Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sniper_206,μακαρι να ξ'αναρθει ο τακης στον ολυμπιακο.μεγαλη δουλεια ο ανθρωπος.

Τι δουλειά ρε, με δουλεύεις ή μου φαίνεται;

Σαν άτομο τον πάω αλλά όχι και δουλειά στο γαύρο... Καλιά ο Αλέφας :mrgreen:

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν μας είπε ο Καψης ποσο μεγάλη ήταν η μίζα του στον manager Otto και το λαμόγιο τον Τοπαλίδη για να τον βγάλουν απο την αφάνια που ο ίδιος έχει επιλέξει να βρήσκετε!!!

Πρόκειται ασφαλώς γιά τις εμμονές τού Ότο πού πέραν της ομάδας τού euro θεωρεί ότι τίποτα καλό δεν υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Είχε πλάκα το πρωί πού έστειλε ένα email κάποιος στο δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου πού έλεγε:

Ακούστε παιδιά είμαι ο Δομάζος.Μήπως ακούσατε αν έχω πρόσκληση από το Ρεχάγκελ!:-D :mrgreen: :)

Δημοσ.

Ε ναι ρε. "Ψήθηκε" το παιδί και μια και θα πάει ο Στολτίδης μόνιμα στην Εθνική έπρεπε να βρούμε αντικαταστάτη.....:mrgreen:

Δημοσ.

Ωωωχχχ , αρχισαν παλι τα οργανα μα τις μεταγραφαρες (δεν εχει και τιποτα αλλες ειδησεις λογω διακοπης). Βλεπω μεχρι το Γεναρη θα εχουν ερθει στο θρυλο Μεσι, Ροναλντινιο και στο καπακι Ζε Ρομπερτο ασχετα αν στο τελος βλεπω να βολευομαστε με τον Ζμπουτσαμ... :-) (Ναι το ορκιζομαι, υπαρχει παιχτης με τετοιο ονομα....)

Δημοσ.

Θα προτείνει λέει ο Ρίμπο έναν 22χρονο Βραζιλιάνο από το Ρεσίφε για να τον αντικαταστήσει! Λεοζίνιο τον λένε και είναι επιτελικός μέσος, φτηνός και απ'ότι λέει ο Ρίμπο μεγάλο ταλέντο...

Δημοσ.

Ο Σοφο καλυτερος παικτης ε? Τι λες ρε παιδι μου?Και δηλαδη ο Μητσουλας τι ηταν?Ποιος σταματησε τον Μητσουλα?Αλλα ξεχασα,δεν βαζει 10 ποντους με καρωματα.Τι κιαν παραλιγο να κανει 3 νταμπλ φιγκιουρ (μια απο αυτες τις μερες να το δειτε,θα γινει ο πρωτος ελληνας με three double figure χωρις ποντους).Και φυσικα ξεχασα,η αντοχη δεν αποτελει κομματι του παιχνιδιου ενος παικτη.Ο Σοφο δεν εχει ελλατωματα,ο Μητσος που εχει παιξει κοντα 180 συνεχομενα ματς δεν σκοραρει...αι σιχτιρ

Δημοσ.
αλλά ο Σχορτσιανίτης πήρε και πάλι πίσω όλο σχεδόν το βάρος που έχασε το περσινό καλοκαίρι και η τελευταία καταμέτρηση τον βρίσκει στα 165 κιλά (!!!).

Αν ειναι τοσο επιρεπης (για να μη πω τπτ χειροτερο) που ενω εχει ολο το μελλον μπροστα του παει και το καταστρεφει ας μην κανει ποτε καριερα και ας παιζουμε με 5αρι το Μπουρουση

Δημοσ.

απλα χρειαζεται προσοχη το παιδι. Ειναι μικρος σε ηλικια και θελει την σωστη καθοδηγηση. Πρεπει να ξαναχασει 15 κιλα και να προσεξει την προετοιμασια του.Ειναι τελειως διαφορετικος ο Ολυμπιακος με τον Σοφο μέσα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...