Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως ο κυριος KSWN_Men τραβαει τρελα ζορια με οτι εχει να κανει με τον Ολυμπιακο.Ασε που πιστευω οτι περισσοτερο χρονο περνα στο topic του Ολυμπιακου παρα στης ομαδας του.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γνωρίζεστε;

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 03 : 02 : 52-----

Κάτι μου λέει ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει να εφαρμοστεί ο κανονισμός από φέτος στην Ελλάδα για να μπορεί να κουτουλάει ελεύθερα ο Σχορτσανίτης.

Παρεμπιπτόντως και μια και έψαχνα τους κανονισμούς που θα εφαρμοστούν φέτος στην Ευρωλίγκα τελικά, στη περίπτωση του Σχορτσανίτη ισχύει το επιθετικό φάουλ, ακόμα και με τους νέους κανονισμούς.

58f.png

http://www.euroleague.net/news/i/35629/180/item

Δώσε σημασία τι λέει για penetration και 1 vs 1 play. Οπότε ο Σχορτσανίτης ευνοείται μόνο στην περίπτωση που φύγει πρώτος στον αιφνιδιασμό και στηθεί κάποιος μπροστά του στο μπάσιμο ξέρω γω...

Οπότε τσάμπα εύνοια ο Βασικακόπουλος στον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά.

Δημοσ.

Για τα κινητά σκρίν του γιδόΜπατίστ, δεν έχεις κανένα... σχεδιάγραμμα? Ή αυτά δεν σφυρίζονται με εντολή του γαύρου Βασιλακόπουλου?

Επίσης, σύμφωνα με αυτόν τον κανονισμό που παρέθεσες, ο Σπανακοπιτούλης θα πρέπει να αποχωρεί από το παιχνίδι, το πολύ μέχρι το ημίχρονο με 5 φάουλ...

Δημοσ.

Α μπράβο, και έλεγα ποιον άλλο κανονισμό που δεν εφαρμόζεται / όταν τελευταία είχα ξεχάσει εκτός απ' τη μεταφορά. Το χουν σκίσει με τα κινητά σκριν εντελώς. Κάπως σφυρίζουν τη μεταφορά επιτέλους, αλλά το σκρινάκι....

Δημοσ.

παλι καλα που ο ΟΦΗ εχει ανεξαρτητοποιηθει απο τους βαρδινογιαννεους

εδω χρωστανε μισθους και συμβολαια χρονων στους παιχτες βγηκε ο βατσινας και δινει πριμ 3 χιλιαρικα σε καθε παιχτη για νικη ή ακομα και ισοπαλια

να ταζεις πριμ ενω δεν εχεις και μαλιστα για ισοπαλια την τεταρτη αγωνιστικη του πρωταθληματος πρωτη φορα το ακουω.

αραγε θα κανει το ιδιο με παο, αεκ κτλ?

απορια εχω....

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως και μια και έψαχνα τους κανονισμούς που θα εφαρμοστούν φέτος στην Ευρωλίγκα τελικά, στη περίπτωση του Σχορτσανίτη ισχύει το επιθετικό φάουλ, ακόμα και με τους νέους κανονισμούς.

Δώσε σημασία τι λέει για penetration και 1 vs 1 play. Οπότε ο Σχορτσανίτης ευνοείται μόνο στην περίπτωση που φύγει πρώτος στον αιφνιδιασμό και στηθεί κάποιος μπροστά του στο μπάσιμο ξέρω γω...

Οπότε τσάμπα εύνοια ο Βασικακόπουλος στον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά.

Οπότε, αν καταλαβαίνω σωστά τον κανονισμό, μάλλον πολλή κουβέντα για το τίποτα κάνουμε. Η διαφορά στα φάουλ θα είναι μάλλον ασήμαντη. Το θέμα είναι ότι, ενώ έχουμε μερικούς ανθρώπους που βάζουν λεφτά στο μπάσκετ, από οργανωτικά θέματα είμαστε για τα πανηγύρια. Ομάδες ανεβοκατεβαίνουν και συγχωνεύονται, απεργίες παικτών, αλλοπρόσαλλες τιμωρίες, κώλος τα τηλεοπτικά, αδράνεια σε θέματα κανονισμών. Είναι κρίμα.

Δημοσ.
Για τα κινητά σκρίν του γιδόΜπατίστ, δεν έχεις κανένα... σχεδιάγραμμα? Ή αυτά δεν σφυρίζονται με εντολή του γαύρου Βασιλακόπουλου?

Επίσης, σύμφωνα με αυτόν τον κανονισμό που παρέθεσες, ο Σπανακοπιτούλης θα πρέπει να αποχωρεί από το παιχνίδι, το πολύ μέχρι το ημίχρονο με 5 φάουλ...

Έλα ρε φωστήρα, πάλι ασχολείσαι με πράγματα που δεν ξέρεις;

Ο Μπατίστ δεν κάνει περισσότερα κινητά σκριν από τους άλλους ψηλούς που παίζουν στην Ευρώπη. Γιατί στην Ευρωλίγκα δεν του τα σφυρίζουν; Μήπως μόνο γιατί μόνο εσείς κάθεστε να τα ψάχνετε; Ή μήπως μετράει και εκεί ο Βασιλακόπουλος;

Αλήθεια, σας τα μοιράζουν μαζί με τον Πρωταθλήτή; Όλοι τα ίδια λέτε. Και όλοι όσοι τα λέτε είστε και ΑΣΧΕΤΟΙμε το άθλημα. Που 'σαι, μην ξεχαστείς και φωνάξεις γκολ φέτος στο ΣΕΦ ε;

Θα με ενδιέφερε επίσης πολύ το (μη) σκεπτικό σου για τα φάουλ που θα χρεώνεται ο Σπανούλης. Κάνει διεισδήσεις και κάνει επιθετικά; Κάπου τα μπέρδεψες πάλι πουλί μου.

Δημοσ.

Να πω κάτι σε πιο ήρεμο τόνο, μην πέσετε να με φάτε (επειδή βλέπω να ανεβαίνουν οι τόνοι).

Τα κινητά σκριν του Μπατίστ, που έχω και τα ακούω συνέχεια τα τελευταία δύο χρόνια, θεωρώ είναι μια μεγάλη παρανόηση από την πλευρά σας. Επειδή είχε γίνει καραμέλα από τον προπέρσινο πρώτο τελικό (ήταν η "απάντηση" στα επιθετικά του Σχορτσιανίτη που υποστηρίζαμε εμείς οι Παναθηναϊκοί ότι κάνει), στους επόμενους αγώνες σε κάθε παρόμοια φάση παρατηρούσα πολύ προσεκτικά ώστε να καταλάβω πως έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση. Σε σύνολο 6-7 μεταξύ μας αγώνων, πραγματικά ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που υπήρχε κινητό σκριν, και μάλιστα σφυρίχτηκαν! Σκριν δε σημαίνει ότι αυτός που το κάνει πρέπει να είναι ακίνητος καθ' όλη τη διάρκεια της επίθεσης, ώστε αν κάποια στιγμή κάποιος πέσει πάνω του να του κάνει σκριν. Ο Μπατίστ (και ο κάθε παίκτης που κάνει σκριν) προφανώς κινείται για να πάρει θέση για να σκρινάρει στον συμπαίκτη του. Αν έχει καταφέρει και έχει πάρει σταθερή θέση μέχρι να σκάσει πάνω του ο αμυντικός, είναι καθ' όλα νόμιμη η κίνηση. Άλλωστε αν έκανε όντως κινητό σκριν ο Μπατίστ, ο αμυντικός θα εξοστρακιζόταν κατά την κατεύθυνση της κίνησης του Μπατίστ. Πότε έγινε αυτό; Και από την άλλη, δεν έχω δει ποτέ παίκτη του Ολυμπιακού να διαμαρτύρεται, ούτε καν το Γιαννάκη που γκρίνιαζε μέχρι και σε αποφάσεις υπέρ του (!).

Δημοσ.

Όποιος έχει deathwish προφανώς για να το κάνει αυτό. :lol:

Πολύ θα ήθελα να το δω κάποια στιγμή.

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 01 : 09 : 56-----

Το παιχνίδι στην Κρήτη θα το δείξει κανένα ελεύθερο κανάλι σήμερα παιδιά ?

Δημοσ.

Κάνει διεισδήσεις και κάνει επιθετικά; Κάπου τα μπέρδεψες πάλι πουλί μου.

Αφού σου έχω πει, λέξεις που δεν γνωρίζεις, να μην χρησιμοποιείς. Εκτός κι αν η διείσδυση γίνεται με την όπισθεν πλέον.

Στα υπόλοιπα ρε Πράσινε Τύπε δεν θα κάτσω να το συζητήσω με τη πάρτη σου. Βγάλε λίγο τις παρωπίδες, δες λίγο πόσα κινητά σκρίν κάνει ο γιδομπατίστ και πώς παίρνει φάουλ ο Σπανακόπιτας και ξαναέλα.

Και πού σαι Γκάλη, δεν θα μας μάθεις εσύ μπασκετάκι. Μας έμαθαν ο Έντι και ο Ρίβερς, όταν εσύ έχοντας Ντομινίκ και με τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης (?) άρπαζες 35άρες.

Δημοσ.

Έτσι, κάτσε να ψάξεις αν έκανα λάθος στην ορθογραφία αντί να απαντήσεις σε αυτά που είπα. Με τάπωσες, με διέλυσες, με αποστόμωσες.

Από εκεί και πέρα θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι η ουσία που γεμίζει το κεφάλι σου. Φαιά πάντως αποκλείεται.

Για τον Μπατίστ απάντησα ήδη αλλά δεν καταλαβαίνεις. Δεν πειράζει.

Για το Σπανούλη, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω πώς στον εγκέφαλό (;) σου μπορεί να έχει σχέση ο καινούργιος κανονισμός με το ημικύκλιο με τον Σπανούλη. Κάθεται δηλαδή κάτω από το καλάθι για να πάρει φάουλ; Στην περιφέρεια αμύνεται αν το έχεις προσέξει.

Ξέρεις τον Έντι και τον Ρίβερς ε; Τι λε ρε θηρίο; Έχεις υπόψη σου ότι δεν έπαιζαν το 96 στο ματς στο ποίο αναφέρεσαι έτσι; Έχεις υπόψη ότι σε εκείνο το ματς βρίζατε εν χορώ και από μεγάφωνα τον όσιο Δράκο ε; Έχεις επίσης υπόψη κάτι για 30 πόντους μέσα στο ΣΕΦ αλλά και πολλές άλλες φορές που ο Αλβέρτης γλέντησε την ομαδούλα σου.

Έχεις πλάκα όμως ομολογώ. In a retarded kind of way.

Δημοσ.

ΟΚ, κάπου εδώ τελειώνει (όπως πάντα) κάθε πιθανότητα σοβαρής συζήτησης. Κάτι τελευταίο: κάποιος που αποκαλεί τον Μπατίστ γιδομπατίστ προφανώς δεν έχει καμία ιδέα από μπάσκετ. Ειδικά όταν δεν είναι μία και δύο οι φορές που σας έκανε την κηδεία. Πρόσεχε φίλε Erwdios μην πάθεις τίποτα από υπερβολική δόση ερειστικότητας. Άντε, καλή σεζόν. Άρχισαν τα τραμπουκίστικα ποστ, καλό χειμώνα να χουμε και να μπαίνει κανάς vlachaquito να λέμε και καμιά σοβαρή κουβέντα.

ΥΓ: Πριν ξαναναφέρεις τον όρο "κινητό σκριν", θέλω να ανεβάσεις ένα βίντεο ή link από το youtube να δω αν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάς.

Δημοσ.
Έλα ρε φωστήρα, πάλι ασχολείσαι με πράγματα που δεν ξέρεις;

Ο Μπατίστ δεν κάνει περισσότερα κινητά σκριν από τους άλλους ψηλούς που παίζουν στην Ευρώπη. Γιατί στην Ευρωλίγκα δεν του τα σφυρίζουν; Μήπως μόνο γιατί μόνο εσείς κάθεστε να τα ψάχνετε; Ή μήπως μετράει και εκεί ο Βασιλακόπουλος;

Αλήθεια, σας τα μοιράζουν μαζί με τον Πρωταθλήτή; Όλοι τα ίδια λέτε. Και όλοι όσοι τα λέτε είστε και ΑΣΧΕΤΟΙμε το άθλημα. Που 'σαι, μην ξεχαστείς και φωνάξεις γκολ φέτος στο ΣΕΦ ε;

Θα με ενδιέφερε επίσης πολύ το (μη) σκεπτικό σου για τα φάουλ που θα χρεώνεται ο Σπανούλης. Κάνει διεισδήσεις και κάνει επιθετικά; Κάπου τα μπέρδεψες πάλι πουλί μου.

Πρόσεχε φίλε KWSN_MEN μην πάθεις τίποτα από υπερβολική δόση ερειστικότητας. Άντε, καλή σεζόν. Άρχισαν τα τραμπουκίστικα ποστ, καλό χειμώνα να χουμε και να μπαίνει κανάς vlachaquito να λέμε και καμιά σοβαρή κουβέντα.

Έστω και σαν edit, αυτό θα έστεκε περισσότερο. Όσο σε 10 αράδες θα υπάρχουν 5 κοσμητικά επίθετα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε διάλογο, εις το διηνεκές.

Οπότε περιμένω κι εγώ τον vlachaquito, να κάνουμε καμιά σοβαρη συζήτηση.

Δημοσ.
ΟΚ, έχετε παρελθόν, μην μπλέκω ανάμεσά σας.

Μα δεν είναι προσωπικό το θέμα. Εγώ ένα nickname βλέπω κι ένα avatar.

Τραγική διάσταση απόψεων, απλά.

Την ειρωνία μπορώ να την ανεχτώ, τον στολισμό μου με κοσμητικά επίθετα, όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...