνω στο πέναλτυ που δε δίνεται από την καρατιά του Μπαρκαπουστάν στον Μπελούτσι, το οποίο είναι ο ορισμός του αντιαθλητικού μαρκαρίσματος και της απ' ευθείας κόκκινης κάρτας. Αν είχε δοθεί αυτή η φάση, τώρα το σκόρ θα ήταν 0-3. Σκούξε, σκούξε ο βάζελος, κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε. Κοψε την πρωινη (την γνωστη) .... Και να την κόψει τι θα γίνει? Έχει να την αντικαταστήσει με τη μεσημεριανή, την απογευματινή και τη βραδινή (την εφημερίδα ντε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.